Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.2.2007 12:01

A v jakém typu obchodu ty hrabičky kupujete? V zahrádkáři? Nebo kde? Já je totiž vidím prvně v životě!!! Na kydání máme plastové místovací vidle, co se kupují v jezdeckých potřebách nebo vidle obyč kovové...

23.2.2007 12:03

jackie napsal(a):
A v jakém typu obchodu ty hrabičky kupujete? V zahrádkáři? Nebo kde? Já je totiž vidím prvně v životě!!! Na kydání máme plastové místovací vidle, co se kupují v jezdeckých potřebách nebo vidle obyč kovové...

Lenko, úprava - celková - zubů stojí tak kolem 1200-1500 Kč... nevím, jak by to bylo s připočítáváním dopravy, když by jela doktorka tak daleko...Asi se jí nejdřív zeptej, ať víš na čem jsi

maťa

23.2.2007 12:03
maťa

jackie napsal(a):

Já to kupuju v ZZN, tam mají vše pro kutily, zahrádkáře, chovatele atd.

Ale vím, že je mají normálně v zahrádkářských potřebách

23.2.2007 12:06

maťa napsal(a):
Já to kupuju v ZZN, tam mají vše pro kutily, zahrádkáře, chovatele atd.

Ale vím, že je mají normálně v zahrádkářských potřebách

Já je kupuju v železářství ve Slaným,ale určitě by je měli v zahradnických potřebách,ale ty jsou až na druhým konci Slanýho,tak tam pro ně nejdu!!!

23.2.2007 12:08

jackie napsal(a):

Ahoj holky dámy ,maminky, dnes je pátek já jdu slavit večer svátek,a trocha se uklidnit,malého má bybička už od včera tak se nudím,pojedu po obědě ven s koníkyma,ale nyní jdu čistit koberec a vařit maso psům. Jani ten příspěvek na qh,není to první případ co vím o takovém připuoštění,ta Herněna kobylka byla také připuštěná ROČNÍM hřebcem,takže ona bude mít dva roky a otec má něco přez rok,takže jsem zvědavá co z toho vyleze,

23.2.2007 12:09

jaruska napsal(a):
Já je kupuju v železářství ve Slaným,ale určitě by je měli v zahradnických potřebách,ale ty jsou až na druhým konci Slanýho,tak tam pro ně nejdu!!!

Tak to obejdu i ZZN i zahrádkáře i železářství, aspoň porovnám ceny, hihi! Ale dneska nee, musím stíhat koníky. Taky u nás v pracovních oděvech mají zateplené zimní holiny, možná si je koupím na příští bahnitou sezonu! Stojí sice 400,-, ale když s nima budu dobře zacházet a neprobodnu je vidlema, tak vydrží určo dýl jak rok

maťa

23.2.2007 12:11
maťa

bednarik petr napsal(a):
Ahoj holky dámy ,maminky, dnes je pátek já jdu slavit večer svátek,a trocha se uklidnit,malého má bybička už od včera tak se nudím,pojedu po obědě ven s koníkyma,ale nyní jdu čistit koberec a vařit maso psům. Jani ten příspěvek na qh,není to první případ co vím o takovém připuoštění,ta Herněna kobylka byla také připuštěná ROČNÍM hřebcem,takže ona bude mít dva roky a otec má něco přez rok,takže jsem zvědavá co z toho vyleze,

Něco pro vás mám holky

A Soni, taky večer razím do víru velkoměsta....už se těším! Tak si to pořádně užij!!!

23.2.2007 12:12

bednarik petr napsal(a):

Já vím, taky jsem viděla v nabídkách mlaďoučké Qh a PH... A ten roční hřebec ji připustil cíleně nebo omylem? Ach jo, děti budou mít děti...
Jdeš slavit "Petra"? Tak si to pořádně užij, já slavím až příští týden, narozky

maťa

23.2.2007 12:13
maťa

maťa napsal(a):
Něco pro vás mám holky

A Soni, taky večer razím do víru velkoměsta....už se těším! Tak si to pořádně užij!!!

Takže tadyk to je

Dva hlídači....

maťa napsal(a):
Něco pro vás mám holky

Tak sem s tím, Mati !!!

maťa napsal(a):
Takže tadyk to je

Dva hlídači....

Haha, jak hlídají do všech stran!!!

maťa

maťa

jackie napsal(a):
Já vím, taky jsem viděla v nabídkách mlaďoučké Qh a PH... A ten roční hřebec ji připustil cíleně nebo omylem? Ach jo, děti budou mít děti...

A další.....

maťa

23.2.2007 12:14
maťa

jackie napsal(a):

To je ale překvapení, cooooooooo????????

Další....

23.2.2007 12:14

maťa napsal(a):
Něco pro vás mám holky

Je holky to se teda máte, já už jsem nebyla snad rok někde se večer pobavit a při tom bych mohla snad každý víkend,jelikož manžel je muzikant tak hrajou pomálu každý víkend,ale jak jsem unavená tak v 9 padnu do postele a do rána mě nikdo nevzbudí

23.2.2007 12:15

maťa napsal(a):
Takže tadyk to je

Dva hlídači....

Jistota je jistotaještě by měl někdo hlídat zadek a předek

23.2.2007 12:16

dolinka napsal(a):
Je holky to se teda máte, já už jsem nebyla snad rok někde se večer pobavit a při tom bych mohla snad každý víkend,jelikož manžel je muzikant tak hrajou pomálu každý víkend,ale jak jsem unavená tak v 9 padnu do postele a do rána mě nikdo nevzbudí

Leni, já taky nikde nebyla ani nepamatuju, protože každý víkend jsem až do listopadu trávila u koní v maringotce... v týdnu to nepadá v úvahu, když ráno tak brzo vstávám... ale přiznám se, že mě ty akce ani netáhnou... asi stárnu nebo co???

maťa

maťa

maťa napsal(a):
To je ale překvapení, cooooooooo????????

Další....

Nuž a zde máme létajcího motýlka....

maťa

maťa

jackie napsal(a):

A tuť létající nudli s motýlem

23.2.2007 12:18

jackie napsal(a):
Tak to obejdu i ZZN i zahrádkáře i železářství, aspoň porovnám ceny, hihi! Ale dneska nee, musím stíhat koníky. Taky u nás v pracovních oděvech mají zateplené zimní holiny, možná si je koupím na příští bahnitou sezonu! Stojí sice 400,-, ale když s nima budu dobře zacházet a neprobodnu je vidlema, tak vydrží určo dýl jak rok

Janí,můžu tě uklidnit-neboj,celej rok Ti určitě nevydrží.Alespoň ne přes zimu v mraze,poněvadž Ti prasknou jako mě!!!Naštěstí je 2 roky záruka,tak si schovej hlavně paragon!!!!

maťa

23.2.2007 12:18
maťa

maťa napsal(a):
A tuť létající nudli s motýlem

To bylo tak .....

....Gerča s Kikou řádili s klackem, Batulka obíhala ploty a hlídala nebezpečné čtyřnohé sousedy a Agbíšek ležel uprostřed toho dění a vše sledoval bedlivým pasteveckým okem

23.2.2007 12:22

maťa napsal(a):
To bylo tak .....

....Gerča s Kikou řádili s klackem, Batulka obíhala ploty a hlídala nebezpečné čtyřnohé sousedy a Agbíšek ležel uprostřed toho dění a vše sledoval bedlivým pasteveckým okem

Hihi,no,ať holky pořádně hlídaj,že jo,Agbíšek to má pod silnou kontrolou...uuááááá

23.2.2007 12:23

maťa napsal(a):
To bylo tak .....

Máš tolik pesanů? Jé to je paráda...to sem taky vždycky chtěla

23.2.2007 12:25

bednarik petr napsal(a):

Já se tu řežu zase jako kůň,Soni-malého má bybička a ty jedeš s koníkyma ven!!!!Tak si to užij,nespadni a až půjdeš zase pěšky,tak nám pošli pohléd,jooo?

maťa

23.2.2007 12:27
maťa

markemic napsal(a):
Máš tolik pesanů? Jé to je paráda...to sem taky vždycky chtěla

Jo jo, Agbíš to měl "úplně pod kontrolou"

Markét, to nechtěj, tolik psů....je těžké všem dát dostatek lásky, fakt že jo, i když je každý jiný Ideálka jsou dva, ještě dobře se doplňují dva velcí a jeden maličký, ale 4 už jsou moc, a kdyby mi to osud nenasypal do náruče, nikdy bych si 4 psy nepořídila

23.2.2007 12:28

jackie napsal(a):

Jé,Janí,prozraď nám,kdy budeš slavit půl století???

23.2.2007 12:29

maťa napsal(a):
Jo jo, Agbíš to měl "úplně pod kontrolou"

Markét, to nechtěj, tolik psů....je těžké všem dát dostatek lásky, fakt že jo, i když je každý jiný Ideálka jsou dva, ještě dobře se doplňují dva velcí a jeden maličký, ale 4 už jsou moc, a kdyby mi to osud nenasypal do náruče, nikdy bych si 4 psy nepořídila

No tak to myslím,já mít už svý bydlení tak co najdu to si vezmu domů,ale na jednu stranu je to taky fajn mít takovou smečku

23.2.2007 12:29

jaruska napsal(a):
Janí,můžu tě uklidnit-neboj,celej rok Ti určitě nevydrží.Alespoň ne přes zimu v mraze,poněvadž Ti prasknou jako mě!!!Naštěstí je 2 roky záruka,tak si schovej hlavně paragon!!!!

Jak toooo??? Vždyť ty gumáky prodávají jako zimní?! To by měly aspoň zimu vydržet, nééé? to si teda paragon schovám! Já jim ukážu!!!

23.2.2007 12:31

jackie napsal(a):
Leni, já taky nikde nebyla ani nepamatuju, protože každý víkend jsem až do listopadu trávila u koní v maringotce... v týdnu to nepadá v úvahu, když ráno tak brzo vstávám... ale přiznám se, že mě ty akce ani netáhnou... asi stárnu nebo co???

Jani mě taky ne a hlavně už se vydím jak pařbě ráno vstávam a jedu pustit koníky.

23.2.2007 12:31

jaruska napsal(a):
Jé,Janí,prozraď nám,kdy budeš slavit půl století???

Téééda, Jaruš! půl století? Až za 13 let, naštěstí !

maťa

23.2.2007 12:33
maťa

markemic napsal(a):
No tak to myslím,já mít už svý bydlení tak co najdu to si vezmu domů,ale na jednu stranu je to taky fajn mít takovou smečku

No fajnky to je....to zas jo, ale dá to hodně práce a přemýšlení, aby se nikdo necítil odstrčen, tím spíš, když moje srdcová záležitost je Batulka

Jinak holkýýýý, já sic du do víru velkoměsta, ale nepařím....teda tancovat joooo, ale mé tekutiny se skládají z mattonek a zeleného čaje

23.2.2007 12:33

jackie napsal(a):
Téééda, Jaruš! půl století? Až za 13 let, naštěstí !

Já už za 8...Tak kdy budeš mít ty narozky,abychom věděly,kdy blahopřát????

23.2.2007 12:35

jaruska napsal(a):
Já už za 8...Tak kdy budeš mít ty narozky,abychom věděly,kdy blahopřát????

Příští sobotuuuuu!!!!!!!!! Zas to strašně uteklo

23.2.2007 12:36

maťa napsal(a):
No fajnky to je....to zas jo, ale dá to hodně práce a přemýšlení, aby se nikdo necítil odstrčen, tím spíš, když moje srdcová záležitost je Batulka

Jinak holkýýýý, já sic du do víru velkoměsta, ale nepařím....teda tancovat joooo, ale mé tekutiny se skládají z mattonek a zeleného čaje

No jo tak to je jasný rozdíly nesmí bejt,to je v psí společnosti nebezpečnýAle když už to tak je... jinak s tím pitím to mám taky tak,tancuju a křepčím jak divá a doplňuju jen tonikem

maťa

23.2.2007 12:39
maťa

markemic napsal(a):
No jo tak to je jasný rozdíly nesmí bejt,to je v psí společnosti nebezpečnýAle když už to tak je... jinak s tím pitím to mám taky tak,tancuju a křepčím jak divá a doplňuju jen tonikem

On ten povahovej rozdíl taky má své výhody, mít třebas samé nudle, které potřebují pozornost stále, tak mě klepne...to já moc nemusím

No a že je to lepší??? Bavit se, tancovat a nemuset pít??? Moje kámoška se třeba bez alkoholu "nerozjede"....což je samo její věc, že, ale su ráda, že já taková nejsem, páč odpadá ten strašný druhý den
I když tělíčko a nožičky bolí, z toho křepčení

23.2.2007 12:44

maťa napsal(a):
On ten povahovej rozdíl taky má své výhody, mít třebas samé nudle, které potřebují pozornost stále, tak mě klepne...to já moc nemusím

No a že je to lepší??? Bavit se, tancovat a nemuset pít??? Moje kámoška se třeba bez alkoholu "nerozjede"....což je samo její věc, že, ale su ráda, že já taková nejsem, páč odpadá ten strašný druhý den
I když tělíčko a nožičky bolí, z toho křepčení

Jo jo taková je moje ségra taky to bez nějakýho chlastu moc neumí.. a já přitom jak blbnu tak by mi akorát z toho chlastu bylo blbě..Umim se rozjet dost i s limonádoumě stačí ta nálada a písničkyvíc nepotřebujuJinak tělo bolí hrozně ,pravdazvlášť nohy

Uživatel s deaktivovaným účtem

23.2.2007 12:46

jackie napsal(a):

Pro Lenku: Emiš nikdy neběhal dostihy, ten úraz měl už jako hříbátko a tak ho v 6 měsících měl ten řezník a v roce ho našla ta holka. Chtěl si ho totiž trošku vykrmit a taky neměl místo v mrazničce........ Cválat umíme na hop jak na lonži tak pod sedlem!

maťa

23.2.2007 12:47
maťa

markemic napsal(a):
Jo jo taková je moje ségra taky to bez nějakýho chlastu moc neumí.. a já přitom jak blbnu tak by mi akorát z toho chlastu bylo blbě..Umim se rozjet dost i s limonádoumě stačí ta nálada a písničkyvíc nepotřebujuJinak tělo bolí hrozně ,pravdazvlášť nohy

Přesně Markét....su úplně stejná, jak ty!!!

