Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

8.2.2007 08:39

dolinka napsal(a):

Leni moji odpověď máš ještě v 30......

8.2.2007 08:40

dolinka napsal(a):

taky mam ráda kočky, ještě radši než pejsky, o víkendu se jedu podívat na naše jak válčí s vánočním dárečkem. Koupila jsem mu odpočívadlo tak jsem zvědavá jakou z něho bude mít radost.

Míňáček na topení

8.2.2007 08:42

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Leni moji odpověď máš ještě v 30......

To já taky věřím,on si to zaslouží

8.2.2007 08:44

dolinka napsal(a):
taky mam ráda kočky, ještě radši než pejsky, o víkendu se jedu podívat na naše jak válčí s vánočním dárečkem. Koupila jsem mu odpočívadlo tak jsem zvědavá jakou z něho bude mít radost.

Míňáček na topení

už jsem ji viděla, je super! Já našim před 10 (skoro 11) lety dotáhla mrňavé kotě Mourka, chtěli ho utopit. A ten u nás zůstal a už má naše vychované! Nejlépe mazlit ve 3 ráno, přes den ne, to jenom když Muroš chce!!!!!!!

8.2.2007 08:44

už jsem ji viděla, je super! Já našim před 10 (skoro 11) lety dotáhla mrňavé kotě Mourka, chtěli ho utopit. A ten u nás zůstal a už má naše vychované! Nejlépe mazlit ve 3 ráno, přes den ne, to jenom když Muroš chce!!!!!!!

Leni, kde jsi dávala ten inzerát? Chtěla bych kouknout

8.2.2007 08:47

Leni, kde jsi dávala ten inzerát? Chtěla bych kouknout

na bazoš

8.2.2007 08:49

dolinka napsal(a):

Míňáček na topení

Tak to já mám ráda všechny stejně. Máme doma 2 fenky (Jezevčíka, a boxera) pak mám 4 čičinty ale koník mi schází. Jinak já kočky nikdy moc nemusela, pač na ně mám velikou alergii,ale když k nám někdo hodil 2 koťátka přez plot, tak jsem neměla to srce je tam jen tak nechat.
No a nakonec jsme si i na ně zvykla. Sice cizí kočky mi záchvat vyvolají ,ale ty mé už ne. Teď poslední kocourek (ten zrzavej) je největší chudák. Tedy teď už ne. Ale někdo ho loni v červenci vyhodil v KT do popelnice a já si ho nakonec vzala s tím, že jsme nevděla, jestli to vlasně přežije, protože to byla jen chlupatá kostra. Ale nakonec je zněj 5kilový kocouří miminko.(ještě mu neni ani rok a je větší než 3 letý kocour :-)
Mám z něj velikánskou radost. Chcete vidět fotky jak vypadal dřív a jak teď ?

8.2.2007 08:49

dolinka napsal(a):

Lůcí, moc děkuju za Brebču za krásné přání uzdravení, určitě jí to vyřídím, bude moc ráda!!!

8.2.2007 08:53

jackie napsal(a):
Lůcí, moc děkuju za Brebču za krásné přání uzdravení, určitě jí to vyřídím, bude moc ráda!!!

Jasně, Lucí, hoď sem kocourka, ať vidíme, jak je to krásné, když se zachrání zubožené zviřátko!!!

8.2.2007 08:53

jackie napsal(a):

Luci jen fotky dej.

Holky kolik si myslíte že ten poník uveze, myslím váhu člověka, když by měl v khv 135-140

8.2.2007 08:58

dolinka napsal(a):
Luci jen fotky dej.

Holky kolik si myslíte že ten poník uveze, myslím váhu člověka, když by měl v khv 135-140

Leni, záleží na konstituci! Třeba Motorka je malá, ale vypadá velmi silná, tenhle strakoš bude asi lehčí konstituce, ale do těch 60 kilo by měl uvézt, pokud dotyčný umí jezdit a nebude mu bouchat do zad. To odhadneš, až ho uvidíš v reálu

8.2.2007 09:00

dolinka napsal(a):
Luci jen fotky dej.

Tak takle vypadal, když jsem ho našla. Musela jsem si ho vzít do práce, než mi skončila prac. doba. Byl tak hladový a unavený, že skoro ani nevnímal

8.2.2007 09:01

pretty 1 napsal(a):
Tak takle vypadal, když jsem ho našla. Musela jsem si ho vzít do práce, než mi skončila prac. doba. Byl tak hladový a unavený, že skoro ani nevnímal

Takle vypadal po pár dnech u nás

8.2.2007 09:01

jackie napsal(a):
Leni, záleží na konstituci! Třeba Motorka je malá, ale vypadá velmi silná, tenhle strakoš bude asi lehčí konstituce, ale do těch 60 kilo by měl uvézt, pokud dotyčný umí jezdit a nebude mu bouchat do zad. To odhadneš, až ho uvidíš v reálu

no uvidíme, díky

8.2.2007 09:04

pretty 1 napsal(a):

No a dneska vypadá takle

8.2.2007 09:07

pretty 1 napsal(a):

Ježíš Lůcy, jsi skvělá! To je krize, ti lidi josu takový hovada.............. Moje mamča se stará o toulavé kočky bezdomovkyně, zajistila jim kastraci a každý večer je vyrazí nakrmit. A hledá jim domov, bohužel marně :-))).

8.2.2007 09:07

pretty 1 napsal(a):
No a dneska vypadá takle

a ještě jedna a to je poslední.

8.2.2007 09:09

pretty 1 napsal(a):
a ještě jedna a to je poslední.

ten je krásny a vypadá štastnej že si ho zachránila, to je super

8.2.2007 09:20

dolinka napsal(a):
ten je krásny a vypadá štastnej že si ho zachránila, to je super

No šťastněj je to máš pravdu. To sjou všichni 4 šťastní. Je to moje vypiplaný zlatíčko. A ví že má navrch o proti ostatním. On je docela (nechci říci zlej) ale toho mourovatýho kocourka pořád zlobí....
Myslim, že si asi prožil svý a proto je opatrnej a hned bojuje. Je to spíš takové štěně. Jakmile se mu něco nelíbí, tak kousne. Přítel si sním hrál a on mu prokousl ruku v zápěstí. Ale ví že to nesmí a tak se hned přijde omluvit

Možná to patří k jeho krvi, ale tu bohužel jen tak nezjistím. Možná něco perskýho mu tam koluje

8.2.2007 09:26

Ježíš Lůcy, jsi skvělá! To je krize, ti lidi josu takový hovada.............. Moje mamča se stará o toulavé kočky bezdomovkyně, zajistila jim kastraci a každý večer je vyrazí nakrmit. A hledá jim domov, bohužel marně :-))).

Děkuji ,
ale nejsem skvělá. Měla jsme jen moožnost poskytnout někomu domov a tak jsem to udělal. A myslím, že by to udělal každý kdo by mohl. Ale dnes už bych taky dalšího mít nemohla. Ikdyž máme barák a kolem dvůr, ale stejně číčky krmím granulema a masíčkem a 4 mi bohatě stačí. Ještě kevšemu nebydlím doma,ale u přítelovo rodičů, takže je občas neschoda,a tak 5 už by jich bylo opravdu moc...

Vyřiď mamče, že takovéhle lidi obdivuji a že ji přeji ať číčkám najde hodné páníčky

8.2.2007 09:38

jackie napsal(a):

Leni,prosím Tě,jezdce okolo 60 kilo uveze v pohodě Šošonek,tak takovýhle pěkný koník 140 uveze daleko víc!!!Rolfík váží asi 63 a Šošonek s ním neměl opravdu nejmenší problém!!!!!
Jo,a Tvůj Castík je hned pod Šošonkem na Bazoši,vidělas?Jé,holky,možná,jestli vše dobře dopadne,tak si Šošonka necháme,ale zatím nic psát nebudu,zatím je to tajemství!!!!!

