svatka
napsal(a):
Jsou to krasavci a je vidno, že se mají dobře:) Monty se mi v inzerci moc líbil:) Pokaždé je fajn vidět, že se prodaný kůň dostane do dobrých rukou.
Jojo...je tam fakt šťastnej. Sandra se mu naplno věnuje ale zároveň mu nechává jistou volnost. Ten druhý koník je Aceron, šest let starý valach v barvě cremollo (teda doufám že jsem to napsala dobře). No prostě to není albín a oči má modré. Když Montyho Sandra poprvé pustila do výběhu vedle Acerona, tak Monty za ním přeskočil a jsou to kámoši, od té doby spolu blbnou a Aceronovi jako by se vrátilo jeho od operované mužství...
tajemma danny
napsal(a):
Jojo...je tam fakt šťastnej. Sandra se mu naplno věnuje ale zároveň mu nechává jistou volnost. Ten druhý koník je Aceron, šest let starý valach v barvě cremollo (teda doufám že jsem to napsala dobře). No prostě to není albín a oči má modré. Když Montyho Sandra poprvé pustila do výběhu vedle Acerona, tak Monty za ním přeskočil a jsou to kámoši, od té doby spolu blbnou a Aceronovi jako by se vrátilo jeho od operované mužství...
No jsou prostě oba dva nádherní!!! A je vidět že je o ně skvěle postráno.
tajemma danny
napsal(a):
Ne cremollo, ale cremello:) Nějakou dobu jsem se věnovala dědičnosti žluté barvy- cremello je dvakrát zesvětlený ryzák(jednou zesvětlený ryzák je izabela) Rádio končí:))
svatka
napsal(a):
Ne cremollo, ale cremello:) Nějakou dobu jsem se věnovala dědičnosti žluté barvy- cremello je dvakrát zesvětlený ryzák(jednou zesvětlený ryzák je izabela) Rádio končí:))
...tak mám zase nějaké nové fotečky z Rakouska...
tajemma danny
napsal(a):
...tak mám zase nějaké nové fotečky z Rakouska...
...a ještě...
tajemma danny
napsal(a):
...a poslední...
Krásní koníci. Můžu se zeptat, kde v Rakousku jsou a zda tam máte třeba i nějaké kontakty? (já bohužel moc němčinář nejsem)
Je to už docela dost let (cca12), ale pořád nemůžu zapomenou na jednoho koníka, co tam odcestoval. Měli jsme takový zvláštní kamarádský vztah. Teď už je to asi normální, když se k nám dostalo PNH, ale v té době jsem o ničem takovém ani netušila. Tak mě koník dost vzal za srdce, když přišel i od koní na zapískání, měl snahu mne bránit, před ostatníma puberťákama ze stáda a při loučení (asi tušil, že se vidíme naposled) mne chytil jemně zubama za ruku. Aaaach jo. Sice mám teď už i své koníky, ale žádný není a asi ani nebude jako tenhle.
Narodil se ve Vizovicích, pak byl v Napajedlích a jako ročka ho odvezl majitel (měl v ČR ustájených několik kobyl a hřebce A1/1)domů do Rakouska. Ještě pár let jsem ho sledovala přes výsledky v dostizích, běhal převážně na závodišti Freudenau (nevím, zda to píšu správně). Jmenuje se Lucky Way (po Fine Recovery, z La Mariquita), ryzák s velkou lysinkou a třemi ponožkami.
Tak kdyby jste o něm třeba někde slyšeli......byla bych moc ráda.