Sedlo - prosím poraďte!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.9.2005 11:49

Ahoj, chci si koupit pro svou budoucí kobču sedlo, ale nevím jaké... Chtěla bych ho na ježdění v terénu, menší skoky, no prostě takové všestranné. Máte nějaký tip??Kdyby jo, poraďte mi prosím a pokud možno dejte sem i fotku. Děkuju moc!!!
P.S. Cena prosím tak do 10 tis.

20.9.2005 07:16

horselady napsal(a):
Ahoj, chci si koupit pro svou budoucí kobču sedlo, ale nevím jaké... Chtěla bych ho na ježdění v terénu, menší skoky, no prostě takové všestranné. Máte nějaký tip??Kdyby jo, poraďte mi prosím a pokud možno dejte sem i fotku. Děkuju moc!!!
P.S. Cena prosím tak do 10 tis.

No pokud si ze západních čech tak bych ti doporučila sedla od sedláře ze Kdyně, od pana Vogeltanze. Ta to sedla jsem používala několik let a vždy jsem s nima byla velice spokojená. Jezdila jsem hodně do terénu a na občasné skákání, bylo taky fajn. Posílám ti fotešku mého posledního sedla.

20.9.2005 12:02

dolinka napsal(a):
No pokud si ze západních čech tak bych ti doporučila sedla od sedláře ze Kdyně, od pana Vogeltanze. Ta to sedla jsem používala několik let a vždy jsem s nima byla velice spokojená. Jezdila jsem hodně do terénu a na občasné skákání, bylo taky fajn. Posílám ti fotešku mého posledního sedla.

To sedlo na té fotografii vypadá moc dobře. Kolik stálo?

20.9.2005 12:39

barletka napsal(a):
To sedlo na té fotografii vypadá moc dobře. Kolik stálo?

stálo 12 000,-

21.9.2005 11:12

dolinka napsal(a):
stálo 12 000,-

Ahojky,taky je supr sedlář z Horšovskýho týna!!!
Já mám sedýlko za 7,5 tis. je celokožený,úžasný,měkoučký a má posuvatelný kolení opěrky!!!
Najdi si ho na www.jp-viktorie.cz má katalogový číslo: B1029699

21.9.2005 14:55

miSka napsal(a):
Ahojky,taky je supr sedlář z Horšovskýho týna!!!
Já mám sedýlko za 7,5 tis. je celokožený,úžasný,měkoučký a má posuvatelný kolení opěrky!!!
Najdi si ho na www.jp-viktorie.cz má katalogový číslo: B1029699

Děkuji!!!

21.9.2005 19:12

horselady napsal(a):
Děkuji!!!

Ahojky.Já mám syntetického Nortona a je super.Je lehučké a žádná náročná údržba.Stojí kolem 7 tisíc-ale to už fakt nevím přesně.

21.9.2005 21:02

rubie napsal(a):
Ahojky.Já mám syntetického Nortona a je super.Je lehučké a žádná náročná údržba.Stojí kolem 7 tisíc-ale to už fakt nevím přesně.

Ahoj, a co brnensko nebo jizni Morava? Nemate nekdo nejake typy? Ta prvni fotka je fakt super...taky bych neco takoveho chtela. Lehke, mekke, pohodlne pro me i kone, skakani (vyssi) v terenu a na jizderne...??

25.9.2005 11:49

rubie napsal(a):

Tohle sedlo má paní od nás a začalo se jí po pár měsísích ježdění 1x týdně loupat.Proč sintetiku za 7 když mohu mít kůži za 7,5 tis.???

Neregistrovaný uživatel

28.2.2012 09:05
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15

Ahojky :)
Já mám sedlo Norton rexine a jsem s ním spokojená ;-) Dobře se mi v něm sedí a padlo snad každému koníkovi, na které jsem ho dala... Dobře se v něm skáče, ale jezdila jsem v něm i drezurky a na vyjížďky je taky dobrý... Stojí cca 6-7tisíc :-)

Přidejte reakci

Přidat smajlík