Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.2.2007 19:54

Ahoj...
Taky Vám línají koně? Nebo jsou ti moji tak natěšení na jaro...

19.2.2007 19:55

gelnarka napsal(a):
Ahoj...

Hihi, mně línají dva ze čtyř

19.2.2007 19:58

jackie napsal(a):
Hihi, mně línají dva ze čtyř

Moje kobylka je úplně holátko, moc mi nenastrstila, ale jak jsem dneska po ježdění pucovala, tak nějaké známky tam bylyValach lína.

20.2.2007 11:25

gelnarka napsal(a):
Ahoj...

Ahoj, jsme z chladnýho severovýchodu a koně byli už koncem října jak medvědi. Kobylka už skoro vylínala, jenom na hlavě, krku a zadku ještě ne. Valach teď začal, padá to z něj v šíleným množství. Už aby měli krátkou srst a bylo krásný, teplý jaro

20.2.2007 12:50

avecaesar napsal(a):
Ahoj, jsme z chladnýho severovýchodu a koně byli už koncem října jak medvědi. Kobylka už skoro vylínala, jenom na hlavě, krku a zadku ještě ne. Valach teď začal, padá to z něj v šíleným množství. Už aby měli krátkou srst a bylo krásný, teplý jaro

Můj valášek líná už asi dva měsíce. Ale je to normální, když je tak nádherné počasí.

20.2.2007 13:32

krokodyl napsal(a):
Můj valášek líná už asi dva měsíce. Ale je to normální, když je tak nádherné počasí.

Hmm, tak to k nám na jih asi ještě přijde arktická zima. Kobyly nepustí ani clup a já se občas tak snažím

Uživatel s deaktivovaným účtem

20.2.2007 13:35
Uživatel s deaktivovaným účtem

amazonka napsal(a):
Hmm, tak to k nám na jih asi ještě přijde arktická zima. Kobyly nepustí ani clup a já se občas tak snažím

Na SM ještě nelínáme...

20.2.2007 17:36

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na SM ještě nelínáme...

V Jižních Čechách se asi ještě nelíná.U nás ani chlup a to je na noc v boxe.Ale teď má být celý týden krásně,tak počítám že nám to taky začne.Každé jaro bych měla minimálně na svetr

20.2.2007 17:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Na SM ještě nelínáme...

Venuldo my už jo...teda jen to větší stvoření :)

Přidejte reakci

Přidat smajlík