8.2.2007 09:41

pretty 1 napsal(a):
Děkuji ,
ale nejsem skvělá. Měla jsme jen moožnost poskytnout někomu domov a tak jsem to udělal. A myslím, že by to udělal každý kdo by mohl. Ale dnes už bych taky dalšího mít nemohla. Ikdyž máme barák a kolem dvůr, ale stejně číčky krmím granulema a masíčkem a 4 mi bohatě stačí. Ještě kevšemu nebydlím doma,ale u přítelovo rodičů, takže je občas neschoda,a tak 5 už by jich bylo opravdu moc...

Vyřiď mamče, že takovéhle lidi obdivuji a že ji přeji ať číčkám najde hodné páníčky

Ale jsi skvělá, spousta lidí by ho tam nechala ležet a umřít. Vím to z vlastní zkušenosti. Ale proto že jsi mu dala ten domov, tak jsi u mě skvělá! Já jich mám 7, sponzurujou je mamka a ségra, přítel vozí z restaurace zbytky a někdy se divím, že ještě nesežrali mě.... A to se mi tam v noci chodí přiživovat ještě 2 divoké koťata a 2 velcí kocouři!!! A k vzteku je, že myši nosí jenom Batman :-)).
Mamči vyřídím!

8.2.2007 09:49

Ale jsi skvělá, spousta lidí by ho tam nechala ležet a umřít. Vím to z vlastní zkušenosti. Ale proto že jsi mu dala ten domov, tak jsi u mě skvělá! Já jich mám 7, sponzurujou je mamka a ségra, přítel vozí z restaurace zbytky a někdy se divím, že ještě nesežrali mě.... A to se mi tam v noci chodí přiživovat ještě 2 divoké koťata a 2 velcí kocouři!!! A k vzteku je, že myši nosí jenom Batman :-)).
Mamči vyřídím!

Jeee, dneska je kockodiskuse
Tahle micina je nase britska lilovezelvovinova bikolor - proste slechticna

8.2.2007 09:51

peggiska napsal(a):

A ted nam pribyli jeji deticky! Z roztomilych kotatek se staly neposedni certici

Tohle je nas Indisek.

8.2.2007 09:53

peggiska napsal(a):

A tohle je mala mamina - uplne stejne zbarveni. Jmenuje se Iasmina.

8.2.2007 09:54

peggiska napsal(a):

A jeste spolu

8.2.2007 09:56

peggiska napsal(a):

Kouzelná!
Vy mě asi donutíte dotáhnout galerii těch mojich micí! Mám tu jen Jožina. Kotě co nám spadlo do žumpy a drželo se zuby nechty za ohraje po krk ve vodě... než jsme se k němu dostali tak se málem utoplil. Díky duchapřítomnosti kámoše jsme ho zachánili... Já jsem už brečela že je po něm! Předtím se jmenoval jinak, teď je to Jožin z bážin :-)))

8.2.2007 09:57

peggiska napsal(a):

Ta je moc krásná jo šlechtěné čičinky se vždy poznají.... Pěkně se nosí a mají vybíravé chování

To Vendul: no mě tam taky chodí 2 cizí. Teda 1 je 3barevná kočka, která dřív bydlela u sousedů ale asi se ji u nás v seně zalíbilo víc a pak už rok u nás ve stodole bydlí mourovatej kocour jako ten náš.´Jen už je hodně starej a strašně plachej. Vždycky si je spletu, ale jakmile začně uhánět pryč, tak vím že to byl ten druhý. Jen jednou se mi podařilo ho zavřít do kotelny. Ale málem ji zboural co dělal. Myslím, že je opravdu divokej..... Takže jich mam na žrádlo vlastně 6

8.2.2007 09:57

peggiska napsal(a):
A jeste spolu

Máte roztomilý miláčky! Krasavce a krasavice! Nádhera!!!

8.2.2007 10:11

pretty 1 napsal(a):
Ta je moc krásná jo šlechtěné čičinky se vždy poznají.... Pěkně se nosí a mají vybíravé chování

To Vendul: no mě tam taky chodí 2 cizí. Teda 1 je 3barevná kočka, která dřív bydlela u sousedů ale asi se ji u nás v seně zalíbilo víc a pak už rok u nás ve stodole bydlí mourovatej kocour jako ten náš.´Jen už je hodně starej a strašně plachej. Vždycky si je spletu, ale jakmile začně uhánět pryč, tak vím že to byl ten druhý. Jen jednou se mi podařilo ho zavřít do kotelny. Ale málem ji zboural co dělal. Myslím, že je opravdu divokej..... Takže jich mam na žrádlo vlastně 6

Jj, těch kožíšků s hladovými krky není nikdy dost. Proto je všechny kastrujeme!
Já mám taky starého kocoura, Deniska, už nemá spodní zuby je obrovský a lidi si ho pletou s pumou :-) Semtam se zapomene a hraje si s koťatama, pak si vzpomene že je důstojný starý pán, všechny je vyliská a je klid . Našli jsme ho na sídlišti, asi někomu utekl, protože chodil od vchodu ke vchodu a na všechny lidi řval a kecal.

maťa

8.2.2007 10:22
maťa

dolinka napsal(a):

Ahoj holky,

teda vy máte krásné čičinty!!!! A s tak pohnutým osudem, a teď se mají tak skvěle!!! To je báječný

Mám taky dvě doma, úplně obyčejné, ale zato ty nejlepší Čice je 13 let pryč, a Cherrymu 9 let pryč, a samo jsou oba kastráti, a čistě bytové čičinty
Víc o nich, a taky fotky, najdete na mých stránkách!

A těším se na nové info o Breberušce.....

8.2.2007 10:26

maťa napsal(a):
Ahoj holky,

teda vy máte krásné čičinty!!!! A s tak pohnutým osudem, a teď se mají tak skvěle!!! To je báječný

Mám taky dvě doma, úplně obyčejné, ale zato ty nejlepší Čice je 13 let pryč, a Cherrymu 9 let pryč, a samo jsou oba kastráti, a čistě bytové čičinty
Víc o nich, a taky fotky, najdete na mých stránkách!

A těším se na nové info o Breberušce.....

Ahoj Maťo, tak na ně se teda kouknu! A protože už mě štvete že máte tak krásné fotečky s Vašima pejskama, tak jsem se taky včera nechala vyfotit s našíma pejskama!!!! za chvíli začnu vkládat!

8.2.2007 10:37

Ahoj Maťo, tak na ně se teda kouknu! A protože už mě štvete že máte tak krásné fotečky s Vašima pejskama, tak jsem se taky včera nechala vyfotit s našíma pejskama!!!! za chvíli začnu vkládat!

Takžd! Já a naše (jako majitelů stáje) hafani, Border kolie!

8.2.2007 10:38

No to jsou super mimina!!!

8.2.2007 10:39

Ještě

8.2.2007 10:40

Ještě

To byl Chip a teď ještě mimina. tady ten se mi líbí nejvíc, jmenuje se Bonet.

8.2.2007 10:41

To byl Chip a teď ještě mimina. tady ten se mi líbí nejvíc, jmenuje se Bonet.

Jěžíš, můj nejoblíbenější a já ho špatně pojmenuju! Je to Bofin, tento je Bonet!!!

8.2.2007 10:42

Jěžíš, můj nejoblíbenější a já ho špatně pojmenuju! Je to Bofin, tento je Bonet!!!

Jani děkujem!!!!

8.2.2007 10:44

Jani děkujem!!!!

a teď koňata!
Emiš a jeho skoba......

8.2.2007 10:45

a teď koňata!
Emiš a jeho skoba......

Naše stájové stádo, bohužel už je tma!

8.2.2007 10:47

a teď koňata!
Emiš a jeho skoba......

Vendulko, Angie má tu skobku na úplně stejném místě jako Emík!!!

8.2.2007 10:47

Naše stájové stádo, bohužel už je tma!

Stádo

8.2.2007 10:48

jackie napsal(a):
Vendulko, Angie má tu skobku na úplně stejném místě jako Emík!!!

No nejsou to magoři? Že by se domluvili? Že naštvou páničky? Nemá Angie někde schovaný mobil???
Není to na té fotce moc dobře vidět, ale je má to až ke koutku oka..

8.2.2007 10:50

No nejsou to magoři? Že by se domluvili? Že naštvou páničky? Nemá Angie někde schovaný mobil???
Není to na té fotce moc dobře vidět, ale je má to až ke koutku oka..

No asi stejně jako si po netu předáváme chřipkový bacily, tak si naši koně "éterem" předávají skobičky, haha !!! Angie to nemá až k oku, ale na stejném kousíčku hlavy, haha!

8.2.2007 10:51

jackie napsal(a):
No asi stejně jako si po netu předáváme chřipkový bacily, tak si naši koně "éterem" předávají skobičky, haha !!! Angie to nemá až k oku, ale na stejném kousíčku hlavy, haha!

Viděla jsem na té fotce jak si mi ji posílala ráno... Tak se asi dobrovolně zančkujou

8.2.2007 11:21

dolinka napsal(a):

Jaruško děkuju že na mě tak myslíš . Jinak na sobotu se těším.
A abych asi nezůstal pozadu s negativníma událostma, tak mi včera nějaký ..... z kapsy ukradl v metru peněženku i s občankou a řidičákem! Naštěstí je před výplatou a bylo tam asi 12 Kč, spíš mě mrzí ta peněženka, byl to letošní vánoční dárek :-(

8.2.2007 11:30

jaruska napsal(a):
Leni,prosím Tě,jezdce okolo 60 kilo uveze v pohodě Šošonek,tak takovýhle pěkný koník 140 uveze daleko víc!!!Rolfík váží asi 63 a Šošonek s ním neměl opravdu nejmenší problém!!!!!
Jo,a Tvůj Castík je hned pod Šošonkem na Bazoši,vidělas?Jé,holky,možná,jestli vše dobře dopadne,tak si Šošonka necháme,ale zatím nic psát nebudu,zatím je to tajemství!!!!!

Nojo, oni ty poníci jsou sice malý, ale kolikrát uvezou víc než velký koně. Jen to třeba vypadá nepatřičně a lidi na to blbě koukaj. Ale poníci jsou v pohodě. Když byl Šošon ještě Petry, tak jsme na něm taky jezdili, i na druhém ještě menším a vím, že ona jako veterinářka by to neudělala, kdyby měla pochybnosti.

8.2.2007 11:38

dolinka napsal(a):

Zdarec děvčata!
Tak já jsem teď dorazila od Bonči, měli jsme tam pana podkováře, tak má zase krásná kopýtka! Byla mooc hodná, krásně stála, že jsem jí ano nemusela pomalu dávat vodítko a držela nožky taky mooc dobže, až jsem se divila, páč chudák už na tech 3 nohách musí nést pomalu 7 metráků. Pak ke konci už ale holka moc nemohla, trošku se jí ta nožka poslední klepala. Úplně jsem to cítila, jak jsem jí ty nožky držela a hlavně v tu dobu se začal mlít i ten malý špunt, takže jí to břicho i pěkně pérovalo. Teď je na pastvině a já se chystám ještě k babče do Litoměřic pro mrkev a hlavně na drby ke kámošům

8.2.2007 11:44

rolf napsal(a):
Jaruško děkuju že na mě tak myslíš . Jinak na sobotu se těším.
A abych asi nezůstal pozadu s negativníma událostma, tak mi včera nějaký ..... z kapsy ukradl v metru peněženku i s občankou a řidičákem! Naštěstí je před výplatou a bylo tam asi 12 Kč, spíš mě mrzí ta peněženka, byl to letošní vánoční dárek :-(

Teda Rolfíčku,no Ty máš taky smůlu!!Boha,lidi kradou,ani poledne nedržej!!!!!Já toho zloděje proklínám,aby ho na místě,na kterým stojí,trefil šlak.Teda bando,já jsem zvědavá,co hodlá potkat mě,jenže já už mám asi vybráno,já už přišla o to necennější,co jsem v životě měla.O synka a pak o koně...

8.2.2007 11:45

Jani děkujem!!!!

Jé,ty bordel kolie jsou krááásnéé!!!!!!

8.2.2007 11:49

jaruska napsal(a):
Teda Rolfíčku,no Ty máš taky smůlu!!Boha,lidi kradou,ani poledne nedržej!!!!!Já toho zloděje proklínám,aby ho na místě,na kterým stojí,trefil šlak.Teda bando,já jsem zvědavá,co hodlá potkat mě,jenže já už mám asi vybráno,já už přišla o to necennější,co jsem v životě měla.O synka a pak o koně...

Hmm, to je jasný, proti tomu je tohle prkotina. Ale naštve to taky.

8.2.2007 12:00

peggiska napsal(a):
A ted nam pribyli jeji deticky! Z roztomilych kotatek se staly neposedni certici

Tohle je nas Indisek.

Teda ty kočky by byly super hračka pro medvědici!!!Jé,ta by je honila!!!!Hrozně jí to baví,ještě,že máme 2,tak se pokaždý někde nějáká na honění najde!!!
Ona má takovej nevinnej kukuč,že jo?Ale je to pěkná dračice!!!!!

8.2.2007 12:03

jaruska napsal(a):

Ještě že jsou na světě takový krásní tvorové-KONĚ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!#

8.2.2007 12:14

jaruska napsal(a):

Jaruško, já teda nic nevím o tom, co se ti přihodilo, ale z toho cos teď napsala, je mi smutno a je mi to moc a moc líto... Jsou věci, které ani časem neodplují...

8.2.2007 12:25

jackie napsal(a):
Jaruško, já teda nic nevím o tom, co se ti přihodilo, ale z toho cos teď napsala, je mi smutno a je mi to moc a moc líto... Jsou věci, které ani časem neodplují...

Jani,děkuju,jsi strašně moc hodná.
To,co se stalo,Ti napíšu na meil,ale až kvečeru.
Jdu něco dělat,i když je tam pěknej marast,vůbec se mi tam nechce.Ale medvědice tam je se mnou,tak je to tam trochu veselejší!!!

8.2.2007 12:41

dolinka napsal(a):

Maličko odlehčím naši těžkou atmosféru a dám sem jednu sněhovou pohodovou fotku z loňského ledna

8.2.2007 12:41

janamalik napsal(a):
Zdarec děvčata!
Tak já jsem teď dorazila od Bonči, měli jsme tam pana podkováře, tak má zase krásná kopýtka! Byla mooc hodná, krásně stála, že jsem jí ano nemusela pomalu dávat vodítko a držela nožky taky mooc dobže, až jsem se divila, páč chudák už na tech 3 nohách musí nést pomalu 7 metráků. Pak ke konci už ale holka moc nemohla, trošku se jí ta nožka poslední klepala. Úplně jsem to cítila, jak jsem jí ty nožky držela a hlavně v tu dobu se začal mlít i ten malý špunt, takže jí to břicho i pěkně pérovalo. Teď je na pastvině a já se chystám ještě k babče do Litoměřic pro mrkev a hlavně na drby ke kámošům

Ahoj Jani,
¨nevíš, jak to dopadlo s tou poničkou Maruškou?
Docela by mě to zajímalo.
Hele, taky se musím domluvit, abys přijela podrbat k nám a mrknout se na tu moji
,,zahrádku,,
Markéta

8.2.2007 12:42

dolinka napsal(a):

A ještě jednu z předloňského léta, spíš jara, relax v pampeliškách

8.2.2007 12:43

jackie napsal(a):
Maličko odlehčím naši těžkou atmosféru a dám sem jednu sněhovou pohodovou fotku z loňského ledna

Jarko, to jsem taky nevěděla, žes měla v životě takovou bolest.
Člověk řeší někdy takové banality a přitom zjištuje, že ten druhý měl ten život úplně na prd.

