Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
9.1.2007 16:29

Ahoj,
chci se zeptat jestli je pravda že je v Ředhošti nějaký koňský trh?Popřípadě kdy?
Děkuju moc

9.1.2007 21:23

joripage napsal(a):
Ahoj,
chci se zeptat jestli je pravda že je v Ředhošti nějaký koňský trh?Popřípadě kdy?
Děkuju moc

Loni býval košký trh tuším každou třetí sobotu v měsíci, ale jak to bude letos, to nevím, pokud se to nezměnilo, tak trhy začínaly vždy tak začátkem března... Zkusím pohledat a když najdu, takk dám odkaz.

9.1.2007 21:32

jennifer napsal(a):
Loni býval košký trh tuším každou třetí sobotu v měsíci, ale jak to bude letos, to nevím, pokud se to nezměnilo, tak trhy začínaly vždy tak začátkem března... Zkusím pohledat a když najdu, takk dám odkaz.

takže hledala a našla :-))

http://www.mie.cz/vesnice/redhost/akce.html

9.1.2007 22:51

jennifer napsal(a):
takže hledala a našla :-))

http://www.mie.cz/vesnice/redhost/akce.html

Jé děkuju Ti moc

11.1.2007 10:57

joripage napsal(a):
Jé děkuju Ti moc

aho, já jezdím do ředhoště na koňský trh skoro pokaždé. myslim, že je 2x ročně, ale popravdě nic moc. Co e týče věcí na koně, jsou tam asi 2stánky a koní na prodej tam taky moc není. Je to spíše takový minitržík. Jestli jsi z větší dálky, nevím jestli má cenu tam vůbec jezdit

11.1.2007 12:44

leennyy napsal(a):
aho, já jezdím do ředhoště na koňský trh skoro pokaždé. myslim, že je 2x ročně, ale popravdě nic moc. Co e týče věcí na koně, jsou tam asi 2stánky a koní na prodej tam taky moc není. Je to spíše takový minitržík. Jestli jsi z větší dálky, nevím jestli má cenu tam vůbec jezdit

Já jsem kousíček a docela pravidelně tam jezdim,ale jen v neděli na obyčejný trhy!já myslela že v sobotu sou tam jen drobný zvířata a ne koně!vědět to tak sem tam furta jsou tam taky nějaký koně nebo je to jen nazvaný koňský trh a jen lidi?

11.1.2007 14:18

joripage napsal(a):
Já jsem kousíček a docela pravidelně tam jezdim,ale jen v neděli na obyčejný trhy!já myslela že v sobotu sou tam jen drobný zvířata a ne koně!vědět to tak sem tam furta jsou tam taky nějaký koně nebo je to jen nazvaný koňský trh a jen lidi?

No, zvířata tam jsou každou sobotu, ale koně jen 2x do roka.

11.1.2007 14:27

leennyy napsal(a):
No, zvířata tam jsou každou sobotu, ale koně jen 2x do roka.

Jo,promiň já zapomněla žes to psala...a nevíš přibližně kdy to bývá?

11.1.2007 18:23

joripage napsal(a):
Jo,promiň já zapomněla žes to psala...a nevíš přibližně kdy to bývá?

Loni jsem tam byla (na tom koňáku) a bylo to +/- na aprila, tedy 1.4., ale maji svoje webovky, tam by se ta informace mela objevit. Taky byl inzerat tady na faune v rubrice "vystavy" (nebo tak nejak)

Petra

Přidejte reakci

Přidat smajlík