Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.1.2007 19:49

jackie napsal(a):

Jaruško, Buráčisko je už několik let po termínu

26.1.2007 19:51

jackie napsal(a):

A na tomhle si vozím zadek! Je v tom měkkoučko, teploučko, neklouže, netlačí, haha, vřele všem doporučuji!!!

26.1.2007 19:52

jackie napsal(a):
Jaruško, Buráčisko je už několik let po termínu

Ha, Jani zahlédla jsem postevené boxy

26.1.2007 19:56

bubo napsal(a):
Ha, Jani zahlédla jsem postevené boxy

Ano, Ivčo, správně jsi zahlédla, jeden box je jako box, druhý má jen tři stěny, zatím slouží jako malý přístřešek, až bude slušnější počasí, přistavíme k tomu ještě několik metrů střechy a zadní stěnu, aby se jich tam vešlo víc.

26.1.2007 19:56

jackie napsal(a):
A na tomhle si vozím zadek! Je v tom měkkoučko, teploučko, neklouže, netlačí, haha, vřele všem doporučuji!!!

Hm, tak to chápu to se musí sedět jak v peřince. Hele Bubovi roste zub, ale ten starý mu ještě nevypadnul, tak asi ho budem muset vytrhnout Zato štěněti jeden vypadnul Našla jsem ho na koberci

26.1.2007 19:59

jackie napsal(a):

Tak mi taky chvíli Bronco zapózoval

26.1.2007 20:00

jackie napsal(a):

Tak ten zoubek vytrhni, aspoň ho budeš mít na památku... já nemám ani jediný, ty potvory je vždycky někde poztrácejí .
Angie zblízka, hodně zblízka ...

26.1.2007 20:00

jackie napsal(a):

26.1.2007 20:01

bubo napsal(a):

BUBO, moc pekne fotis! Ze ty se tim i zivis?

26.1.2007 20:02

jackie napsal(a):

uvnitř přístřešku (bývalého boxu)...

26.1.2007 20:04

jackie napsal(a):

a tady ještě Rolling Stones... tedy Rolling Horses

26.1.2007 20:06

jackie napsal(a):

a tady nejmladší přírůstek... beránek, ovečka ho rodila skoro celý den a bez lidské pomoci by asi ani jeden z nich nepřežil.

26.1.2007 20:07

jackie napsal(a):
Tak ten zoubek vytrhni, aspoň ho budeš mít na památku... já nemám ani jediný, ty potvory je vždycky někde poztrácejí .
Angie zblízka, hodně zblízka ...

Vůbec si na něj nedá sáhnout. Hanka říkala,že mám počkat, že ho možná vytlačí ten starý. Tady je ten zoubek vidět, ale tady jak se to zmenší, tak to vidět nebude

26.1.2007 20:10

tilka napsal(a):
BUBO, moc pekne fotis! Ze ty se tim i zivis?

Ne, ne, jen mě to baví

26.1.2007 20:13

jackie napsal(a):
a tady nejmladší přírůstek... beránek, ovečka ho rodila skoro celý den a bez lidské pomoci by asi ani jeden z nich nepřežil.

Ten je krásný

26.1.2007 20:15

jackie napsal(a):

Ahojky vespolek.
Jani to jsou super fotky,obzvlášť ty detaily ...ty nemaj chybu.Tak ty jsi zase stihla jezdit,týýýýýýjo to už je fakt bledá závist.....haha

26.1.2007 20:21

bubo napsal(a):
Ne, ne, jen mě to baví

Ale mohla bys, rekla bych. Nechces mi taky nafotit zrzouna? Ja fotit neumim, no. Vetsinou jsem rada, ze mi objekt neutece ze zaberu a ze to neni rozmazany :-I

Tady je treba muj rostak v roce 03. Teda vlastne oba moji rostaci :-) To jeste OBA byli hrebci

26.1.2007 20:26

tilka napsal(a):
Ale mohla bys, rekla bych. Nechces mi taky nafotit zrzouna? Ja fotit neumim, no. Vetsinou jsem rada, ze mi objekt neutece ze zaberu a ze to neni rozmazany :-I

Tady je treba muj rostak v roce 03. Teda vlastne oba moji rostaci :-) To jeste OBA byli hrebci

Hrozně ráda, modelů není nikdy dost

26.1.2007 20:27

tilka napsal(a):

Má moc pěknou barvu (ten hřebec)

26.1.2007 20:30

bubo napsal(a):
Hrozně ráda, modelů není nikdy dost

nojo, ale odkud jsi? Ja jsem od Kladna (Stochov). Je tu ted 7 koni, jsou v obrovskem vybehu a nedaleko jsou Lány a Lánský les, kam se jezdime projet :-)

tady si zkousime nove sedlo

26.1.2007 20:32

bubo napsal(a):
Má moc pěknou barvu (ten hřebec)

ten blondak nahore taky

ten muj halama (175 ) ma krasne medeny lesk, takze v lete, hlavne kdyz ho poradne vydrbu, nebo vykoupu, tak je stredem pozornosti Je po AMON 2, matka je ALPINA (Kinská)

26.1.2007 20:33

tilka napsal(a):
nojo, ale odkud jsi? Ja jsem od Kladna (Stochov). Je tu ted 7 koni, jsou v obrovskem vybehu a nedaleko jsou Lány a Lánský les, kam se jezdime projet :-)

tady si zkousime nove sedlo

Jsem od Benešova, ale není to problém, prostě si udělám výlet

26.1.2007 20:38

bubo napsal(a):

no tak vyborne - klidne zitra - vem si s sebou lyze, svezu te za novym "modelem"

26.1.2007 20:41

tilka napsal(a):
no tak vyborne - klidne zitra - vem si s sebou lyze, svezu te za novym "modelem"

Zítra buhužel nemůže, ale možná příští víkend. Domluvíme se pak podle počasí. Vždycky je dobré, když je spiš sluníčko

26.1.2007 20:44

tilka napsal(a):
ten blondak nahore taky

ten muj halama (175 ) ma krasne medeny lesk, takze v lete, hlavne kdyz ho poradne vydrbu, nebo vykoupu, tak je stredem pozornosti Je po AMON 2, matka je ALPINA (Kinská)

Jééé, to je teda obr To já jsem na prcky

26.1.2007 20:46

nerda napsal(a):
Ahojky vespolek.
Jani to jsou super fotky,obzvlášť ty detaily ...ty nemaj chybu.Tak ty jsi zase stihla jezdit,týýýýýýjo to už je fakt bledá závist.....haha

Ahoj Iví, no jo, jízdu jsem stihla, ale i doma je mi teď pořád zima. Foukal ostrý severák, profouknul mě skrz naskrz... Brrrr! Jdu si udělat horký punč, snad to zabere! Na mailu se ozvu zítra, po odstavu ... to bude dílo...
A ty fotky jsem ti asi zapomněla poslat... nazmenšovala jsem je a už nepřiložila, já hlava děravá... měla bych na tu sklerozu dlabat nějaký prášky...!!!

