Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.1.2007 10:14

ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli nikdo neznáte kobylku Hispanii(Sapano-Hasila) je to A1/1 a je jí 9 let.A prosim vás hlavně mi nepište ať se kouknu na fitmin a nebo na jockey club.Dík

28.1.2007 10:44

redousekk napsal(a):
ahoj,chtěla jsem se zeptat jestli nikdo neznáte kobylku Hispanii(Sapano-Hasila) je to A1/1 a je jí 9 let.A prosim vás hlavně mi nepište ať se kouknu na fitmin a nebo na jockey club.Dík

Nestála ve Svinčicích?

28.1.2007 11:05

liala napsal(a):
Nestála ve Svinčicích?

jj,byla ze svinčic a měla něco s nohou a teď přesně nevím co

28.1.2007 13:19

redousekk napsal(a):

Hispánka stále stojí ve Svinčicích.

28.1.2007 14:38

vrbinka napsal(a):

fakt jo,já jsem myslela že jí prodali a běhala za stáj jedný holky.A nemáte někdo nějáký její fotky?

28.1.2007 15:20

vrbinka napsal(a):

no já myslím že hispánka určo ve svinčicích není, kupovala si ji jedna slečna na dostihy, rok běhala a teď vůbec nevíme co s ní je.. nemá někdo fotečky?

28.1.2007 18:51

nikita11 napsal(a):
no já myslím že hispánka určo ve svinčicích není, kupovala si ji jedna slečna na dostihy, rok běhala a teď vůbec nevíme co s ní je.. nemá někdo fotečky?

Hispanii znám, asi rok sem jí jezdila, pak si jí někdo odkoupil, ale vim, že měla problémy se zádama o noze nic nevim....ale ve Svinvčicíh mám tkaovej pocit že už nestojí

Přidejte reakci

Přidat smajlík