Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.1.2007 17:02

Budete si ji někdo dělat tady?? nebo jste si ji tu dělali??? pisejteeee sem

13.1.2007 13:52

barbucha61 napsal(a):
Budete si ji někdo dělat tady?? nebo jste si ji tu dělali??? pisejteeee sem

jo já ted na jaře 21.4....ty taky??

13.1.2007 16:34

kybosek napsal(a):
jo já ted na jaře 21.4....ty taky??

jj takyy, odkud seš a kde jezdíš???

13.1.2007 18:36

barbucha61 napsal(a):
jj takyy, odkud seš a kde jezdíš???

Já pojedu na svým koníkovi Kyberitovi...Mám ho v Radíkově u Olomouce...A ty??
Máš ICQ?? A nemáš do toho Vyškova kontakt??

14.1.2007 09:31

kybosek napsal(a):
Já pojedu na svým koníkovi Kyberitovi...Mám ho v Radíkově u Olomouce...A ty??
Máš ICQ?? A nemáš do toho Vyškova kontakt??

Ahojky, taky jsem si letos chtěla dělat licenci, ale nevyšlo mi to. Takže až příští rok. Ty si ji chceš dělat ve Vyškově? Když jsi z Radikova, to by jsi měla blíž do Přerova. Tam se to dělá někdy kolem 15. dubna. Kdyžtak se zkus mrknout na stránky zemědělky v Přerově. Kdybych měla vhodnýho koně, tak bych si je tam letos dělala, protože bydlím kousek od Olomouce i od Přerova.

14.1.2007 20:57

mazlik 26 napsal(a):
Ahojky, taky jsem si letos chtěla dělat licenci, ale nevyšlo mi to. Takže až příští rok. Ty si ji chceš dělat ve Vyškově? Když jsi z Radikova, to by jsi měla blíž do Přerova. Tam se to dělá někdy kolem 15. dubna. Kdyžtak se zkus mrknout na stránky zemědělky v Přerově. Kdybych měla vhodnýho koně, tak bych si je tam letos dělala, protože bydlím kousek od Olomouce i od Přerova.

kontakt nemám..ale chci se tam zajet podívat...a budu to dělat na nějakým koníkovi co mo sežene trenérka...
moje icq je 203-719-503, tak kdyžtak písni

18.1.2007 08:38

barbucha61 napsal(a):
kontakt nemám..ale chci se tam zajet podívat...a budu to dělat na nějakým koníkovi co mo sežene trenérka...
moje icq je 203-719-503, tak kdyžtak písni

už nikdo nebude dělat licenci ve Vyškově???Chci se dovědět co nejvíc...tak pls pište třeba nějaké informace nebo podobně...

Přidejte reakci

Přidat smajlík