Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.1.2007 12:37

Ahojky lidi, ukažte svoje fotky, jak makáte kolem koníku, kydáte, pucujete, mažete sedla, sušíte nekonečné metráky sena a tak podobně.......Ať si ostatní lidi nemyslí, že u koní se jen válíme a vozíme si zadky

11.1.2007 16:01

majda napsal(a):
Ahojky lidi, ukažte svoje fotky, jak makáte kolem koníku, kydáte, pucujete, mažete sedla, sušíte nekonečné metráky sena a tak podobně.......Ať si ostatní lidi nemyslí, že u koní se jen válíme a vozíme si zadky

:-)) můžu potvrdit, že je to makačka - starala jsem se o 18 koní + mám to doma, ale nás to bavííí!!!!!Bohužel foto se ztratilo při havárii PC...

11.1.2007 18:55

hanule napsal(a):
:-)) můžu potvrdit, že je to makačka - starala jsem se o 18 koní + mám to doma, ale nás to bavííí!!!!!Bohužel foto se ztratilo při havárii PC...

Tak tahle ob týden taháme několik kár z hnojem na pastvinu asi 1 km daleko

11.1.2007 18:57

microfon napsal(a):
Tak tahle ob týden taháme několik kár z hnojem na pastvinu asi 1 km daleko

No ale jelikož je to makačka jako prase, tak jsem malej vyrobila postroj, protože když ty hovínka může vyrábět, tak si je přece taky může odvážet

11.1.2007 19:37

microfon napsal(a):
No ale jelikož je to makačka jako prase, tak jsem malej vyrobila postroj, protože když ty hovínka může vyrábět, tak si je přece taky může odvážet

Tak takhle zase pucujeme my... Jinak s hovínkama nikde vyfocená nejsem, ale asi někoho porposim, ať se můžu taky ukázat :-)

12.1.2007 06:09

majda napsal(a):

uklízíme uklízíme, bylo to před letošním rodeem

12.1.2007 06:23

dagies napsal(a):
uklízíme uklízíme, bylo to před letošním rodeem

No,a tady sme vyváželi hnůj-v akci kamarád

12.1.2007 06:36

petulak napsal(a):
No,a tady sme vyváželi hnůj-v akci kamarád

A tady čistíme ovso-já se zaslouženě ulívala :-)

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.1.2007 07:02

petulak napsal(a):
A tady čistíme ovso-já se zaslouženě ulívala :-)

Načechrání boxu!

12.1.2007 08:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Načechrání boxu!

Teda Venuldo!jak se čechrá box?Já vždycky načechrávám jenom slámu...Asi jsem 100 let za opicema,ale určitě ten box taky zkusím načechrat!!!!!!

12.1.2007 08:50

jaruska napsal(a):
Teda Venuldo!jak se čechrá box?Já vždycky načechrávám jenom slámu...Asi jsem 100 let za opicema,ale určitě ten box taky zkusím načechrat!!!!!!

Jaruš, to víš že čechrám slámu! Máme takovou fajnou, jenže před touto fotkou mi v boxe řádili pesani (viz téma kůň a border kolie) a tak jsem to po nich musela počechrat! Aby měla Zulitka perfektní postýlku!

12.1.2007 08:53

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jaruš, to víš že čechrám slámu! Máme takovou fajnou, jenže před touto fotkou mi v boxe řádili pesani (viz téma kůň a border kolie) a tak jsem to po nich musela počechrat! Aby měla Zulitka perfektní postýlku!

Jé,Venuldo,ty máš takovéhle krásné trio?Ty jsou fakt krááásní.A jak Ti hezky pomáhaj!!!!To můj Fous je na práci línej,ten mi takhle hezky nepomáhá,zato medvědice,ta jo,ale do hrobu!

12.1.2007 08:57

jaruska napsal(a):
Jé,Venuldo,ty máš takovéhle krásné trio?Ty jsou fakt krááásní.A jak Ti hezky pomáhaj!!!!To můj Fous je na práci línej,ten mi takhle hezky nepomáhá,zato medvědice,ta jo,ale do hrobu!

Nejsou moji, jsou od paní kde máme ustájené koníky. Mají celkem 4, 5 miminek od Kofoly a ještě malého King Charlese! Jsou to šikulové, dělají agility, tanec se psem a 2 mají zkoušku z pasení oveček!

Přidejte reakci

Přidat smajlík