26.1.2007 20:48

bubo napsal(a):

Ivčo, tak až pojedeš na Kladno, vezmi to přes Přílepy, pojedeš kolem, a já ti představím celé stádečko !!!

26.1.2007 21:09

jackie napsal(a):
Ivčo, tak až pojedeš na Kladno, vezmi to přes Přílepy, pojedeš kolem, a já ti představím celé stádečko !!!

To bych mohla No to já u tebe budu po třetí a ty k nám snad nikdy nedorazíš

26.1.2007 21:18

bubo napsal(a):
Zítra buhužel nemůže, ale možná příští víkend. Domluvíme se pak podle počasí. Vždycky je dobré, když je spiš sluníčko

ok, neni problem, hlavne abychom teda nejeli zrovna na hory ... no, uvidime.

26.1.2007 21:19

bubo napsal(a):

no, mne se libi silni konici od 150 vys. Sama mam 175, tak abych je nezlomila, ze :-) Tak ja letim jeste na nakup a pak dom. Tak zatim papa vsem!

Petra

26.1.2007 21:20

tilka napsal(a):
ok, neni problem, hlavne abychom teda nejeli zrovna na hory ... no, uvidime.

Na jaře budou taky pěkný fotky, když to nevyjde teď

26.1.2007 21:21

jackie napsal(a):
Ahoj Iví, no jo, jízdu jsem stihla, ale i doma je mi teď pořád zima. Foukal ostrý severák, profouknul mě skrz naskrz... Brrrr! Jdu si udělat horký punč, snad to zabere! Na mailu se ozvu zítra, po odstavu ... to bude dílo...
A ty fotky jsem ti asi zapomněla poslat... nazmenšovala jsem je a už nepřiložila, já hlava děravá... měla bych na tu sklerozu dlabat nějaký prášky...!!!

To je v poho.....mám stejný problém se "sklerózou",aspoň tomu tak říkám....haha.........ale už jsem dnes konečně poslala to DVD...hurááááá.
Ty fotky pak pošli a zítra se ozvi jak to dopadlo s odstavem.

26.1.2007 21:21

bubo napsal(a):
To bych mohla No to já u tebe budu po třetí a ty k nám snad nikdy nedorazíš

Doufám, že se na mě nezlobíš??? Že nejedu a nejedu... ale já přijedu, fakt! Byla smůla, že jsem několik víkendů a celý svátky promarodila... teď zas ta kalamita. Ty máš do tohohle počasí auto, já jezdím jak namydlenej blesk (cik cak!)

26.1.2007 21:25

jackie napsal(a):

Jaruško Majka hledá myši neustále Ale Buba pomáhá

26.1.2007 21:26

nerda napsal(a):
To je v poho.....mám stejný problém se "sklerózou",aspoň tomu tak říkám....haha.........ale už jsem dnes konečně poslala to DVD...hurááááá.
Ty fotky pak pošli a zítra se ozvi jak to dopadlo s odstavem.

Jasan, určitě! A díky! Papa, dobrou!

26.1.2007 21:32

jackie napsal(a):
Doufám, že se na mě nezlobíš??? Že nejedu a nejedu... ale já přijedu, fakt! Byla smůla, že jsem několik víkendů a celý svátky promarodila... teď zas ta kalamita. Ty máš do tohohle počasí auto, já jezdím jak namydlenej blesk (cik cak!)

Ne, jen si dělám srandu No ve středu jak na potvoru mi blbla čtyřkolka a jak to má lehký zadek tak nic moc. Měla jsem jet do Votic, ale v půlce jsem to vzdala. Stály tam kamiony, úplně to tam ucpaly, tak jsem to otočila a i tak jsem měla co dělat vyjet některé kopce. Ono tady po těch vesničkách to moc neudržují. Naštěstí už je to opravené, tak jsem se dneska i v pohodě vyškrábala od baráku

26.1.2007 22:01

bubo napsal(a):
Jaruško Majka hledá myši neustále Ale Buba pomáhá

Bubo, píšeš že jsi od Benešova a jezdíš do Votic... Každý rok o prázdninách hlídám farmu známým, kteří jezdí na 14 dní do zahraničí na dovolenou. Mezi Benešovem a Voticema . To jsme se snad ani nemohli nepotkat ne???

27.1.2007 08:50

jackie napsal(a):

Jediti,ten je klášnej!!!Boze,oni ty miminka jsou vsecky tak miloucký!!!

27.1.2007 08:59

rolf napsal(a):
Bubo, píšeš že jsi od Benešova a jezdíš do Votic... Každý rok o prázdninách hlídám farmu známým, kteří jezdí na 14 dní do zahraničí na dovolenou. Mezi Benešovem a Voticema . To jsme se snad ani nemohli nepotkat ne???

Ahojky,jelikož nový fotky koníků nemám,tak posílám aspoň Jarušku,jak cvičí psy.
Fousi,nahoru!!

27.1.2007 09:01

jaruska napsal(a):
Ahojky,jelikož nový fotky koníků nemám,tak posílám aspoň Jarušku,jak cvičí psy.
Fousi,nahoru!!

Fousi,dolů!!!

27.1.2007 09:09

jaruska napsal(a):
Fousi,dolů!!!

