Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.1.2007 20:44

eliska84 napsal(a):
waw

nooo tedaaa... woooooo oooooooooo oooooooooooooo oooooooooooooow....

16.1.2007 22:48

eliska84 napsal(a):
waw

Ja nevim asi jsem divna ale prijde mi, ze v trenkach by byl ten chlap hezci:-) ale jinak krasa

17.1.2007 00:37

hanzy napsal(a):
Ja nevim asi jsem divna ale prijde mi, ze v trenkach by byl ten chlap hezci:-) ale jinak krasa

Ted jsem to chtěla říct.aspon slipy by mohl mít.Ale jinak,doooooost dobrý

17.1.2007 06:34

trajekt napsal(a):
Ted jsem to chtěla říct.aspon slipy by mohl mít.Ale jinak,doooooost dobrý

Taky mám ten názor. Jak málo stačí a fotky hned vyzní celkově jinak. Z krásného souznění muže a koně se rázem stane erotický pozér.

17.1.2007 06:42

makki napsal(a):
Taky mám ten názor. Jak málo stačí a fotky hned vyzní celkově jinak. Z krásného souznění muže a koně se rázem stane erotický pozér.

Hm, taky bych ho trošku oblíkla

17.1.2007 06:58

jackie napsal(a):
Hm, taky bych ho trošku oblíkla

Ehm...myslím si, že to pro toho playboye musí být i dosti nepohodlné... Souhlasím s Vámi, kraťásky by byly slušivější...ale jinak pěkný

17.1.2007 07:02

tajemma danny napsal(a):
Ehm...myslím si, že to pro toho playboye musí být i dosti nepohodlné... Souhlasím s Vámi, kraťásky by byly slušivější...ale jinak pěkný

Já bych ho chtěla potkat někde na cestě-takhle,jak je!!!Téééda,nevím,kdo by byl víc vykulenej,jestli já nebo on!!!!!!!!ChichichiAsi jáááááá!!!

17.1.2007 07:31

jaruska napsal(a):
Já bych ho chtěla potkat někde na cestě-takhle,jak je!!!Téééda,nevím,kdo by byl víc vykulenej,jestli já nebo on!!!!!!!!ChichichiAsi jáááááá!!!

no po pravdě u nás v lese se tahovýhle jezdci nevyskytujou..... škoda, no. Ale jinak si myslim, že musel mít ty koňský chlupy úplně všude........!! A taky ho to muselo asi i trochu bolet... A kdyby naklusali, nebo nacválali, to by byla podívaná, to bych se asi umlátila smíchy.....

17.1.2007 07:35

brodska napsal(a):
no po pravdě u nás v lese se tahovýhle jezdci nevyskytujou..... škoda, no. Ale jinak si myslim, že musel mít ty koňský chlupy úplně všude........!! A taky ho to muselo asi i trochu bolet... A kdyby naklusali, nebo nacválali, to by byla podívaná, to bych se asi umlátila smíchy.....

17.1.2007 07:38

eliska84 napsal(a):
waw

ta fotka mi prijde dost uchylna a asexualni..... fuj ale stacilo by aby mel jen nejake piditrenky a nazor otocim o 300% Kůň má krásnou lysinu....

Přidejte reakci

Přidat smajlík