Ahojte všichni
Tak co kdo se chystá tento rok do Rajnochovic na west.závody??
Teda doufám že je p. Novosad bude dělat ale slyšela sem že jo
Já chci už toten rok jet ty jo s moji kobčou, tak uvidím jak to dopadne je mladá a bude na závodech poprvé tak uvidíme. Jako pojedu tam určitě ale jestli pojedu i závody to ještě nevím, hlavně chci ať se trochu otrká..Dám tu aspon její fotečku
To je focené tak před 4měsícema
terushka
napsal(a):
Ahojte všichni
Tak co kdo se chystá tento rok do Rajnochovic na west.závody??
Teda doufám že je p. Novosad bude dělat ale slyšela sem že jo
Já chci už toten rok jet ty jo s moji kobčou, tak uvidím jak to dopadne je mladá a bude na závodech poprvé tak uvidíme. Jako pojedu tam určitě ale jestli pojedu i závody to ještě nevím, hlavně chci ať se trochu otrká..Dám tu aspon její fotečku
To je focené tak před 4měsícema
A ještě jedna ta je nejnovější
terushka
napsal(a):
Ciao! a odkud jsi? ja pojedu určitě
terushka
napsal(a):
Terez, pokud chceš mohu ti nabídnout to western sedlo od Zajace.Nakonec si pro to sedlo nepřijeli a mám ho stále. Na ceně se určitě dohodneme. Kobylu mám toten týden v Polličné u Eleny Kopecké a od příštího týdne ji budu mít v Rožnově, budu trénovat. Pokud chceš, můžem ho zajet na Arance vyzkoušet. Edita
sajma
napsal(a):
Ciao! a odkud jsi? ja pojedu určitě
Ahoj Jani
Ty mě neznáš ale já tebe od vidění celkem jo, viděla sem tě v Rajnoškách
Ty máš Sajmika a Sheilu co?? Sajmon se mi v Rajnochovicích uplně líbil sem ho obdivovalamoc pěkný koník. A taky sem tě viděla jak jsem byla ve Zlíně přijely ste zrovna s kurzu
Hned sem se byla dívat na Sajmona v horní stáji
..
barletka
napsal(a):
Terez, pokud chceš mohu ti nabídnout to western sedlo od Zajace.Nakonec si pro to sedlo nepřijeli a mám ho stále. Na ceně se určitě dohodneme. Kobylu mám toten týden v Polličné u Eleny Kopecké a od příštího týdne ji budu mít v Rožnově, budu trénovat. Pokud chceš, můžem ho zajet na Arance vyzkoušet. Edita
Edi díky moc už jsem ti napsala e-mail
sajma
napsal(a):
Ahooj, jojo to jsem já se Sajmonem a Sheilou, tak to mě znáš asi od Kamily. co?? a kde máš koníka? a co je to zač?? na Rajnošky se těším, snad mi ti vyje
..Jo od Kamily tě znám taky
Ale ještě jak sem nevěděla že se s Kamčou znáte tak sem v Rajnoškách obdivovala Sajmona moc..Já mám koníka u sebe doma ve Mštěnovicíh to asi znát nebudeš takový zapadákov směr Nový Jičín a Hranice
Jinak mám 3-letou kobylku ARANKU M: TrakénXčt a O: vyšší hucul
Strašné zlatíčko sice taky občas zaskotačí ale který koník ne že??
V KVH má ted asi 157cm..ale už nechci aby rostla chci sní jezdit western, první sem chtěla skákat ale ji to nebaví kašle na zadní nohy při skoku
Ale rychlá je hrozně a taky moc obratná takže uvidíme jak nám to půjde
A co koníci tvoji mají se dobře?? Tu poslední větu sem nepochopila to...Snad mi ti vyje...
terushka
napsal(a):
Ale ještě jak sem nevěděla že se s Kamčou znáte tak sem v Rajnoškách obdivovala Sajmona moc..Já mám koníka u sebe doma ve Mštěnovicíh to asi znát nebudeš takový zapadákov směr Nový Jičín a Hranice
V KVH má ted asi 157cm..ale už nechci aby rostla chci sní jezdit western, první sem chtěla skákat ale ji to nebaví kašle na zadní nohy při skoku
A co koníci tvoji mají se dobře?? Tu poslední větu sem nepochopila to...Snad mi ti vyje...
Copak nikdo nepojede závody??
terushka
napsal(a):
no že jako že snad mi to vyjde...jojo, koníci jsou zlatíčka, hlavně malá mi roste do krásy, bude z ní špica koník, má už bílou prdel takže teď vypadá jako appaloosa, jak bude čas vyfotím
sajma
napsal(a):
no že jako že snad mi to vyjde...jojo, koníci jsou zlatíčka, hlavně malá mi roste do krásy, bude z ní špica koník, má už bílou prdel takže teď vypadá jako appaloosa, jak bude čas vyfotím
Aha tak to jo...no mě taky doufám že mi to výjde!
Jo určitě vyfoť. Já taky nafotím ted někdy Aranku
Ta musí být nádherná