daisy86
napsal(a):
ahoj, mám 2 DVD po 60 minutách-Monty Roberts, je tam obsedání mladých koní v kruhovce, práce na lonži....
Na to jsem se tě chtěla taky zeptat. Nebo mi aspoň pověz, kde jsi je sehnala... Pálím všechno, ale u Montyho by mě to dost mrzelo ... Já mám knížku První kroky pod sedlem a Koně, práce ze země...Obě jsou fajn.
A pršet asi bude, fuuuj!!!
ladys
napsal(a):
Tak už máme druhou diskuzi, huráááá!!!
Ahojík to byla ovečkafocená v Horce, jestrašně přerostlá , strašně srandovní Já mám jdenu a tím že je jen jedna tak senás drží jako klíště
daisy86
napsal(a):
Já jsem ty DVD sháněla přes diskusi a jedna slečna/paní mi je přepálila za 500(žeprý původní cena byla 2000)ale já bych tolik nechtěla...
Prosím mě teda taky napiš, hm? Můžeme se nějak domluvit. Já viděla akorát DVD od V. Bořánka a si ho koupím, jen nemůžu nikde najít cenu na jeho stránkách, tak nevím.
iriska
napsal(a):
Ahojík to byla ovečkafocená v Horce, jestrašně přerostlá , strašně srandovní Já mám jdenu a tím že je jen jedna tak senás drží jako klíště
Krásná, nejlepší je, když se ostříhají do hola, to je sranda, hlavně, když to dělá umělec jako já a mají zuby ....
A jak jste se tu bavily o těch koních z ameriky, tak jsem zrovna nedávno koukala na americký inzeráty a tam měli koně tak za 750 - 1000 dolarů. Někteří byli dražší, to jo, ale jinak asi takhle. Nejdražší je převoz letadlem. Proddávali tam QH, dvouletého valacha a byl obsedlý !!! Na něm seděla baba, která měla snad 200 kg, koník chudák hlavu u země, vychrtlej, no hrůza... A ona seděla, smála se, strašná sranda no ...
Pro Mucanga : můžu se zeptat z jaké matky je Tvoje kobylka?, je nádherná !!!
Zítra asi budu opravdu fotit ve stáji..... chjo
ladys
napsal(a):
Krásná, nejlepší je, když se ostříhají do hola, to je sranda, hlavně, když to dělá umělec jako já a mají zuby ....
A jak jste se tu bavily o těch koních z ameriky, tak jsem zrovna nedávno koukala na americký inzeráty a tam měli koně tak za 750 - 1000 dolarů. Někteří byli dražší, to jo, ale jinak asi takhle. Nejdražší je převoz letadlem. Proddávali tam QH, dvouletého valacha a byl obsedlý !!! Na něm seděla baba, která měla snad 200 kg, koník chudák hlavu u země, vychrtlej, no hrůza... A ona seděla, smála se, strašná sranda no ...
Matka je Bueno Cherokee po CHerokee Colud otec Maurín je Billy Skip Bars
ladys
napsal(a):
Ahooj ladys, ale ty vaše kravičky tykrémový, ty jsou neuvěřitelný, můj sen je mít malinký telátko maj nádherný oči. Ty vaše jsou takový pořádný, žádný hubeňouři jak bejvaj. Jojo nejdřažší je sem toho koníka převézt,
iriska
napsal(a):
Ahooj ladys, ale ty vaše kravičky tykrémový, ty jsou neuvěřitelný, můj sen je mít malinký telátko maj nádherný oči. Ty vaše jsou takový pořádný, žádný hubeňouři jak bejvaj. Jojo nejdřažší je sem toho koníka převézt,
Ahojda...Jo to jsou charolais, nejlepší jsou telátka, na těch jsou vidět ty svaly hnedka po porodu. Ale taky se nám stalo, že jsme museli rozříznout kravičku, protože se jí narodilo strašně obrovský tele a museli jsme ho tahat navijákem na auta, jinak by odešla i kráva, ono se narodilo mrtvé... A jestli budeš chtít telátko, tak není problém, my prodáváme půlroční i starší . Když se narodí, tak mají modré oči, pak ztmavnou, ale po porodu jsou úžasný
. Máme teď nějaké březí, takže na jaře budou malinký, tak je nafotim. U nás rodí venku na pastvinách, to je bomba. Ale ochránci si myslí, že je to týrání, přitom ani v nejměnším. Lepší než v kravíně, kde jsou hned od matky...