Haha, to je sranda, kdysi jsem to s naším bílým špicem taky trénovala . Ale to už je skoro 30 let...
Za chvilku vyrážím za koníkama, čeká nás ten odstav, tak směle do toho... jé, je mi z toho divně...

27.1.2007 09:10

jaruska napsal(a):
Fousi,dolů!!!

Medvědice nahoru!!!!!!!

27.1.2007 09:12

jaruska napsal(a):
Medvědice nahoru!!!!!!!

Medvědice dolu !!!

27.1.2007 09:14

jaruska napsal(a):
Medvědice dolu !!!

Jé,Jani,tak to se budu modlit,aby vše proběhlo v klidu,aby Angie moc netrpěl a nebrečel.Je to rozumnej kluk,tak snad to bude dobrý!!!

maťa

27.1.2007 10:43
maťa

jackie napsal(a):

Ahoj

Jackie, taky držím palečky, aby to dopadlo dobře a "prťata" i maminy to zvládli na jedničku

Jarčí, to cvičení psů nemá chybu Fous to evidentně zvládá skvěle, ale Bessynka vypadá troška nejistě, prcek jeden roztomilej, jak bych jí umuchlovala, kdyby to šlo!
Každopádně je šikulka, páč Agbíš by to možná zvládl, ale s tou svou divokostí by jistě hodil tlamu

Tady jedna proťápková, Agbíš a Batulka

maťa

27.1.2007 10:44
maťa

maťa napsal(a):
Ahoj

Jackie, taky držím palečky, aby to dopadlo dobře a "prťata" i maminy to zvládli na jedničku

Jarčí, to cvičení psů nemá chybu Fous to evidentně zvládá skvěle, ale Bessynka vypadá troška nejistě, prcek jeden roztomilej, jak bych jí umuchlovala, kdyby to šlo!
Každopádně je šikulka, páč Agbíš by to možná zvládl, ale s tou svou divokostí by jistě hodil tlamu

Tady jedna proťápková, Agbíš a Batulka

Agbar i na procházce odmítá chodit bez sněhového čumáčku, no KRTEK!

27.1.2007 10:50

bubo napsal(a):

Ivčo,nedá mi to a musím Tvoje fotky opravdu pochválit!!!určitě bys je měla posílat všude,kde se dá!!!

27.1.2007 10:56

maťa napsal(a):
A Batulka

Mati,Batulka vypadá docela jak záchranářka!!!No Agbíš taky,ale spíš zachraň se,kdo můžeš,nebo Tě uválcuju!!!!
No on Fous to chodí na vodítku na těch fotkách,ale medvědici vodítkem ještě nezatěžujeme,tak to všechno dělá jenom po Fousovi,úplně dobrovolně za hlasitého povzbuzování Jarušky a ooobrovskou pochvalou.
Tak ten můj Olda přeci jen do tý Příbrami jel,tak nevím,jestli se někde nezahrabe,je všude spousta navátého sněhu,no ale schůzka je sjednaná,volali jsme tam,jak to tam vypadá,tak tam prý je to všude prohrnutý,tak holt se tam rozjel.Tak dostal za úkol mě prozvonit,abych věděla,že ve zdraví dorazil.Zpátky už to snad bude lepší.

27.1.2007 11:24

jaruska napsal(a):
Jé,Jani,tak to se budu modlit,aby vše proběhlo v klidu,aby Angie moc netrpěl a nebrečel.Je to rozumnej kluk,tak snad to bude dobrý!!!

Ahoj Jaruško, ta tvoje výcvikářka by se nám hodila do klubu. Tlap.

27.1.2007 12:38

rolf napsal(a):

Rolfe, chodil si k nám jezdit ještě do Zdiměřic (na Mášu). No já si tě pamatuji, tak snad si taky vzpomeneš. Utkvělo mi v paměti, že by si nejraději jezdil na naší veteránce Majce, ale to jsme ti nepovolili

27.1.2007 12:40

jaruska napsal(a):
Ivčo,nedá mi to a musím Tvoje fotky opravdu pochválit!!!určitě bys je měla posílat všude,kde se dá!!!

Jaruško fakt díky za pochvalu. A posílám ušaté torpédo

27.1.2007 12:44

bubo napsal(a):
Hopla

On z toho snad nakonec vyroste chrt

27.1.2007 12:44

bubo napsal(a):
Rolfe, chodil si k nám jezdit ještě do Zdiměřic (na Mášu). No já si tě pamatuji, tak snad si taky vzpomeneš. Utkvělo mi v paměti, že by si nejraději jezdil na naší veteránce Majce, ale to jsme ti nepovolili

Bubo to není možný, tam jsem jaktěživ nebyl ani moc netuším kde to je. To musí být nějakej omyl

27.1.2007 12:46

bubo napsal(a):
Hopla

Jejda, je tu víc sněhu než jsem čekala!

27.1.2007 12:48

rolf napsal(a):
Bubo to není možný, tam jsem jaktěživ nebyl ani moc netuším kde to je. To musí být nějakej omyl

No to teda byl Je to u Jesenice, ale je to hooodně dávno. Jezdili jsme kolem rodea ve Vestci

27.1.2007 12:58

bubo napsal(a):
No to teda byl Je to u Jesenice, ale je to hooodně dávno. Jezdili jsme kolem rodea ve Vestci

No jestli jsem to byl fakt já tak buď je to s mojí sklerózou horší než jsem si myslel, nebo to muselo být opravdu hodně dávno (t.j. v minulém století :-)). A Máša je která z těch koníků na fotkách?

27.1.2007 13:02

rolf napsal(a):
No jestli jsem to byl fakt já tak buď je to s mojí sklerózou horší než jsem si myslel, nebo to muselo být opravdu hodně dávno (t.j. v minulém století :-)). A Máša je která z těch koníků na fotkách?

Už ji nemám, tak na fotkách tu není. Byla to ryzka s bílou hřívou. Sklerózu teda máš asi pěknou- a tak mladej

27.1.2007 14:26

bubo napsal(a):

Ivčo,to je správná gumička!!!
Fous taky tahá,ale jen prázdné boby.

