Vendyskova ma narozeniny

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2007 14:32

25.1. měla naše kobylka A 1/1 Veneria 19 let. Je krásná, psychicky i fyzicky je na tom velmi dobře. Mám z ní opravdu vééélikou radost. A tak jsem se o ni s vámi chtěla podělit.

26.1.2007 15:50

zuza napsal(a):
25.1. měla naše kobylka A 1/1 Veneria 19 let. Je krásná, psychicky i fyzicky je na tom velmi dobře. Mám z ní opravdu vééélikou radost. A tak jsem se o ni s vámi chtěla podělit.

Blahopřejeme!!! Co dělá nožička??

26.1.2007 15:52

zazika napsal(a):
Blahopřejeme!!! Co dělá nožička??

Tady je fotka, nožička teda není moc vidět. Ale aspoň se to zatahuje a jak vidíš-nebolí

26.1.2007 15:58

zuza napsal(a):
Tady je fotka, nožička teda není moc vidět. Ale aspoň se to zatahuje a jak vidíš-nebolí

To je dobře, kobylka je to krásná, já jsem vždycky chtěla ryzáka a mám tuhle potvůrku, že je ale zrzatá, co?

26.1.2007 16:01

zazika napsal(a):
To je dobře, kobylka je to krásná, já jsem vždycky chtěla ryzáka a mám tuhle potvůrku, že je ale zrzatá, co?

Vidis a ja ryzaky nerada...a uz vubec sem nechtela bilyho

26.1.2007 17:51

zuza napsal(a):
Vidis a ja ryzaky nerada...a uz vubec sem nechtela bilyho

Gratuluju!!!To je super,že je v pohodě,to jí přidá další roky života.!Tak ještě jednou divukrásných devatenáct let přeje Jarča!!!!!!!Pusinku na čumáček!!!!!

27.1.2007 10:55

jaruska napsal(a):
Gratuluju!!!To je super,že je v pohodě,to jí přidá další roky života.!Tak ještě jednou divukrásných devatenáct let přeje Jarča!!!!!!!Pusinku na čumáček!!!!!

jeee. to je dobrá náhodička!! já jsem taky 25.01. tak jí taky popřej dodatečně všechno nej

30.1.2007 19:08

ankie napsal(a):
jeee. to je dobrá náhodička!! já jsem taky 25.01. tak jí taky popřej dodatečně všechno nej

Dííky - no není krásná?
http://www.rancloucka.cz/foto/kone/132.php

Přidejte reakci

Přidat smajlík