8.2.2007 12:46

jackie napsal(a):

A takhle krásně vypadalo první moje sedýlko (od Maxe), když bylo nové (jsou tam vidět škrábance, ale ty jsou na fotce, je skenovaná)... teď už mám jiné, ale tohle je pěkně uložené, třeba se bude hodit na Jackie

8.2.2007 12:49

jackie napsal(a):

A ještě posledního Buráka vám sem šoupnu, když už jsem to naskenovala , je z předloňského léta, to jsem ho měla necelý rok... Tady zrovna u napajedla

8.2.2007 13:10

jackie napsal(a):

Poznáváte Angieho???

8.2.2007 13:13

jackie napsal(a):
Poznáváte Angieho???

Jasné, pořád stejně krásnej kukuč!!!!!!!!!!!!!!!!

8.2.2007 15:00

marketka napsal(a):
Jarko, to jsem taky nevěděla, žes měla v životě takovou bolest.
Člověk řeší někdy takové banality a přitom zjištuje, že ten druhý měl ten život úplně na prd.

Markét,mám Jarušku,to je moje veliký štěstí,který mě potkalo,tak si ho vážím.I Vy si važte všech svých blízkých,ale nejen jich,to platí i u koní,nezlobte se na ně hned,že neudělali všechno správně.Nikdy nevíte,kdy je to chvíle,kdy toho člověka nebo koně vidíte naposledy....

8.2.2007 15:04

jackie napsal(a):

Janí,krásný fotky Buráčka a sedýlko je taky hezký.
Pierot miluje ten sajrajtum marastum,asi mu to dělá dobře na reuma!!!!

8.2.2007 15:13

jaruska napsal(a):
Janí,krásný fotky Buráčka a sedýlko je taky hezký.
Pierot miluje ten sajrajtum marastum,asi mu to dělá dobře na reuma!!!!

No ten si teda rochnil! Z těch mých se nejvíc zmaže vždycky Brebča s Jackie, Burák jen málo kdy, je čistotnej - aspoň ho pak pod sedlo nemusím tolik drbat

8.2.2007 15:18

marketka napsal(a):
Ahoj Jani,
¨nevíš, jak to dopadlo s tou poničkou Maruškou?
Docela by mě to zajímalo.
Hele, taky se musím domluvit, abys přijela podrbat k nám a mrknout se na tu moji
,,zahrádku,,
Markéta

Markét,já bych taky chtěla vědět,jak to dopadlo s Marfuškou!!!!!

8.2.2007 15:22

jackie napsal(a):
No ten si teda rochnil! Z těch mých se nejvíc zmaže vždycky Brebča s Jackie, Burák jen málo kdy, je čistotnej - aspoň ho pak pod sedlo nemusím tolik drbat

Jé,tak to máš dobrý,Pierot je vždycky,když prší,takhle zmazanej!!!!Ale ani Motorka,ani Queenuše se dneska nezvrhly,jen on!!!!

8.2.2007 15:24

jaruska napsal(a):
Jé,tak to máš dobrý,Pierot je vždycky,když prší,takhle zmazanej!!!!Ale ani Motorka,ani Queenuše se dneska nezvrhly,jen on!!!!

jaruško, večer je ještě daleko

8.2.2007 15:28

jackie napsal(a):
jaruško, večer je ještě daleko

O nééé,já nechci čistit Motorku...
Tak copak naše Léni,jestlipak už si na poníčka plácly?Doufám,že si ho šla aspoň zkusit někam do jízdárny,aby na ní nepršelo!!!Jsem zvědavá,jestli ho koupila-cena to byla docela dobrá za mladýho hezkýho koníka.

8.2.2007 15:30

jaruska napsal(a):
O nééé,já nechci čistit Motorku...
Tak copak naše Léni,jestlipak už si na poníčka plácly?Doufám,že si ho šla aspoň zkusit někam do jízdárny,aby na ní nepršelo!!!Jsem zvědavá,jestli ho koupila-cena to byla docela dobrá za mladýho hezkýho koníka.

Taky jí fandím, aby to vyšlo,aby jí vyhovoval a líbil se... mně se teda moc líbil, ale na mě už je malinkej... pro mne je tak akorát 150 KVH . Doufám, že nám hned zítra ráno poreferuje!!!

8.2.2007 15:41

jackie napsal(a):
Taky jí fandím, aby to vyšlo,aby jí vyhovoval a líbil se... mně se teda moc líbil, ale na mě už je malinkej... pro mne je tak akorát 150 KVH . Doufám, že nám hned zítra ráno poreferuje!!!

Jani,tak mě napadlo,když koukám na tu zimní fotku,a jak jsi říkala,že máš různý věci ve skříni,nemáš tam náhodou přebytečný westernový poprsák?Asi ne,mě to jen tak napadlo-znáš to-líná huba,holé neštěstí!!Tak já se vždycky radši zeptám.

8.2.2007 15:45

jaruska napsal(a):
Markét,mám Jarušku,to je moje veliký štěstí,který mě potkalo,tak si ho vážím.I Vy si važte všech svých blízkých,ale nejen jich,to platí i u koní,nezlobte se na ně hned,že neudělali všechno správně.Nikdy nevíte,kdy je to chvíle,kdy toho člověka nebo koně vidíte naposledy....

Jaruško, fakt tě obdivuju, jak dokážeš být silná, a rozdávat kolem sebe tolik optimismu.
Marušku jsem zkoušela nabízet známé jako společníka ke koni, ale majiteli se nedovolala. Ale prý se rýsuje něco jiného. Také poník , ale s vadným postojem.
Pokud budu o Marušce něco vědět, tak se ozvu.

8.2.2007 15:51

marketka napsal(a):
Jaruško, fakt tě obdivuju, jak dokážeš být silná, a rozdávat kolem sebe tolik optimismu.
Marušku jsem zkoušela nabízet známé jako společníka ke koni, ale majiteli se nedovolala. Ale prý se rýsuje něco jiného. Také poník , ale s vadným postojem.
Pokud budu o Marušce něco vědět, tak se ozvu.

Markét,děkuju,já už jsem taková..Raduju se z úplných blbostí a maličkostí,kterýcjh by si jiný ani nevšiml a mám ráda lidi,to je vše.
Jakto,že Ti to pan Vaněk nebral?A dala jsem Ti na něj mobil?Nebo jen pevnou?

maťa

8.2.2007 16:59
maťa

jaruska napsal(a):
Jani,tak mě napadlo,když koukám na tu zimní fotku,a jak jsi říkala,že máš různý věci ve skříni,nemáš tam náhodou přebytečný westernový poprsák?Asi ne,mě to jen tak napadlo-znáš to-líná huba,holé neštěstí!!Tak já se vždycky radši zeptám.

No holky, bájo fotky, fakt moc krásný!!! Ti koníci jsou všichni modelové od narození, ne?

Jaruško....tak tys to neměla lehký, v životě, viď???? Moc mě to mrzí...ani nevíš, jak ti rozumím....já přišla o hodně hodně moc....lidí, psů....prakticky o celou rodinu, krom mamky, o přítele, o nejlepší kámošku....
Ani bych neřekla, že to jde "stihnout" během 26 let.... Ale jde......