27.1.2007 14:28

tlapka napsal(a):
Ahoj Jaruško, ta tvoje výcvikářka by se nám hodila do klubu. Tlap.

No jo,to ona by je cvičila pořád-psi už nemůžou a Jaruška je k neutahání!!!

27.1.2007 14:31

jaruska napsal(a):
Ivčo,to je správná gumička!!!
Fous taky tahá,ale jen prázdné boby.

Takovýhle sníh nám tady dneska padal-jsou to kuličky,ne vločky!!!Dneska je to vůbec s tím sněhem nadělení!!!
A mě od samýho rána bolí škeble!!!!!

27.1.2007 22:46

jaruska napsal(a):
Takovýhle sníh nám tady dneska padal-jsou to kuličky,ne vločky!!!Dneska je to vůbec s tím sněhem nadělení!!!
A mě od samýho rána bolí škeble!!!!!

Tak dneska se mi povedlo sehnat sedlo,které by mělo pasovat Motorce,ale podívat se na něj jedu zítra,hned si ho půjčím a vyzkouším,tak jsem zvědavá!!!A je to 2 vesnice od nás,tak to je paráda.

28.1.2007 08:56

tlapka napsal(a):

Ten miniponíček je opravdu mooc hezký!!Tady kousek od nás je má chlapík taky a když jsme se tam byli podívat,žasla jsem,jak malý může být kůň....Ale zase se to vejde i do auta,do našeho Tranzita by se jich vešlo klidně 5-6!!!

28.1.2007 08:59

jaruska napsal(a):
Tak dneska se mi povedlo sehnat sedlo,které by mělo pasovat Motorce,ale podívat se na něj jedu zítra,hned si ho půjčím a vyzkouším,tak jsem zvědavá!!!A je to 2 vesnice od nás,tak to je paráda.

Jani,tak co je se zpravodajstvím?Už je odstaveno?Já vím,že jsi utahaná,ono v tom sněhu chodit není nic příjemnýho,a když,tak jenom chvilku,ale hořím nedočkavostí po informacích,tak kde jsi??????????

28.1.2007 13:49

bubo napsal(a):

AHoj holky, tak už jsem konečně tady!!! Byl to náročný víkend, to teda musím uznat... a to jsem se vůbec neposadila do sedla!
Takže v sobotu ráno jsme Angieho odvedli od maminy.Ani si toho nestihl všimnout, hodinu dvě řádil s druhým prckem a valachem Čárlím. Až potom začal volat mamku, ale ta volala na něj předtím a teď už si ani jeho křičení nevšímala a baštila si seno. Oba na sebe mohli vidět přes prostřední ohradu. Hlídala jsem tam celý den, jednou se Angie pokusil podlézt pásku (podlezl, ale jen do meziprostoru, pak byla ještě el.ohrada obvodová). Tak jsem pásku zapnula níž, takže prolézt nemohl, a skákat ho naštěstí nenapadlo. Ven by se stejně nedostal, leda by potrhal ohradník. Celé odpoledne pak chuděrka křičel, běhal, hledal mámu, je to kruťárna, tohle dělat malým hříbkům, ale jinak to nejde.
Tak tady volá...

28.1.2007 13:50

jackie napsal(a):
AHoj holky, tak už jsem konečně tady!!! Byl to náročný víkend, to teda musím uznat... a to jsem se vůbec neposadila do sedla!
Takže v sobotu ráno jsme Angieho odvedli od maminy.Ani si toho nestihl všimnout, hodinu dvě řádil s druhým prckem a valachem Čárlím. Až potom začal volat mamku, ale ta volala na něj předtím a teď už si ani jeho křičení nevšímala a baštila si seno. Oba na sebe mohli vidět přes prostřední ohradu. Hlídala jsem tam celý den, jednou se Angie pokusil podlézt pásku (podlezl, ale jen do meziprostoru, pak byla ještě el.ohrada obvodová). Tak jsem pásku zapnula níž, takže prolézt nemohl, a skákat ho naštěstí nenapadlo. Ven by se stejně nedostal, leda by potrhal ohradník. Celé odpoledne pak chuděrka křičel, běhal, hledal mámu, je to kruťárna, tohle dělat malým hříbkům, ale jinak to nejde.
Tak tady volá...

Dám sem ještě pár fotek, kdy blbli a lítali, aby ty příspěvky nevypadaly příliš dramaticky

28.1.2007 13:51

jackie napsal(a):
Tak tady volá...

28.1.2007 13:54

jackie napsal(a):
Tak tady volá...

Co bylo s podivem, s jakým klidem to snášela a snáší Brebera. Je vidět, že už se asi připravuje na dalšího potomka, protože nijak zvlášť se nenerví, nekřičí (sem tam), spíš si baští seno a loví v roklině jabka (shnilý - kráčmera). Semtam si zakluše podél ohrady,ale nic drastickýho.

28.1.2007 13:56

jackie napsal(a):
Tak tady volá...

Angie je na tom trochu hůř, ale i tak vypadá dobře, sice po první probrečený noci trochu zhubnul, ale to je asi normální. Teď bude přikrmovaný i s druhým hříbkem dvakrát denně, mají spoustu mrkvičku (krom jádra), jablíček a taky jim vařím všem lněné semínko... takže nezbývá jen věřit, že se hošan brzo stabilizuje a zvykne si.

28.1.2007 13:58

jackie napsal(a):
Angie je na tom trochu hůř, ale i tak vypadá dobře, sice po první probrečený noci trochu zhubnul, ale to je asi normální. Teď bude přikrmovaný i s druhým hříbkem dvakrát denně, mají spoustu mrkvičku (krom jádra), jablíček a taky jim vařím všem lněné semínko... takže nezbývá jen věřit, že se hošan brzo stabilizuje a zvykne si.

A taky Angiemu hrozně moc ztmavla hříva, ocas ani ne, ale hřívu už má skoro černou.

28.1.2007 14:00

jackie napsal(a):

Ještě sem dám jednu ze včerejška a pak budu pokračovat dneškem, haha!!!

28.1.2007 14:03

jackie napsal(a):

Dneska mě maličko vyděsila Brebera, protože má docela nalité vemínko. Tak jsem ji tak trochu prohmatala, ale nic citlivého a ani horkého, jen to mlíko je tam navíc. Kamarád slíbil, že kdyby to bylo horší, tak ji trochu oddojí. Tak snad to bude dobrý, jak jste to řešily, poraďte mi?

28.1.2007 14:05

jackie napsal(a):

Tak tady je mamina, už to máme fakt za pár, cca 8 týdnů!!!

28.1.2007 14:08

jackie napsal(a):

Dneska se moje tříhlavý stádo zajímalo hlavně o to, aby si vyhrabali co nejvíc shnilých a zkvašených jablek zpod sněhu, taky když jsem za nima šla na čumendu, tak celou roklinou se táhnul puch těch nakvašených jablek, haha! Jak to tam rozhamtali, tak to bylo děsně cítit - snad z toho nebudou opilí, haha!
Tohle je Burák, sápající se za jabkama...

28.1.2007 14:10

jackie napsal(a):

A tady všichni svorně na alkoholové párty

28.1.2007 14:11

jackie napsal(a):

Burák na stráži (aby mu ty jabka někdo nečajznul!!!)

28.1.2007 14:13

jackie napsal(a):

Cestou z rokliny...

28.1.2007 14:15

jackie napsal(a):

zimní fotky fakt mají něco do sebe...

28.1.2007 14:18

jackie napsal(a):

A ještě jedna fotka mého nejhubenějšího a nejhladovějšího koně... no kdopak to asi bude??? Hledá tam nejspíš brouky, lanýže, žaludy, lupení, kořínky... všechno prý se dá sežrat!

28.1.2007 14:20

jackie napsal(a):

A ještě trochu akce, když už jsem to tu tak zaplácala, ať to stojí za to

28.1.2007 14:21

jackie napsal(a):

Čárlí se taky moc rád předvádí...

28.1.2007 14:23

jackie napsal(a):

Mládež soupeří...

28.1.2007 14:25

jackie napsal(a):

28.1.2007 14:28

jackie napsal(a):

... a prodloužený klus...

28.1.2007 14:31

jackie napsal(a):

28.1.2007 14:39

jackie napsal(a):

Musím vám říct, že jakjsem včera celý den běhala po svých z kopce do kopce, z pastviny na pastvinu, zas na statek a zas zpátky (nikde tam nic není po rovině), tak mě tak příšerně bolí stehna, že nemůžu dneska ani chodit ... to je teda kondička, co? Jak stará bába jsem!!!
No a včera jsem byla autem na obědě ve vedlejší vsi, když jsem jela zpět za koníkama, tak mě cestou přepadla taková vánice, že jsem neviděla metr před auto. Jela jsem po paměti, ani protijedoucí auto nebylo vidět, dokud jsme se málem nesrazili! No hnus fialovej, ani nevíte, jak jsem si oddychla, když jsem dojela celá, nepoškozená a zdravá!!! A dnes hlásili, že se k nám opět žene další vichřice! Nejhorší je, že dneska sníh hrozně taje, tady odpoledne už i slabounce prší... no, to si tu zimu fakt užíváme, co?
Čárlího sněhová koupel...

28.1.2007 14:40

jackie napsal(a):

Vůbec se mu nechtělo vstávat!

28.1.2007 14:41

jackie napsal(a):

28.1.2007 14:43

jackie napsal(a):

28.1.2007 14:48

jackie napsal(a):

A Jaruško, jak jsi včera psala, že tě od rána bolí škeble... tak dneska ta škeble bolí od rána pro změnu mne...ani prášky nějak nefungujou... je to pech, co?

28.1.2007 14:51

jackie napsal(a):

No a Jaruško, jak vypadá to tvoje sedlo? Máš ho na fotce? Co je to za typ? A jak vám sedí? No povídej!!!

28.1.2007 14:53

jackie napsal(a):

Tak, a konečně končím, haha, jdu si dát hadr na hlavu, prášek a hodit sebou na gauč... tak večera pápá!

28.1.2007 17:18

jackie napsal(a):
Tak, a konečně končím, haha, jdu si dát hadr na hlavu, prášek a hodit sebou na gauč... tak večera pápá!

Jé,Jani,moc krásný fotky!!!No tak odstav proběhl dobře?To jsem moc ráda,že máš takové klidné koníky,Angie má štěstí,že má kolegu,má si s kým hrát a na maminku za čásek zapomene.A Brebča se aspoň v klidu připraví na příchod nového strakatéhomiminka,které už zanedlouho na ten svět vykoukne!Já už se tááák těším!!!!
Tak sedlo je sice o trochu širší,než moje,ale bohužel taky jenom o trochu,takže to měnit zatím nebudu.Jinak je vcelku pěkný,ale není to Californie...Zatím jsem jezdila,a šlo to,tak myslím,že až trochu bude kobča víc jezdit,zhubne a bude to lepší,nebude se to tolik přetáčet jako teď,když se tolik nejezdí a ona vesele tloustne!!!
Kdo byste chtěl westernové sedlo,tak ho ta holčina prodává za 9 000 Kč i s třema podbřišníkama,jeden je neoprénový,druhý provázkový a třetí kožený.Sedlo je ve velice pěkném stavu,ale je spíš pro trošku kohoutkovatějšího koníka.

28.1.2007 17:20

jaruska napsal(a):
Jé,Jani,moc krásný fotky!!!No tak odstav proběhl dobře?To jsem moc ráda,že máš takové klidné koníky,Angie má štěstí,že má kolegu,má si s kým hrát a na maminku za čásek zapomene.A Brebča se aspoň v klidu připraví na příchod nového strakatéhomiminka,které už zanedlouho na ten svět vykoukne!Já už se tááák těším!!!!
Tak sedlo je sice o trochu širší,než moje,ale bohužel taky jenom o trochu,takže to měnit zatím nebudu.Jinak je vcelku pěkný,ale není to Californie...Zatím jsem jezdila,a šlo to,tak myslím,že až trochu bude kobča víc jezdit,zhubne a bude to lepší,nebude se to tolik přetáčet jako teď,když se tolik nejezdí a ona vesele tloustne!!!
Kdo byste chtěl westernové sedlo,tak ho ta holčina prodává za 9 000 Kč i s třema podbřišníkama,jeden je neoprénový,druhý provázkový a třetí kožený.Sedlo je ve velice pěkném stavu,ale je spíš pro trošku kohoutkovatějšího koníka.