23.2.2007 12:49

maťa napsal(a):
Přesně Markét....su úplně stejná, jak ty!!!

To je objev

maťa

23.2.2007 12:53
maťa

markemic napsal(a):
To je objev

Že jo??? Škoda, že nemůžem jít někdá "pařit" spolu

23.2.2007 12:54

maťa napsal(a):
Že jo??? Škoda, že nemůžem jít někdá "pařit" spolu

Jo no tak to by byl teprv bordel A odkud jsi,že by to nešlo?

maťa

23.2.2007 12:55
maťa

markemic napsal(a):
Jo no tak to by byl teprv bordel A odkud jsi,že by to nešlo?

Já su z Brna a Vysočiny....tož tak nějak
Ale právě nevím, odkud jsi ty???

23.2.2007 12:56

maťa napsal(a):
Já su z Brna a Vysočiny....tož tak nějak
Ale právě nevím, odkud jsi ty???

Jo no tak to by bylo drobet obtížnějšíno jo nojá sem 30 km od Prahy

maťa

23.2.2007 12:57
maťa

markemic napsal(a):
Jo no tak to by bylo drobet obtížnějšíno jo nojá sem 30 km od Prahy

Hmm....to je škoda

Ale někdá bychom mohly všecky tadyk z Rady udělat srazík....někde v hezkém prostředí, co?

maťa

23.2.2007 12:58
maťa

maťa napsal(a):
Hmm....to je škoda

Ale někdá bychom mohly všecky tadyk z Rady udělat srazík....někde v hezkém prostředí, co?

Bez drahých poloviček....takovej babskej slet

23.2.2007 13:00

maťa napsal(a):
Hmm....to je škoda

To jo to by se mohlo

23.2.2007 13:02

markemic napsal(a):
To jo to by se mohlo

Jsem pro! Ale kde, když já jsem od Opavy?
Teď slyším v rádiu, že nějaký útočník v Brnš střílí koně ve výbězích... poslouchám dál!

23.2.2007 13:06

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Teď slyším v rádiu, že nějaký útočník v Brnš střílí koně ve výbězích... poslouchám dál!

Mně tady jen hrajou, co to, probůh, posloucháš za stanici? Už musím frčet, však ono to bude večer ve zprávách... ty lidi fakt blázní...

23.2.2007 13:06

Holt nějakej zlatej střed,kam by se dostali všici bez problémů...
No zase nějaký hovado chce upoutat pozornost z přemíry nudy...

23.2.2007 13:07

teda já taky souhlasím.

Vendy poslouchej a pak dej vědět. lidi jsou šílení

maťa

23.2.2007 13:11
maťa

dolinka napsal(a):
teda já taky souhlasím.

Vendy poslouchej a pak dej vědět. lidi jsou šílení

Lidi sou fakt paka, to snad není možný!

Přesně holky, zlatej střed, nějakej kemp, nebo soukromá chata k pronájmu....a bylo by!

23.2.2007 13:18

maťa napsal(a):
Lidi sou fakt paka, to snad není možný!

Přesně holky, zlatej střed, nějakej kemp, nebo soukromá chata k pronájmu....a bylo by!

Poslouchám Impuls a říkali, že někde u Brna někdo postřelil 4 koně ve výběhu, ale že měli krvácející rány ale kulky v nich ne.. a prý kdyby je někdo pobodal tak že by se bránili nebo utekli. Tak nevím, víc neříkali!

maťa

23.2.2007 13:19
maťa

Pro Lenku: Emiš nikdy neběhal dostihy, ten úraz měl už jako hříbátko a tak ho v 6 měsících měl ten řezník a v roce ho našla ta holka. Chtěl si ho totiž trošku vykrmit a taky neměl místo v mrazničce........ Cválat umíme na hop jak na lonži tak pod sedlem!

Tak holky, koumejte, kde by se to dalo udělat....koumejte, kdy budete mít volno a možnost hlídání dětí a dravé zvěře a musíme na něco kápnout. i kdyby jsme nechtěly

Pro dnešek se loučím....mějte super víkend, slunéčko nad hlavou a travičku pod hlavou, a miláčky vedle hlavy

Ahooojenkýýýý

23.2.2007 13:33

Poslouchám Impuls a říkali, že někde u Brna někdo postřelil 4 koně ve výběhu, ale že měli krvácející rány ale kulky v nich ne.. a prý kdyby je někdo pobodal tak že by se bránili nebo utekli. Tak nevím, víc neříkali!

tady je odkaz ale nic víc tam neni http://www.impuls.cz/zpravy/news.html

23.2.2007 13:36

dolinka napsal(a):
tady je odkaz ale nic víc tam neni http://www.impuls.cz/zpravy/news.html

To je přesně to co říkali...

Leni, tak jaký máte zítra plán akce kulový blesk?

23.2.2007 13:47

To je přesně to co říkali...

Leni, tak jaký máte zítra plán akce kulový blesk?

no plán je ale určitě se nedodrží, chtěla bych vyrazit nejdíl do 9, ale předtím musíme nakrmit kravičky, pak Pavel slíbil že půjde pomoc se zabíjením prasete, Castík musí ještě naposledy vysát mamču, připravit boxík pro novou kobču a ten zbytek zásobit sene, senáží a vodou aby mi do večera neumřeli hlady a pak už jen nějak naložit Castíka, no to bude den

23.2.2007 13:51

dolinka napsal(a):
no plán je ale určitě se nedodrží, chtěla bych vyrazit nejdíl do 9, ale předtím musíme nakrmit kravičky, pak Pavel slíbil že půjde pomoc se zabíjením prasete, Castík musí ještě naposledy vysát mamču, připravit boxík pro novou kobču a ten zbytek zásobit sene, senáží a vodou aby mi do večera neumřeli hlady a pak už jen nějak naložit Castíka, no to bude den

Ale to zvládnete! Budu Vám moc držet pěsti aby všechno dobře dopadlo! Plán musí bý i když se časovšě nedodrží! A co to hříbátko, už jste mu vybrali nějaké jméno?

23.2.2007 13:55

Ale to zvládnete! Budu Vám moc držet pěsti aby všechno dobře dopadlo! Plán musí bý i když se časovšě nedodrží! A co to hříbátko, už jste mu vybrali nějaké jméno?

Ještě ne, spiše až ho trošku poznáme a jak se bude chovat, to samé ma u kraviček, když vidím jak se narodí a ty první dny jak se chovají podle toho dostanou jméno. Děkujem za držení palečku. Tak holky já razím vstříc víkendu a osudu. Mějte se krásně a užívejte si volno s koníkama. Ahoj a v pondělí dám vědět jak jsme dopadli!

23.2.2007 13:59

dolinka napsal(a):
Ještě ne, spiše až ho trošku poznáme a jak se bude chovat, to samé ma u kraviček, když vidím jak se narodí a ty první dny jak se chovají podle toho dostanou jméno. Děkujem za držení palečku. Tak holky já razím vstříc víkendu a osudu. Mějte se krásně a užívejte si volno s koníkama. Ahoj a v pondělí dám vědět jak jsme dopadli!

tak pápááá!

23.2.2007 14:04

tak pápááá!

Tak Ti koně v tom Brně jsou prý pobodaní

23.2.2007 18:15

maťa napsal(a):
Tak holky, koumejte, kde by se to dalo udělat....koumejte, kdy budete mít volno a možnost hlídání dětí a dravé zvěře a musíme na něco kápnout. i kdyby jsme nechtěly

Pro dnešek se loučím....mějte super víkend, slunéčko nad hlavou a travičku pod hlavou, a miláčky vedle hlavy

Ahooojenkýýýý

Jéžíš,no to snad není možný s těma pobodanejma koňma,to je fakt hrozný,kam ten svět spěje...
Venuldo,hele,co se mi povedlo : Duch !!!!

23.2.2007 18:17

jaruska napsal(a):
Jéžíš,no to snad není možný s těma pobodanejma koňma,to je fakt hrozný,kam ten svět spěje...
Venuldo,hele,co se mi povedlo : Duch !!!!

Tady medvědice s Fousem na boudě...

24.2.2007 08:12

jaruska napsal(a):
Tady medvědice s Fousem na boudě...

Halóóó,je tu někdóóó ?????

24.2.2007 11:21

jaruska napsal(a):
Halóóó,je tu někdóóó ?????

Néééníííííííííííííííí, !!!

24.2.2007 15:25

reldnis napsal(a):
Néééníííííííííííííííí, !!!

Dneska jsme se dostali ven,to bylo príííma!!!Kačenka vyhazovala,a Jaruška přesto všecko useděla!!Sic fňukala chvílema,ale dalo se to vydržet.No Kačenka byla dneska opravdu veselá,takhle nevyváděla ani když tu byl Kentík.Já si myslím,že měla obrovskou radost,že už je naše!!!!!!
Tohle už je cesta k domovu....

24.2.2007 15:29

jaruska napsal(a):
Dneska jsme se dostali ven,to bylo príííma!!!Kačenka vyhazovala,a Jaruška přesto všecko useděla!!Sic fňukala chvílema,ale dalo se to vydržet.No Kačenka byla dneska opravdu veselá,takhle nevyváděla ani když tu byl Kentík.Já si myslím,že měla obrovskou radost,že už je naše!!!!!!
Tohle už je cesta k domovu....

Queenuše se dneska trochu proběhla....

24.2.2007 15:31

jaruska napsal(a):
Queenuše se dneska trochu proběhla....

A Motoruška po vyjížďce hází záda !!!!!

24.2.2007 15:33

jaruska napsal(a):
A Motoruška po vyjížďce hází záda !!!!!

24.2.2007 15:35

jaruska napsal(a):

Queenuše řááádííííí!!!

24.2.2007 15:36

jaruska napsal(a):
Queenuše řááádííííí!!!

A tady už se jde napojit....

maťa

24.2.2007 15:51
maťa

jackie napsal(a):

Jarčííí, ahooj, krááásné foťulkýýýý

Tak jste si to hezky užili, co? Tady je dnes zimááá a pršššíííí a je úúúplně fůůůj bekaný počasí

Takže jeden upírek kavkazský...

maťa

24.2.2007 15:53
maťa

maťa napsal(a):
Jarčííí, ahooj, krááásné foťulkýýýý

Tak jste si to hezky užili, co? Tady je dnes zimááá a pršššíííí a je úúúplně fůůůj bekaný počasí

Takže jeden upírek kavkazský...

A takhle mi moji kluci hajají v noci u postýlky, aneb nebojím se vraha nic, mám u sebe partu hic

maťa

24.2.2007 15:54
maťa

jackie napsal(a):

Spinky spinky.....

maťa

24.2.2007 15:56
maťa

jackie napsal(a):

Ještě upírek....

maťa

24.2.2007 15:57
maťa

jackie napsal(a):

A poslední, šrotička buvolí kosti v podání medvídka

24.2.2007 16:01

maťa napsal(a):
Ještě upírek....

Jé,Máti,ty jsou boooožíííí!!!Upírek super,Gríša spinká krááásně!!!
No jo,užili,ale říkám,takhle Kačenka nevyhazovala snad rok,dneska jí to popadlo teda hrozně!!Fůůj,u Vás prčí,jo???No tady neprší,ale je pod mrakem,a je zima,proto ti koně byli dneska tak nabušený!!!!Dneska zlobil i Pierot,a jedinej koník,kterej byl moc hodnej,bylo moje sluníčko,Motoruška!!!!
Teda nechtěla bych se dostat Agbíškovi do pusinky!!!!Auuuauuuááááúúúúúú!

24.2.2007 16:05

maťa napsal(a):
A poslední, šrotička buvolí kosti v podání medvídka

No já jsem tudle ve Zverimexu taky na tu kost koukala a taky jsem jí medvědici chtěla koupit,jenže víš,co s tím dělá Fous?On by tu kost zahrabal,pitomec,a medvědice by jí pak nenašla!Tak jsem jim koupila ty buvolky jen maličké,aby to medvědice hned snědla.
Od rána myslím na Léni,dneska stěhujou tu huculičku s malým huculátkem,tak trpím s nima,jestli to dobře dopadlo!!!

maťa

24.2.2007 16:09
maťa

jaruska napsal(a):
No já jsem tudle ve Zverimexu taky na tu kost koukala a taky jsem jí medvědici chtěla koupit,jenže víš,co s tím dělá Fous?On by tu kost zahrabal,pitomec,a medvědice by jí pak nenašla!Tak jsem jim koupila ty buvolky jen maličké,aby to medvědice hned snědla.
Od rána myslím na Léni,dneska stěhujou tu huculičku s malým huculátkem,tak trpím s nima,jestli to dobře dopadlo!!!

No jooo, koníkům se takový nečasí asi líbí....nelítaj mouchy a komářiska a není jim ani hic, ani moc zima
Chtěla bych být konííííčkééém.......

