Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.1.2007 20:30

Chcela som sa spytat ci niekto z vas nepozná kona Arthur (o: Amoural, m: Goldlack H), ČT, tm. hnedak. cca v r. 2002 bol predany do SR.

30.1.2007 15:24

tonka napsal(a):
Chcela som sa spytat ci niekto z vas nepozná kona Arthur (o: Amoural, m: Goldlack H), ČT, tm. hnedak. cca v r. 2002 bol predany do SR.

Hřebce Arthura znám ještě když byl v majetku K.Kupcové a stál nedaleko Českých Budějovic. Byl prodán a jako hřebec měl pouštět někde na slovensku.
Mám pár jeho fotek (zatím přikládám jednu, ale na E.mail můžu poslat i dalších pár. (pokud máš nějaké jeho fotky a nebo o něm nějaké informace budu za ně ráda. Poslat mi je můžeš na můj E.mail wiki5@volny.cz

ARTHUR /2710 s.v. nar.:16.3.1994 O: 295 Amoural s.v. M: 181 Goldlack

3.2.2007 10:40

janna napsal(a):
Hřebce Arthura znám ještě když byl v majetku K.Kupcové a stál nedaleko Českých Budějovic. Byl prodán a jako hřebec měl pouštět někde na slovensku.
Mám pár jeho fotek (zatím přikládám jednu, ale na E.mail můžu poslat i dalších pár. (pokud máš nějaké jeho fotky a nebo o něm nějaké informace budu za ně ráda. Poslat mi je můžeš na můj E.mail wiki5@volny.cz

Ahoj. Arthura som dostala od mamky pred par mesiacmi, uz ako valacha Chcela som vediet o nom nieco viac, hlavne z cias kedy bol este v CR, kedy bol vlastne predany na SR? Poznas aj jeho rodicov? Keby si ty (alebo aj niekto iny) mali nejaku fotku Amourala alebo Goldlack H bola by som za nu rada. A tiez by ma zaujimalo ci este ako zrebec vela pripustal (v CR, SR) a ak ano ci nepozna niekto po nom nejake zrieba. Nejake jeho fotky mam ale nie take pekne ako ty (len take z boxu) poslem ti nieco na mail a ked budem mat nejake pekne nove foto mozem ti ho potom poslat ak budes chciet a aj nejake info ktore o nom viem, alebo zistim Diky ze si sa ozvala, spravila si mi tym fakt radost

4.2.2007 21:57

tonka napsal(a):
Ahoj. Arthura som dostala od mamky pred par mesiacmi, uz ako valacha Chcela som vediet o nom nieco viac, hlavne z cias kedy bol este v CR, kedy bol vlastne predany na SR? Poznas aj jeho rodicov? Keby si ty (alebo aj niekto iny) mali nejaku fotku Amourala alebo Goldlack H bola by som za nu rada. A tiez by ma zaujimalo ci este ako zrebec vela pripustal (v CR, SR) a ak ano ci nepozna niekto po nom nejake zrieba. Nejake jeho fotky mam ale nie take pekne ako ty (len take z boxu) poslem ti nieco na mail a ked budem mat nejake pekne nove foto mozem ti ho potom poslat ak budes chciet a aj nejake info ktore o nom viem, alebo zistim Diky ze si sa ozvala, spravila si mi tym fakt radost

Ahoj, na online PK ČT jsem našla tohle, asi jsi to ale už viděla:
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=17459
Jinak přímo o Arthurovi nic nevím, jen mě to zaujalo, protože po Amouralovi máme kobylku, taky jsem sháněla jeho potomky, zakládala jsem tady dokonce téma-nejspíš Amoural
a na tomto odkazu najdeš jedinou fotku Amourala, kterou se mi zatím podařilo sehnat: http://www.muller-equine.cz/cz/equine/index.htm

5.2.2007 19:27

gituna napsal(a):
Ahoj, na online PK ČT jsem našla tohle, asi jsi to ale už viděla:
http://www.schct.cz/pk/pk_display.php3?id=17459
Jinak přímo o Arthurovi nic nevím, jen mě to zaujalo, protože po Amouralovi máme kobylku, taky jsem sháněla jeho potomky, zakládala jsem tady dokonce téma-nejspíš Amoural
a na tomto odkazu najdeš jedinou fotku Amourala, kterou se mi zatím podařilo sehnat: http://www.muller-equine.cz/cz/equine/index.htm

Diky, bola som si to pozriet a aj som si ho ulozila ak by si chcela mozem ti na mail poslat este nejaku Arthurovu fotku aka je ta kobylka po Amoural?

6.2.2007 21:48

tonka napsal(a):
Diky, bola som si to pozriet a aj som si ho ulozila ak by si chcela mozem ti na mail poslat este nejaku Arthurovu fotku aka je ta kobylka po Amoural?

ahojky, za fotečku bych byla ráda, mejlik bys snad mela najit bez problemu, taktez muzu poslatjaka je...bohuzel nemam zkusenost s jinymi konmi, tak se mi tezko charakterizuje, kdyz nemam srovnani..rekla bych, ze je docela slozita, ne zrovna rada se podrizuje, ale vse je dano ne zrovna idealnim odchovem a vychovou, je to jen rekreacni konik, cely dosavadni zivot u jednoho majitele na jednom miste, jinak se neboji snad niceho a da se ji verit...

14.5.2007 07:59

janna napsal(a):

ahoj mam nejake nove fotky Arthura

14.5.2007 08:02

janna napsal(a):

myslela som ze nieco radsej vlozim aj sem... ale skusim sa aj na mail... inak je to fesak a strasne zlaticko

14.5.2007 08:03

janna napsal(a):

a este jedna...

15.5.2007 10:14

tonka napsal(a):
a este jedna...

teeda, Arthur je fakt krasavec!!! a moc díky za fotečku na mejlu, tentokrát mi jde i otevřít na téhle adrese ( http://www.schct.cz/seznam.php3 ) je další fotečka Amourala, jiná, bohužel taky dost nekvalitní...posílám polosestru a máte krásnej ocas, narozdíl od nás

15.5.2007 18:51

gituna napsal(a):
teeda, Arthur je fakt krasavec!!! a moc díky za fotečku na mejlu, tentokrát mi jde i otevřít na téhle adrese ( http://www.schct.cz/seznam.php3 ) je další fotečka Amourala, jiná, bohužel taky dost nekvalitní...posílám polosestru a máte krásnej ocas, narozdíl od nás

jeee... to som rada, ze mi to konecne vyslo som sa naucila zmensovat fotky, predtym to bola moja chyba som ich posielala velmi velke no ale nakoniec sa to podarilo
Arthur ma chvost priam ukazkovy, asi preto ze bol dlho zrebec... kobylka je ale tiez peknucka... farebne su si podobny, nie?
pridavam este nejake fotecky Arthura, ked budes chciet mozem poslat aj v original velkosti na mailik

15.5.2007 18:52

gituna napsal(a):

a este jedna

12.6.2011 20:25
putna

XXX.XXX.249.250

Dobrý den,

náhodou jsem našel tyto informace o koni Arthur po Gold Lack, prosím jestli je to stále aktuální ozvěte se , kde je, jsem jeho první majitel, vlastnil jeho matku Gold Lack a chovatelem byl můj otec MVDr. Putna viz. doklady koně, mám o něm hodně informací.

S pozdravem Putna Jan

kontakt:
jan.putna@email.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík