paja666
napsal(a):
Ahojík! Chtěla bych poprosit všechny co mají fotečky koní a border kolie nebo s jinými pejsky aby se pochlubili
focenou minulou zimu.Prcek je krátkosrstá border collie
Uživatel s deaktivovaným účtem

sterkule
napsal(a):
focenou minulou zimu.Prcek je krátkosrstá border collie
Tam, kde mám koníky v nájmu, chovají border kolie. 2.1.07 se jim narodilo 5 prcků! Přikládám nějaké fotky, jinak jejich adresa je www.alkyra.estranky.cz !

napsal(a):
Tam, kde mám koníky v nájmu, chovají border kolie. 2.1.07 se jim narodilo 5 prcků! Přikládám nějaké fotky, jinak jejich adresa je www.alkyra.estranky.cz!
Byli jsme pást koníky (na Silvestra!!!!!!) a pesani byli s náma!
Chip hlídá koníky!

napsal(a):
Byli jsme pást koníky (na Silvestra!!!!!!) a pesani byli s náma!
Chip hlídá koníky!
A Chip!

napsal(a):
A Chip!
A Evanue, ale říkame ji Vinany. Pesani dělají pastevectví, agility a tanec se psem! Velké psy mají 4, 5 těch prcků a jednoho King Charlika!
paja666
napsal(a):
Ahojík! Chtěla bych poprosit všechny co mají fotečky koní a border kolie nebo s jinými pejsky aby se pochlubili
kůň a dlouhosrstá kolie
paja666
napsal(a):
má i PP
paja666
napsal(a):
A jako správná kolie nezapře geny a nahání a nahání... a tím pádem mi vleze skoro do každé fotky
microfon
napsal(a):
A jako správná kolie nezapře geny a nahání a nahání... a tím pádem mi vleze skoro do každé fotky
ale bez ní už bych si to nedokázala snad ani u koní představit!
microfon
napsal(a):
ale bez ní už bych si to nedokázala snad ani u koní představit!
Tohle je můj naprosto čistokrevný kříženec a s ním jedenáctiměsíční BŠO s PP - ale miluju je oba stejně!
lenocka
napsal(a):
Tohle je můj naprosto čistokrevný kříženec a s ním jedenáctiměsíční BŠO s PP - ale miluju je oba stejně!
krásný hafík, ale co znamená BŠO?
strelish
napsal(a):
No vim, bo jsem dělala jednomu klukovi, co má fenku BŠO, stránky. Do té doby jsem je taky neznala...a s papillonama to mám úúplně stejně . Obojí jsou super plemena, co jsem tak stihla díky tomu postřehnout :-)
Jo,BŠO jsou skvělí psi,ke koním i celkově jsem si nemohla líp vybrat! I ta bílá barva je na údržbu naprosto nenáročná,vůbec nekoupu,češu cca jednou do týdne a OK. A ten ovčácký pud je zatraceně znát,ještě že naši koně na ní prdí,jinak by se asi uběhali jen aby měla malá radost. Je to pěkný kvítko,asi po mně..
paja666
napsal(a):
Máte všichni moc pěkné hafánky.Už se těším na květen-chtěli by jsme si taky pořídit fenku borderky ke koním-ale jinak s náma bude v bytě.Ať tu máme nějakého společníka.Vendulko dík moc za stránky té paní Kynclové-dříve jsi mi o ní už psala..je to fakt super jak jí psi pomáhají s tím stádem oveček!!!A jsou všichni moc pěkní.Dík že jsi je sem dala.
lenocka
napsal(a):
Jo,BŠO jsou skvělí psi,ke koním i celkově jsem si nemohla líp vybrat! I ta bílá barva je na údržbu naprosto nenáročná,vůbec nekoupu,češu cca jednou do týdne a OK. A ten ovčácký pud je zatraceně znát,ještě že naši koně na ní prdí,jinak by se asi uběhali jen aby měla malá radost. Je to pěkný kvítko,asi po mně..
Já si chci po zimě pořídit Australského honáckého psa, modrou variantu , BŠO už je pro mě zbytečně velký :-) Tak jsem zvědavá

proxima
napsal(a):
Máte všichni moc pěkné hafánky.Už se těším na květen-chtěli by jsme si taky pořídit fenku borderky ke koním-ale jinak s náma bude v bytě.Ať tu máme nějakého společníka.Vendulko dík moc za stránky té paní Kynclové-dříve jsi mi o ní už psala..je to fakt super jak jí psi pomáhají s tím stádem oveček!!!A jsou všichni moc pěkní.Dík že jsi je sem dala.
Ahoj Proxi, já vím, proto jsem Ti je tady dala. Od kámošky, co se o pesany chodí starat a jezdí s nima po závodech, jsem dostala nadané že tady chybí její největší miláček Kofola. Takže napravuji!

napsal(a):
Ahoj Proxi, já vím, proto jsem Ti je tady dala. Od kámošky, co se o pesany chodí starat a jezdí s nima po závodech, jsem dostala nadané že tady chybí její největší miláček Kofola. Takže napravuji!
A teď umělecké foto! Zleva Vinany, Chip a Kofola!

napsal(a):
A teď umělecké foto! Zleva Vinany, Chip a Kofola!
Pejsani umí pomáhat i vyklízet boxy!

napsal(a):
Pejsani umí pomáhat i vyklízet boxy!

proxima
napsal(a):
Jsou fakt hrozně pěkné!!!!!!!!!!Nevíš za kolik paní prodává štěnátka?Ať už vím jak mám šetřit...Třeba do mailu,ať to tu nerozšiřujeme v diskuzi
Štěňátka jsou všechny s PP, takže cena bude dost vysoko. Myslím že 10 - 15 tisíc. Záleží více na domluvě, paní je má moc ráda a vydělávat na nich moc nemusí. Ale z tohoto vrhu jsou jiz všechna zamluvená, narodilo se jich 5 a zajemců je 7 .
Já si na domeček nejspíš taky pořídím borderku, ale počkám si na nějakou bez PP.