horselady
napsal(a):
Ahoj, chci si koupit pro svou budoucí kobču sedlo, ale nevím jaké... Chtěla bych ho na ježdění v terénu, menší skoky, no prostě takové všestranné. Máte nějaký tip??Kdyby jo, poraďte mi prosím a pokud možno dejte sem i fotku. Děkuju moc
!!!
P.S. Cena prosím tak do 10 tis.
No pokud si ze západních čech tak bych ti doporučila sedla od sedláře ze Kdyně, od pana Vogeltanze. Ta to sedla jsem používala několik let a vždy jsem s nima byla velice spokojená. Jezdila jsem hodně do terénu a na občasné skákání, bylo taky fajn. Posílám ti fotešku mého posledního sedla.
dolinka
napsal(a):
No pokud si ze západních čech tak bych ti doporučila sedla od sedláře ze Kdyně, od pana Vogeltanze. Ta to sedla jsem používala několik let a vždy jsem s nima byla velice spokojená. Jezdila jsem hodně do terénu a na občasné skákání, bylo taky fajn. Posílám ti fotešku mého posledního sedla.
To sedlo na té fotografii vypadá moc dobře. Kolik stálo?
dolinka
napsal(a):
stálo 12 000,-
Ahojky,taky je supr sedlář z Horšovskýho týna!!!
Já mám sedýlko za 7,5 tis. je celokožený,úžasný,měkoučký a má posuvatelný kolení opěrky!!!
Najdi si ho na www.jp-viktorie.cz má katalogový číslo: B1029699
rubie
napsal(a):
Ahojky.Já mám syntetického Nortona a je super.Je lehučké a žádná náročná údržba.Stojí kolem 7 tisíc-ale to už fakt nevím přesně.
Ahoj, a co brnensko nebo jizni Morava? Nemate nekdo nejake typy? Ta prvni fotka je fakt super...taky bych neco takoveho chtela. Lehke, mekke, pohodlne pro me i kone, skakani (vyssi) v terenu a na jizderne...??
Neregistrovaný uživatel

XXX.XXX.159.15
Ahojky :)
Já mám sedlo Norton rexine a jsem s ním spokojená ;-) Dobře se mi v něm sedí a padlo snad každému koníkovi, na které jsem ho dala... Dobře se v něm skáče, ale jezdila jsem v něm i drezurky a na vyjížďky je taky dobrý... Stojí cca 6-7tisíc