Vím, že ta bolest nikdy nezmizí....troška se jen otupí....ale člověk musí jít dál, s úsměvem, protože jsou tu jiní, které milujeme, a máme, a osobně jsem za ně vděčná strašně moc!!! Akorát, jak jich je míň a míň, člověk se víc bojí...mám o ně možná větší strach, než dřív, když byl život ještě máslíčko

Každopádně Jarčí....nejsi v tom sama....ani já ne....máme pořád miláčky kolem sebe....a jak si správně napsala, taky se dokážu radovat z úlných blbostí....

A optimista být člověk musí, páč jináč by se s teho všeho musle zbláznit, a já blázny nemám ráda

maťa

8.2.2007 17:02
maťa

maťa napsal(a):
No holky, bájo fotky, fakt moc krásný!!! Ti koníci jsou všichni modelové od narození, ne?

Jaruško....tak tys to neměla lehký, v životě, viď???? Moc mě to mrzí...ani nevíš, jak ti rozumím....já přišla o hodně hodně moc....lidí, psů....prakticky o celou rodinu, krom mamky, o přítele, o nejlepší kámošku....
Ani bych neřekla, že to jde "stihnout" během 26 let.... Ale jde......

Vím, že ta bolest nikdy nezmizí....troška se jen otupí....ale člověk musí jít dál, s úsměvem, protože jsou tu jiní, které milujeme, a máme, a osobně jsem za ně vděčná strašně moc!!! Akorát, jak jich je míň a míň, člověk se víc bojí...mám o ně možná větší strach, než dřív, když byl život ještě máslíčko

Každopádně Jarčí....nejsi v tom sama....ani já ne....máme pořád miláčky kolem sebe....a jak si správně napsala, taky se dokážu radovat z úlných blbostí....

A optimista být člověk musí, páč jináč by se s teho všeho musle zbláznit, a já blázny nemám ráda

Omlouvám se za ty chybičky....nějak mě to rozrušilo, a nemůžu ani psát

Mimochodem, my tu máme JARO!!! Ptáčci zpívají, jak vzteklí, travička se zelená, pupeny pučí, holkám se zapalují lýtka , psiska šílí.....a vane vlahý jarná větříček!!!!

8.2.2007 17:06

jaruska napsal(a):

Jaruško, mám přebytečné hned dva poprsáky, haha, jeden tenký, druhý široký - ale ten je skoro nový a drahý (stál 2,5 tis.)... mám je v maringotce, můžu nafotit

8.2.2007 17:09

maťa napsal(a):

Mimochodem, my tu máme JARO!!! Ptáčci zpívají, jak vzteklí, travička se zelená, pupeny pučí, holkám se zapalují lýtka , psiska šílí.....a vane vlahý jarná větříček!!!!

Jo,Máti,přesně tak,život je krátkej a já mám okolo sebe taky pár lidiček,který pro mě moc znamenaj.A to je na tom světě to nejdůležitější.

8.2.2007 17:09

maťa napsal(a):

Mati, je to tak, asi jsme si všichni něco nepěkného zažili... život ovšem nečeká, utíká tempem přímo horečným, tak musíme držet krok a být co nejvíc v pohodě...
To se máte, že už je u vás JARO... tady je dneska ošklivý, ponurý a deštivý podzim, všude šedivo, nebe, země, všechno, celý den prší...a prší...a prší...

8.2.2007 17:10

maťa napsal(a):

Tak to máte hezky,Máti,tady chčije a chčije...

8.2.2007 17:12

jackie napsal(a):
Jaruško, mám přebytečné hned dva poprsáky, haha, jeden tenký, druhý široký - ale ten je skoro nový a drahý (stál 2,5 tis.)... mám je v maringotce, můžu nafotit

Jé,Jani,to je skvělý,tak já bych si vybrala ten levnější,kdyby to šlo.Byl by Motorce?A nepotřebuješ krásnou westernovou uzdečku,že bychom to čenžly?Kolik by mě stál ten lacnější poprsák?

8.2.2007 17:14

jaruska napsal(a):
Tak to máte hezky,Máti,tady chčije a chčije...

no, tady taky, ale zas soferi mi ze zapadni evropy hlasi snehove kalamity (Nemecko, Belgie, Anglie, ..)... takze uz mam pocit, ze nam to snad nekdo dela schvalne Vsude snezi, jen ne v CZ

8.2.2007 17:14

jaruska napsal(a):
Jé,Jani,to je skvělý,tak já bych si vybrala ten levnější,kdyby to šlo.Byl by Motorce?A nepotřebuješ krásnou westernovou uzdečku,že bychom to čenžly?Kolik by mě stál ten lacnější poprsák?

Já vím,že ten poprsák bude dražší,tak já bysem doplatila Ti!!!!!!!!!!!!!!!!!

8.2.2007 17:17

jaruska napsal(a):
Markét,děkuju,já už jsem taková..Raduju se z úplných blbostí a maličkostí,kterýcjh by si jiný ani nevšiml a mám ráda lidi,to je vše.
Jakto,že Ti to pan Vaněk nebral?A dala jsem Ti na něj mobil?Nebo jen pevnou?

Ahojky, dala jsi mi jen pevnou. Pokud máš mobil, budu ráda.Třeba se bude hodit, pokud nedopadne pár koníků, co jsem kámošce sehnala. To by člověk nevěřil, jak se inzerce hemží koníky k pronajmutí, nebo na dožití.
Jo, a kamarádce jsem objevila dalšího koníka, dokonce ho někdo daruje a představ si, že je to pár kilometrů od nich. Kdyby jí to vyšlo, bylo by to moc fajn. Taková krásná 23 letá kobylka.

maťa

8.2.2007 17:21
maťa

dolinka napsal(a):

No děfčatáááá, není možnáááá....jak to, že u vás ta obloha luláááá????
Sic zde není modrá obloha, ale je polojasno.....to je fakt nějaký divný

Ale s tím Německem apod. je to pravda, Míťa se dneska vrátil a říkal, že tam je to sodoma gomora Všade sněhové fujavice, námraza, zima....

Ta naše zemička bude nejspíš nějaká zakletá....a nebo to sem dojde v dubnu, květnu...no beztak že jo!!! Už sem to šprýmařský počasí odhalila

8.2.2007 17:23

maťa napsal(a):

Ale s tím Německem apod. je to pravda, Míťa se dneska vrátil a říkal, že tam je to sodoma gomora Všade sněhové fujavice, námraza, zima....

Ta naše zemička bude nejspíš nějaká zakletá....a nebo to sem dojde v dubnu, květnu...no beztak že jo!!! Už sem to šprýmařský počasí odhalila

jeje, u jaky firmy ten Tvuj chlap jezdi? Treba je v moji kolone

maťa

8.2.2007 17:24
maťa

maťa napsal(a):

Šmarjáááá já si tadyk vesele a v klídku píšu, jak se Míťa dneska vrátil....a.....došlo mi, že je TADY!!! A musím VAŘIT!!!! A já nevím co!!! Tady nic není....pomooooooc!!!!!

Guláškovka v sáčku, vajíčka - zlaté Pípy, ty nezklamou - mléko, rýža, mražená zelenina, a kousek vepřovýho masa!!! Co já mám nebožátko teďka dělat????

