25.1. měla naše kobylka A 1/1 Veneria 19 let. Je krásná, psychicky i fyzicky je na tom velmi dobře. Mám z ní opravdu vééélikou radost. A tak jsem se o ni s vámi chtěla podělit.
zuza
napsal(a):
25.1. měla naše kobylka A 1/1 Veneria 19 let. Je krásná, psychicky i fyzicky je na tom velmi dobře. Mám z ní opravdu vééélikou radost. A tak jsem se o ni s vámi chtěla podělit.
Blahopřejeme!!! Co dělá nožička??
zazika
napsal(a):
Blahopřejeme!!! Co dělá nožička??
Tady je fotka, nožička teda není moc vidět. Ale aspoň se to zatahuje a jak vidíš-nebolí
zuza
napsal(a):
Tady je fotka, nožička teda není moc vidět. Ale aspoň se to zatahuje a jak vidíš-nebolí
To je dobře, kobylka je to krásná, já jsem vždycky chtěla ryzáka a mám tuhle potvůrku, že je ale zrzatá, co?
zazika
napsal(a):
To je dobře, kobylka je to krásná, já jsem vždycky chtěla ryzáka a mám tuhle potvůrku, že je ale zrzatá, co?
Vidis a ja ryzaky nerada...a uz vubec sem nechtela bilyho
jaruska
napsal(a):
Gratuluju!!!To je super,že je v pohodě,to jí přidá další roky života.!
Tak ještě jednou divukrásných devatenáct let přeje Jarča!!!!!!!Pusinku na čumáček!!!!!
jeee. to je dobrá náhodička!! já jsem taky 25.01. tak jí taky popřej dodatečně všechno nej
ankie
napsal(a):
jeee. to je dobrá náhodička!! já jsem taky 25.01. tak jí taky popřej dodatečně všechno nej
Dííky - no není krásná?
http://www.rancloucka.cz/foto/kone/132.php