Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.1.2007 14:13

Jste někdo z okolí Jindřichova Hradce?

7.1.2007 14:23

andy zahourova napsal(a):

Tady přikládám fotku Titánka.Tuhle fotku jsem pořídila v turistický jízdárně ve Studnicích u Jindřichova Hradce.Mimochodem,je to tam moc hezký!!!!!

7.1.2007 14:26

A tady moc hezká kobylka,kterou vlastní jedna slečna v Okrouhlé Radouni:)

7.1.2007 14:31

jááá :-) jsem kousek od Hradce Kardašova Řečice, měla jsem vždy koně, ale po neštastné nehodě atd.. už nemá. Ale na jaře opět kupujeme koníka, dávám sem její foto. Rekli jsme si, že postavíme lepsí venkovní stáj tak se do ní aspon nastehuje :-)
To je Lenky koník? V tý okrouhlý Radouni?

7.1.2007 16:17

racina napsal(a):
jááá :-) jsem kousek od Hradce Kardašova Řečice, měla jsem vždy koně, ale po neštastné nehodě atd.. už nemá. Ale na jaře opět kupujeme koníka, dávám sem její foto. Rekli jsme si, že postavíme lepsí venkovní stáj tak se do ní aspon nastehuje :-)
To je Lenky koník? V tý okrouhlý Radouni?

Jo to je její koník....snad se nebude zlobit,že jsem ho sem dala.Andy

7.1.2007 16:25

Tady přikládám ještě jednu fotečku....

7.1.2007 16:29

A tohle byla "moje první"kobylka na který jsem se učila jezdit.
Tahle klisna jménem Jasná(já jí říkám Šimla)má majitele p.Skaláka na Drahýšce u Jindřichova Hradce. Nikdy na tebe Šimlo nezapomenu!!!!!

7.1.2007 16:51

Jo to je její koník....snad se nebude zlobit,že jsem ho sem dala.Andy

a copak dělá Lenka, jseš s ní v kontaktu?

7.1.2007 16:52

Tahle klisna jménem Jasná(já jí říkám Šimla)má majitele p.Skaláka na Drahýšce u Jindřichova Hradce. Nikdy na tebe Šimlo nezapomenu!!!!!

Má tam Janina u něj ještě Ormiku u Skaláka?

7.1.2007 16:58

racina napsal(a):
Má tam Janina u něj ještě Ormiku u Skaláka?

Ježiš to já nevím.Už jsem tam nebyla roky,odešla jsem někam jinam.Ale ¨jestli máš její fotku,poptám se....

7.1.2007 16:59

racina napsal(a):
a copak dělá Lenka, jseš s ní v kontaktu?

Ne ne,nejsem.Občas jí jen vydím.Čeká teď mimčo,tak se má asi dobře:)

7.1.2007 17:03

A ještě Terezka,byla to šikulka:)

7.1.2007 17:38

Ne ne,nejsem.Občas jí jen vydím.Čeká teď mimčo,tak se má asi dobře:)

to já vím, že čeká mimčo, prý prodávala koníka s tím arabem. Tak jsem chtela vedet jestli vše dopadlo dobře :-)

7.1.2007 17:39

Ježiš to já nevím.Už jsem tam nebyla roky,odešla jsem někam jinam.Ale ¨jestli máš její fotku,poptám se....

fotku nemám škoda, byla to ryzka. Kobylku měla Janina od hříběte. A ty máš koně?

8.1.2007 08:21

pro Andy:
Ahoj jsem z Nový Včelnice. Ty jsi přímo z Hrdace? Kam chodíš jezdit? Seš přímo z Hradce? kdyžtak napiš na mail Denisa.Bercikova@seznam.cz nebo sem....

8.1.2007 11:47

dendulka napsal(a):
pro Andy:
Ahoj jsem z Nový Včelnice. Ty jsi přímo z Hrdace? Kam chodíš jezdit? Seš přímo z Hradce? kdyžtak napiš na mail Denisa.Bercikova@seznam.cz nebo sem....

Čauky,ne já nejsem z Hradce,bydlím kousek u včelnice v Kostelní Radouni.
Chodila jsem na pár statků tady v okolí,ale pak se mi to tam nezamluvalo.Teď uvažuju,že bych začala jezdit do klubu Diego.
A co ty?Jezdíš na koni?A kolik ti je?Ahoj Andy

8.1.2007 22:41

A JEŠTĚ JEDNOU....

9.1.2007 16:45

Ahojky lidičky dne 27.ledna 2007se koná pro konáky COUNTRY BÁL v Jidřiši 3 kl od JINDŘICHOVA HRADCE. Vstupné je 50 kč , živá hudba... Chceme aby se sešlo co nejvce lidiček od koní nebo lidiček kteří mají rádi koně.....At se pozná co nejvce lidí kteří mají v okolí koníky .......

10.1.2007 07:41

Ahojky jsme s Jindřiše a zveme všechny lidičky dne 27.ledna 19.00 hod 2007se koná pro konáky COUNTRY BÁL v Jidřiši 3 kl od JINDŘICHOVA HRADCE. Vstupné je 50 kč , živá hudba... Chceme aby se sešlo co nejvce lidiček od koní nebo lidiček kteří mají rádi koně.....At se pozná co nejvce lidí kteří mají v okolí koníky .......

Přidejte reakci

Přidat smajlík