Recept na dlouhou hřívu.

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2007 17:17

Neznáte někdo recept na dlouhou hřívu. Strašně se mi líbí. Prosím, prosím pisejte.

28.2.2007 17:55

euiickaa napsal(a):
Neznáte někdo recept na dlouhou hřívu. Strašně se mi líbí. Prosím, prosím pisejte.

No já bych doporučila zaplétat a zaplétatpokaždé hříva dobře rostla když jsem koníkovi zaplétala hřívu....Takhle to má pořád....

28.2.2007 17:56

mispulka napsal(a):
No já bych doporučila zaplétat a zaplétatpokaždé hříva dobře rostla když jsem koníkovi zaplétala hřívu....Takhle to má pořád....

a takhle když se hříva rozplete....

28.2.2007 19:27

mispulka napsal(a):
a takhle když se hříva rozplete....

Jooo, tak to já si dovolim protestovat já dostala tip, že zaplétat, tak jsem zapletla a během noci měla dva copánky uhlodaný Prostě se to nelíbilo jedný koňský kamarádce, tak jí to žužlala a to moje trdlo se nechalo, takže má pěkný zuby a vypadá děsně... to je lepší celý nějak pravidelně od koní okousaný, než takový zuby... no sranda s nima, ale copánky jestli má koně se kterejma je kámoš, nedoporučuju

1.3.2007 07:28

kunicek napsal(a):
Jooo, tak to já si dovolim protestovat já dostala tip, že zaplétat, tak jsem zapletla a během noci měla dva copánky uhlodaný Prostě se to nelíbilo jedný koňský kamarádce, tak jí to žužlala a to moje trdlo se nechalo, takže má pěkný zuby a vypadá děsně... to je lepší celý nějak pravidelně od koní okousaný, než takový zuby... no sranda s nima, ale copánky jestli má koně se kterejma je kámoš, nedoporučuju

hriva pry nema zustavat dlouho zapletena protoze jak kun shyba hlavu tak se to napina a potom se uvolnuji cibulky a pada to. Ja taky kdyz jsem mela rasta na dva tydny na hlave tak jsem prisla o 1/5 vlasu. Jeste ze jich mam tolik

1.3.2007 08:25

euiickaa napsal(a):

Doporučila bych od Nutri Horse vitamíny H50Plus - jsou z té levnější kategorie , ale společne s kamarádkou se nám to osvědčilo ( máme araby ).
Opravdu je růst znatelný už po krátké době užívání.

1.3.2007 09:05

euiickaa napsal(a):

na jak dlouho ti vydrzi ten Nutri Horse?

1.3.2007 09:20

spirit napsal(a):
na jak dlouho ti vydrzi ten Nutri Horse?

1kg tak na měsíc cena kolem 275Kč

Přidejte reakci

Přidat smajlík