Všem koňákůůůům :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.2.2007 19:01

Nazdáááreeeek lidičky ... tahle stránka je super, doporučila mi ji avecaesar ... :) Pište sem cokoliv, nejvíc budu ráda, když mi sem dáte taky nějakou fotečku vašeho koníka ...

13.2.2007 19:06

123miki napsal(a):
Nazdáááreeeek lidičky ... tahle stránka je super, doporučila mi ji avecaesar ... :) Pište sem cokoliv, nejvíc budu ráda, když mi sem dáte taky nějakou fotečku vašeho koníka ...

To je tvůj koník? Moc hezkej, bělouši se mi líběj, ten můj bude taky jednou bílej

13.2.2007 19:18

cheyenne napsal(a):
To je tvůj koník? Moc hezkej, bělouši se mi líběj, ten můj bude taky jednou bílej

Nn ale jezdím jí ... jůů ten je kráásneej ... ten asi je tvůj co?? co je to za plemínko?

13.2.2007 19:24

123miki napsal(a):
Nn ale jezdím jí ... jůů ten je kráásneej ... ten asi je tvůj co?? co je to za plemínko?

Jo, je můj, říkám mu Saxíku, v dubnu bude dvouletý, je to kladrubáček. Chodíme na procházky, popást (zima nám letos přeje) a tak spolu blbnem. Jinak samozřejmě je skoro celý den ve veliké ohradě se třema dalšíme pubertálníma hřebečkama . Jak se jmenuje kobylka?

13.2.2007 19:29

123miki napsal(a):

Tohle je muj konik.Jmenuje se Royamix a je to A1/1..takovy zlobidlo,ktery si porad vymysli nejaky bolistky.. a taky blbustky..

13.2.2007 19:35

cheyenne napsal(a):

Mimochodem Saxík ti roste do krásy...

13.2.2007 19:45

ukulemba napsal(a):
Tohle je muj konik.Jmenuje se Royamix a je to A1/1..takovy zlobidlo,ktery si porad vymysli nejaky bolistky.. a taky blbustky..

Jo to znám.Plňásci jsou děsně náchylní . Ale taky chytří!!! Jak umí někteří simulovat. Ta moje potvora je taky děsně nemocná! Nejvíc když jí mám čistit kopýtka, to ji tak bolí nohy že když mi teda tu nohu nevyrve tak se o mě céélá opře. S výrazem -\"Bože to je únava\"

13.2.2007 19:56

ukulemba napsal(a):

Kdyz on kolikrat ani za sva zraneni nemuze...ted treba dostal nakladacku ve vybehu a je celej ochrnutej..hrozny...

13.2.2007 20:17

ukulemba napsal(a):
Kdyz on kolikrat ani za sva zraneni nemuze...ted treba dostal nakladacku ve vybehu a je celej ochrnutej..hrozny...

A sakra. Tak ať je zase brzo fit.

13.2.2007 21:04

ukulemba napsal(a):

Jak to tak čtu, tak si s Roýkem teda užíváš.... nemáš nějakou fotku, jak mu roste pupíček? Hlavičku má nědhernou, ten kukuč na každý fotce je super . Díky za pochvalu Saxíka, roste jak z vody a "mužní", začíná se chovat jako pan kůň a už si všimnul, že kobylky voněj . Tak mu vždycky říkám, aby si to nepokazil, nebo mu ty kulky nechám uříznout už teď .

13.2.2007 21:07

cheyenne napsal(a):
Jak to tak čtu, tak si s Roýkem teda užíváš.... nemáš nějakou fotku, jak mu roste pupíček? Hlavičku má nědhernou, ten kukuč na každý fotce je super . Díky za pochvalu Saxíka, roste jak z vody a "mužní", začíná se chovat jako pan kůň a už si všimnul, že kobylky voněj . Tak mu vždycky říkám, aby si to nepokazil, nebo mu ty kulky nechám uříznout už teď .

Pro Miki si neodpustím fotku z inzerátu na Saxíka, pořád přemejšlim, jak jsem se na tohle mohla jet vůbec podívat 150km .
A co bílá kobylka? Copak spolu provozujete, rozepiš se, ať tě trochu poznáme...

13.2.2007 22:53

cheyenne napsal(a):

mnoo..ja bych ho sem celeho nedavala...vypada totiz jako osel..hihi..ale tak zitra mozna snad neco najdu,kde vypada jako kun..On neroste vubec do krasy..je takovej...osklivej káčátek..tak treba z nej bude jednou hezkej bilej labutak..

13.2.2007 23:12

ukulemba napsal(a):
mnoo..ja bych ho sem celeho nedavala...vypada totiz jako osel..hihi..ale tak zitra mozna snad neco najdu,kde vypada jako kun..On neroste vubec do krasy..je takovej...osklivej káčátek..tak treba z nej bude jednou hezkej bilej labutak..

Můj první koník vypadal v pěti letech šíleně, žebřiňák se senným pupkem, krk žádnej, propadlej zadek a v osmi letech teprv to byl fešák.... jen byl pořád stejně strakatej

14.2.2007 06:24

ukulemba napsal(a):

Ne ne určitě největšího oslíka mám JÁ,vytvořit na něm nějakou muskulatúru dá dost práce,a máme túúúze dlouhé uši..takže OSLík!

Sice taky jednou budem hezký bílý a ne plesnivky jako ted,ale určitě né tak brzo jako Saxík...

A copak zas Roye trápí všimla jsem si že píšeš s čím tě akorát trápí,taky jsem si myslela že mě SAhib bude pořád trápit bolístkama,ale musím zaklepat na dřevo až na pár kousanců od kluků z ohrady je klid.

14.2.2007 18:36

klawdie napsal(a):
Ne ne určitě největšího oslíka mám JÁ,vytvořit na něm nějakou muskulatúru dá dost práce,a máme túúúze dlouhé uši..takže OSLík!

Sice taky jednou budem hezký bílý a ne plesnivky jako ted,ale určitě né tak brzo jako Saxík...

A copak zas Roye trápí všimla jsem si že píšeš s čím tě akorát trápí,taky jsem si myslela že mě SAhib bude pořád trápit bolístkama,ale musím zaklepat na dřevo až na pár kousanců od kluků z ohrady je klid.

to je moje laska Valerie bohuzel se prodala

14.2.2007 23:16

klawdie napsal(a):

Tak ja vyhrabu osli fotecku..a hned dam..On ma porad neco s nohama,neustale pajda,takze ma casto klidek a pak na nej clovek sedne po dlouhe dobe a je to jen boj a pranice.Ted jak je nakopanej od kobyl tak sotva chodi.Takze zase se nebude dit zadna prace,aspon na vyjizku nebo neco..jenze bohuzel.Takze zatim to je tak ze do nej rvu jen penize...a mam z neho akorat nervy v kyblu,co se zas stane az za nim pujdu.A nejhorsi je ze si zvyka na to ze nic nedela kdyz mu porad neco je a pak se s nim neda vubec vychazet..proste nechce makat,co makat..on me proste ani nechce na zadech jenom nest. Ale ja mu dam az bude zdravej..to bude koukat hajdalak jeden..

14.2.2007 23:19

ukulemba napsal(a):
Tak ja vyhrabu osli fotecku..a hned dam..On ma porad neco s nohama,neustale pajda,takze ma casto klidek a pak na nej clovek sedne po dlouhe dobe a je to jen boj a pranice.Ted jak je nakopanej od kobyl tak sotva chodi.Takze zase se nebude dit zadna prace,aspon na vyjizku nebo neco..jenze bohuzel.Takze zatim to je tak ze do nej rvu jen penize...a mam z neho akorat nervy v kyblu,co se zas stane az za nim pujdu.A nejhorsi je ze si zvyka na to ze nic nedela kdyz mu porad neco je a pak se s nim neda vubec vychazet..proste nechce makat,co makat..on me proste ani nechce na zadech jenom nest. Ale ja mu dam az bude zdravej..to bude koukat hajdalak jeden..

Tak tady je prvni oslik,ale toho jsem uz semka davala myslim... :o)

14.2.2007 23:21

ukulemba napsal(a):
Tak tady je prvni oslik,ale toho jsem uz semka davala myslim... :o)

...a dalsi..tady vypada fakt jak osel,ale to zas dela hodne ta hriva,ma ji vselijakou a uz mu konecne leha... Mno a ta osoba sedici na jeho hrbete jsem ja..vypadam jako ze jsem velka,ale nejsem..:-)

14.2.2007 23:26

ukulemba napsal(a):
...a dalsi..tady vypada fakt jak osel,ale to zas dela hodne ta hriva,ma ji vselijakou a uz mu konecne leha... Mno a ta osoba sedici na jeho hrbete jsem ja..vypadam jako ze jsem velka,ale nejsem..:-)

Mno a ted jedno foto,kdyz jsem si ho privezla..pro porovnani..

14.2.2007 23:28

ukulemba napsal(a):
Mno a ted jedno foto,kdyz jsem si ho privezla..pro porovnani..

Proste katastrofa..jak nic nedela,vypada silene...plesnivej hubenour se sennym pupkem..Uz aby to bylo za nama a nic mu nebylo..a byl aspon delsi dobu v pohode..on uz je osel i povahou.Je s nim kriz...chjo..a kdyz mu reknu at se chova slusne,nebo ze ho prodam,tak to taky nepomaha...asi dobre vi ze to stejne neudelam..

15.2.2007 06:37

ukulemba napsal(a):
Proste katastrofa..jak nic nedela,vypada silene...plesnivej hubenour se sennym pupkem..Uz aby to bylo za nama a nic mu nebylo..a byl aspon delsi dobu v pohode..on uz je osel i povahou.Je s nim kriz...chjo..a kdyz mu reknu at se chova slusne,nebo ze ho prodam,tak to taky nepomaha...asi dobre vi ze to stejne neudelam..

NO držím palce,taky se mi ted koník přes zimu moc nelíbil nic nedelal,akorat sennej pupek a ty chlupy,krk žádnej,ale na co já si můžu stěžovat,hlavně že je zdravej,vubec ti to nezávidím.I když vyměnila jsem otruby za ječmen,energie překvapivě nepřibívá ale zato se dělá pěkná postavička,bříško šlo nahoru a lezou taky nějaké svaly.JInak zkoušela jsi granule Energys relax,jsou dobré koník ti přibere ale nemají v sobě energii...POšlu pro porovnání taky fotku škaredkuTAky se za to nestydím

15.2.2007 06:39

klawdie napsal(a):
NO držím palce,taky se mi ted koník přes zimu moc nelíbil nic nedelal,akorat sennej pupek a ty chlupy,krk žádnej,ale na co já si můžu stěžovat,hlavně že je zdravej,vubec ti to nezávidím.I když vyměnila jsem otruby za ječmen,energie překvapivě nepřibívá ale zato se dělá pěkná postavička,bříško šlo nahoru a lezou taky nějaké svaly.JInak zkoušela jsi granule Energys relax,jsou dobré koník ti přibere ale nemají v sobě energii...POšlu pro porovnání taky fotku škaredkuTAky se za to nestydím

A další...

15.2.2007 06:40

klawdie napsal(a):
A další...

No a tady je ta změna,ječmen a trošku práce má své učinky...posud!

15.2.2007 06:46

klawdie napsal(a):
No a tady je ta změna,ječmen a trošku práce má své učinky...posud!

Kuk a taky nám vyběluje hlava a docela maga,očekávám že až přelíná bude to zas uplně jinak zbarvený kůň

TAk ti přeju ať bolístky už nezlobí a Roy ti roste do krásy,zkus přehodnotit třebas jeho stravu,třeba změna pomůže, mě pomohla!

15.2.2007 09:45

cheyenne napsal(a):
Jo, je můj, říkám mu Saxíku, v dubnu bude dvouletý, je to kladrubáček. Chodíme na procházky, popást (zima nám letos přeje) a tak spolu blbnem. Jinak samozřejmě je skoro celý den ve veliké ohradě se třema dalšíme pubertálníma hřebečkama . Jak se jmenuje kobylka?

Jůůů je nádhernej a moc vám to spolu sluší, tak sem koukej dát více foteček

15.2.2007 09:48

cheyenne napsal(a):
Pro Miki si neodpustím fotku z inzerátu na Saxíka, pořád přemejšlim, jak jsem se na tohle mohla jet vůbec podívat 150km .
A co bílá kobylka? Copak spolu provozujete, rozepiš se, ať tě trochu poznáme...

Mno tak ta fotka je teda hustá 150km to si měla hodně sailnou vůli co? Carmen je už starší bude jí teď v březnu 17 dřív skákala L teď už skáče jen pro radost, má v háji šlachy na předních nohách, takže buď lehčí drezurku, nebo spíš rekreace, je to taky pěkný éro a co vy? mrkni na mojí stránku - http://www.kacenka-web.estranky.cz

15.2.2007 09:52

123miki napsal(a):

Čaveees
Taaak jak se lidičky máte? A co Valentýn? ... Jak jste si ho s koníkama užili?

15.2.2007 11:58

ukulemba napsal(a):

Jojo to Kačka taky ... s každým se snaží poskakovat a taky pořád zkouší blbosti ale za nic bych jí neměnila

15.2.2007 12:01

teryneczka napsal(a):
Čaveees
Taaak jak se lidičky máte? A co Valentýn? ... Jak jste si ho s koníkama užili?

Jináááč já jsem ze Dvora Králové, ale kobylku mám ustájenou ve Vlčkovicích ... ... Je sice poník, ále já jsem na výšce zrovna taky moc nepobrala, takže se k sobě hodíme ...

15.2.2007 12:02

teryneczka napsal(a):
Jináááč já jsem ze Dvora Králové, ale kobylku mám ustájenou ve Vlčkovicích ... ... Je sice poník, ále já jsem na výšce zrovna taky moc nepobrala, takže se k sobě hodíme ...

S Lucky si taky čaaasto ale hodně často hrajeme ...

15.2.2007 12:04

teryneczka napsal(a):

Nazdááárr Terkoooo ... Jo s tou velikostí souhlasim, kdybys takhle mrňavá nebylka, nevím nevím ... Mno my jsme s Carmen taky z Vlčkovic, sice není moje, ale snažím se k ní chovat jako by moje byla vlastně od sebe s Lucky jsou asi jen 3 domy
Mno tady je na fotečce Terynka s Lucky a já s Carmen na procházce

15.2.2007 12:05

teryneczka napsal(a):
S Lucky si taky čaaasto ale hodně často hrajeme ...

A strááášně moc obě milujem vyjížďky ;)

15.2.2007 12:05

123miki napsal(a):
Nazdááárr Terkoooo ... Jo s tou velikostí souhlasim, kdybys takhle mrňavá nebylka, nevím nevím ... Mno my jsme s Carmen taky z Vlčkovic, sice není moje, ale snažím se k ní chovat jako by moje byla vlastně od sebe s Lucky jsou asi jen 3 domy

Taky se mazlíímeee ...

15.2.2007 12:07

123miki napsal(a):
Taky se mazlíímeee ...

Tak jestli máte zájem omrknout všechny naše fotečky a příběhy tak omrkněte mojí stránku www.kacenka-web.estranky.cz

15.2.2007 12:08

123miki napsal(a):

Jj ... dřív jsem chtěla bejt vysoká, ale teď jsem šťastná jak blecha, že jsem mrně ... teda skoro

15.2.2007 12:10

teryneczka napsal(a):
Jj ... dřív jsem chtěla bejt vysoká, ale teď jsem šťastná jak blecha, že jsem mrně ... teda skoro

Jojo já mám taky někdy mindráky že sem jako irafa, ale Kačka naštěstí žádný mrně není takže to vypadá docela dobře

15.2.2007 12:11

teryneczka napsal(a):
A strááášně moc obě milujem vyjížďky ;)

S Lucky se věnujem taky parkuru ...

15.2.2007 12:20

teryneczka napsal(a):
S Lucky se věnujem taky parkuru ...

Tady jsme spolu na Hubertu v Zaloňově ... bylo to tam moooc super

15.2.2007 12:20

teryneczka napsal(a):
Tady jsme spolu na Hubertu v Zaloňově ... bylo to tam moooc super

A tady na VT v Pardubicích ...

15.2.2007 12:22

123miki napsal(a):

Koukám, jak se to tu hezky rozjelo, jeden den tu nejsem a mám co číst . Valentýna jsem trávila s kamarádky koníčkem, vyjeli jsme si jen pocourat do lesa, tady v HK bylo hezky, tak jsem si to užila. Tohle je plňásek Colt, zítra mu bude 18 roků, má za sebou dostihovou kariéru a loni dvě Z drezúrky s majitelkou. Sice nás pořád straší a dělá, že kouše, no prostě to vůbec není mazlík, ale máme ho rádi, chodí za náma v pohodě navolno a je to svezeníčko, super přiježděný jemňoučký koníček.

15.2.2007 12:25

cheyenne napsal(a):
Koukám, jak se to tu hezky rozjelo, jeden den tu nejsem a mám co číst . Valentýna jsem trávila s kamarádky koníčkem, vyjeli jsme si jen pocourat do lesa, tady v HK bylo hezky, tak jsem si to užila. Tohle je plňásek Colt, zítra mu bude 18 roků, má za sebou dostihovou kariéru a loni dvě Z drezúrky s majitelkou. Sice nás pořád straší a dělá, že kouše, no prostě to vůbec není mazlík, ale máme ho rádi, chodí za náma v pohodě navolno a je to svezeníčko, super přiježděný jemňoučký koníček.

Za Saxíkem jsem vyjela v úterý, ale nedostala jsem se do stáje, nejsme tam dlouho a ještě nemám klíče, nikde nikdo nebyl, tak jsem zas jela domů.... tady aspoň ještě fotečka z minulý soboty, příjemná únorová procházka

15.2.2007 12:26

cheyenne napsal(a):

Jojo u nás bylo taky docela pěkně až k večeru se to začlo mračit ... :( Valentýnka jsme taky strávila u koníků, Carmen bude teď v březnu 17 takže už taky není nejmladší, její spolubydlící Barča je taky takový strašidílko

15.2.2007 12:27

cheyenne napsal(a):
Za Saxíkem jsem vyjela v úterý, ale nedostala jsem se do stáje, nejsme tam dlouho a ještě nemám klíče, nikde nikdo nebyl, tak jsem zas jela domů.... tady aspoň ještě fotečka z minulý soboty, příjemná únorová procházka

Jojo procházky jsou taky super, hlavně my se teprve s Kačkou sehráváme, takže potřebujem hlavně ty procházky je ze všeho vykulená

15.2.2007 12:31

123miki napsal(a):
Jojo u nás bylo taky docela pěkně až k večeru se to začlo mračit ... :( Valentýnka jsme taky strávila u koníků, Carmen bude teď v březnu 17 takže už taky není nejmladší, její spolubydlící Barča je taky takový strašidílko

Jj ... to my s Lucky taky milujeeem procházky ... ... Vůbec když je takhle ošklivo nebo mokro, tak se nic moc jinýho dělat nedá ... Vždycky si vyrazíme k lesu nebo k rybníku ... a když už to vážně vydržet nemůžu, hupnu si na ní aspoň an chvilku bez sedla

Neregistrovaný uživatel

15.2.2007 12:36
Neregistrovaný uživatel

teryneczka napsal(a):
Jj ... to my s Lucky taky milujeeem procházky ... ... Vůbec když je takhle ošklivo nebo mokro, tak se nic moc jinýho dělat nedá ... Vždycky si vyrazíme k lesu nebo k rybníku ... a když už to vážně vydržet nemůžu, hupnu si na ní aspoň an chvilku bez sedla

Jinak jestli chcete vidět víc fotek a vědět o nás s Lucky trochu víc, přijďte se podívat na naše stránky na www.lucky-web.estranky.cz

15.2.2007 12:38

teryneczka napsal(a):

Já se Saxíkem zatím řeším jenom procházky , v dubnu oslavíme druhý narozky, takže ještě celej letošní rok budeme jen šmajdat. Většinou si beru lonž a běháme spolu, pomaličku si ho připravuju na lonžování, ale to nechávám až mu budou tři roky, nechci na něj spěchat. Na prochajdy teď chodíme tak dvakrát až třikrát týdně, ostatní dny chodím jezdit na cizích koních, snažím se co nejlíp jezdit, abych si broučka mohla v klídku obsednout. Už se na to těšim, ale ty procházky jsou super, minulý týden jsme šmajdali víc než dvě hodiny, byli jsme oba utahaný, dost jsme toho naběhali... chodíme taky koukat na bubáky, kousek od stáje je písník a snad každej den jiný stroje a bubáci.... tady jsme šli po setmění okouknout bagr

15.2.2007 12:39

cheyenne napsal(a):
Já se Saxíkem zatím řeším jenom procházky , v dubnu oslavíme druhý narozky, takže ještě celej letošní rok budeme jen šmajdat. Většinou si beru lonž a běháme spolu, pomaličku si ho připravuju na lonžování, ale to nechávám až mu budou tři roky, nechci na něj spěchat. Na prochajdy teď chodíme tak dvakrát až třikrát týdně, ostatní dny chodím jezdit na cizích koních, snažím se co nejlíp jezdit, abych si broučka mohla v klídku obsednout. Už se na to těšim, ale ty procházky jsou super, minulý týden jsme šmajdali víc než dvě hodiny, byli jsme oba utahaný, dost jsme toho naběhali... chodíme taky koukat na bubáky, kousek od stáje je písník a snad každej den jiný stroje a bubáci.... tady jsme šli po setmění okouknout bagr

Taky se pochlubim stránkama, www.saxik.estranky.cz . Poslední dobou nemám nějak inspiraci psát a neděje se nic moc zvláštního, takže Saxíkův deníček je dost pozadu.... snad to brzo napravím...

15.2.2007 12:40

cheyenne napsal(a):
Taky se pochlubim stránkama, www.saxik.estranky.cz . Poslední dobou nemám nějak inspiraci psát a neděje se nic moc zvláštního, takže Saxíkův deníček je dost pozadu.... snad to brzo napravím...

Našla jsem jednu moc hezkou fotku Coltíka

15.2.2007 19:09

klawdie napsal(a):
Kuk a taky nám vyběluje hlava a docela maga,očekávám že až přelíná bude to zas uplně jinak zbarvený kůň

TAk ti přeju ať bolístky už nezlobí a Roy ti roste do krásy,zkus přehodnotit třebas jeho stravu,třeba změna pomůže, mě pomohla!

Teeda Klarko..ja v tom tvem ořovi uplne vidim toho svyho smudlu..Jsou si neuveritelne podobni,akorat ten tvuj je takovej hodne simlatej,to Roy zatim neni.Ale ta hlava...jako braskove..:-)

15.2.2007 19:33

cheyenne napsal(a):
Našla jsem jednu moc hezkou fotku Coltíka

Teda máte krásný koně, bychom se mohli sejít na ňákym hubertu, když jsme z jednoho kraje, ne? Přihazuju moji kobylušku

15.2.2007 19:37

cheyenne napsal(a):

Jojo procházky jsou podle mě teď základ, je to podle mě i pro koně lepší než ze sedla, a já jsem víc v klidu, taky si beru lonžku takže lonžujeme taky, bubáci jsou všude kolem, někdy se jich vůbec nebojí a někdy se lekne jenom prasknutí větvičky

15.2.2007 19:38

avecaesar napsal(a):
Teda máte krásný koně, bychom se mohli sejít na ňákym hubertu, když jsme z jednoho kraje, ne? Přihazuju moji kobylušku

Jojo souhlasím ...

15.2.2007 19:42

klawdie napsal(a):

hihi...to je podoba

15.2.2007 19:45

ukulemba napsal(a):
Teeda Klarko..ja v tom tvem ořovi uplne vidim toho svyho smudlu..Jsou si neuveritelne podobni,akorat ten tvuj je takovej hodne simlatej,to Roy zatim neni.Ale ta hlava...jako braskove..:-)

Granulky jsem koupila,jenze je nedavam pravidelne..mam je doma a nosim mu je.Nechci je nechavat ve staji,aby se mi na nich neprikrmovali jini kone..navic holky maji Royovi davat vitaminy,ty tam stoji na okne a stejne na to zapominaji..takze to vyjde asi nastejno..

15.2.2007 20:52

123miki napsal(a):
Jojo procházky jsou podle mě teď základ, je to podle mě i pro koně lepší než ze sedla, a já jsem víc v klidu, taky si beru lonžku takže lonžujeme taky, bubáci jsou všude kolem, někdy se jich vůbec nebojí a někdy se lekne jenom prasknutí větvičky

Saxík je pohodář, ale taky se umí leknout všeho :-) teď nedávno se mi rozvázala tkanička u boty a jak se hnula, tak se leknul , ale na všechny bubáky se musí jít podívat a pak už chodí kolem všeho jako profík.
Tady jedna fotečka z léta do hitparády o nej oslíka....

16.2.2007 06:34

ukulemba napsal(a):
hihi...to je podoba

No jo je vidět že máme pulka z A1/1,no to máš takhle blby když ti tam nejsou schopni dát co mají,pravidelný přísun by určitě pomohl,ale až bude travička bude ta zas o nečem jiným.
Koukám že se vám na čele dělá taky něco jako lysinka,jinak mladej loni na jaře vypadal barvně jak vy, byl mnohem tmavší,snad nevadí když sem dám tu fotku,je z inzerce..

16.2.2007 06:36

cheyenne napsal(a):
Saxík je pohodář, ale taky se umí leknout všeho :-) teď nedávno se mi rozvázala tkanička u boty a jak se hnula, tak se leknul , ale na všechny bubáky se musí jít podívat a pak už chodí kolem všeho jako profík.

Nevím Evi ale na Roye v tý čabrace asi nemáš to je fakt krutá fotka

16.2.2007 14:19

123miki napsal(a):

Achojík? Dneska dokonce i svítí sluníčko ... Takže já rychle vypínám kompíka a razim si to sluníčko užít za Lucky ... páááško

16.2.2007 18:04

klawdie napsal(a):

Vim, že na první místo to asi nebude, ale bojuju o medaile

16.2.2007 18:38

cheyenne napsal(a):

Mno ta fotka je teda fakt hustá nevím, jestli by to na první místo bylo nebo ne, nikdo zatím další fotku výrazu oslíka nepřihodil ale do budoucnosti třeba..

16.2.2007 19:11

teryneczka napsal(a):
Achojík? Dneska dokonce i svítí sluníčko ... Takže já rychle vypínám kompíka a razim si to sluníčko užít za Lucky ... páááško

KLUSÁK CO SE TVÁŘÍ JAKO OSLÍÍÍK

16.2.2007 19:55

avecaesar napsal(a):
KLUSÁK CO SE TVÁŘÍ JAKO OSLÍÍÍK

Mno má krásný očička náhodou ...

16.2.2007 20:23

123miki napsal(a):

Pro Terezku...Lucky je horzně pěkná, potkávám vás často na závodech, můžu se zeptat kolik jí vůbec je??

16.2.2007 20:26

123miki napsal(a):

očička jo, ale krásný oči není všechno

16.2.2007 21:03

gabineska napsal(a):
Pro Terezku...Lucky je horzně pěkná, potkávám vás často na závodech, můžu se zeptat kolik jí vůbec je??

Pro Gabinesku: Díky moc za pochvalu Lucky ... ... kdyby si to Lucky přečetla, tak by se začala určo červenat ... jinak Lucky bude letos 8 roků ... a co ty a koníci? Zkus o sobě napsat víc, ať vím líp o koho jde

16.2.2007 21:56

avecaesar napsal(a):

holandský kočárový koník - můj nejlepší koník 25 let už ale není :-(

17.2.2007 19:31

avecaesar napsal(a):

Mno když jde o tohohle klusáčka tak asi ne mno . Mno ale třeba Lara i Carmen mají krásný očička nebo ne?

17.2.2007 20:09

123miki napsal(a):
Mno když jde o tohohle klusáčka tak asi ne mno . Mno ale třeba Lara i Carmen mají krásný očička nebo ne?

Pro Terynku...No mě stejně neznáš sem z Hořic, často tam jezdíte na závody, ty poníci tam jsou vždycky nejlepší : ) Přidávám fotku z ježdění s mou kobylkou Tarunkou = )

17.2.2007 20:54

klawdie napsal(a):

Hihi..koukam ze Roy je asi nejoslovatejsi.. Pridavam mixik fotek co jsem dnes vytvorila..:-)
Mimochodem se zubama jsme na tom hur jak kdy jindy,plive snad vsecko co veme do huby...Hrozny...

17.2.2007 20:59

123miki napsal(a):

Tak jsem byla dneska zas ne dvouhodinový procházce se Saxíkem, předtím jsem ho trošku ometla (byl kvalitně vyválenej v bahně), začíná být vidět letošní barvička . Zkoušeli jsme ho změřit, dost odhadem, ale KVH má zruba 158cm. Krásně jsme dneska pošmajdali, Saxík se choval moc slušně, ale než jsme došli domů, tak vypadal, že tam už nedojde, na louce jsme chvilku řádili, aby se proběhnul, tak jsme byli oba dost ušmajdaný.... tady fotka po dalším shození části zimních chlupů...

17.2.2007 21:00

cheyenne napsal(a):
Tak jsem byla dneska zas ne dvouhodinový procházce se Saxíkem, předtím jsem ho trošku ometla (byl kvalitně vyválenej v bahně), začíná být vidět letošní barvička . Zkoušeli jsme ho změřit, dost odhadem, ale KVH má zruba 158cm. Krásně jsme dneska pošmajdali, Saxík se choval moc slušně, ale než jsme došli domů, tak vypadal, že tam už nedojde, na louce jsme chvilku řádili, aby se proběhnul, tak jsme byli oba dost ušmajdaný.... tady fotka po dalším shození části zimních chlupů...

Takhle Saxík řádí na louce

17.2.2007 21:01

cheyenne napsal(a):
Takhle Saxík řádí na louce

Taky se u toho naběhám

17.2.2007 21:02

cheyenne napsal(a):
Taky se u toho naběhám

Bubák :-)))

17.2.2007 21:03

cheyenne napsal(a):
Bubák :-)))

A jedna se mnou, už končím, ať to tady nezaplním sama

18.2.2007 10:28

cheyenne napsal(a):
A jedna se mnou, už končím, ať to tady nezaplním sama

pro cheyenne: jůůů ty fotky jsou super, Saxík vypadá krásně v novým oblečku ...
-jinak pro všechny a fotečce jsem já a Kačka-Carmen a Meginka s Barčou (Kačky spolubydlící)

19.2.2007 13:48

cheyenne napsal(a):

jůůů tady mu to sluší ...

19.2.2007 14:09

123miki napsal(a):
jůůů tady mu to sluší ...

Kokám máte moc pěkný koníky,ale nikde tu nevidím pořádny kusany tak posílám svoje zlátíčko lavinu.

19.2.2007 14:13

woldemortik napsal(a):
Kokám máte moc pěkný koníky,ale nikde tu nevidím pořádny kusany tak posílám svoje zlátíčko lavinu.

jůůů tak to je fakt kus

19.2.2007 17:25

123miki napsal(a):
jůůů tak to je fakt kus

vit má skoro tunu okolo krku má 160cm okolo břicha 230cm výška 175 nevím přesně.
No prostě mámm ráda pořádny volátka

20.2.2007 18:07

woldemortik napsal(a):
vit má skoro tunu okolo krku má 160cm okolo břicha 230cm výška 175 nevím přesně.
No prostě mámm ráda pořádny volátka

Panejo, toho bych se asi bála. Ale je krásnej.

20.2.2007 18:09

123miki napsal(a):

21.2.2007 11:59

avecaesar napsal(a):
Panejo, toho bych se asi bála. Ale je krásnej.

já jsem se taky bála ,když jsem jí vyděla porvé,ale tedka je to zlatíčko co by neublížilo.akorát poníky moc nemusí šklebí se.Chodí zamnou jak pejsem po ohradě a vozim na ní malý deti a nic .Vpoho super kobča za nic bych jí nedala.

Dávám foto ceý mojí bandy.lae tedka už jsou jinde než ne foce musela jsem je přestěhovat jinam.

21.2.2007 21:09

123miki napsal(a):

Achooojkyy Tak mám zase nějaký nový fotečky ..
-jestli jich chcete vidět víc, mrkněte na www.kacenka-web.estranky.cz než bych je sem všechny vložila

23.2.2007 11:46

123miki napsal(a):
Achooojkyy Tak mám zase nějaký nový fotečky ..
-jestli jich chcete vidět víc, mrkněte na www.kacenka-web.estranky.cz než bych je sem všechny vložila

to se krásně jezdilo

24.2.2007 09:57

lismonika napsal(a):
to se krásně jezdilo

Jéééé to je nádherná fotkaaa ale musíš mi teda říct která jsi ty

24.2.2007 15:34

123miki napsal(a):
Jéééé to je nádherná fotkaaa ale musíš mi teda říct která jsi ty

Já jsem ta první na shagyaarabském hřebci a to druhé je kamarádka-jezdí dostihy a moc se chtěla projet v klidu do přírody , tak jsem jí dala k svátku na jeden den k dispozici moji druhou kobylku huculkaXčt a vyjely jsme na dlouhou tůru s obídkem.

25.2.2007 17:17

lismonika napsal(a):
Já jsem ta první na shagyaarabském hřebci a to druhé je kamarádka-jezdí dostihy a moc se chtěla projet v klidu do přírody , tak jsem jí dala k svátku na jeden den k dispozici moji druhou kobylku huculkaXčt a vyjely jsme na dlouhou tůru s obídkem.

Jůůů taky bych si někam vyjela zase... už aby bylo to krásný počasí jako je na tý fotce ...

25.2.2007 19:40

123miki napsal(a):
Jůůů taky bych si někam vyjela zase... už aby bylo to krásný počasí jako je na tý fotce ...

Dneska jsem byla na tom místě jak je to focené a bylo to téměř stejné,sluníčko svítilo,tráva se zelenala,jen ty pampelišky chyběly.Bylo to skvělé odreagování po tom shonu v práci

26.2.2007 09:29

lismonika napsal(a):
Dneska jsem byla na tom místě jak je to focené a bylo to téměř stejné,sluníčko svítilo,tráva se zelenala,jen ty pampelišky chyběly.Bylo to skvělé odreagování po tom shonu v práci

Jojo to věřím ... z koňského hřbetu je vždycky všechno hezčí ...

26.2.2007 10:46

123miki napsal(a):
Jojo to věřím ... z koňského hřbetu je vždycky všechno hezčí ...

Většinou ano , ale jak sedíš na nějakém blázínkovi , tak nemáš čas sledovat krásu a zdá se Ti všechno ošklivé.

28.2.2007 12:01

lismonika napsal(a):
Většinou ano , ale jak sedíš na nějakém blázínkovi , tak nemáš čas sledovat krásu a zdá se Ti všechno ošklivé.

Mno to je pravda, Carmucha je pořád děsná, byla naučená všude tryskat, já jsem jí pak jednou zkusila venku, sice tolik netryskala ale zastavit jí bylo dost obtížný ... Odteď je to jen ohražený prostor, dokud se nezklidní a až bude víc času, budem taky chodit na procházky ...

28.2.2007 13:18

123miki napsal(a):
Mno to je pravda, Carmucha je pořád děsná, byla naučená všude tryskat, já jsem jí pak jednou zkusila venku, sice tolik netryskala ale zastavit jí bylo dost obtížný ... Odteď je to jen ohražený prostor, dokud se nezklidní a až bude víc času, budem taky chodit na procházky ...

Čauky,tak já se přidám,tady dávám foto mých kobylek

1.3.2007 08:09

123miki napsal(a):

Jo jo , to znám , ale každý koník se dá spravit , ale dá to hodně námahy , času a sebeovládání , ale pak ten pocit , že jsi něco dokázala , to je nádhera.
Na tu louku chodíváme pracovat i se cvalákama a to je teprv rodeo , jenže vydržet se to musí - přece nebudou pořád kroužit jen na dráze.

1.3.2007 12:20

lismonika napsal(a):
Jo jo , to znám , ale každý koník se dá spravit , ale dá to hodně námahy , času a sebeovládání , ale pak ten pocit , že jsi něco dokázala , to je nádhera.
Na tu louku chodíváme pracovat i se cvalákama a to je teprv rodeo , jenže vydržet se to musí - přece nebudou pořád kroužit jen na dráze.

To jo ... s dostihákama to už pak místo stromečků a okolí vidíš jenom rozmazaný flíčky ne??

1.3.2007 12:35

123miki napsal(a):
To jo ... s dostihákama to už pak místo stromečků a okolí vidíš jenom rozmazaný flíčky ne??

Někdy ano , ale taky umí vypnout a kentrovat jen tak hopyty hopyty...a to je paráda

Přidejte reakci

Přidat smajlík