U nás naštěstí nikdo nezahrabává, akorát jsou tu zlodějíčci v podání Gríšy a hamižné Batulky a nenápadné Nudle....jen ubohej Agbíšek nikomu nic neukradne, nééé že by nechtěla, ale jemu to nikdo nedovolí

Vlastně jooo, Léni dneska stěhuje....snad to dopadne dobře, a snad jim tam taky nepršká

24.2.2007 17:42

jackie napsal(a):

Fotky z výletu Tmavší kobylka je Puna, světlejší Vysmátá. Zajímali jsme se pak jen o tu tmavší, ukázala se jako větší pohodářka - cestu kolem igelitů zvládla na rozdíl od kolegyně bez "efektů".

Nicméně paní Horáková tam nebyla a nechtěla, aby na ni tam přítomná slečna sedala, když tam není, tak jsme na ní nejezdili. Ale aspoň jsem chtěla vidět, jak se chová při sedlání...no...sedlání v pohodě, pak si ale v boxe zaskákala jak nadmutá koza Pak už ale dobrý...

Obě ty kobylky měly takový ještě hříběcí kukuč...lituju ty jejich stájové vrstevníky, kteří musí už tvrdě trénovat, ale takový je holt osud plnokrevníků.

24.2.2007 17:44

strelish napsal(a):
Fotky z výletu Tmavší kobylka je Puna, světlejší Vysmátá. Zajímali jsme se pak jen o tu tmavší, ukázala se jako větší pohodářka - cestu kolem igelitů zvládla na rozdíl od kolegyně bez "efektů".

Nicméně paní Horáková tam nebyla a nechtěla, aby na ni tam přítomná slečna sedala, když tam není, tak jsme na ní nejezdili. Ale aspoň jsem chtěla vidět, jak se chová při sedlání...no...sedlání v pohodě, pak si ale v boxe zaskákala jak nadmutá koza Pak už ale dobrý...

Obě ty kobylky měly takový ještě hříběcí kukuč...lituju ty jejich stájové vrstevníky, kteří musí už tvrdě trénovat, ale takový je holt osud plnokrevníků.

24.2.2007 17:51

strelish napsal(a):

Ahoooj,tak co koupila jsi? já byla na maškarním s Peťkou dnes a místo tancování mě tam opili chlapi z jednoho jelcina a trochu vína ,no jsem to ale matka!!!!!

24.2.2007 17:55

bednarik petr napsal(a):
Ahoooj,tak co koupila jsi? já byla na maškarním s Peťkou dnes a místo tancování mě tam opili chlapi z jednoho jelcina a trochu vína ,no jsem to ale matka!!!!!

Nekoupila...musíme to řádně probrat...když jo, tak s ní bude spousta práce...začít od znova, včetně obsednutí, ale to až někdy nejdřív na podzim. Ale kobylka je to hodná, zvídavá, jen trošku vyjukaná...no ještě napůl hříbě...vlastně obě dvě :)

24.2.2007 17:57

strelish napsal(a):
Nekoupila...musíme to řádně probrat...když jo, tak s ní bude spousta práce...začít od znova, včetně obsednutí, ale to až někdy nejdřív na podzim. Ale kobylka je to hodná, zvídavá, jen trošku vyjukaná...no ještě napůl hříbě...vlastně obě dvě :)

A bonus na konec - kdo toho koně pozná?

24.2.2007 18:24

strelish napsal(a):
A bonus na konec - kdo toho koně pozná?

Katko,já ho poznám jenom proto,žes mi to napsala-je to Peruán????

24.2.2007 18:26

jaruska napsal(a):
Katko,já ho poznám jenom proto,žes mi to napsala-je to Peruán????

Tééda Jaruško, takhle to vykecat

24.2.2007 18:28

strelish napsal(a):
Tééda Jaruško, takhle to vykecat

Ale kdybys mi to nenapsala,tak bych ho fakt nepoznala,něják se mi nevryl do paměti....i když je tak šikovnej...

24.2.2007 18:35

jaruska napsal(a):
Ale kdybys mi to nenapsala,tak bych ho fakt nepoznala,něják se mi nevryl do paměti....i když je tak šikovnej...

No já se přiznám, že jsem ho taky nepoznala Tak nějak jsem ho tam ani nečekala, myslela jsem, že stojí v Zámrsku. Na fotkách to sice nevypadá, ale bylo na něm poznat, že už je to starej dědula a něco má za sebou.

24.2.2007 18:40

strelish napsal(a):
No já se přiznám, že jsem ho taky nepoznala Tak nějak jsem ho tam ani nečekala, myslela jsem, že stojí v Zámrsku. Na fotkách to sice nevypadá, ale bylo na něm poznat, že už je to starej dědula a něco má za sebou.

Kolik mu vůbec je?A ty kobylky,jak je tam vedeš,tak ta světlá je proti tý tmavší o hooodně větší....

24.2.2007 18:45

jaruska napsal(a):
Kolik mu vůbec je?A ty kobylky,jak je tam vedeš,tak ta světlá je proti tý tmavší o hooodně větší....

Podle všeho je mu 19 let.

Já je nevedu, to jen máme podobné bundy :-)

Jo jo, menší je, ale malinké oproti ostatním jsou obě

24.2.2007 19:39

jackie napsal(a):

Ahojky, nevím, zda tu někdo jste, ale aspoň vám napíšu, jak jsem se dneska zas uhnala...a pak si poletím dát nějakou véču.
Ráno přijela známá s 3 dětma (ve věku kolem 10 let)...takže jsem osedlala Buráka, na špagátek vzala Brebču a všici jsme vyrazili na dvě hodiny do terénu. Pěšky samozřejmě, vozily se jen dětičky, já si to celé odbyla po svých s Brebčou... A povím vám, jak nejsem na tolik dětí zvyklá, tak mi úplně vyhučely díru do hlavy, uf, nechtěla bych dělat ve školce, to ani náhodou!!! No a to nejzkušenější dítko (už byla prý na 4 jezdeckých táborech) jsem na poslední louce vzala za sebe za sedlo a pořádně jsem ji cvalem provezla kolem celé veliké louky, až už Burák nehodlal běžet - lotr línej )! Byla nadšená, držela se mne jak klíště, ale ani tak ji to neodradilo, aby nežadonila, že dojede na něm domů sama (aby jí koněnikdo nevedl). Tak jela lesem asi kilometr sama, Burák byl poslušný (a lehce utahaný), nezkoušel žádné lotroviny.
Po obědě (chleba s pomazánkou) jsem šla s kámošem dělat provizorní výběh pro odčervené kobyly. Trvalo nám to celé odpoledne, ono se řekne výběh, ale je velký jako hrom, navíc u lesa, tak se muselo vyřezat křoví a překážející větve, pak našroubovat izolátory, zabodat všude tyčky, natáhnout pásku, namontovat elektriku, odvést tam kobyly (je to až za kopečkem), dovézt jim tam vodu, vykopat díru na vodu (je tam pramen, bude tam samozásobení )... no řeknu vám, že i když jsem JEN pomáhala, jsem zas úplně grogy.
Brebča je v poho, díra se zavírá, už jen strháváme stroupek, jupííí!!!

