petisek
napsal(a):
Ahoj,mam dotaz...
Již 2 roky mam 2 hřebce( 6let a 11let),ale od minulého týdne spravujeme boxy,a tak jsou teď spolui v jednom(má asi 3,5 x 4m)...
Jenže se pořád ,,perou" a občas jen stojí a nehýbou se...!
Je to v pořádku???
P.S. To uživatelské jméno je mojí kámošky...
no myslím že jejich chování je v pořádku ale to že jsou v jednom byt relativně vekým boxe spolu už v pořádku není. To už bych je raději nechala ve výběhu. Ale docela tě obdivuju - dva hřebce u sebe - asi jsou na sebe hodně zvyklí jinak se divím že se ještě navzájem neporvali.
petisek
napsal(a):
Ahoj,mam dotaz...
Již 2 roky mam 2 hřebce( 6let a 11let),ale od minulého týdne spravujeme boxy,a tak jsou teď spolui v jednom(má asi 3,5 x 4m)...
Jenže se pořád ,,perou" a občas jen stojí a nehýbou se...!
Je to v pořádku???
P.S. To uživatelské jméno je mojí kámošky...
Ahojky, neodpovím sice na Tvůj dotaz, ale zeptám se spíš já Tebe. Jak probíhalo jejich seznamování a jak se k sobě chovají ve výběhu a při práci ? Mám také hřebce - 15 let a chtěla bych si k němu koupit odstávče - hřebce, ale nevím, jestli si na sebe zvyknou.
PS - také bych je raději nechala ve výběhu
luciusl
napsal(a):
Ahojky, neodpovím sice na Tvůj dotaz, ale zeptám se spíš já Tebe. Jak probíhalo jejich seznamování a jak se k sobě chovají ve výběhu a při práci ? Mám také hřebce - 15 let a chtěla bych si k němu koupit odstávče - hřebce, ale nevím, jestli si na sebe zvyknou.
PS - také bych je raději nechala ve výběhu
No,kámoška(ta co od ní píšu-její uživatelské jméno...) říká,že jsem blázen,když je mám spolu!!!Ale pokud je dáš nejdřív do výběhu,tak se možná úpoperou,ale potom si ten jeden (pravděpodobně starší) podřídí toho druhého a mělo by to být O.K.
Já to tak taky udělala a teď jsou kamarádi,jezdí spolzu ven pod sedlem a tahají vůs,také spolu...Akorát teď v tom boxe...:-(
Ale zítra už půjdou zase každý zvlášť a do nového...!:-)))
Možná jim jen vadil stísněný prostor...................?!
Tak čus!