Zboku

28.1.2007 19:07

jaruska napsal(a):

Ahoj Jaruško, to sedýlko vůbec nevypadá špatně. Já osobně sice nemám moc ráda ty "rohatý" přední rozsochy, ale rozhodně to nemá vliv na funkčnost, haha! Ale pokud má Motorka kulatý hřbet a tvoje sedlo ji netlačí, tak by sis žádným jiným sedlem nepomohla, protože na kulatých zádech bude jezdit každé sedlo do stran. Asi máš pravdu, až na jaře budete víc jezdit, shodí sádlíčko a kalifornie jí bude dobře držet .
No my odstav opravdu zvládli celkem dobře, jen se teď modlím, aby Brebča neměla problémy s vemínkem... samý starosti na mou hlavu ... A je taky fakt, že ona už se nejspíš "duševně" připravuje na další baby, cpe se jak o závod, dokonce přestala i Buráka vyhánět, když vedle ní baští seno - takže fakt nahání zásoby

28.1.2007 19:50

jackie napsal(a):
Ahoj Jaruško, to sedýlko vůbec nevypadá špatně. Já osobně sice nemám moc ráda ty "rohatý" přední rozsochy, ale rozhodně to nemá vliv na funkčnost, haha! Ale pokud má Motorka kulatý hřbet a tvoje sedlo ji netlačí, tak by sis žádným jiným sedlem nepomohla, protože na kulatých zádech bude jezdit každé sedlo do stran. Asi máš pravdu, až na jaře budete víc jezdit, shodí sádlíčko a kalifornie jí bude dobře držet .
No my odstav opravdu zvládli celkem dobře, jen se teď modlím, aby Brebča neměla problémy s vemínkem... samý starosti na mou hlavu ... A je taky fakt, že ona už se nejspíš "duševně" připravuje na další baby, cpe se jak o závod, dokonce přestala i Buráka vyhánět, když vedle ní baští seno - takže fakt nahání zásoby

Jani, tak vše dobře dopadlo To vemínko jí můžeš trochu oddojit a chladit sněhem nebo mokrým hadříkem. Krásné fotečky

Jaruško, nevíš kolikátka je to posedlí u toho sedla prosím. Zrovna něco sháním. Včera jsem se byla na jedno podívat- uvažuji o něm akorát se mi tam nelíbí hruška, má takovou tu tenkou obalenou surovkou

28.1.2007 19:52

jackie napsal(a):

Vy se všichni máte, užíváte si ve sněhu s koníkama a já ležím doma s horečkou :-((( A kdoví jestli ještě letos bude takový hezký sníh. Nojo, za blbost se platí, to je následek mé plavecké epizody v jezírku mezi kusy ledu i v bundě a botách :-))

28.1.2007 20:25

bubo napsal(a):
Jani, tak vše dobře dopadlo To vemínko jí můžeš trochu oddojit a chladit sněhem nebo mokrým hadříkem. Krásné fotečky

Jaruško, nevíš kolikátka je to posedlí u toho sedla prosím. Zrovna něco sháním. Včera jsem se byla na jedno podívat- uvažuji o něm akorát se mi tam nelíbí hruška, má takovou tu tenkou obalenou surovkou

Ivčo,když mi řekneš,jak to mám zjistit,kde se to měří,tak Ti to změřím přesně na centimetr.Mám změřit délku toho posedlí,nebo kterou míru potřebuješ?Napiš,co odkud kam mám změřit,já to provedu,jo???
No,Jani,to mlíčko u tý Brebči je potřeba trošku pohlídat,ale myslím,že se to nalilo jenom jak dlouho nosál nesál,pak se to uklidní samo,ale je dobré vědět,že je to O.K.

28.1.2007 20:30

jaruska napsal(a):
Ivčo,když mi řekneš,jak to mám zjistit,kde se to měří,tak Ti to změřím přesně na centimetr.Mám změřit délku toho posedlí,nebo kterou míru potřebuješ?Napiš,co odkud kam mám změřit,já to provedu,jo???
No,Jani,to mlíčko u tý Brebči je potřeba trošku pohlídat,ale myslím,že se to nalilo jenom jak dlouho nosál nesál,pak se to uklidní samo,ale je dobré vědět,že je to O.K.

Posedlí, děkuji Potřebujem sedlo pro velkého chlapa a tludtého koně

28.1.2007 20:40

rolf napsal(a):
Vy se všichni máte, užíváte si ve sněhu s koníkama a já ležím doma s horečkou :-((( A kdoví jestli ještě letos bude takový hezký sníh. Nojo, za blbost se platí, to je následek mé plavecké epizody v jezírku mezi kusy ledu i v bundě a botách :-))

Rolfíčku,mluv,mluv,zajímáš mě-co jsi dělal v jezírku v bundě a botách?To jsi zachraňoval nějákou slečnu???

28.1.2007 20:47

bubo napsal(a):
Posedlí, děkuji Potřebujem sedlo pro velkého chlapa a tludtého koně

Tak Ivčo,délka posedlí od zadnice k přednicije 36 cm.nejtenší šířka posedlí je 16 cm,tak to na velkého chlapa ani koně rozhodně nebude,ona sama to měla na malé,leč tučné Haflině.

28.1.2007 20:48

bubo napsal(a):

AHoj Bubo, no doufám, že vše dobře dopadlo...to víš, dobře mi z toho nebylo, bylo mi prcka hrozně líto. No a vemínko jsem dneska trošku ochladila sněhem (že by intuice?), zítra se uvidí, zda je potřeba oddojit. Ona už nevypadala, že by měla mlíko, malej sice cucal, ale vemínko bylo malinkatý. Snad se to dobře vstřebá a kobča bude v pohodě. Zatím si na něj normálně nechala sahat, takže ji nebolelo, ani nebylo horké nebo tvrdé.
Tak nám držte palečky!!!

