Hoďte tu prosím fotky Barbara..... vítěz Kentucky derby byl včera v 10:30 uspát... fotky jsou z netu
liskovy orisek
napsal(a):
Hoďte tu prosím fotky Barbara..... vítěz Kentucky derby byl včera v 10:30 uspát... fotky jsou z netu
:)
liskovy orisek
napsal(a):
Go
liskovy orisek
napsal(a):
liskovy orisek
napsal(a):
liskovy orisek
napsal(a):
buggyna

liskovy orisek
napsal(a):
jak to že byl uspán???dyť už byl o.k.,ne??Prdelka malej....
Proč poslední dobou umíraj samý dobří koně?
buggyna
napsal(a):
jak to že byl uspán???dyť už byl o.k.,ne??Prdelka malej....
Proč poslední dobou umíraj samý dobří koně?
OK rozhodně nebyl. Koukala jsem na foto z kliniky. Byl focen při vodění: levá zadní po zchvácení kopyta v nějakém gumovém obalu, pravá zadní (ta zlomená) vytočená pod nepřirozeným úhlem dovnitř -speciální kování s prodlouženým ramenem. Pokud jsem tomu textu dobře rozuměla, tak den před utracením ho už po několikáté operovali a snažili se vyztužit LZ nějakou vnější kovovou vzpěrou, protože váhu noha (šrouby) neunesla. Téměř vše o co se pokoušeli, byla v koňské chirurgii novinka, většinu kovových výztuh nechávali dělat "na míru" ze specianí lehčené oceli. Celou dobu bojovali s komplikacema (laminitis, abscesy), ale nechtěli to vzdát dokud on bude "bojovat".
Za překlad neručím, angičtina mi moc nejde.