Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.2.2007 17:33

Taky zbožňujete zrovna tyhle obříky?....tak sem snimi...já mám ráda Bábela...hoďte sem fotečky vašich koníků a ty co máte v oblibě....díky

11.2.2007 17:41

sabina napsal(a):
Taky zbožňujete zrovna tyhle obříky?....tak sem snimi...já mám ráda Bábela...hoďte sem fotečky vašich koníků a ty co máte v oblibě....díky

na výstavě v Lysé n. L.

11.2.2007 17:43

hanule napsal(a):
na výstavě v Lysé n. L.

e ještě jednou...

12.2.2007 05:38

sabina napsal(a):

Moje klisnička

17.2.2007 15:05

m i s i c k a napsal(a):

jéééé ten černej je boží a kobylka taky.....mám ráda, když maj ujetý zbarvení...jsou pak krásní

17.2.2007 15:42

sabina napsal(a):
jéééé ten černej je boží a kobylka taky.....mám ráda, když maj ujetý zbarvení...jsou pak krásní

ta dečka nedošla domů čistá, viď

18.2.2007 07:14

sabina napsal(a):
ta dečka nedošla domů čistá, viď

Ta dečka je celkem čistá Ona si lehen když má chut' všude. Se mnou i beze mě. Když jdu na procházku, a ona jde za mnou, a najednou se napne vodítko, a ona se válí . Semtam si se mnou lehne ve vodě

18.2.2007 07:15

m i s i c k a napsal(a):
Ta dečka je celkem čistá Ona si lehen když má chut' všude. Se mnou i beze mě. Když jdu na procházku, a ona jde za mnou, a najednou se napne vodítko, a ona se válí . Semtam si se mnou lehne ve vodě

18.2.2007 09:43

m i s i c k a napsal(a):

Tyhle válecí blbosti mi dělal poník....když jsem byla malá...nevadilo mu ani to, že mi pravidelně zalehával nohy

Přidejte reakci

Přidat smajlík