Byla jsem fotit koníky (haflingy), ale neumím to uložit do pc, takže je sem dám až s valáškem.
ladys
napsal(a):
Ahojda...Jo to jsou charolais, nejlepší jsou telátka, na těch jsou vidět ty svaly hnedka po porodu. Ale taky se nám stalo, že jsme museli rozříznout kravičku, protože se jí narodilo strašně obrovský tele a museli jsme ho tahat navijákem na auta, jinak by odešla i kráva, ono se narodilo mrtvé... A jestli budeš chtít telátko, tak není problém, my prodáváme půlroční i starší . Když se narodí, tak mají modré oči, pak ztmavnou, ale po porodu jsou úžasný
. Máme teď nějaké březí, takže na jaře budou malinký, tak je nafotim. U nás rodí venku na pastvinách, to je bomba. Ale ochránci si myslí, že je to týrání, přitom ani v nejměnším. Lepší než v kravíně, kde jsou hned od matky...
Byla jsem fotit koníky (haflingy), ale neumím to uložit do pc, takže je sem dám až s valáškem.
Jeeee malinkýýýý telátka s modrejma očima Tak ty si holka s vesnice ju? Z přírody aod zvířátek, to je bomba, vyrůstat takhle někde na venkově
Tak já sem nějakou hodim
iriska
napsal(a):
Jeeee malinkýýýý telátka s modrejma očima Tak ty si holka s vesnice ju? Z přírody aod zvířátek, to je bomba, vyrůstat takhle někde na venkově
Tak já sem nějakou hodim
No já jsem z města z Trutnova, ale od mala se motám kolem koní a kraviček a tak, protože máme v rodině hodně zemědělců, tak celý prázdniny pryč, znáš to... A od mala jsem měla jasno, co chci dělat, tak jsem šla na zemědělku a pořád mě to drží. Ale potkala jsem přítele, který má takový malý (malý, trochu větší) stateček (no díky mě se rozrostl o koně), taková náhoda, to víš... Ale i kdybych ho nepotkala, tak bych vypadla někam na ranč nebo farmičku... Ale vlastně celý život mezi zvířátky, to je můj příběh .
ladys
napsal(a):
No já jsem z města z Trutnova, ale od mala se motám kolem koní a kraviček a tak, protože máme v rodině hodně zemědělců, tak celý prázdniny pryč, znáš to... A od mala jsem měla jasno, co chci dělat, tak jsem šla na zemědělku a pořád mě to drží. Ale potkala jsem přítele, který má takový malý (malý, trochu větší) stateček (no díky mě se rozrostl o koně), taková náhoda, to víš... Ale i kdybych ho nepotkala, tak bych vypadla někam na ranč nebo farmičku... Ale vlastně celý život mezi zvířátky, to je můj příběh .
A kde to je focené??
ladys
napsal(a):
tak to upřímě závidím,já mám chlapa skoro z města a ten ke zvířatům moc není,mám je rád,ale pomoc ode mě nečekej: jeho láska je kamion !!!!
bednarik petr
napsal(a):
tak to upřímě závidím,já mám chlapa skoro z města a ten ke zvířatům moc není,mám je rád,ale pomoc ode mě nečekej: jeho láska je kamion !!!!
Jéjej kamioňák.... Tak to ti nezávidím. Jak má chlap rád motory, tak je to zlý . Ikdyž ten můj tíhne zase k offroadu nebo ke čtyřkolkám, ikdyž mě to taky baví. Ale koně chce, taky chce jezdit a o krávy se taky někdo postarat musí. A jelikož se všechno dělá ručně, tak mu nic jiného nezbyde
bednarik petr
napsal(a):
Holky asi jste to nepřečetli,nevíte o paintce na prodej,chtěla bych ještě jednu,může to být i qh,ale starší,jednoho puberťáka obsedat stačí. Vím o jené krásné,ale 350tis, to bych tu mateřskou musela mít třikrát měsíčně.
ladys
napsal(a):
Jéjej kamioňák.... Tak to ti nezávidím. Jak má chlap rád motory, tak je to zlý . Ikdyž ten můj tíhne zase k offroadu nebo ke čtyřkolkám, ikdyž mě to taky baví. Ale koně chce, taky chce jezdit a o krávy se taky někdo postarat musí. A jelikož se všechno dělá ručně, tak mu nic jiného nezbyde
tak to on má rád taky pěkný autíčka,jsme spolu šest let a každý rok máme nové auto,hned octavie,hned passat,poslední byla Audi tak teď čekám co bude!!!
bednarik petr
napsal(a):
to je focený tady u nás, na horách byly tozas takový sranda závody místi tyčí stromky. Ale ta obloha, vypadá to jak konec světa coo. No s těma přítelema, to je problém k těm zvířatům, to vim, no .. ale tedka mám zaříkávače koní hehe, vám něco ukážu
Takhle vodí koně z výběhu, je línej takovou dálku hehe, a je taky z města, ale docela se přizpůsobil ne??
iriska
napsal(a):
to je focený tady u nás, na horách byly tozas takový sranda závody místi tyčí stromky. Ale ta obloha, vypadá to jak konec světa coo. No s těma přítelema, to je problém k těm zvířatům, to vim, no .. ale tedka mám zaříkávače koní hehe, vám něco ukážu
Takhle vodí koně z výběhu, je línej takovou dálku hehe, a je taky z města, ale docela se přizpůsobil ne??
Irisko,co to tam máš za paintíka?
iriska
napsal(a):
Tak to máte nějaké krááááásné hory, když je tam i super rovná jízdárna.... Moc moc závidím. Já jsem taky z hor a na rovinu tady nedohlédnu ani tam ani tam.... Ikdyž je tu dole pidi jízdárna, co tu zbyla po western městečku, co tu měl J. Kašpárek, ale tam chtějí něco stavět, chjo... To je otrava, abych zavolala bagr, aby mi tady něco vyhrabal .
iriska
napsal(a):
No a sleduješ JUJU? tam mají nabídky těhle koníčků, jinak tady u nás je jeden co dováží koníky z ciziny, jsou s dobrými původy, ale je to taky dost peněz kolem 250tis
bednarik petr
napsal(a):
Irisko,co to tam máš za paintíka?
To je půlroční mimčo po paintíkovi, ale mamča poník, takže to bude malinkej koník, ale je skvělej má modrý očičko a rád si zaboří čumáček do ovečky
iriska
napsal(a):
No a sleduješ JUJU? tam mají nabídky těhle koníčků, jinak tady u nás je jeden co dováží koníky z ciziny, jsou s dobrými původy, ale je to taky dost peněz kolem 250tis
čr mám prošňupanou křížem krážem,s Míšou spolupracuji,ke Kláře jezdím trénovat,ale to jsou fakt ceny, jeden pán co vozí koně mi slíbil poslat fotku palominy qh, po Junior reminic,tak čekám jak bude vypadat dávají i leasing ,ale je to ročka!!! matka je po Smart little lena
bednarik petr
napsal(a):
čr mám prošňupanou křížem krážem,s Míšou spolupracuji,ke Kláře jezdím trénovat,ale to jsou fakt ceny, jeden pán co vozí koně mi slíbil poslat fotku palominy qh, po Junior reminic,tak čekám jak bude vypadat dávají i leasing ,ale je to ročka!!! matka je po Smart little lena
Pak jedině koňa z USA, ale kvalitní vyjde s přepravou více jak na 500tis....Teď jsem viděla na netu valacha paint, podobného vaší, ale jak hledám ,nemůžu ho najít....
ladys
napsal(a):
Nebo se mi líbí cremmelo, co je na czqha... má také modré oči.
