Uživatel s deaktivovaným účtem

napsal(a):
formanský den Borová 06
dalši

napsal(a):
koukněte na něj
suprova kobyla MINKA v tahu poraži mladši hřebce starši dama asi 15 roku

napsal(a):
suprova kobyla MINKA v tahu poraži mladši hřebce starši dama asi 15 roku
ještě jednou MINKA

napsal(a):
formanský den Borová 06
přidávám fotečku chlaďasů z huberta...

napsal(a):
hřěbci co mně tahaly dřevo z lesa

napsal(a):
hřěbci co mně tahaly dřevo z lesa
jěště jednou

napsal(a):
jěště jednou
jeho kolega supr kun 18 roku
satix

satix
napsal(a):
...
No nojich by tu bylo víc kdyby to tady nezaplnovaly tema teplákama.
Dávám foto svojí kobči
woldemortik
napsal(a):
No nojich by tu bylo víc kdyby to tady nezaplnovaly tema teplákama.
Dávám foto svojí kobči
Cipísek v nové dece, že mu sluší

napsal(a):
formanský den Borová 06
Doňa , Bystřice p.Host.
hanatichakova
napsal(a):
Nemochovice 2004
Nemochovice 2004 - Tlumačovští hřebci
hanatichakova
napsal(a):
Nemochovice 2004 - Tlumačovští hřebci
Nemochovice 2005

napsal(a):
zimni pozrav
joj to je kobylka, kterou loni prodávala paní Benešová, nemáš na ní meil prosím(asi už zrušilu pevnou, tak se nemohu dovolat) A nebo jsi jen kopčila z netu????
Toť Bára
napsal(a):
formanský den Borová 06
Arinka
salitka
napsal(a):
a ještě
přidám sem Islama, tento týden odešel na věčné pastviny ...letos by měl 22 let.... Byl to Pan kůň.
ettelwen
napsal(a):
přidám sem Islama, tento týden odešel na věčné pastviny ...letos by měl 22 let.... Byl to Pan kůň.
a tady je moje kobylka Karina
konak
napsal(a):
zdar za kolik byl ten kun a kolik muje a co umi a uz delas v lese
Pro comfy22...Prosím vás skama je ten ryzák aco je to za plemeno? DÍKY.

andrys
napsal(a):
Pro comfy22...Prosím vás skama je ten ryzák aco je to za plemeno? DÍKY.
foceno na formanskem dni ve Vilémově.Plemeno asi ČMB kůň pochází asi okolo Halvíčkova Brodu.

