joripage
napsal(a):
je to těžký něco takovýho změnit,ale já tou bezmocí myslela že vyskočim z okna...
Já viděla jen začátek, dál už jsem nemohla....Je fakt, že takových videí jsem viděla nesčetně... Třeba s krávama, ovcema, ale bohužel i s koňma...... Co chcete udělat??? Přes Čechy se zvířata budou vozit, to určitě znáte v těch obrovskejch autech ne??? Česká vláda je v tomhle dost hrozná, ale v čem v poslední době neni že jo.....
ladys
napsal(a):
Já viděla jen začátek, dál už jsem nemohla....Je fakt, že takových videí jsem viděla nesčetně... Třeba s krávama, ovcema, ale bohužel i s koňma...... Co chcete udělat??? Přes Čechy se zvířata budou vozit, to určitě znáte v těch obrovskejch autech ne??? Česká vláda je v tomhle dost hrozná, ale v čem v poslední době neni že jo.....
já vim,ale tohle fakt neni možný..minimálně jak je možný že se někdo takhle chová???
joripage
napsal(a):
já vim,ale tohle fakt neni možný..minimálně jak je možný že se někdo takhle chová???
kdybych mu jen tu hnátu uřízla tak řve jak tur,natož kdybych ho svlíkla zaživa z kůže???ale to ne to by byla vražda,do toho se serou a do Velký pardubický a když má někdo spokojený koně celoročně venku i na mrazu!nechápu kam ty ochránci čumí
joripage
napsal(a):
kdybych mu jen tu hnátu uřízla tak řve jak tur,natož kdybych ho svlíkla zaživa z kůže???ale to ne to by byla vražda,do toho se serou a do Velký pardubický a když má někdo spokojený koně celoročně venku i na mrazu!nechápu kam ty ochránci čumí
hrozné,ale to se děje a nikdo to nezmění! Nudíte se ? Kupte si medvídka mývala! Třeba když si každý člověk koupí jednoho,tak nebudou jich mít tolik na ty kožichy!
tango
napsal(a):
hrozné,ale to se děje a nikdo to nezmění! Nudíte se ? Kupte si medvídka mývala! Třeba když si každý člověk koupí jednoho,tak nebudou jich mít tolik na ty kožichy!
Tím víc je budou množit..spíš těm paninkám co si to nechaj dělat na zakázku jim tohle ukaázat a hezky koukat až do konce..myslim že už by se jim kožichy tak nelíbily a prachy svejch bohatejch manželů by dávalai na záchranu těch zvířat a ne na kožichy..
buggyna

joripage
napsal(a):
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure
??? To nemůžou bejt lidi!!!!Dyť ty mívalové (nebo co to bylo) byly ještě živý když je stahovali!Bych jejich rodinám taky mlátila hlavou o zem a pak jim sekala ručičky a nožičky ŠMEJDI!Nejraději bych zjistila co je to za zemi,a poslala jim tam nějakej hustej dopis...
sara
napsal(a):
Beru jako přirozenost člověka jíst maso i to že se to zvíře musí kvůli tomu zabít.Když už se zabije,proč nepoužít kůži. Sami zabíjíme ovce na maso,ale tohle na tom videu je hrůza.Nechápu lidi co tohle dokážou.
Jo ale zabít!ne tohle provádět živýmu zvířeti...Když se zvíře humánně zabije,tak to není zločin,některá zvířata jsou chovaná jen k užitku,ale nesmí přitom trpět..co trpět ..dívat se na svou vlastní popravu..
buggyna
napsal(a):
??? To nemůžou bejt lidi!!!!Dyť ty mívalové (nebo co to bylo) byly ještě živý když je stahovali!Bych jejich rodinám taky mlátila hlavou o zem a pak jim sekala ručičky a nožičky ŠMEJDI!Nejraději bych zjistila co je to za zemi,a poslala jim tam nějakej hustej dopis...
Jo..bejt tam u toho je ze mě bestie....
joripage
napsal(a):
http://www.strasbourgcurieux.com/fourrure
Tak tohle je vrchol hyenismu a kanibalismu....nemohla jsem to ani dokoukat, protože se mi z toho opravdu zvedl žaludek....
Chápu, že ta zvířata k tomu pochytali, ale když už je musí zabít, tak by měli důstojně, ne takovýmhle humusáckým způsobem.
To jsou ioravdu lidské hyeny...
zazika
napsal(a):
Svi.. Málem jsem se po.... . Já bych toho typa vykostila za živa!!!!
