Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.9.2005 13:51

Ahoj, mám takový malý problém, můj kůň je úplně super až na jednu úchylku, nedá se vodit na ohlávce, protože každýmu zdrhne, nemá skoro z nikoho respekt.. Je velice dominantní, ale jinak opravdu zvladatelný. Neustále to na někoho s útěkem zkouší.
Máte nějakou radu? Děkuji mockát.

PS: nemá to žádnou logiku, dělá to nachvál a taky když se chce někoho zbavit ( např. už ho něco přestane bavit, nebo když něco nechápe,nebo taky když chce na lepší pastvu.)

30.9.2005 13:13

ramires napsal(a):
Ahoj, mám takový malý problém, můj kůň je úplně super až na jednu úchylku, nedá se vodit na ohlávce, protože každýmu zdrhne, nemá skoro z nikoho respekt.. Je velice dominantní, ale jinak opravdu zvladatelný. Neustále to na někoho s útěkem zkouší.

PS: nemá to žádnou logiku, dělá to nachvál a taky když se chce někoho zbavit ( např. už ho něco přestane bavit, nebo když něco nechápe,nebo taky když chce na lepší pastvu.)

Pořiď si vodítko se řetízkem na konci a zjisti si, jak se namotává na ohlávku a voď ho na tom. Možná by bylo lepší, kdyby ho tak aspoň ze začátku vodil nějakej silnější chlapík, ptž tomu určitě takhle nezdrhne. Jestli ho budeš vodit ty, tak si dávej dost pozor. Kdyby se ti vytrhl, utekl a třeba ve cvalu si na vodítko šlápl, taxe může ošklivě zranit.

30.9.2005 13:51

ramires napsal(a):

pořiď si štajgr

Přidejte reakci

Přidat smajlík