microfon
napsal(a):
joj to je kobylka, kterou loni prodávala paní Benešová, nemáš na ní meil prosím(asi už zrušilu pevnou, tak se nemohu dovolat) A nebo jsi jen kopčila z netu????
Toť Bára
Kůň na fotografii zimní pozdrav je stažený z internetu!!
ettelwen
napsal(a):
jé, odkud jsou takoví krásní hermelínci? Nevíte asi někdo o někom, kdo by měl hřebce hermelína, co předává barvu,že?
Takový puntikatý je Slezský norik Navar, a tak předává barvu. teda známy jím připustil hnědku, a hříbě mělo flekatý zadek :-) . Navara můžeš vidět na www.chladnokrevnici.info , v sekci plemeníci
napsal(a):
formanský den Borová 06
tak také připojuji fotečku chlaďasa - shirská kobylka "Ajda" ze zoo Vyškov
tesky
napsal(a):
tak také připojuji fotečku chlaďasa - shirská kobylka "Ajda" ze zoo Vyškov
A ještě jednu. "Ajdy" o dva roky starší sestřička Midnight Lady.
tesky
napsal(a):
A ještě jednu. "Ajdy" o dva roky starší sestřička Midnight Lady.
amir cmb
luda
napsal(a):
Naše hříbě,krásné zbarvený,škoda že nevím ,kde , je hnedka bych se na něj jela mrknout.
luda
napsal(a):
Naše hříbě,krásné zbarvený,škoda že nevím ,kde , je hnedka bych se na něj jela mrknout.
naše stádečko...už bez hřebečka :-(
luda
napsal(a):
naše stádečko...už bez hřebečka :-(
Ten hermelíňák s chomoutem , kterého sem dala andrys je mladý letos 4-letý hřebec. Absolvoval 60 denní test plemených hřebců na Klokočově. Jmenuje se Flíček. Jinak plemeného hřebce hermelína má i J. Blizňák z Valašského Meziříčí. Jméno hřebce: Nacho Salazar.
napsal(a):
formanský den Borová 06
ČMB Mates na hodech 2006
barletka
napsal(a):
Ten hermelíňák s chomoutem , kterého sem dala andrys je mladý letos 4-letý hřebec. Absolvoval 60 denní test plemených hřebců na Klokočově. Jmenuje se Flíček. Jinak plemeného hřebce hermelína má i J. Blizňák z Valašského Meziříčí. Jméno hřebce: Nacho Salazar.
Já toho koně známk když byl ještě sotva 3 letej ani mu 3 rokxy nebily říkaly mu jouza byl na vaznym na šumavě odtatd mám ty fota.Je dobrej koníka,ale zbrklej no co taky když je mlůadej
woldemortik
napsal(a):
Já toho koně známk když byl ještě sotva 3 letej ani mu 3 rokxy nebily říkaly mu jouza byl na vaznym na šumavě odtatd mám ty fota.Je dobrej koníka,ale zbrklej no co taky když je mlůadej
Pro woldemortik - Martinu: Prosím tě nemáš náhodou fotku hřebce 645 Pirker Elmer XIII měl by být tam někde od vás myslím Nebo nevíš aspoň jakou má barvu?
aluska
napsal(a):
Pro microfon . Myslíš paní Benešovou z Jivna u Č.B. Kobylka ČMB Sally. Já od ní mám valáška norika Cipíska. Mohla bych Ti poslat číslo na mobil.
Tak něco z Krkonoš....tak mají zase co dělat
Na fotce-Max s tátou
luda
napsal(a):
Tak něco z Krkonoš....tak mají zase co dělat
Na fotce-Max s tátou
A zase,mrkněte na toho chlapa co leze po stromě s motorovkou a ořezává větve,ten strom je opřenej o skálu.
luda
napsal(a):
A zase,mrkněte na toho chlapa co leze po stromě s motorovkou a ořezává větve,ten strom je opřenej o skálu.
Caesar, Honza
sajma
napsal(a):
Caesar, Honza
Nevíte prosím někdo něco o hřebci 2860 Huron? Teď jsem byla po nějaké době zase v Tlumačově a strašně se mi tam líbil a uvažuju, že bych s ním nechala připustit moji kobylku...je to jenom nápad, ale tak snažím se o něm zjistit co nejvíc. kdybyste někdo něco věděli, cokoliv, tak napište... díky. Tady přidám fotečku mojí kobylky Kariny
ettelwen
napsal(a):
Nevíte prosím někdo něco o hřebci 2860 Huron? Teď jsem byla po nějaké době zase v Tlumačově a strašně se mi tam líbil a uvažuju, že bych s ním nechala připustit moji kobylku...je to jenom nápad, ale tak snažím se o něm zjistit co nejvíc. kdybyste někdo něco věděli, cokoliv, tak napište... díky. Tady přidám fotečku mojí kobylky Kariny
další, její poklona

ettelwen
napsal(a):
další, její poklona
Ahojda!!Tento koník co zde předvádí poklonu je opravdu nádherný!!Jsem ráda že se tu fotečky s chlaďáčkama rozšiřují!!Děkuji za krásný příspěvěk!!!
napsal(a):
Ahojda!!Tento koník co zde předvádí poklonu je opravdu nádherný!!Jsem ráda že se tu fotečky s chlaďáčkama rozšiřují!!Děkuji za krásný příspěvěk!!!
přidávám chlaďáky - ČMB Satan - úžasnej vraník .-)
maryinka
napsal(a):
přidávám chlaďáky - ČMB Satan - úžasnej vraník .-)
Golem - norik
maryinka
napsal(a):
Máša - ČMB (matka Satana)
Hvězda - norik (matka Golema) - dnes 20-ti letá stará dáma :-)
napsal(a):
díky za pochvalu kobylky..nečekala jsem, že se bude tak líbit, když je "jen" kříženka. přidávám několik jejích dalších fotek..Jinak poklona ji baví, jinak bychom ji ani nedělaly
napsal(a):
další foto Karinky
napsal(a):
a další...

ettelwen
napsal(a):
další foto Karinky
Vypadá to že to je dost šikovný koník!!!Děláte s ním western?Mám kobylku A1/1 je šikovná ale potřebuje pořád pohyb klidˇas to rozhodně není!!Ale postavit se na sedlo taky můžu to mi dovolí!!přeji mnoho zdraví a úspěchů s koníkem!!!