kubeska
napsal(a):
Kdo má tohodle roztomilího poníka tak at sem da jeho fotku pod sedlem klído i bez sedla
Můj není, ale nemohla jsem si nechat ujít možnost svezení, jen na chvilku, abych mu neublížila, ale neměl problém si se mnou poskočit . Kevin
cheyenne
napsal(a):
Můj není, ale nemohla jsem si nechat ujít možnost svezení, jen na chvilku, abych mu neublížila, ale neměl problém si se mnou poskočit . Kevin
Já a Pepina..
kubeska
napsal(a):
Kdo má tohodle roztomilího poníka tak at sem da jeho fotku pod sedlem klído i bez sedla
strelish
napsal(a):
Kdepak ty loňské sněhy jsou :-)
Jedna letošní listopadová...
Jak se jmenuje nevím, známá ho loni na podzim koupila od handlíře z jižní Moravy. Já mu říkám Andy
strelish
napsal(a):
No, je u kamarádky na pastvině, hřebeček taky, ten si tam užívá s dalšíma mlaďasama. Mají se dobře . Asi jí je nechám výměnou za jiného koně, míň konfliktního.
No vždy to nevyjde, já takyprodala Shageena, že nebyl ani náhodou vhodný na rekreačku
Hlavně, že ty i koně jste v pohodě. Přeju hodně štěstí s tím dalším koníkem, kterého budeš mít
strelish
napsal(a):
Dík :-) A co děda? Neptá se? A dal se na ty hřebce? :-))
nic takového ester jsme obsedli, ale potom z bezpečnostních důvodů)aby se ester nezranila) už jsme na ní nejzdili a on tedy dlouho hledal druhou kobylu do páru aby s Ester tahala až jsme si mysleli, že žádnou nekoupí a asi před 14 dny přivezl 2,5 letou vranku(z pastvin- chuděrka blbě ten uvaz snáší
) Ale jinak je fořád stejně čilej a ukecanej
microfon
napsal(a):
nic takového ester jsme obsedli, ale potom z bezpečnostních důvodů)aby se ester nezranila) už jsme na ní nejzdili a on tedy dlouho hledal druhou kobylu do páru aby s Ester tahala až jsme si mysleli, že žádnou nekoupí a asi před 14 dny přivezl 2,5 letou vranku(z pastvin- chuděrka blbě ten uvaz snáší
) Ale jinak je fořád stejně čilej a ukecanej
Aby se nezranila? Nějak nechápu :-)
Afru obsedala kámoška až po dovezení na pastviny, ale to, že obsedlá není jí tam nějak zapomněli říct. Ale prý v poho, žádné drama se nekonalo. Jen byla trošku vyjevená, když jsem jí to pak říkala
strelish
napsal(a):
Aby se nezranila? Nějak nechápu :-)
Afru obsedala kámoška až po dovezení na pastviny, ale to, že obsedlá není jí tam nějak zapomněli říct. Ale prý v poho, žádné drama se nekonalo. Jen byla trošku vyjevená, když jsem jí to pak říkala
Jo tos mi psala- to je dost hustý!. jsem ráda, že alespoň kamarádka si s ní rozumí.
A malej to je asi pěknej divoch...
-no kamarádka co obsedala, měla slíbeno, že pak na Ester bude moct jezdit občas s náma na vyjíždky a když se ester konečně doobsedla, tak nám řekl, že je to hodně nebezpečné(dle mého názoru mín než jeho výběh) a že Ester nenechá ven jezdit.Já ho chápu,ale neměl to slibovat!
microfon
napsal(a):
Jo tos mi psala- to je dost hustý!. jsem ráda, že alespoň kamarádka si s ní rozumí.
A malej to je asi pěknej divoch...
-no kamarádka co obsedala, měla slíbeno, že pak na Ester bude moct jezdit občas s náma na vyjíždky a když se ester konečně doobsedla, tak nám řekl, že je to hodně nebezpečné(dle mého názoru mín než jeho výběh) a že Ester nenechá ven jezdit.Já ho chápu,ale neměl to slibovat!
Šmankote...to je....důchodce (víc to radši nebudu komentovat ). Kdyby s koňma skončil, udělal by pro ně líp
eliska84
napsal(a):
Zatáčíme
Hm, tak já tohle zkoušet na tom svym expertovi, tak už jsem dávno dole . Stačilo mi jednou na něm sedět jen na ohlávce...těch kozlů bylo nepočítaně (minimálně 10, muselo to vypadat hoodně směšně), ale useděla jsem to
Zajímavé že s udidlem se mě takhle sejmout nepokouší :o)
strelish
napsal(a):
Hm, tak já tohle zkoušet na tom svym expertovi, tak už jsem dávno dole . Stačilo mi jednou na něm sedět jen na ohlávce...těch kozlů bylo nepočítaně (minimálně 10, muselo to vypadat hoodně směšně), ale useděla jsem to
Zajímavé že s udidlem se mě takhle sejmout nepokouší :o)
tuto milou a hodnou kobylku jsem si půjčila jen na foceni :-)
Je jí 5 let a je mojí kámošky :-)
racina
napsal(a):
tuto milou a hodnou kobylku jsem si půjčila jen na foceni :-)
Je jí 5 let a je mojí kámošky :-)
a to je taky ona :-)