majda
napsal(a):
Ahojky lidi, ukažte svoje fotky, jak makáte kolem koníku
, kydáte, pucujete, mažete sedla, sušíte nekonečné metráky sena a tak podobně.......Ať si ostatní lidi nemyslí, že u koní se jen válíme a vozíme si zadky
:-)) můžu potvrdit, že je to makačka - starala jsem se o 18 koní
+ mám to doma, ale nás to bavííí!!!!!Bohužel foto se ztratilo při havárii PC
...
hanule
napsal(a):
:-)) můžu potvrdit, že je to makačka - starala jsem se o 18 koní
+ mám to doma, ale nás to bavííí!!!!!Bohužel foto se ztratilo při havárii PC
...
Tak tahle ob týden taháme několik kár z hnojem na pastvinu asi 1 km daleko
microfon
napsal(a):
Tak tahle ob týden taháme několik kár z hnojem na pastvinu asi 1 km daleko
No ale jelikož je to makačka jako prase, tak jsem malej vyrobila postroj, protože když ty hovínka může vyrábět, tak si je přece taky může odvážet![]()
microfon
napsal(a):
No ale jelikož je to makačka jako prase, tak jsem malej vyrobila postroj, protože když ty hovínka může vyrábět, tak si je přece taky může odvážet![]()
Tak takhle zase pucujeme my... Jinak s hovínkama nikde vyfocená nejsem, ale asi někoho porposim, ať se můžu taky ukázat :-)
majda
napsal(a):
Ahojky lidi, ukažte svoje fotky, jak makáte kolem koníku
, kydáte, pucujete, mažete sedla, sušíte nekonečné metráky sena a tak podobně.......Ať si ostatní lidi nemyslí, že u koní se jen válíme a vozíme si zadky
uklízíme uklízíme, bylo to před letošním rodeem
dagies
napsal(a):
uklízíme uklízíme, bylo to před letošním rodeem
No,a tady sme vyváželi hnůj-v akci kamarád
petulak
napsal(a):
No,a tady sme vyváželi hnůj-v akci kamarád
A tady čistíme ovso-já se zaslouženě ulívala :-)
Uživatel s deaktivovaným účtem
petulak
napsal(a):
A tady čistíme ovso-já se zaslouženě ulívala :-)
Načechrání boxu!
jaruska
napsal(a):
Teda Venuldo!jak se čechrá box?Já vždycky načechrávám jenom slámu...Asi jsem 100 let za opicema,ale určitě ten box taky zkusím načechrat!!!!!!![]()
![]()
Jaruš, to víš že čechrám slámu!
Máme takovou fajnou, jenže před touto fotkou mi v boxe řádili pesani (viz téma kůň a border kolie) a tak jsem to po nich musela počechrat! Aby měla Zulitka perfektní postýlku
!
napsal(a):
Jaruš, to víš že čechrám slámu!
Máme takovou fajnou, jenže před touto fotkou mi v boxe řádili pesani (viz téma kůň a border kolie) a tak jsem to po nich musela počechrat! Aby měla Zulitka perfektní postýlku
!
Jé,Venuldo,ty máš takovéhle krásné trio?Ty jsou fakt krááásní.A jak Ti hezky pomáhaj!!!!To můj Fous je na práci línej,ten mi takhle hezky nepomáhá,zato medvědice,ta jo,ale do hrobu!![]()
jaruska
napsal(a):
Jé,Venuldo,ty máš takovéhle krásné trio?Ty jsou fakt krááásní.A jak Ti hezky pomáhaj!!!!To můj Fous je na práci línej,ten mi takhle hezky nepomáhá,zato medvědice,ta jo,ale do hrobu!![]()
Nejsou moji, jsou od paní kde máme ustájené koníky. Mají celkem 4, 5 miminek od Kofoly a ještě malého King Charlese! Jsou to šikulové, dělají agility, tanec se psem a 2 mají zkoušku z pasení oveček!