Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.11.2005 16:39

Ahojky !! Znáte někdo nějakou dobrou westernovou stáj v Praze nebo okolí ?? Napište vaše zkušenosti a tipy....................

19.9.2005 18:44

n i k y napsal(a):
Ahojky !! Znáte někdo nějakou dobrou westernovou stáj v Praze nebo okolí ?? Napište vaše zkušenosti a tipy....................

Ahojky!
Sice to není v Praze ani v jejím okolí, ale strašně se mi líbí v Horce nad Moravou na Lovecké chatě. Je tam písková jízdárna, velká krytá hala s pískovým povrchem i celkem pěkné stáje a koně....Sice western nejezdím(ale líbí se mi,to jo), ale líbí se mi tam.
P.S. Posílám fotku,kterou sem našla na internetu - hala

21.9.2005 20:24

horselady napsal(a):
Ahojky!
Sice to není v Praze ani v jejím okolí, ale strašně se mi líbí v Horce nad Moravou na Lovecké chatě. Je tam písková jízdárna, velká krytá hala s pískovým povrchem i celkem pěkné stáje a koně....Sice western nejezdím(ale líbí se mi,to jo), ale líbí se mi tam.
P.S. Posílám fotku,kterou sem našla na internetu - hala

Odkud jseš???Já jsem z Horky nad Moravou...

22.9.2005 16:12

sejtanek napsal(a):
Odkud jseš???Já jsem z Horky nad Moravou...

Já?Z Olomouce.Do Horky na Loveckou chatu se jezdím dívat na westernové závody. Western jsem jezdila, rekreačně, 5 měs. Ale nevyhovoval mi, tak jsem se zase vrátila ke "staré" dobré anglii

22.9.2005 18:35

horselady napsal(a):
Já?Z Olomouce.Do Horky na Loveckou chatu se jezdím dívat na westernové závody. Western jsem jezdila, rekreačně, 5 měs. Ale nevyhovoval mi, tak jsem se zase vrátila ke "staré" dobré anglii

A ty máš svýho koně???Nebo někde chodíš ke koním???

22.9.2005 21:22

sejtanek napsal(a):
A ty máš svýho koně???Nebo někde chodíš ke koním???

Svého koníka bohužel nemám. A teď momentálně nikam ke koníkům nechodím.Ty máš svého koně?

1.10.2005 19:10

n i k y napsal(a):

nevíte www stránku jízdárny Watani ??

2.11.2005 06:29

n i k y napsal(a):
nevíte www stránku jízdárny Watani ??

2.11.2005 10:22

n i k y napsal(a):

Proč si sem dala toho smajlíka - ???

2.11.2005 11:50

horselady napsal(a):
Proč si sem dala toho smajlíka - ???

protože jsem pořád nic nenašla !!

2.11.2005 13:37

n i k y napsal(a):

Aha.Tak to nevzdávej!

2.11.2005 16:39

n i k y napsal(a):

Hledala jsem to teď taky a www jsem nenašla. Takže asi nemají. Všude je jen adresa a telefon. Asi mají s koníkama tolik práce, že na tvorbu www nemají čásek.

Přidejte reakci

Přidat smajlík