Furioso XIX-1 ( Felix )

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
18.1.2007 17:18

Prosím kdo máte hříbě po tomto hřebci dejte sem jeho fotečku ( věk, KVH) a nebo kdo máte fotku přímo Felixe.
Já mám hřebečka má 9 měsíců a měří 138 KVH.
Chtěla bych porovnat jak je velkej s jinýma hříbatama.
Díky

18.1.2007 22:47

janavar napsal(a):
Prosím kdo máte hříbě po tomto hřebci dejte sem jeho fotečku ( věk, KVH) a nebo kdo máte fotku přímo Felixe.
Díky

Furioso XIX-1 ( Felix )

19.1.2007 10:41

janavar napsal(a):
Díky

A jaký má uši?

20.1.2007 00:19

impact napsal(a):
A jaký má uši?

Však vidíš pěkný ne????
Ne má je malinko do boku ale fakt jen trošku. Doufám že mu to tak už zůstane a nebude se to zhoršovat.

20.1.2007 00:21

ja kvejk napsal(a):
Furioso XIX-1 ( Felix )

Díky za fotku Felixe. Je to na něm Hanka Mlčoušková??? Nebo se mi to jen zdá???
Nemáš ještě nějakou jak jen stojí z boku?

21.1.2007 14:45

janavar napsal(a):
Díky

Ten malej je Bucifal (z matky Bocardi a otce Felixe). Klapatý uši teda neměl, ale taky jsme se toho báli :-D.Vysokej moc nebyl, byl menší po mamince. Dožil se 2 let a musel být loni utracen, zlomil si škaredě nohu ve výběhu. Majitel : Bohumil Navrátil, Kroměříž

21.1.2007 18:19

ja kvejk napsal(a):
Furioso XIX-1 ( Felix )

Ano, je to Hanka Mlčoušková. Bohužel jinou fotku nemám. Tahle je ze sborníu Moravskýho teplokrevníka.

21.1.2007 21:22

dominicca napsal(a):
Ten malej je Bucifal (z matky Bocardi a otce Felixe). Klapatý uši teda neměl, ale taky jsme se toho báli :-D.Vysokej moc nebyl, byl menší po mamince. Dožil se 2 let a musel být loni utracen, zlomil si škaredě nohu ve výběhu. Majitel : Bohumil Navrátil, Kroměříž

To je mi líto. Je moc krásnej.

Přidejte reakci

Přidat smajlík