nightdevil
napsal(a):
Hledám nějaké fotky indiánů na koních, respektivě ukázek jízdy indiánů na koních.
Dále bych se chtěla zeptat, čím mohu koně pomalovat, jestli na to existuje něco speciálního?
Pokud s tím máte zkušenosti, velmi je uvítám.
Ahoj. Tak fotky žádné nemám, ale nabarvit ho můžeš třeba henou, jestli máš světlého koně. Arabům a berberům to dělají, ale bílým. Jinak asi značkovacím sprejem nebo voskem, který se používá pro značkování jatečních zvířat. Ale je běžně k dostání a nedráždí pokožku.
ladys
napsal(a):
Ahoj. Tak fotky žádné nemám, ale nabarvit ho můžeš třeba henou, jestli máš světlého koně. Arabům a berberům to dělají, ale bílým. Jinak asi značkovacím sprejem nebo voskem, který se používá pro značkování jatečních zvířat. Ale je běžně k dostání a nedráždí pokožku.
Pardubice 2006
nightdevil
napsal(a):
Hledám nějaké fotky indiánů na koních, respektivě ukázek jízdy indiánů na koních.
Dále bych se chtěla zeptat, čím mohu koně pomalovat, jestli na to existuje něco speciálního?
tohle je z výstavy v Lysé, sice netušim kdo to je, ale indiánka určitě
kamzik
napsal(a):
tohle je z výstavy v Lysé, sice netušim kdo to je, ale indiánka určitě
A šlo jim to pěkně, to se musí uznat!
! (škoda, že je to tady hůř vidět...)
kamzik
napsal(a):
A šlo jim to pěkně, to se musí uznat!
! (škoda, že je to tady hůř vidět...)
Ale kdo jste viděl tohle, tak to nemělo konkurenci! úplně mi to vyrazilo dech, fakt skvělá dvojka
nightdevil
napsal(a):
Verona 2004
sasetka
napsal(a):
A tohle je tuším Petra Dvořáková a její valach Sandy. Snad se nepletu... Byl o nich článek ve Světě koní...
Ano, dříve Petra Klusáková (ted se snad nepletu já), škoda, že je o nich tak málo informací, hledala jsem jejich stránky, ale nenašla...