já chci jen kobylu,valach by mi doma neprošel a hřebec už vůbec ne,měla jsem hřebce a už nikdy více,věčně mi utíkal připouštět kobylky od sousedů ,měla jsem pevnou ohradu i s ohradníkem a stejně hajzlík zdrhal,pak jsem ho nechala vyřezat a byl pokoj ,pro změnu terorizoval mladé hříbata,
iriska
napsal(a):
No tak zkus tedy toho co je dováží, ten za to určitě nechtěl 500tis, já nevím jen to zkusit jeho icq jediný co mám je 399515347, ale bacha je to arogant
Jo tak já, co mám valacha, tak je na mlaďouchy taky dost ostrý... Ale s kobčou nevím, jak se bude snášet, snad dobře. Můj známý si dovezl valacha a dal za něj tuším asi 800 tis a ta přeprava letadlem je mastná... Pak si jedině počkej tak 4 roky na mého odchovance
ladys
napsal(a):
Jo tak já, co mám valacha, tak je na mlaďouchy taky dost ostrý... Ale s kobčou nevím, jak se bude snášet, snad dobře. Můj známý si dovezl valacha a dal za něj tuším asi 800 tis a ta přeprava letadlem je mastná... Pak si jedině počkej tak 4 roky na mého odchovance
jo a to už budu v důchodu,cha cha Však pan Sedláček "prý" dal za valacha od trenéraSapergia dal 700tis,to je přemrštěné,kdyby to byla kobyla,nebo plemeník dobře,ale valach!!
bednarik petr
napsal(a):
jo a to už budu v důchodu,cha cha Však pan Sedláček "prý" dal za valacha od trenéraSapergia dal 700tis,to je přemrštěné,kdyby to byla kobyla,nebo plemeník dobře,ale valach!!
Jo za tohohle asi, ale takový svaly jsem ještě neviděla, akorát má ted zranění, to je pak smůla, a právě Zuzka Pačesová s ním trenovala a když si na něho na tom kurzu sedla ten šlapal kal hodinky
iriska
napsal(a):
Jo za tohohle asi, ale takový svaly jsem ještě neviděla, akorát má ted zranění, to je pak smůla, a právě Zuzka Pačesová s ním trenovala a když si na něho na tom kurzu sedla ten šlapal kal hodinky
ted koukám vedle na ty prodávaný koně, toho poníčka jak obsedli ve dvou letech to jsou kravky
bednarik petr
napsal(a):
nenabízel náhodou 4letou klisnu a 3letého hřebce z německa? Myslím,že to byli sourozenci.
nevím jestli nabízel, já bych tolik za koníčka nedala, mě stačí, když si připustim od svojí kobčy kterou znám a vychovávám to od malička, chtěla jsem jen vědět, něco ohale se říkalo, kjsem se ho vyptávala a v tom jsme došli k tomu že je dováží
bednarik petr
napsal(a):
jo ještě holky, přenechám připuštění po paintovi Blue Eye Jane Valley,tak kdyby jste o někom věděli,dejte vědět. normálně stojí 12tis, já ho nechám za devět, díky
Aktualizuji..Nenechte si to holky , umřít
Můj bývalý skoro švagr...
barletka
napsal(a):
Aktualizuji..Nenechte si to holky , umřít
Můj bývalý skoro švagr...
Ahoj, tak teda nové fotečky Počasí nám včera vyšlo
Toto je naše Kerinka na procházce-do 2 týdnů bude mít hříbátko
daisy86
napsal(a):
Ahoj, tak teda nové fotečky Počasí nám včera vyšlo
Toto je naše Kerinka na procházce-do 2 týdnů bude mít hříbátko
Tak a tady jsme s holkama venku. Kira a Yokomi
daisy86
napsal(a):
Tak a tady jsme s holkama venku. Kira a Yokomi
A tady zase na Kiře-je to přítelova kobylka a mamina mojí Daisy
daisy86
napsal(a):
A co jste nafotili vy?Šupněte to sem
Hojda lidičky .. Tak fotečky mám, sice totálního bahňáka, ještě k tomu byl nějakej naštvanej a má prasklý kopýtko.... Takže já taky naštvaná, zabahněná, prasklý nic nemám, ale musí mi někdo uložit fotky, páč já to neumim
.. Teď si jdu odpočinout a pak sem hodim fotečky. A taky už jsem viděla pedigree, koník se jmenuje celým jménem Mister to Impress a hádejte, kdo je tatínek... No strašně těžká otázka, že jo???
