Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.1.2007 17:23

Kdo má tohodle roztomilího poníka tak at sem da jeho fotku pod sedlem klído i bez sedla

10.1.2007 17:26

kubeska napsal(a):
Kdo má tohodle roztomilího poníka tak at sem da jeho fotku pod sedlem klído i bez sedla

Můj není, ale nemohla jsem si nechat ujít možnost svezení, jen na chvilku, abych mu neublížila, ale neměl problém si se mnou poskočit . Kevin

10.1.2007 18:54

cheyenne napsal(a):
Můj není, ale nemohla jsem si nechat ujít možnost svezení, jen na chvilku, abych mu neublížila, ale neměl problém si se mnou poskočit . Kevin

Já a Pepina..

10.1.2007 19:01

kubeska napsal(a):

10.1.2007 19:01

ankie napsal(a):
Já a Pepina..

No tak ta Pepina je krásná a Kevin taky

10.1.2007 19:03

strelish napsal(a):

Shetlandici sou krasny a jak se jmenuje ten strakáč ??

10.1.2007 19:04

strelish napsal(a):

Kdepak ty loňské sněhy jsou :-)

10.1.2007 19:12

strelish napsal(a):
Kdepak ty loňské sněhy jsou :-)

Jedna letošní listopadová...

Jak se jmenuje nevím, známá ho loni na podzim koupila od handlíře z jižní Moravy. Já mu říkám Andy

10.1.2007 19:37

strelish napsal(a):
Jedna letošní listopadová...

Jak se jmenuje nevím, známá ho loni na podzim koupila od handlíře z jižní Moravy. Já mu říkám Andy

Ahoj, tak co Afra, máš jí ještě???

10.1.2007 20:05

microfon napsal(a):
Ahoj, tak co Afra, máš jí ještě???

No, je u kamarádky na pastvině, hřebeček taky, ten si tam užívá s dalšíma mlaďasama. Mají se dobře . Asi jí je nechám výměnou za jiného koně, míň konfliktního.

10.1.2007 20:19

strelish napsal(a):
No, je u kamarádky na pastvině, hřebeček taky, ten si tam užívá s dalšíma mlaďasama. Mají se dobře . Asi jí je nechám výměnou za jiného koně, míň konfliktního.

No vždy to nevyjde, já takyprodala Shageena, že nebyl ani náhodou vhodný na rekreačku Hlavně, že ty i koně jste v pohodě. Přeju hodně štěstí s tím dalším koníkem, kterého budeš mít

10.1.2007 20:45

microfon napsal(a):
No vždy to nevyjde, já takyprodala Shageena, že nebyl ani náhodou vhodný na rekreačku Hlavně, že ty i koně jste v pohodě. Přeju hodně štěstí s tím dalším koníkem, kterého budeš mít

Dík :-) A co děda? Neptá se? A dal se na ty hřebce? :-))

10.1.2007 21:02

strelish napsal(a):
Dík :-) A co děda? Neptá se? A dal se na ty hřebce? :-))

nic takového ester jsme obsedli, ale potom z bezpečnostních důvodů)aby se ester nezranila) už jsme na ní nejzdili a on tedy dlouho hledal druhou kobylu do páru aby s Ester tahala až jsme si mysleli, že žádnou nekoupí a asi před 14 dny přivezl 2,5 letou vranku(z pastvin- chuděrka blbě ten uvaz snáší) Ale jinak je fořád stejně čilej a ukecanej

10.1.2007 21:13

microfon napsal(a):
nic takového ester jsme obsedli, ale potom z bezpečnostních důvodů)aby se ester nezranila) už jsme na ní nejzdili a on tedy dlouho hledal druhou kobylu do páru aby s Ester tahala až jsme si mysleli, že žádnou nekoupí a asi před 14 dny přivezl 2,5 letou vranku(z pastvin- chuděrka blbě ten uvaz snáší) Ale jinak je fořád stejně čilej a ukecanej

Aby se nezranila? Nějak nechápu :-)

Afru obsedala kámoška až po dovezení na pastviny, ale to, že obsedlá není jí tam nějak zapomněli říct. Ale prý v poho, žádné drama se nekonalo. Jen byla trošku vyjevená, když jsem jí to pak říkala

10.1.2007 21:18

strelish napsal(a):
Aby se nezranila? Nějak nechápu :-)

Afru obsedala kámoška až po dovezení na pastviny, ale to, že obsedlá není jí tam nějak zapomněli říct. Ale prý v poho, žádné drama se nekonalo. Jen byla trošku vyjevená, když jsem jí to pak říkala

Jo tos mi psala- to je dost hustý!. jsem ráda, že alespoň kamarádka si s ní rozumí.
A malej to je asi pěknej divoch...
-no kamarádka co obsedala, měla slíbeno, že pak na Ester bude moct jezdit občas s náma na vyjíždky a když se ester konečně doobsedla, tak nám řekl, že je to hodně nebezpečné(dle mého názoru mín než jeho výběh) a že Ester nenechá ven jezdit.Já ho chápu,ale neměl to slibovat!

10.1.2007 21:23

microfon napsal(a):
Jo tos mi psala- to je dost hustý!. jsem ráda, že alespoň kamarádka si s ní rozumí.
A malej to je asi pěknej divoch...
-no kamarádka co obsedala, měla slíbeno, že pak na Ester bude moct jezdit občas s náma na vyjíždky a když se ester konečně doobsedla, tak nám řekl, že je to hodně nebezpečné(dle mého názoru mín než jeho výběh) a že Ester nenechá ven jezdit.Já ho chápu,ale neměl to slibovat!

Šmankote...to je....důchodce (víc to radši nebudu komentovat ). Kdyby s koňma skončil, udělal by pro ně líp

10.1.2007 21:25

strelish napsal(a):
Šmankote...to je....důchodce (víc to radši nebudu komentovat ). Kdyby s koňma skončil, udělal by pro ně líp

No jo, až my budem starý , bůhví jaký budem

10.1.2007 22:07

microfon napsal(a):
No jo, až my budem starý , bůhví jaký budem

Nestraš :-))))

10.1.2007 22:41

strelish napsal(a):
Nestraš :-))))

Minduškaa Ája

10.1.2007 22:43

eliska84 napsal(a):
Zatáčíme

Cval,který končíval pádem

10.1.2007 22:46

eliska84 napsal(a):
Cval,který končíval pádem

kamarádky

10.1.2007 22:59

eliska84 napsal(a):
Zatáčíme

Hm, tak já tohle zkoušet na tom svym expertovi, tak už jsem dávno dole . Stačilo mi jednou na něm sedět jen na ohlávce...těch kozlů bylo nepočítaně (minimálně 10, muselo to vypadat hoodně směšně), ale useděla jsem to Zajímavé že s udidlem se mě takhle sejmout nepokouší :o)

11.1.2007 08:49

strelish napsal(a):
Hm, tak já tohle zkoušet na tom svym expertovi, tak už jsem dávno dole . Stačilo mi jednou na něm sedět jen na ohlávce...těch kozlů bylo nepočítaně (minimálně 10, muselo to vypadat hoodně směšně), ale useděla jsem to Zajímavé že s udidlem se mě takhle sejmout nepokouší :o)

tuto milou a hodnou kobylku jsem si půjčila jen na foceni :-)
Je jí 5 let a je mojí kámošky :-)

11.1.2007 08:50

racina napsal(a):
tuto milou a hodnou kobylku jsem si půjčila jen na foceni :-)
Je jí 5 let a je mojí kámošky :-)

a to je taky ona :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík