petka123

Ahoj....vy všichni, kdo máte tyto úžasné koníčky, dejte sem jejich fotku
petka123
napsal(a):
Jak tak kokám tak někdo tohle plemeno má moc rád já mám vala cha hucula,ale měla jsem dva tady posílám jejeich cpolečné foto
petka123
napsal(a):
Já mám valáška, bude mu 5 let, je to pěknej rošťák Jmenuje se Idahoo, otec je Gurgul Zmrzlík...
jackie
napsal(a):
No tý jo, tak to je on!!! To je parťák mýho Buráka, toho mám taky z Artolce!!! Já si to myslela, svět je táááák malej!!! Od pí Zavoralové, že?
jo to byl ten kříženec hucula c nákým chladákem nevím buhužel přesně to je svět malej máte icq můžeme pokecat rychlji co.pošlu jsem jeho foto s huculek a by nenadávaly
woldemortik
napsal(a):
jo to byl ten kříženec hucula c nákým chladákem nevím buhužel přesně to je svět malej máte icq můžeme pokecat rychlji co.pošlu jsem jeho foto s huculek a by nenadávaly
Já nemám ICQ, jen mejla. Ten jeho parťák je kříženec hucula a haflíka, bezvakoník... to na fotce je Honzík s kým??? S tvým huculíkem?
A dávalas ho pálit sama, že? ten můj koník taky tenkrát neměl Modrý průkaz...
petka123
napsal(a):
na slovensku v dedinke Sihla je huculske stado, cca 30 koni a to ked sa rozcvala je to uzasny pohlad chodim tam jazdit od mojich 9 rokov a hucula by som si dnes chcela aj kupit
ale asi len ako spolocnika k inemu koni lebo s mojimi 170cm a 40kg na huculkovi zacinam vyzerat smesne
posielam aj nejake foto, viacej najdete na mojej stranke www.cierne-kone.estranky.cz
heidy411
napsal(a):
na slovensku v dedinke Sihla je huculske stado, cca 30 koni a to ked sa rozcvala je to uzasny pohlad chodim tam jazdit od mojich 9 rokov a hucula by som si dnes chcela aj kupit
ale asi len ako spolocnika k inemu koni lebo s mojimi 170cm a 40kg na huculkovi zacinam vyzerat smesne
posielam aj nejake foto, viacej najdete na mojej stranke www.cierne-kone.estranky.cz
rolf
napsal(a):
Jéé, ty jsou kráásnýýý!!!
tady zasílám pár fotek tohle je ferda
jackie
napsal(a):
Ferda s Jackem jsou bráchové? Že jsou totiž skoro stejný!!! Nebo od jednoho chovatele? Jsou moc pěkní, oba se mi hrozně líbí!!! Mám ráda huculy a tahle barva je zvlášť pěkná
ne nejsou bráchové jacka jsem koupila 100km od baráku nová pec na šumavě a ferdu ten je od kamaráda přes řeku .Mamka je od se be nerozeznala tak jsem jim mzusela dát jiný ohláavky světlá jack tmavá ferda a bylo vymalováno,ale jacka bohužel už nemám.Byl a je to nejlůepší koník co jsem dky potkala.