Neskutečné!!!!!!!!!!!!!! Já bych těm prasatům, kteří tohle můžou udělat, dělala to samé, vždyt´ ti bobci ještě žijou, omráčí je a to ještě ne pořádně a pak je zaživa svléknou z kůže. Nechápu tohle to, nikdy nepochopím a ani nechci, nestojí to za ty kožichy!!!!!!!
nightdevil
napsal(a):
Tak tohle je vrchol hyenismu a kanibalismu....nemohla jsem to ani dokoukat, protože se mi z toho opravdu zvedl žaludek....
Chápu, že ta zvířata k tomu pochytali, ale když už je musí zabít, tak by měli důstojně, ne takovýmhle humusáckým způsobem.
To jsou ioravdu lidské hyeny...
já jsem se taky nedokoukala, bečela jsem jak želva jak mi jich bylo líto...Když už jako užitková zvířata tak bez týrání.
brenton
napsal(a):
Je to moc smutný, bohužel všude kolem nás trpí zvířata. Kde se ta bezcitnost v těch lidech bere, je to vrozený nebo výchovou?
Ti lidi jsou KURVY!!!!!! přesně toto bych udělala těm lidem! tohle fakt nechápu jen aby nějaké pipiny mohly nosit DRAHÝ kožichy a chlubit se tím musí zvířata trpět!!!!????nechápu jak lidi můžou bít tak HNUSNÍ!!!!!
petas
napsal(a):
Já to viděla celý,ale myslela jsem,že romlátím počítač!!!Je to vrchol lidské krutosti a lačnosti po penězích!!!
Je to HNUS!!!
Je to strašný. Ani jsem to nemohla dokoukat dokonce. Fakt ty lidi nechápu. Jak můžou něco takovýho udělat zvířeti. Dyť je to živej tvor stejně jako my! A taky nechaápu ty lidi, co si ten kožich koupěj. Já bych na takovej kožich ani nešáhla!
Chudáci zvířata...
buggyna
napsal(a):
Já bych jim tam neposílal dopis,ale pár bomb..
gelnarka
napsal(a):
Lidi, vy si vůbec neuvědomujete, co tady píšete. Ty zvířata jsou chována pro kůži. Když se Vám to nelíbí, nežerte maso, nežerte produkty rostlinné výroby. To vše bylo taky živé...
Promiň, to s těmi rostlinnými produkty myslíš vážně?Ano rostliny jsou živé, nemají však nervovou soustavu-necítí bolest.A nemají mozek-neuvědomují si psychické utrpení. Toliko k těmto rozdílům. Maso nežeru. K tomu co se s tím dá dělat : www.ohz.cz nebo www.svobodazvirat.cz Tak ovšem nezapomeňte se slušně chovat i k těm svým
zuza
napsal(a):
Promiň, to s těmi rostlinnými produkty myslíš vážně?Ano rostliny jsou živé, nemají však nervovou soustavu-necítí bolest.A nemají mozek-neuvědomují si psychické utrpení. Toliko k těmto rozdílům. Maso nežeru. K tomu co se s tím dá dělat : www.ohz.cz nebo www.svobodazvirat.cz Tak ovšem nezapomeňte se slušně chovat i k těm svým
Teda Gelnarko,jsi ty vůbec člověk?Nejsi robot?
jaruska
napsal(a):
Jaruško, Gellnarka je především alibistka tak jako většina národa.Vzhledem k tomu že nejím maso jsem si už vyslechla stupidity typu "tak nežer nic" - viz. výše, které nemají ani srdce ani logiku. To jsou lidé, kteří to trápení vidět nechtějí a tvrdí, že to je nutnost. Museli by se totiž vzdát trochy svého pohodlí a taky by se nedalo koupit kilo kuřecího za 25kč No jo, každý šetří na něčem. Někdo raději koupí koni deku...Setkala jsem se třeba s argumentem, že nebude přece vegetarián, když umí vařit jen z masa
ale tomu už se člověk musí smát víš...
Každý může něčím přispět-jen chtít - CHTÍT.
jaruska
napsal(a):
Eeem asi tak: Já maso jím, je to poměrně důležitá součást stravy ( ale nemám nic proti vegetariánům ), nemám nic proti lidem co chovají zvířata pro užitek, jen razím názor že když zabíjet, tak RYCHLE, POKUD MOŽNO BEZBOLESTNĚ A POŘÁDNĚ! To znamená, že nebudu stahovat z kůže zvíře které ještě dýše a řve jak na lesy!!!!
zazika
napsal(a):
Eeem asi tak: Já maso jím, je to poměrně důležitá součást stravy ( ale nemám nic proti vegetariánům ), nemám nic proti lidem co chovají zvířata pro užitek, jen razím názor že když zabíjet, tak RYCHLE, POKUD MOŽNO BEZBOLESTNĚ A POŘÁDNĚ! To znamená, že nebudu stahovat z kůže zvíře které ještě dýše a řve jak na lesy!!!!