8.2.2007 17:25

jaruska napsal(a):
Já vím,že ten poprsák bude dražší,tak já bysem doplatila Ti!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jaruško, nevím, já ho dlouho nepoužívala, musím se nejdřív mrknout, v jakým je stavu. Ale rozhodně to nebude přes litr, to míň, to je jasný... Já nic čenžovat nemůžu, protože všechno mám v několika kusech navíc... uzdečky mám navíc tři nebo čtyři, haha! Máš fotku té tvojí? Třeba by se mi líbila

maťa

8.2.2007 17:25
maťa

tilka napsal(a):
jeje, u jaky firmy ten Tvuj chlap jezdi? Treba je v moji kolone

Kdepak, jezdí soukromně Ten má spešl kolonu....aneb Kolona Míťa

8.2.2007 17:27

maťa napsal(a):
Šmarjáááá já si tadyk vesele a v klídku píšu, jak se Míťa dneska vrátil....a.....došlo mi, že je TADY!!! A musím VAŘIT!!!! A já nevím co!!! Tady nic není....pomooooooc!!!!!

Guláškovka v sáčku, vajíčka - zlaté Pípy, ty nezklamou - mléko, rýža, mražená zelenina, a kousek vepřovýho masa!!! Co já mám nebožátko teďka dělat????

Skočit k Číňanovi, hahaha

8.2.2007 17:27

maťa napsal(a):

veprovy maso na nudlicky, orestovat, do toho zeleninu a k tomu rejzi :-) Nebo se nechat pozvat na veceri do hospody

8.2.2007 17:28

maťa napsal(a):
Kdepak, jezdí soukromně Ten má spešl kolonu....aneb Kolona Míťa

tak to potom jo - jinak jsem Ti mohla hlasit predem kdy se vrati domu

8.2.2007 17:30

jackie napsal(a):
Jaruško, nevím, já ho dlouho nepoužívala, musím se nejdřív mrknout, v jakým je stavu. Ale rozhodně to nebude přes litr, to míň, to je jasný... Já nic čenžovat nemůžu, protože všechno mám v několika kusech navíc... uzdečky mám navíc tři nebo čtyři, haha! Máš fotku té tvojí? Třeba by se mi líbila

jooo, uka! ja bych taky rada nejakou koupila! Ale musi byt veeeeelika! a hneda a s delenyma otezema aspon 2m. Memu halamovi hnedtak neco neni

8.2.2007 17:34

tilka napsal(a):
jooo, uka! ja bych taky rada nejakou koupila! Ale musi byt veeeeelika! a hneda a s delenyma otezema aspon 2m. Memu halamovi hnedtak neco neni

tilko, ty na moooc velkou hlavu asi nebudou, já měla vždycky koníky, kteří potřebovali max. vel. 2, takže tě asi zklamu . Ale mám je doma, tak to jdu fotnout...

8.2.2007 17:37

jackie napsal(a):
tilko, ty na moooc velkou hlavu asi nebudou, já měla vždycky koníky, kteří potřebovali max. vel. 2, takže tě asi zklamu . Ale mám je doma, tak to jdu fotnout...

no, ja potrebuju, aby to melo okolo hlavy aspon 118 cm

maťa

8.2.2007 17:43
maťa

tilka napsal(a):
veprovy maso na nudlicky, orestovat, do toho zeleninu a k tomu rejzi :-) Nebo se nechat pozvat na veceri do hospody

No to jste hodný, asi prubnu ty nudličky

Já nemůžu jíst v restauraci, páč to nesnáším, u jídla potřebuju klid a žádný rachot a čumění cizích vočí To pak nemůžu jíst, všecko se mi to hrne zpátky a mám chuť ty nevinné ČUMÍCÍ lidi vyhodit

Tož jdu na to, ať to mám za sebou----taky by se to jídlo mohlo už naučit dělat samo

8.2.2007 17:44

maťa napsal(a):
No to jste hodný, asi prubnu ty nudličky

Já nemůžu jíst v restauraci, páč to nesnáším, u jídla potřebuju klid a žádný rachot a čumění cizích vočí To pak nemůžu jíst, všecko se mi to hrne zpátky a mám chuť ty nevinné ČUMÍCÍ lidi vyhodit

Tož jdu na to, ať to mám za sebou----taky by se to jídlo mohlo už naučit dělat samo

tak at se dari, ja to taky balim a valim dom. Tak dobrou chut a nezapomen - k veprovemu: PIVO

8.2.2007 17:49

tilka napsal(a):
tak at se dari, ja to taky balim a valim dom. Tak dobrou chut a nezapomen - k veprovemu: PIVO

Tak já jí slíbím fotky uzdeček a ona zmizne!!! To je fuk, dám je sem, když už...
Tak tahle je na jedno ouško, měla by být od Hudečka: tm. hnědá, vel. QH

8.2.2007 17:51

jackie napsal(a):
Tak já jí slíbím fotky uzdeček a ona zmizne!!! To je fuk, dám je sem, když už...
Tak tahle je na jedno ouško, měla by být od Hudečka: tm. hnědá, vel. QH

Ještě detail prošití ouška...

8.2.2007 17:52

tilka napsal(a):

Tahle je od Frinty, z přírodní kůže, jen ta těch pár let ztmavla. Byla by i na velkýho koně, tedy na velkou hlavu ...

8.2.2007 17:53

jackie napsal(a):
Tahle je od Frinty, z přírodní kůže, jen ta těch pár let ztmavla. Byla by i na velkýho koně, tedy na velkou hlavu ...

a ještě detail lícnice té uzdečky od Frinty

8.2.2007 17:55

tilka napsal(a):

Tahle je nejspíš taky od Hudečka (ale nemám potvrzeno), je tmavě hnědá, tak střední velikost...udidlo se zapíná do uzdečky na šroubky.

8.2.2007 17:56

jackie napsal(a):
Tahle je nejspíš taky od Hudečka (ale nemám potvrzeno), je tmavě hnědá, tak střední velikost...udidlo se zapíná do uzdečky na šroubky.

a detail čelenky...

8.2.2007 19:24

tilka napsal(a):

Jani,tak tady je uzdečka-no já jsem si to neuvědomila,že toho máš hafo,samozřejmě ten poprsák od Tebe koupím.
Máti,smála jsem se jako blázen,jak si s náma povídáš a chudák Míťa koulí hlady očima!!!
Čím krmíš hafíky?Jenom granulema nebo jim přidáváš maso?Já dávám medvědici rozměklý granule a do toho jí nakrájím na malinké kousíčky maso,třeba i syrové,a ona žere jako blázen!

8.2.2007 19:25

jaruska napsal(a):
Jani,tak tady je uzdečka-no já jsem si to neuvědomila,že toho máš hafo,samozřejmě ten poprsák od Tebe koupím.
Máti,smála jsem se jako blázen,jak si s náma povídáš a chudák Míťa koulí hlady očima!!!
Čím krmíš hafíky?Jenom granulema nebo jim přidáváš maso?Já dávám medvědici rozměklý granule a do toho jí nakrájím na malinké kousíčky maso,třeba i syrové,a ona žere jako blázen!

Ještě detail,ale zase je to rozmazaný.

8.2.2007 19:40

jackie napsal(a):
Skočit k Číňanovi, hahaha

Jani,s tím Číňanem-vždycky,když jedeme na Kladno do Tesca,tak oni tam Šahghajškové bezvadně vařej a já prostě nikdy neodolám těm jejich nudlím s kuřecím masem a hromadou hub a zeleniny a všecko to poctivě vždycky šežeru!!!To jsem jeden čas i držela dietu,jenže jsme jeli na Kladno nakoupit a já tam zase sprala všecky nudle,co mi tam nandali!!Mají to hrozně dobrý,já to tak dobrý neumím!!!

8.2.2007 19:55

jaruska napsal(a):

Jéje, Jaruško, tak ta tvoje uzdečka je podobné té, coteď nosí Burák, nechala jsem mu ji vyrobit na zakázku, je taky širší a proplétaná, haha! Jen teda bez konča, mám ji takovou indiánskou, bez kovových ozdob...Ale fotku nemám, nebo možná jo....podívám se...Jo, našla jsem, ale není vidět čelenka, Burák má moc hustou kštici, všude na fotkách ji má přikrytou (tu čelenku)...takže jen lícnice.Čelenka je proplétaná stejným způsobem.

maťa

8.2.2007 19:59
maťa

jaruska napsal(a):

No Jarčí, s tím krmením je to tak, že obě ovčandy vyrostly na vařeném a takto byly krmeny až do svých osmi roků, ale v osmi letech začala mít Batulka problémy se žaludkem a po různých vyšetřeních jsme nasadili granulky a má je do dneška a vše v pořádku Sotva se Batulka uzdravila, začla haprovat Arga, průjmy, zvracení, strašný! Vyšetření všeho možnýho, asi půl roku nevvědomosti a bezmoci a buch! Zjistili jí zhoršenou funkci slinivky, nasadili granule, omezilo se prakticky vše jiné, a dneska má dietní stravu s tím, že něco málo bokem může, ale jen něco a v malém množstí

No a Gerču i Kiku už jsem flákla na granulky hned, ono jednomu vařit a dalšímu ne, se mi nechtělo Samo ale mají všichni semo tamo masíčko, apod. různé desátky a mlsky pro psy a tak, ale hlavní strava jsou granulky. A Agbíška mám taky na granulích, protože se moc bojím, že bych právě tak obřímu plemeni domáckým laickým vařením jen ublížila, neboť neumím vše přesně namíchat, a dneska taky ty psiska už nejsou, co dřív, mají pořád nějaké problémy, jejich tělo neumí zpracovat dostatečně, to co by mělo a tak dále
Ale až mu budou ty dva roky, tak občas dostane vařené taky, aby nezapomněl

Takže vlastně všichni psi mají hlavní stravu granule

8.2.2007 20:00

jackie napsal(a):
Jéje, Jaruško, tak ta tvoje uzdečka je podobné té, coteď nosí Burák, nechala jsem mu ji vyrobit na zakázku, je taky širší a proplétaná, haha! Jen teda bez konča, mám ji takovou indiánskou, bez kovových ozdob...Ale fotku nemám, nebo možná jo....podívám se...Jo, našla jsem, ale není vidět čelenka, Burák má moc hustou kštici, všude na fotkách ji má přikrytou (tu čelenku)...takže jen lícnice.Čelenka je proplétaná stejným způsobem.

Jé,to je hezká fotka!!No Jani,je mi to jasný,tahle uzdečka je spíš pro koníka bez kštice,můj Biskaj jí nosil,taky občas to končo nebylo vidět,jenom když cválal.
To nevadí,vezmu jí do Ředhoště,třeba si jí někdo koupí,já už jí nepotřebuju a Motorka má tu samou,ale tenší.

8.2.2007 20:06

maťa napsal(a):
No Jarčí, s tím krmením je to tak, že obě ovčandy vyrostly na vařeném a takto byly krmeny až do svých osmi roků, ale v osmi letech začala mít Batulka problémy se žaludkem a po různých vyšetřeních jsme nasadili granulky a má je do dneška a vše v pořádku Sotva se Batulka uzdravila, začla haprovat Arga, průjmy, zvracení, strašný! Vyšetření všeho možnýho, asi půl roku nevvědomosti a bezmoci a buch! Zjistili jí zhoršenou funkci slinivky, nasadili granule, omezilo se prakticky vše jiné, a dneska má dietní stravu s tím, že něco málo bokem může, ale jen něco a v malém množstí

No a Gerču i Kiku už jsem flákla na granulky hned, ono jednomu vařit a dalšímu ne, se mi nechtělo Samo ale mají všichni semo tamo masíčko, apod. různé desátky a mlsky pro psy a tak, ale hlavní strava jsou granulky. A Agbíška mám taky na granulích, protože se moc bojím, že bych právě tak obřímu plemeni domáckým laickým vařením jen ublížila, neboť neumím vše přesně namíchat, a dneska taky ty psiska už nejsou, co dřív, mají pořád nějaké problémy, jejich tělo neumí zpracovat dostatečně, to co by mělo a tak dále

Jo,Máti,díkes za odpověď,já jí ty chytrý granule přidávám taky.No medvědice zatím roste,doufám,že bude velká!!!Já tady žádnýho trpaslíka nechci,hihi!!!!

8.2.2007 20:06

maťa napsal(a):

No tak vidíš, Mati... tys přešla z přírodního na granule, já zas u koně z granulí na přírodní (ovísek a ječmen) ... přijde mi to - pro koně - stravitelnější . Taky po tom ovsu Burák tak netloustne, jako po granulích.
Ale mamča má doma malýho jorka, ten má taky takový různý stravovací potíže, ne často, ale občas, dostává tedy míchané granulky s vařeným masíčkem, ale jsou to porce jak pro myšičku ...

8.2.2007 20:13

jackie napsal(a):
No tak vidíš, Mati... tys přešla z přírodního na granule, já zas u koně z granulí na přírodní (ovísek a ječmen) ... přijde mi to - pro koně - stravitelnější . Taky po tom ovsu Burák tak netloustne, jako po granulích.
Ale mamča má doma malýho jorka, ten má taky takový různý stravovací potíže, ne často, ale občas, dostává tedy míchané granulky s vařeným masíčkem, ale jsou to porce jak pro myšičku ...

Jo,Jani,ten kamarád,co má ty dvě frísačky,tak má 2 yorkšíry a ti by mi utrhli nohu!!!Teda oba najednou,ten jeden sám by mi nic neudělal!!Ti spustěj takovej kravál a letěj mi kousnout do chapsů,no naštěstí mi je neprokousli,hihi...

8.2.2007 20:17

jaruska napsal(a):
Jo,Jani,ten kamarád,co má ty dvě frísačky,tak má 2 yorkšíry a ti by mi utrhli nohu!!!Teda oba najednou,ten jeden sám by mi nic neudělal!!Ti spustěj takovej kravál a letěj mi kousnout do chapsů,no naštěstí mi je neprokousli,hihi...

Fakt? To ten náš štěká jen za plotem, jináč je to hroznej, ale fakt hroznej poseroutka! Utíkal se schovat dokonce před vlastníma štěňatama!!!! Ale je strašně moc hodnej a mazel, pořád by se jen chtěl chovat a nosit a to už je mu přes pět let!

8.2.2007 20:19

jackie napsal(a):

Janí,já to opravdu nevím-na co je pod tím udidlem ten řemínek?Prosím,nesměj se mi,prostě to nevím,tak se ptám...Díky!!!

maťa

8.2.2007 20:24
maťa

jaruska napsal(a):

Jééé to je dobrý Jackie, ale správný, já si totiž nemůžu pomoct, ale koně mi přijdou ještě přírodě daleko blíž, než psi Psa má dnes kde kdo, je jich strašně moc, koní tolik né, přeci jen víc lezou do peněz a jsou poněkud větší
Proto bych asi koníka taky krmila přírodně, protože oni jsou na to ještě uzpůsobený

Jináč u psů já nejsem zastáncem ani granulí, ani vařenýho, ani mixu, záleží, co komu sedne, co kdo chce atd. Hlavně aby pejsek byl zdravej a spokojenej, a dál není třeba to řešit

No Jarčí, ona bude velká, neboj! Někdo říká, že po granulích pes nevyroste, ale víš o čem to je? O tuku!!! Vařený má hodně tuku, takže pes strašně valí nahoru, a pak je tlustej, tedy vypadá velikej, ale není, a problémy s ledvinama, srdíčkem a kloubama jsou na světě! Zatímco granuláci rostou pomaleji, což je dobře, nemají zbytečný tuk, ale o to rychleji začnou nasvalovat, a ve finále je takový pes těžší, než tučník, páč svaly váží víc, než tuk, a hlavně zdravější Tohle si prostě myslím, co tak čučím kol sebe a pozoruji
Třeba to tak není, ale co jsem vypozorovala a vyposlechla, tak převažují tyto zkušenosti