28.1.2007 20:49

jackie napsal(a):
AHoj Bubo, no doufám, že vše dobře dopadlo...to víš, dobře mi z toho nebylo, bylo mi prcka hrozně líto. No a vemínko jsem dneska trošku ochladila sněhem (že by intuice?), zítra se uvidí, zda je potřeba oddojit. Ona už nevypadala, že by měla mlíko, malej sice cucal, ale vemínko bylo malinkatý. Snad se to dobře vstřebá a kobča bude v pohodě. Zatím si na něj normálně nechala sahat, takže ji nebolelo, ani nebylo horké nebo tvrdé.
Tak nám držte palečky!!!

Já držím!!!Všechny,co mááám!

28.1.2007 20:51

jaruska napsal(a):
Tak Ivčo,délka posedlí od zadnice k přednicije 36 cm.nejtenší šířka posedlí je 16 cm,tak to na velkého chlapa ani koně rozhodně nebude,ona sama to měla na malé,leč tučné Haflině.

Bubo, tak se s Jaruškou domluvte, zda bys nemohla to sedýlko vyzkoušet nebo aspoň přijet okouknout? Vypadá dobře a cena je taky pěkná. Ono takovéhle měření totiž asi moc neřekne, ještě bys potřebovala znáš šíři přední komory... tam už je to hra o centimetry...Viď Jaruško, že by to nějak šlo zkombinovat? Já jela s kamarádkou okouknout sedlo až k Českýmu Krumlovu - a úplně zbytečně, kdybyste viděly, co to bylo za hrůzu, neposadily byste do toho ani nepřítele....

28.1.2007 20:53

rolf napsal(a):

Rolfe, a proč se, proboha, koupeš v lednu v jezírku a ani si nevezmeš plavky ??? Né, promiň, hlavně že ses tam neutopil!!! Tak přeji brzké uzdravení, ať jsi zas jako rybička (ve vodě)

28.1.2007 20:54

jaruska napsal(a):
Já držím!!!Všechny,co mááám!

Já ti moc děkujuuuuuuuu!!!!!

28.1.2007 20:56

jackie napsal(a):
Bubo, tak se s Jaruškou domluvte, zda bys nemohla to sedýlko vyzkoušet nebo aspoň přijet okouknout? Vypadá dobře a cena je taky pěkná. Ono takovéhle měření totiž asi moc neřekne, ještě bys potřebovala znáš šíři přední komory... tam už je to hra o centimetry...Viď Jaruško, že by to nějak šlo zkombinovat? Já jela s kamarádkou okouknout sedlo až k Českýmu Krumlovu - a úplně zbytečně, kdybyste viděly, co to bylo za hrůzu, neposadily byste do toho ani nepřítele....

Jani,určitě by to šlo,holčinu znám,je to bezva holka,já bych to zařídila,ale musí Ivča přijechat....

28.1.2007 21:08

jaruska napsal(a):
Rolfíčku,mluv,mluv,zajímáš mě-co jsi dělal v jezírku v bundě a botách?To jsi zachraňoval nějákou slečnu???

Nóó, jak to všechno bylo zavátý sněhem, tak jsem se tak rozběhl, ještě si říkám "jaká hezká loučka" a než jsem stačil domyslet, už jsem plaval :-( Ještě že tam byla kamarádka co mě vytáhla protože jsem se vůbec nemohl sám vyhrabat ven :-) A to jsem myslel že udělám spousty fotek na sněhu, no a nic z toho. Ale já si to vynahradím až se vyležím ;-)

28.1.2007 21:11

jackie napsal(a):
Tak tady volá...

To je hrozný jak jí chudák volá. A jaký má nešťastný výraz! Já se znám, já bych to vydržel tak minutu a pak bych je pustil zas k sobě

28.1.2007 21:34

rolf napsal(a):
To je hrozný jak jí chudák volá. A jaký má nešťastný výraz! Já se znám, já bych to vydržel tak minutu a pak bych je pustil zas k sobě

Ty jsi moooc měkkosrdcatej...Mrkni na Nemoderku,je tam cosi o běhání mrazu po zádech.Aneb není vždy pánem všeho člověk....

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.1.2007 06:40
Uživatel s deaktivovaným účtem

jaruska napsal(a):
Ty jsi moooc měkkosrdcatej...Mrkni na Nemoderku,je tam cosi o běhání mrazu po zádech.Aneb není vždy pánem všeho člověk....

Ahoj všichni po víkendu! Jen Vás zdravím, chtěl ajsem přiložit foto, ale nejde mi to! Musím pracovat, ve chvíli volna se sem zase mrkun!

29.1.2007 08:02

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj všichni po víkendu! Jen Vás zdravím, chtěl ajsem přiložit foto, ale nejde mi to! Musím pracovat, ve chvíli volna se sem zase mrkun!

Já taky všechny zdravím! Jsem po víkendu celá rozlámaná, a to jsem nic těžkého nedělala, jen jsem lítala z pastviny na pastvinu mezi koně a "hlídala" skoro roční "odstávče" . Dneska sotva chodím... Taky jste bez sněhu? Tady už není skoro ani vločka, ráno pršelo a je zas teplo. Že by jaro???

29.1.2007 08:14

jackie napsal(a):
Já taky všechny zdravím! Jsem po víkendu celá rozlámaná, a to jsem nic těžkého nedělala, jen jsem lítala z pastviny na pastvinu mezi koně a "hlídala" skoro roční "odstávče" . Dneska sotva chodím... Taky jste bez sněhu? Tady už není skoro ani vločka, ráno pršelo a je zas teplo. Že by jaro???

Jé,Venuldo,teď se tady směju,až mi tečou slzy-jak píšeš,že se taky mrkun-jen Ti tam chybí háček na nJá někdy napíšu díky tomu,že nevidím na klávesnici písmenka,takový bludy,že si říkám-tohle poslat do světa,tak si budou myslet,že jsem úplný cvok.
Jani,to jsi měla teda včera v tý vánici štěstí!!!Když koukám na ty zprávy,co ta vichřice zase způsobila,tak je docela kupodivu,že se skoro nic nestalo!!
Ještě na Tebe působí rozklad kyseliny mléčné ve svalech???Já Tě teda upřímně lituju,to je hrozná bolest,ale udělala bych úplně to samý,co Ty,rozhodně bych se na to nevykašlala a lítala bych tam a zpět.Ale neboooj,o weekendu už budeš jako rybička a budeš si to hasit s Buráčkem krajinou....

29.1.2007 09:27

jackie napsal(a):

Ahoj dámy
Krásné koníkovské fotečky A Maťo, Agbíš je už pořádnej macek

29.1.2007 09:40

jaruska napsal(a):
Jé,Venuldo,teď se tady směju,až mi tečou slzy-jak píšeš,že se taky mrkun-jen Ti tam chybí háček na nJá někdy napíšu díky tomu,že nevidím na klávesnici písmenka,takový bludy,že si říkám-tohle poslat do světa,tak si budou myslet,že jsem úplný cvok.
Jani,to jsi měla teda včera v tý vánici štěstí!!!Když koukám na ty zprávy,co ta vichřice zase způsobila,tak je docela kupodivu,že se skoro nic nestalo!!
Ještě na Tebe působí rozklad kyseliny mléčné ve svalech???Já Tě teda upřímně lituju,to je hrozná bolest,ale udělala bych úplně to samý,co Ty,rozhodně bych se na to nevykašlala a lítala bych tam a zpět.Ale neboooj,o weekendu už budeš jako rybička a budeš si to hasit s Buráčkem krajinou....

Jaruško, nevím, co všechno mi v těch svalech působí, ale hlavně je to bolest ... když jdu na chodbu na záchod, tak kulhám, haha!!! Jak kdyby mi někdo přes ty nohy namlátil! Takhle mne nebolely ani po 10 h v sedle!!! S Burákem doufám vyrazím už zítra, pokud nebudou padat trakaře!
Tady ještě fotka našeho druhého (tedy spíš prvorozeného) beránka s maminou.

29.1.2007 09:55

jackie napsal(a):
Jaruško, nevím, co všechno mi v těch svalech působí, ale hlavně je to bolest ... když jdu na chodbu na záchod, tak kulhám, haha!!! Jak kdyby mi někdo přes ty nohy namlátil! Takhle mne nebolely ani po 10 h v sedle!!! S Burákem doufám vyrazím už zítra, pokud nebudou padat trakaře!
Tady ještě fotka našeho druhého (tedy spíš prvorozeného) beránka s maminou.

No tak zítra si užiješ bahýnka,jak to roztálo,tak je z toho hrozná šlichta.Ale včera jsem jela s Motorkou vyzkoušet to sedlo,a chtěla jsem jít do zahrad.No chudinka se tam bořila ve sněhu,že jsem sesedla a radši jsme se vrátily,než aby se jí něco stalo.Přitom to bylo jen projít asi 20 metrů,pak dál už to bylo dobrý.Ale já se radši vrátila,bojím se o ní....Včera se i mazlila,já jí objala kolem celý hlavy,a chovala jsem jí a ona u toho měla zavřený oči a skoro usínala.
Dneska ráno se Queen napasovala tou svou zvědavostí do úzkého prostoru a pak nevěděla,jak ven,ale že jsme byly v klidu,tak se z toho nakonec dostala,i když mi stačila rozebrat 3 balíky se slámou.Ta je tak zvědavá,až to není hezký,všude vleze,ničeho se nebojí,prostě šmejdilka!

29.1.2007 10:08

jaruska napsal(a):
No tak zítra si užiješ bahýnka,jak to roztálo,tak je z toho hrozná šlichta.Ale včera jsem jela s Motorkou vyzkoušet to sedlo,a chtěla jsem jít do zahrad.No chudinka se tam bořila ve sněhu,že jsem sesedla a radši jsme se vrátily,než aby se jí něco stalo.Přitom to bylo jen projít asi 20 metrů,pak dál už to bylo dobrý.Ale já se radši vrátila,bojím se o ní....Včera se i mazlila,já jí objala kolem celý hlavy,a chovala jsem jí a ona u toho měla zavřený oči a skoro usínala.
Dneska ráno se Queen napasovala tou svou zvědavostí do úzkého prostoru a pak nevěděla,jak ven,ale že jsme byly v klidu,tak se z toho nakonec dostala,i když mi stačila rozebrat 3 balíky se slámou.Ta je tak zvědavá,až to není hezký,všude vleze,ničeho se nebojí,prostě šmejdilka!

Jestli nemá tu klidnou povahu po tatíkovi za Ameriky, haha! Ty moje potvory jsou totiž úplně stejný! Kromě Buráka, ten všechno zkoumá s nedůvěrou, až to vyzkoumá, tak je v pohodě . Ale proti těm mým amíkům je to posera, fakt.
Máš pravdu, ty závěje jsou pro koně blbý, my v pátek do jedný zahučeli, Burák málem hodil tlamu, skončil na kolenou,ale ustál to. No kdyžtak by to bylo do měkkýho

29.1.2007 10:34

jackie napsal(a):
Jestli nemá tu klidnou povahu po tatíkovi za Ameriky, haha! Ty moje potvory jsou totiž úplně stejný! Kromě Buráka, ten všechno zkoumá s nedůvěrou, až to vyzkoumá, tak je v pohodě . Ale proti těm mým amíkům je to posera, fakt.
Máš pravdu, ty závěje jsou pro koně blbý, my v pátek do jedný zahučeli, Burák málem hodil tlamu, skončil na kolenou,ale ustál to. No kdyžtak by to bylo do měkkýho

Tak jak probíhalo odloučení včera?Dobrý?Taky je mi ho líto,jenže Brebča se musí šetřit pro malou strakatou kobušku.A stejně dudlal dost dlouho,že jo?Jenže oni by dudlali třeba pořád,kdyby to šlo,je to přeci jen teplý a můžou se aspoň chvilku přitulit k mamince.Kentík taky dudlá,ale tomu bude půl roku až 14 února.

Přidejte reakci

Přidat smajlík