Ano, souhlas! Když zabít rachle a bezbolestně. Když zvíře na maso-ať má i důstojný život, když zvíře na kožich-je to úplně stejné. Nejím maso jen proto, že nejsem chovatelem (ani nasledným vražditelem) masných zvířat. Maso kuopené v obchodě prošlo stejné utrpení - bohužel.
zuza
napsal(a):
Ano, souhlas! Když zabít rachle a bezbolestně. Když zvíře na maso-ať má i důstojný život, když zvíře na kožich-je to úplně stejné. Nejím maso jen proto, že nejsem chovatelem (ani nasledným vražditelem) masných zvířat. Maso kuopené v obchodě prošlo stejné utrpení - bohužel.
No my máme maso ze soukromého chovu, zabíjí nám řezník- velice šikovný. I když je pravda, že po praxi na jatkách jsem maso nejedla měsíc.
zazika
napsal(a):
No my máme maso ze soukromého chovu, zabíjí nám řezník- velice šikovný. I když je pravda, že po praxi na jatkách jsem maso nejedla měsíc.
Tak teď jsem vůbec nepochopila některý vylízaný mozky, který hájí tu nahrávku na tom netu Docela ráda bych si s tou osobou pohovořila mezi čtyřma očima a tohle jsou lidi, který právě jsou schopný ty zvířata takhle mučit. Viděla jsem to včera a dávam se z toho dohromady do teď!!! Nejsem slaboch, ale tohle je vrchol. Pustila bych tuhle nahrávku celý ČR, protože lidi se tomu brání a raději před tím zavírají oči. A dokud lidi budou tyhle věci kupovat a dělat, že to nevidí, tak to bude horší a horší. Proti těm, kteří jí maso nic nemam, ale všechno má mít své normy. Měli by si přečíst něco o židovské kuchyni, tam se to píše, že zvířata se mají zabíjet s úctou, bezbolestně a hlavně to musí provádět zkušená osoba.
sdracice
napsal(a):
Tak teď jsem vůbec nepochopila některý vylízaný mozky, který hájí tu nahrávku na tom netu Docela ráda bych si s tou osobou pohovořila mezi čtyřma očima a tohle jsou lidi, který právě jsou schopný ty zvířata takhle mučit. Viděla jsem to včera a dávam se z toho dohromady do teď!!! Nejsem slaboch, ale tohle je vrchol. Pustila bych tuhle nahrávku celý ČR, protože lidi se tomu brání a raději před tím zavírají oči. A dokud lidi budou tyhle věci kupovat a dělat, že to nevidí, tak to bude horší a horší. Proti těm, kteří jí maso nic nemam, ale všechno má mít své normy. Měli by si přečíst něco o židovské kuchyni, tam se to píše, že zvířata se mají zabíjet s úctou, bezbolestně a hlavně to musí provádět zkušená osoba.
Jo a tý gelnarce vzkazuju, že pro kůži by potřebovala chovat ona sama!!!!
sdracice
napsal(a):
Jo a tý gelnarce vzkazuju, že pro kůži by potřebovala chovat ona sama!!!!
Je to fakt hrůza, musím přiznat, že jsem se i rozbrečela při pohledu do očíček tech zvířátek utýraných!!!!!
Určitě nejsem zastáncem, ale chápu, že ta kůže nemůže být porušená...svině jedny!
Na druhou stranu si ale vemte, že kdyby to ti lidi nedělali, tak asi chcípnou sami.Je to těžký a nic moc s tím neuděláme, chjo.
jessika
napsal(a):
Je to fakt hrůza, musím přiznat, že jsem se i rozbrečela při pohledu do očíček tech zvířátek utýraných!!!!!
Určitě nejsem zastáncem, ale chápu, že ta kůže nemůže být porušená...svině jedny!
Na druhou stranu si ale vemte, že kdyby to ti lidi nedělali, tak asi chcípnou sami.Je to těžký a nic moc s tím neuděláme, chjo.
Ty lidi ať klidně chcípnou, když dělaj takový věci.