kdyz uz je tu tolik mest tak proc ne Ostrava...Pochlubte se svýma miláčkama at se tu taky poznáme nejsme zas tak rozlehlej kraj ne....V lonských letech se porádaly i srazy konáků z ostravy a okolí ...a nejak už to bud zaniklo nebo se o tom moc nemluví co to zas rozjet?hmmm
PS: pridavam foto svyho hřebčáka a mě
pilgrisek
napsal(a):
kdyz uz je tu tolik mest tak proc ne Ostrava...Pochlubte se svýma miláčkama at se tu taky poznáme nejsme zas tak rozlehlej kraj ne....V lonských letech se porádaly i srazy konáků z ostravy a okolí ...a nejak už to bud zaniklo nebo se o tom moc nemluví co to zas rozjet?hmmm
Ostrava tu už byla pokud mě paměť neklame :-) . Nevím, jestli se tomu dá říkat sraz, ale začátkem února se "my z okolí" chystáme do Hlučína na country akci :-)
pilgrisek
napsal(a):
taky posilam moje dve zlaticka (bohu/zel/dik ne vlastni)
spirit
napsal(a):
taky posilam moje dve zlaticka (bohu/zel/dik ne vlastni)
tady druhý
pilgrisek
napsal(a):
aha ...tak tokový malý trlo ješte co...a kdy se chystate obsedat ve 3?
malý už je obsedlý A1/1 se obsedají na přelomu jednoho a dvou let - aby byli připraveni na letní dostihy pro dvouletky. Teď už týden chodíme navolno v ohradě za druhým koněm, zatím jen tak na půl hodinky. Včera se teda předved se mnou na hřbetě chtěl připouštět valacha co nám vodil a o hrbech ani nemluvě
spirit
napsal(a):
malý už je obsedlý A1/1 se obsedají na přelomu jednoho a dvou let - aby byli připraveni na letní dostihy pro dvouletky. Teď už týden chodíme navolno v ohradě za druhým koněm, zatím jen tak na půl hodinky. Včera se teda předved se mnou na hřbetě chtěl připouštět valacha co nám vodil a o hrbech ani nemluvě
poprvé navolno
pilgrisek
napsal(a):
Aha vy snim chodite dostihy jo ....ja myslela ze ne..tak to jo to chapu...
no je to v planu... tenhle simlik vypada moc nadejne tak snad se konecne neco zadari :) Ja mam ale radsi drezuru - parkur.... dostihaci mi prijdou nejmin ovladatelni kone ze vsech jezdeckych odvetvi (snad krom rodea)