Ti jorkšíráci jsou čísla, já nikdy malého pséka nechtěla, páč nemám ráda nerváky a uřvance, a jsou na mě moc hyperaktivní Proto jsem nakonec zvolila Papillona, páč to jsou klidní, nervaví, neuštěkaní a rozumní psi, ta hyperaktivita tady sice je, ale tihle psi se dají krásně usměrnit, a dobře vědí, kdy je žádaná a kdy ne
Chce to výchovu, to určitě, ale to plemeno je prostě báječný

maťa

8.2.2007 20:30
maťa

dolinka napsal(a):

Tady naše "nudle", tedy Kika, nebo taky Kičikovník, aneb Džipitý

maťa

8.2.2007 20:31
maťa

dolinka napsal(a):

Tady spící "motýl", aneb Gerry, Gríša, či taky Šáša, a nebo prostě Pejsek

maťa

8.2.2007 20:33
maťa

maťa napsal(a):

A má jediná a nejlepší holčička pod sluncem, Brituška, Batulka, Týnka, Valentýnka, Sametové Mimi a Bubinka

8.2.2007 20:35

maťa napsal(a):

Jééjdanáčku,ti jsou krááásní!!!!

maťa

8.2.2007 20:35
maťa

maťa napsal(a):
A má jediná a nejlepší holčička pod sluncem, Brituška, Batulka, Týnka, Valentýnka, Sametové Mimi a Bubinka

A medvědokrtka nemůžu samo vynechat, že? Tákže sám velký Agbar, Agbíšek, Bubák, Agbulák, a taky Medvídek Lulu

8.2.2007 20:37

jaruska napsal(a):

No jo,něco na tom krmení těch psů s tím tukem bude-já jim ho moc nedávám,to sežerou kočky....

maťa

8.2.2007 20:37
maťa

jaruska napsal(a):

Děkujeme Jarčí

maťa

8.2.2007 20:39
maťa

maťa napsal(a):
Děkujeme Jarčí

Jo kočky to mají rádí, a tak jim to neublíží tolik, páč mají úplně jiný styl trávení a zpracování potravy, než psi Naše čičiny mají tučné taky rádi....teda Čika měla, teďka na starý kolena, se madam Čikitýna rozhodla, že to škodí postavě, a tolik ho už nebouchá, aby zůstala ladná

8.2.2007 20:41

jaruska napsal(a):
No jo,něco na tom krmení těch psů s tím tukem bude-já jim ho moc nedávám,to sežerou kočky....

No Agbíš je velikej!!!!Bude to kavkazan,jak má být!!Ohromnej a krááásnej,krásně chlupatej!!!!A voni jim ty ušiska slušej,že jo?Soňa je tam měla všechny tři nakupírovaný,ale mě se líběj i tak s těma plandacíma plácačkama!!!Moje medvědice má i ocásek,ale už jsem jí ho nechtěla dávat ukrojit,už jí bylo 6 neděl.Měli to udělat majitelé hned,jak se štěnda narodili,ale ta bába se na to vyprdla a tak má medvědice osásek!!Aspoń,když momentálně nejsou kočky,honí osásek!!!

maťa

8.2.2007 20:48
maťa

jaruska napsal(a):
No Agbíš je velikej!!!!Bude to kavkazan,jak má být!!Ohromnej a krááásnej,krásně chlupatej!!!!A voni jim ty ušiska slušej,že jo?Soňa je tam měla všechny tři nakupírovaný,ale mě se líběj i tak s těma plandacíma plácačkama!!!Moje medvědice má i ocásek,ale už jsem jí ho nechtěla dávat ukrojit,už jí bylo 6 neděl.Měli to udělat majitelé hned,jak se štěnda narodili,ale ta bába se na to vyprdla a tak má medvědice osásek!!Aspoń,když momentálně nejsou kočky,honí osásek!!!

Mno velikej, já ti nevím, ta fotka zkresluje, mně přijde furt prťavej a tomilej mimíšek
Ty plachty mu fakt slušej! Má je strašný!!! Příšerný!!! A ty zánětky, jak si mnou ruce, v takovým bezva prostředí
Já bych ho radši měla okupírovaného, zrovna on má ty uši fakt obří Ale nakonec co, uši povahu nedělaj, a o tu povahu mi jde

Chichi, já ti tudle viděla asiatku s ušima i ocasem, ale oni jak to ještě nemají vychytaný, ty nekupírovaný ocásky, tak je každý pes má jinak, a tahle ti ho měla tenunkej a zakroucenej nahoru, jak prasátko
Málem jsem pánovi řekla, jak krásnýho má voříška!!! Ale naštěstí jsem se podívala té fence do očí, a ihned mi voříšek padl za vlast

Jo, Agbíšek si taky honíval ocásek, to snad dělá každý štěndo, je to strašná prča

Já ti sem Jarčí zvědavá, co nám nakonec vyroste za Pastevce.....hlavně povahově, ale i vzhledově....ty taky???? Abychom pak nebyly vděčné za Kikiny, Gerrýsky a Fousky

8.2.2007 21:00

maťa napsal(a):
Mno velikej, já ti nevím, ta fotka zkresluje, mně přijde furt prťavej a tomilej mimíšek
Ty plachty mu fakt slušej! Má je strašný!!! Příšerný!!! A ty zánětky, jak si mnou ruce, v takovým bezva prostředí
Já bych ho radši měla okupírovaného, zrovna on má ty uši fakt obří Ale nakonec co, uši povahu nedělaj, a o tu povahu mi jde

Chichi, já ti tudle viděla asiatku s ušima i ocasem, ale oni jak to ještě nemají vychytaný, ty nekupírovaný ocásky, tak je každý pes má jinak, a tahle ti ho měla tenunkej a zakroucenej nahoru, jak prasátko
Málem jsem pánovi řekla, jak krásnýho má voříška!!! Ale naštěstí jsem se podívala té fence do očí, a ihned mi voříšek padl za vlast

Jo, Agbíšek si taky honíval ocásek, to snad dělá každý štěndo, je to strašná prča

Já ti sem Jarčí zvědavá, co nám nakonec vyroste za Pastevce.....hlavně povahově, ale i vzhledově....ty taky???? Abychom pak nebyly vděčné za Kikiny, Gerrýsky a Fousky

Čéče,Máti,úplně nám medvědice zatím vyhovuje!Už dneska dokonce štěkala dřív,než Fous,když někdo jde,a to já jsem hrozně š´tastná,protože kdyby nehlídala,tak to víš,tady je to špatný,strašně nerada bych se s ní loučila!!Ale určitě nebudu muset,poněvadž to bude trhan jaksepatří!!!!!A jak je chytrá!!Já jí někdy ráno musím vyfotit,jak je schovaná za takovým pytlem,aby jí velcí koně neviděli,když jdou ven!!!!To Ti s ní je taková sranda,já kolikrát úplně slzím smíchy!!!
Jani,Ty budeš zítra u breberušky,tak jí od nás moc pozdravuj a vyřiď,že přejeme brzské uzdravení a hned,jak budeš moct,tak nám sem napiš,jak to vypadá.

8.2.2007 21:23

maťa napsal(a):
Jo kočky to mají rádí, a tak jim to neublíží tolik, páč mají úplně jiný styl trávení a zpracování potravy, než psi Naše čičiny mají tučné taky rádi....teda Čika měla, teďka na starý kolena, se madam Čikitýna rozhodla, že to škodí postavě, a tolik ho už nebouchá, aby zůstala ladná

Děvčata,dobrou noc a ráno někdo načněte novou Radu!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík