Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
22.1.2007 16:31

kdyz uz je tu tolik mest tak proc ne Ostrava...Pochlubte se svýma miláčkama at se tu taky poznáme nejsme zas tak rozlehlej kraj ne....V lonských letech se porádaly i srazy konáků z ostravy a okolí ...a nejak už to bud zaniklo nebo se o tom moc nemluví co to zas rozjet?hmmm PS: pridavam foto svyho hřebčáka a mě

22.1.2007 17:12

pilgrisek napsal(a):
kdyz uz je tu tolik mest tak proc ne Ostrava...Pochlubte se svýma miláčkama at se tu taky poznáme nejsme zas tak rozlehlej kraj ne....V lonských letech se porádaly i srazy konáků z ostravy a okolí ...a nejak už to bud zaniklo nebo se o tom moc nemluví co to zas rozjet?hmmm PS: pridavam foto svyho hřebčáka a mě

Ostrava tu už byla pokud mě paměť neklame :-) . Nevím, jestli se tomu dá říkat sraz, ale začátkem února se "my z okolí" chystáme do Hlučína na country akci :-)

22.1.2007 17:19

strelish napsal(a):
Ostrava tu už byla pokud mě paměť neklame :-) . Nevím, jestli se tomu dá říkat sraz, ale začátkem února se "my z okolí" chystáme do Hlučína na country akci :-)

aha no ja nic takovýho nenasla takze jestli to tu už bylo tak pardon

22.1.2007 18:48

pilgrisek napsal(a):
aha no ja nic takovýho nenasla takze jestli to tu už bylo tak pardon

Ahoj tak to fajn, taky se chystám na country do Hlučína. Koho tam ještě potkám?

22.1.2007 19:00

kessidis napsal(a):

hele a kdy to vlastne je? Ja vim kam jdu akorat o plese v proskovicích 24.2. .......jinak nevim o nicem

22.1.2007 19:18

pilgrisek napsal(a):
hele a kdy to vlastne je? Ja vim kam jdu akorat o plese v proskovicích 24.2. .......jinak nevim o nicem

Takže je to 3.2 v sobotu.

22.1.2007 19:26

kessidis napsal(a):
Takže je to 3.2 v sobotu.

a kde presne na ranchi nebo nekde jinak? sorry asi otravuju co

22.1.2007 19:34

pilgrisek napsal(a):
a kde presne na ranchi nebo nekde jinak? sorry asi otravuju co

ne ne neotravuješ, má to být v kulturáku, odkud jsi?Jestli můžu vědět?

22.1.2007 20:20

kessidis napsal(a):
ne ne neotravuješ, má to být v kulturáku, odkud jsi?Jestli můžu vědět?

Ja sem z ovy-presneji fifejdy....

22.1.2007 20:41

kessidis napsal(a):

Ehm...asi blbej dotaz, ale tam odkud jsem se nikdy žádné takové akce nekonaly, vlastně country a western tam takřka vůbec neexistuje, jen parkuráci a dostiháci...co si vzít na sebe?

23.1.2007 06:57

pilgrisek napsal(a):

taky posilam moje dve zlaticka (bohu/zel/dik ne vlastni)

23.1.2007 07:00

spirit napsal(a):
taky posilam moje dve zlaticka (bohu/zel/dik ne vlastni)

tady druhý

23.1.2007 13:13

spirit napsal(a):
tady druhý

pekni konici .odkud ste presneji?? ten druhej je nadhernej co to je?

24.1.2007 06:50

pilgrisek napsal(a):
pekni konici .odkud ste presneji?? ten druhej je nadhernej co to je?

jsou to oba A1/1 první bude mít šest, druhý teprve dva roky :) jsme 25km od Ostravy směr Příbor

24.1.2007 18:56

spirit napsal(a):
jsou to oba A1/1 první bude mít šest, druhý teprve dva roky :) jsme 25km od Ostravy směr Příbor

aha ...tak tokový malý trlo ješte co...a kdy se chystate obsedat ve 3?

25.1.2007 06:30

pilgrisek napsal(a):
aha ...tak tokový malý trlo ješte co...a kdy se chystate obsedat ve 3?

malý už je obsedlý A1/1 se obsedají na přelomu jednoho a dvou let - aby byli připraveni na letní dostihy pro dvouletky. Teď už týden chodíme navolno v ohradě za druhým koněm, zatím jen tak na půl hodinky. Včera se teda předved se mnou na hřbetě chtěl připouštět valacha co nám vodil a o hrbech ani nemluvě

25.1.2007 06:34

spirit napsal(a):
malý už je obsedlý A1/1 se obsedají na přelomu jednoho a dvou let - aby byli připraveni na letní dostihy pro dvouletky. Teď už týden chodíme navolno v ohradě za druhým koněm, zatím jen tak na půl hodinky. Včera se teda předved se mnou na hřbetě chtěl připouštět valacha co nám vodil a o hrbech ani nemluvě

poprvé navolno

25.1.2007 18:18

spirit napsal(a):
poprvé navolno

Aha vy snim chodite dostihy jo ....ja myslela ze ne..tak to jo to chapu...

26.1.2007 07:09

pilgrisek napsal(a):
Aha vy snim chodite dostihy jo ....ja myslela ze ne..tak to jo to chapu...

no je to v planu... tenhle simlik vypada moc nadejne tak snad se konecne neco zadari :) Ja mam ale radsi drezuru - parkur.... dostihaci mi prijdou nejmin ovladatelni kone ze vsech jezdeckych odvetvi (snad krom rodea)

Přidejte reakci

Přidat smajlík