Ahojky...
hledam 2 koniky z katerinek,uz je to sice hooodne moc dlouho a a ni nevim,zda tam jeste sou nebo neco tak ale snad se nekdo najde a pomuze...
jedna se o grosaka jmenem NIJAS a klisnu jmenem Mája-je to vrana klisna
nebo nekoho,kdo mo nich neco vi nebo je zna...byla sem mala kdyz sem tam chodila ale tihle 2 konici mi utkvely v pameti.....co si pamatuju tak to byly 2 ruzne staje vedle sebe,jednu mel pan Hruska a tu druhou uz nevim,ale zrovna tu mam na mysli.... diky
wiwi
napsal(a):
Ahojky...
hledam 2 koniky z katerinek,uz je to sice hooodne moc dlouho a a ni nevim,zda tam jeste sou nebo neco tak ale snad se nekdo najde a pomuze...
jedna se o grosaka jmenem NIJAS a klisnu jmenem Mája-je to vrana klisna
nebo nekoho,kdo mo nich neco vi nebo je zna...byla sem mala kdyz sem tam chodila ale tihle 2 konici mi utkvely v pameti.....co si pamatuju tak to byly 2 ruzne staje vedle sebe,jednu mel pan Hruska a tu druhou uz nevim,ale zrovna tu mam na mysli.... diky
to nikdo fakt nic nevi???
wiwi
napsal(a):
to nikdo fakt nic nevi???
Asi ne - jsem teda z Opavy, ale ne z Katerajn. Jednu stáj führuje Hruška a druhou Urbanský - tak jest pořád. Pochybuju, že tam ty koně ale ještě budou, poněvadž tam se koně střídají jak na běžícím pásu. Když to potřebuješ nutně vědět tak si tam prostě zajdi a poptej se, nepropíchnou-li tě místní děvčata pohledem hned ve dveřích....
janda
napsal(a):
Asi ne - jsem teda z Opavy, ale ne z Katerajn. Jednu stáj führuje Hruška a druhou Urbanský - tak jest pořád. Pochybuju, že tam ty koně ale ještě budou, poněvadž tam se koně střídají jak na běžícím pásu. Když to potřebuješ nutně vědět tak si tam prostě zajdi a poptej se, nepropíchnou-li tě místní děvčata pohledem hned ve dveřích....
jo no ale problem je,ze bydlim kousek jinam...ale tak asi si udelam vejlet :-) aspon ocihnu jizdarnu pac se tam moje kamoska chysta na zavody az tam naky budou
santah
napsal(a):
a pokom mája je . Známej má kobylu vranju jménem mája tak bych se mohla zeptat. Napiš o ní něco víc
ahoj santah :-)
problem je v tom,ze o ni nevim vubec nic jen to,ze se jmenuje Maja,je to vranka a je to uz asi 7 let,co jsem ji videla naposledy,ne li vic :-( stala v katerinkach ne u hrusky ale v ty druhy staji ...asi si budu muset udelat vylet a jed se tam podivat a zeptat ...je asik pres 170 kvh vysoka a co vim tak mela hribe klsinu a rikalo se ji misa ale to je uz hafo dlouho zpatky a rada bych o ty kobylce neco vedela ....