24.2.2007 20:01

jackie napsal(a):
Ahojky, nevím, zda tu někdo jste, ale aspoň vám napíšu, jak jsem se dneska zas uhnala...a pak si poletím dát nějakou véču.
Ráno přijela známá s 3 dětma (ve věku kolem 10 let)...takže jsem osedlala Buráka, na špagátek vzala Brebču a všici jsme vyrazili na dvě hodiny do terénu. Pěšky samozřejmě, vozily se jen dětičky, já si to celé odbyla po svých s Brebčou... A povím vám, jak nejsem na tolik dětí zvyklá, tak mi úplně vyhučely díru do hlavy, uf, nechtěla bych dělat ve školce, to ani náhodou!!! No a to nejzkušenější dítko (už byla prý na 4 jezdeckých táborech) jsem na poslední louce vzala za sebe za sedlo a pořádně jsem ji cvalem provezla kolem celé veliké louky, až už Burák nehodlal běžet - lotr línej )! Byla nadšená, držela se mne jak klíště, ale ani tak ji to neodradilo, aby nežadonila, že dojede na něm domů sama (aby jí koněnikdo nevedl). Tak jela lesem asi kilometr sama, Burák byl poslušný (a lehce utahaný), nezkoušel žádné lotroviny.
Po obědě (chleba s pomazánkou) jsem šla s kámošem dělat provizorní výběh pro odčervené kobyly. Trvalo nám to celé odpoledne, ono se řekne výběh, ale je velký jako hrom, navíc u lesa, tak se muselo vyřezat křoví a překážející větve, pak našroubovat izolátory, zabodat všude tyčky, natáhnout pásku, namontovat elektriku, odvést tam kobyly (je to až za kopečkem), dovézt jim tam vodu, vykopat díru na vodu (je tam pramen, bude tam samozásobení )... no řeknu vám, že i když jsem JEN pomáhala, jsem zas úplně grogy.
Brebča je v poho, díra se zavírá, už jen strháváme stroupek, jupííí!!!

Janí,já jsem tadýý!!!No tak to sis dneska tedy mákla,já si nedovedu představit,že bych šla 2 hodiny pěšky vedle koně!!!A počkej,jak Tě bude zejtra bolet celej člověk!!!!Tak doufám,že si zajezdíš aspoň zítra!!!!No hlavně že to zranění Brebči je už v pohodě,vypadalo to fakt hrozně....Jakpak asi huculíčci,určitě už jsou doma,a malej i s mamčou se rozkoukávají-já ani nedospím do pondělka,jak jsem zvědavá!!!!

25.2.2007 12:16

jaruska napsal(a):
Janí,já jsem tadýý!!!No tak to sis dneska tedy mákla,já si nedovedu představit,že bych šla 2 hodiny pěšky vedle koně!!!A počkej,jak Tě bude zejtra bolet celej člověk!!!!Tak doufám,že si zajezdíš aspoň zítra!!!!No hlavně že to zranění Brebči je už v pohodě,vypadalo to fakt hrozně....Jakpak asi huculíčci,určitě už jsou doma,a malej i s mamčou se rozkoukávají-já ani nedospím do pondělka,jak jsem zvědavá!!!!

tak tu asi nikdo není,musím Vám sdělit novinu,Míša je prezidentka WRC místo Julinu ten odstoupil,takže Gratulujeme!!!!!!!!!!! Co děláte ,že nepíšete? já jsem celou noc nespala,mám nemocného Petříka,ale hodně. takže jdu udělat koně dokud mi síli stačí vypadá to na další neprospanou noc,

25.2.2007 12:59

bednarik petr napsal(a):
tak tu asi nikdo není,musím Vám sdělit novinu,Míša je prezidentka WRC místo Julinu ten odstoupil,takže Gratulujeme!!!!!!!!!!! Co děláte ,že nepíšete? já jsem celou noc nespala,mám nemocného Petříka,ale hodně. takže jdu udělat koně dokud mi síli stačí vypadá to na další neprospanou noc,

Ahoooj,no tak to já taky moc gratuluju!!!!Jak se někam dostane ženská,tak většinou se to začne rozvíjet,viz třeba Kladruby nad Labem!!!!Takže přejeme hodně úspěchů,Míšo!!!!
Jo,taky jsme dneska byli zase venku,bylo to príma,dneska byli ti dva zlobivci prozměnu hodní,Motoruška klasicky taky!!!
Tady přijímá úplatek od Oldy.....

25.2.2007 13:03

jaruska napsal(a):
Ahoooj,no tak to já taky moc gratuluju!!!!Jak se někam dostane ženská,tak většinou se to začne rozvíjet,viz třeba Kladruby nad Labem!!!!Takže přejeme hodně úspěchů,Míšo!!!!
Jo,taky jsme dneska byli zase venku,bylo to príma,dneska byli ti dva zlobivci prozměnu hodní,Motoruška klasicky taky!!!
Tady přijímá úplatek od Oldy.....

Soni,Petřík má nějákou ošklivou chřipku s teplotama,viď?Tak ať se brzo uzdraví!!!Tady teď řáděj všude neštovice,ale Jaruška je ještě vůbec neměla a pořád je nemá!!!Já bych radši,kdyby si to odstonala teď,ale ono se jim k Jarušce nechce nebo co!!!
Tady Jaruška čistí Kačence kopýtka....

25.2.2007 13:05

jaruska napsal(a):
Soni,Petřík má nějákou ošklivou chřipku s teplotama,viď?Tak ať se brzo uzdraví!!!Tady teď řáděj všude neštovice,ale Jaruška je ještě vůbec neměla a pořád je nemá!!!Já bych radši,kdyby si to odstonala teď,ale ono se jim k Jarušce nechce nebo co!!!
Tady Jaruška čistí Kačence kopýtka....

Tady Motoruška se svojí BUDOUCÍ malou jezdkyní......

25.2.2007 13:08

jaruska napsal(a):
Tady Motoruška se svojí BUDOUCÍ malou jezdkyní......

Motoruška kouká na letadlo,asi by se třeba taky ráda proletěla....

25.2.2007 13:11

jaruska napsal(a):
Motoruška kouká na letadlo,asi by se třeba taky ráda proletěla....

Ostatní koně mají deky,ale že Kačence ten starej ubrus sluší??
Musím jí nějákou malou dečku sehnat....

25.2.2007 13:13

jaruska napsal(a):
Ostatní koně mají deky,ale že Kačence ten starej ubrus sluší??
Musím jí nějákou malou dečku sehnat....

Oj,to jsem se unavila,unavila,unavila!

25.2.2007 13:16

jaruska napsal(a):
Oj,to jsem se unavila,unavila,unavila!

A krásné Motorčino válení-já jí prostě miluju!!!!!!!!!

25.2.2007 13:19

jaruska napsal(a):
A krásné Motorčino válení-já jí prostě miluju!!!!!!!!!

BLÉÉÉÉÉÉ !

bednařík petr

25.2.2007 15:37
bednařík petr

jaruska napsal(a):
BLÉÉÉÉÉÉ !

přesně tak,chřipka,ale on trpí chudinka,zvrací u toho,má průjem a horečky.pořád poplakává.....

25.2.2007 15:46

jackie napsal(a):

Ahojky, už jsem zas tadýýý!
Soni, to je mi prďolky líto, dej mu za mě pusu a přeju brzičké uzdravení!!!
Míšo, také se přidávám do zástupu gratulantů k tvému novému postu. A taky tě obdivuji za odvahu do toho jít a přeji hodně úspěchů a pevné nervy!!! Jistě je budeš potřebovat !! A cože s tím Julina seknul? Snad nestárne... ??? Míšo, doufám, že i přes tak velké pracovní nasazení si na nás najdeš chvilku a na Radě se ukážeš
Právě stahuju fotky z dnešní prochajdy... Jaruško, nesvezla jsem se ani dnes! Ale zas jsme s koníkama dokázali něco nového, uvidíš, až sem šoupnu fotky, právě je stahuju.

25.2.2007 15:58

bednařík petr napsal(a):
přesně tak,chřipka,ale on trpí chudinka,zvrací u toho,má průjem a horečky.pořád poplakává.....

Jo,Soni,to znám,Jaruška taky takhle zvracívala.Cokoliv vypila,za chviličku vyblinkala!!A teploty měla skoro 42,že jsme jí až museli balit do studenýho prostěrádla!!!No to mi jí bylo strašně líto,chudinka taky plakala,no ještě že teď už tak nemarodí!
Taky přeju,ať se Pétula drží,je to přece chlap!!!!!

25.2.2007 16:00

jackie napsal(a):
Míšo, také se přidávám do zástupu gratulantů k tvému novému postu. A taky tě obdivuji za odvahu do toho jít a přeji hodně úspěchů a pevné nervy!!! Jistě je budeš potřebovat !! A cože s tím Julina seknul? Snad nestárne... ??? Míšo, doufám, že i přes tak velké pracovní nasazení si na nás najdeš chvilku a na Radě se ukážeš
Právě stahuju fotky z dnešní prochajdy... Jaruško, nesvezla jsem se ani dnes! Ale zas jsme s koníkama dokázali něco nového, uvidíš, až sem šoupnu fotky, právě je stahuju.

No jsem zvědavá jako opice!!!Tak honééém!!!!

bednařík petr

25.2.2007 16:21
bednařík petr

jaruska napsal(a):
No jsem zvědavá jako opice!!!Tak honééém!!!!

Ahoj Jani,děkuji.pusenku mu dám,Já jsem se už svezláááááááááááá,ale jen malinko,neboť je ještě malinká,nic neudělala,ale myslím,že to příde.

25.2.2007 16:33

jackie napsal(a):

Soni, myslím, že to nepřijde, Brebča při obsedání taky nic neudělala, Jackie taky ne... a myslím, že pak Angie taky neudělá, haha! Smiř se s tím, že máš klidnou, ochotnou a hodnou kobylku... to je hrozný, co?
No a co my dneska? Byla jsem s majitelkou Angieho a její dcérenkou na vycházce. Holčina jela na Burákovi, panička si vedla ANgieho a já byla na ocet... jen s foťákem, hihi! No a na jedné pěkné louce už se mi nechtělo chodit, tak jsemsedla na Buráka já a taky jsem vzala Angíka do závěsu, holky, to byla parádáááááá!!!!

25.2.2007 16:36

jackie napsal(a):
Soni, myslím, že to nepřijde, Brebča při obsedání taky nic neudělala, Jackie taky ne... a myslím, že pak Angie taky neudělá, haha! Smiř se s tím, že máš klidnou, ochotnou a hodnou kobylku... to je hrozný, co?
No a co my dneska? Byla jsem s majitelkou Angieho a její dcérenkou na vycházce. Holčina jela na Burákovi, panička si vedla ANgieho a já byla na ocet... jen s foťákem, hihi! No a na jedné pěkné louce už se mi nechtělo chodit, tak jsemsedla na Buráka já a taky jsem vzala Angíka do závěsu, holky, to byla parádáááááá!!!!

Dokonce jsme i klusali, prcek se spíš nechal tahat než by dělal nějaký bordel. Taky jsme zkoušeli zatáčení do kruhů, chvíli malej opisoval vnitřní, chvíli vnější kruh, byl bombovej, fakt super! Zas mě to naladilo do dalších procházek, budu ho moci takhle tahat všude s sebou

25.2.2007 16:39

jackie napsal(a):
Dokonce jsme i klusali, prcek se spíš nechal tahat než by dělal nějaký bordel. Taky jsme zkoušeli zatáčení do kruhů, chvíli malej opisoval vnitřní, chvíli vnější kruh, byl bombovej, fakt super! Zas mě to naladilo do dalších procházek, budu ho moci takhle tahat všude s sebou

Úžasný je, jak prcek hned díky Burákovi pochopil, co je to Hou, Krok, Klus, nikam se necpal. A co ho hodně bavilo, být trochu pozadu a kousat Buráka zezadu pod stehnem. Ten jako správný mazák ani nehnul brvou a prckovy drzůstky toleroval úplně s přehledem, haha! Já už bych mu dala facana . Taky jsem je zkusila oba odložit na louce...

25.2.2007 16:40

jackie napsal(a):

Občas si kluci museli sdělit dojmy...

25.2.2007 16:41

jackie napsal(a):

A holčina i Buráka zvládala skvěle, když ho našíbovala směrem z kopce, tak ho i rozcválala

25.2.2007 16:43

jackie napsal(a):

No a my s mámou jsme si chtěly pokecat, pěkně v klidu, tak jsem nelenila a když tak pěkně malá zvládala Buráka, tak jsem jí přišpendlila i Angieho a celou skoro hodinu s ním jela až domů. Jsou oba moc šikovní (ta 13ti letá dívčina i Angie), mám z nich ooooobrovskou radost!!!

25.2.2007 16:45

jackie napsal(a):
A holčina i Buráka zvládala skvěle, když ho našíbovala směrem z kopce, tak ho i rozcválala

Krásně jim to spolu šlo a jak jim to slušelo !

25.2.2007 16:48

jackie napsal(a):

No a taky jsem musela zkontrolovat kobylky v odčervovacím výběhu... jsou tam absolutně spokojené, mají vlastní vodní pramen (vyvěrá přímo u branky výběhu), takže je to v podstatě automatická napaječka, haha! Cpou se tam trávou, že ani do balíku sena nezobly! Tak tady je spokojená Jackie...

25.2.2007 16:50

jackie napsal(a):

A když už jsem to tu tak zaplácala, tak ještě musím přihodit fotku Brebči...

25.2.2007 16:52

jackie napsal(a):

...a našeho klučičího stádečka...

25.2.2007 16:53

jackie napsal(a):
No a my s mámou jsme si chtěly pokecat, pěkně v klidu, tak jsem nelenila a když tak pěkně malá zvládala Buráka, tak jsem jí přišpendlila i Angieho a celou skoro hodinu s ním jela až domů. Jsou oba moc šikovní (ta 13ti letá dívčina i Angie), mám z nich ooooobrovskou radost!!!

Burák má pozorovací talent ...

25.2.2007 16:54

jackie napsal(a):

A taky zas pěkně ztloustnuuuuul!!!

25.2.2007 17:13

jackie napsal(a):

Ahoj Jani,tak ty jsi měla super den.(krásný fotky)Koukám že u Vás bylo pěkně,u nás byl dnes hrozný vítr,ale co hůř,Nera kulhá,takže z ježdění nebylo nic.Nemá nohu ani nateklou,ani jí nehřeje,takže bude nejspíš zakovaná.Nevím co by to mohlo být jinýho.
Jinak Míše taky gratuluji,a ať se jí na novém postu daří.
Zkusím přihodit taky nějaké fotky z dneška,ale nevím jestli mi to PC veme,pořád stávkuje z toho viru.

25.2.2007 17:18

jackie napsal(a):

No jo,Vy jste ale šííííkovný!!!!No to je parááááda!!!!Angie tam krááásně povídá Buráčkovi!!!!Moc hezký fotečky,opravdu!!!!
Jé,já budu odčervovat v pondělí nebo v úterý,to zas bude porod s tím naším hrabětem!

25.2.2007 17:21

jackie napsal(a):

Něják mi uniklo-Jackie už je obsednutá????

25.2.2007 17:31

jaruska napsal(a):
Něják mi uniklo-Jackie už je obsednutá????

Ahoj Iví, copak se stalo Neře, myslíš zakovaná? Jak dlouho je po kování? Většinou se to do tří čtyř dnů projeví. Hřeje jí kopýtko? Nemáte vyšetřovací kleště na kopyta? To bys pomocí nich zjistila sama, jestli je to z kování.
Jaruško, Jackie byla obsednutá v létě, ale žádný výcvik, jen obsednutí. Teď má přes zimu volno, začne jí základní výcvik tak v dubnu , květnu, to už jí budou tři roky pryč.

25.2.2007 17:33

jaruska napsal(a):
No jo,Vy jste ale šííííkovný!!!!No to je parááááda!!!!Angie tam krááásně povídá Buráčkovi!!!!Moc hezký fotečky,opravdu!!!!
Jé,já budu odčervovat v pondělí nebo v úterý,to zas bude porod s tím naším hrabětem!

Jaruško, u nás jsem všechny tři dámy musela odčervit já, bylo to v pohodě, u Jackie jsem nemusela ani použít ohlávku, haha, než se nadála, měla to v tlamě... kdybyste viděly ty škleby!!! A holkám se v tom odčervovacím výběhu tak hrozně líbí, že mi jich bude líto, až je zas povedeme zpět na pastvinu, hihi!!!
No a v úterý odčervím kluky, jsem zvědavá, jak to mrňata budou snášet... teda Angie dobře, to už mám vyzkoušený, ale ten druhý hříbek... no nevím...

25.2.2007 17:38

jackie napsal(a):
Ahoj Iví, copak se stalo Neře, myslíš zakovaná? Jak dlouho je po kování? Většinou se to do tří čtyř dnů projeví. Hřeje jí kopýtko? Nemáte vyšetřovací kleště na kopyta? To bys pomocí nich zjistila sama, jestli je to z kování.
Jaruško, Jackie byla obsednutá v létě, ale žádný výcvik, jen obsednutí. Teď má přes zimu volno, začne jí základní výcvik tak v dubnu , květnu, to už jí budou tři roky pryč.

No je to tak 9 dní po kování.Minulý víkend jsem byla jezdit(den po kování)na hale a druhý den venku a bylo to v poho.Ty kleště bohužel nemáme,asi budu muset zavolat kovářovi.Ona má tu kopytní stěnu hodně tenkou,tak je možný,že to bude z toho.A to má přitom ty nejmenší podkováky.A to jsem se tak těšila na víkend,že se pojedem projet.

25.2.2007 18:02

nerda napsal(a):
No je to tak 9 dní po kování.Minulý víkend jsem byla jezdit(den po kování)na hale a druhý den venku a bylo to v poho.Ty kleště bohužel nemáme,asi budu muset zavolat kovářovi.Ona má tu kopytní stěnu hodně tenkou,tak je možný,že to bude z toho.A to má přitom ty nejmenší podkováky.A to jsem se tak těšila na víkend,že se pojedem projet.

Ivčo, může to být nepřímé zakování, pokud má tu stěnu tenkou. Tak zkus aspoň rukou, zda jí kopyto hřeje nebo ne. Jestli je zakovaná, bude potřeba tu podkovu sundat. Tak ať ti kovářskej přijede raději co nejdřív... nebo spíš veterinář? Ten v případě potřeby umí podkovu taky zout... já bych volila veta. Držím palce,ať to nic není!!!!

25.2.2007 18:59

jackie napsal(a):

Iví, tak kde máš ty fotky... já jdu zas za chvíli spát a ani si je nebudu moct prohlídnout . Šup sem s nimi!!!

25.2.2007 19:56

jackie napsal(a):
Iví, tak kde máš ty fotky... já jdu zas za chvíli spát a ani si je nebudu moct prohlídnout . Šup sem s nimi!!!

Tak fotky Jani nepošlu,jen co jsem je vložila,tak mi spadnul net.Musím ho odnést na vyčištění,už je to akutní.A volala jsem kovářovi,tak zítra přijede.Tak zítra.Ahoj.

26.2.2007 06:17

nerda napsal(a):
Tak fotky Jani nepošlu,jen co jsem je vložila,tak mi spadnul net.Musím ho odnést na vyčištění,už je to akutní.A volala jsem kovářovi,tak zítra přijede.Tak zítra.Ahoj.

Přeji všem dobré ránko!!!Dneska je zas teplíčko, už jsem odložila zimní botky .
Lenko, tak jak to všechno v sobotu dopadlo? Co odvoz Castíka a co dovoz huculindy s hříbátkem??? Doufám, že jste vše zvládli na jedničku! Tak nás nenapínej a povídej!!!

26.2.2007 06:27

jackie napsal(a):
Přeji všem dobré ránko!!!Dneska je zas teplíčko, už jsem odložila zimní botky .
Lenko, tak jak to všechno v sobotu dopadlo? Co odvoz Castíka a co dovoz huculindy s hříbátkem??? Doufám, že jste vše zvládli na jedničku! Tak nás nenapínej a povídej!!!

Dobré ráno taky všem! Už jsem tady! Jdu hned stáhnout fotky a můžete se těšit na to naše budišovké hříbátko! Jmenuje se Oliver protože se narodil na Oldřicha! Tak prý je to podobný! Jinak jsem byla za Zahirkem, už je to velký kluk! A Zulka už má nožku taky lepší...

Přidejte reakci

Přidat smajlík