Čauky, nevíte náhodou někdo o nějakém domečku nejlíp se stodolou a pozemkem, kde by se dali umístit dva koníci? Nejlépe do 20 km od Trutnova. Pastviny nám skoupili a chtěj tam stavět domy, v dohledné době kolem povede dálnice, prostě pryč odsud, do přírody, na samotu u lesa...pokud možno za rozumný peníz a ve slušném stavu, ne ty předražené ruiny, co nabízejí realitky :-( nevíte někdo o něčem? Díky.
hancus
napsal(a):
Čauky, nevíte náhodou někdo o nějakém domečku nejlíp se stodolou a pozemkem, kde by se dali umístit dva koníci? Nejlépe do 20 km od Trutnova. Pastviny nám skoupili a chtěj tam stavět domy, v dohledné době kolem povede dálnice, prostě pryč odsud, do přírody, na samotu u lesa...pokud možno za rozumný peníz a ve slušném stavu, ne ty předražené ruiny, co nabízejí realitky :-( nevíte někdo o něčem? Díky.
Ahoj, já vím
Je to poloroubený dům (dříve penzion), se sklepem, normální záchody, elektrika, všechno, nádherná stodola, vlastní studna. Je to v Janovicích u Adršpachu. Kdyštak napiš na mejla, kdyby tě to zaujalo
.
avecaesar
napsal(a):
Ahoj, já vím
Je to poloroubený dům (dříve penzion), se sklepem, normální záchody, elektrika, všechno, nádherná stodola, vlastní studna. Je to v Janovicích u Adršpachu. Kdyštak napiš na mejla, kdyby tě to zaujalo
.
Jinak ta stodola je částečně podsklepená, je k tomu pozemeček, je to hned u lesa+louky. V Janovicích je i chov ČMB Dvorka, takže by se od nich dalo kupovat i seno a tak:)
avecaesar
napsal(a):
Jinak ta stodola je částečně podsklepená, je k tomu pozemeček, je to hned u lesa+louky. V Janovicích je i chov ČMB Dvorka, takže by se od nich dalo kupovat i seno a tak:)
cena záleží na dohodě, cca 3-3,5mil.
hancus
napsal(a):
Díky , bohužel tohle s našimi zaměstnaneckými almužnami je nad rámec našich možností :-( Ale líbilo by se mi tam, to zase jo.
Bohužel Vám nepomůžu, ale jen jsem Vám chtěla popřát dobrou volbu. Já jsem hledala strašně dlouho. Moje představa byla bývalé JZD, nebo něco podobného. Ale dneska jsem narazila na starou zemědělskou usedlost a po půl ročním hledání v realitkách, na internetu. ... Jsem konečně nadšená:-). A narazila jsem na to úúúúúplněěě náhodou, dneska jsem byla na vycházce na koni a potkala jsem jednoho staršího pána a ten na mě řval, vy byste na ty Vaše krasavce potřebovali naš barák:-). Asi za hodinu už jsem byla u něho a on mě provázel možná mojí budoucí stáji.Takže hlavu nahoru a mějte oči otevřené!!!!
hancus
napsal(a):
My prodáváme novostavbu na samotě, s pozemky i stodolou. Je to na Rváčově.
hancus
napsal(a):
Ajaj, to je móc daleko, na každodenní dojíždění by to nebylo, i tak díky.
mrkni na www.realit.cz jsou tam dvě nabídky 1. na samotě ,vhodné k chovu koní,osobně se mi to moc líbí cena 1960000,choustníkovo Hradiště,2.Trutnov Voletiny ,Pěkný domek to je, nějakou stáj byste postavili a můžete i dokoupit 10h půdy cena 1500000Kč snad jsem ti nějak pomohla .
jurasek
napsal(a):
mrkni na www.realit.cz jsou tam dvě nabídky 1. na samotě ,vhodné k chovu koní,osobně se mi to moc líbí cena 1960000,choustníkovo Hradiště,2.Trutnov Voletiny ,Pěkný domek to je, nějakou stáj byste postavili a můžete i dokoupit 10h půdy cena 1500000Kč snad jsem ti nějak pomohla .
Díky. O obou vím, já mám teda asi jinou předtsvau o domku v dobrým stavu :-) Voletiny nedostavěný, Ch.H. ruina. My pro sebe nepotřebujem žádnej palác, stačí nám dvě místnosti , hlavně, aby bylo kam píchnout koníky a hamu pro ně. Spíš jsem se chtěla zeptat, jestli někdo nevíte o nějakých nemovitostech, který nejsou v nabídce realitek, ty procházím pořád.