ale už máme skoro termín, kdy si ho dovezeme dom, hurá !!!
ladys
napsal(a):
Hojda lidičky .. Tak fotečky mám, sice totálního bahňáka, ještě k tomu byl nějakej naštvanej a má prasklý kopýtko.... Takže já taky naštvaná, zabahněná, prasklý nic nemám, ale musí mi někdo uložit fotky, páč já to neumim
.. Teď si jdu odpočinout a pak sem hodim fotečky. A taky už jsem viděla pedigree, koník se jmenuje celým jménem Mister to Impress a hádejte, kdo je tatínek... No strašně těžká otázka, že jo???
ale už máme skoro termín, kdy si ho dovezeme dom, hurá !!!
Tak copak je s vámi? Tady vám ukážu toho bahňáka
ladys
napsal(a):
Tak copak je s vámi? Tady vám ukážu toho bahňáka
A znova.... Snaží se nějak vystříhat sebe
ladys
napsal(a):
A znova.... Snaží se nějak vystříhat sebe
Teda snažím se vystříhat sebe, ale tady už jsem a ani nevím, co mu chudáčkovi dělám
ladys
napsal(a):
Teda snažím se vystříhat sebe, ale tady už jsem a ani nevím, co mu chudáčkovi dělám
A tady zase spolu.... Tak taky něco posílejte....
ladys
napsal(a):
Lidičky žijeme???..Dala jsem tam fotečky a nikdo se ani nekouká...
Já koukala na fotečky...Přidávám jednu z dnešního krásnýho rána
mispulka
napsal(a):
Já koukala na fotečky...Přidávám jednu z dnešního krásnýho rána
Ráno bylo krásně to máš pravdu, ale odpolko už nic moc...Posílám Dollynku, na té jsem dlooooouho jezdila a rozuměly jsme si spolu
ladys
napsal(a):
Ráno bylo krásně to máš pravdu, ale odpolko už nic moc...Posílám Dollynku, na té jsem dlooooouho jezdila a rozuměly jsme si spolu
Jo ale už by mohlo být hezky...Všude je bahnoVůbec se nedá jezdit...V sobotu se se mnou ten můj prcek postavil na zadní a oba jsme spadli...Převrátil se na mě...A zrovna do toho největšího bahna kde ještě navíc stála voda
copak to je za kobylku???Má hezkej kukuč
Našla jsem ještě jednu fotečku z dneška...
mispulka
napsal(a):
Jo ale už by mohlo být hezky...Všude je bahnoVůbec se nedá jezdit...V sobotu se se mnou ten můj prcek postavil na zadní a oba jsme spadli...Převrátil se na mě...A zrovna do toho největšího bahna kde ještě navíc stála voda
copak to je za kobylku???Má hezkej kukuč
Našla jsem ještě jednu fotečku z dneška...
Je to Hafling. Jezdily jsme spolu na huberty, je to velká bojovnice. Super kobylka. Taková jemňoučká, iniciativní. Ale je hodně nervózní, koukavá... Ale když to s ní člověk um, tak to stojí za to
ladys
napsal(a):
Je to Hafling. Jezdily jsme spolu na huberty, je to velká bojovnice. Super kobylka. Taková jemňoučká, iniciativní. Ale je hodně nervózní, koukavá... Ale když to s ní člověk um, tak to stojí za to
Jééé holky at nám to tady nezanikne....Nemáte nějaké nové fotečky???Tady ta není nová ale at to tady rošku ožije
mispulka
napsal(a):
Jééé holky at nám to tady nezanikne....Nemáte nějaké nové fotečky???Tady ta není nová ale at to tady rošku ožije
Ahojda.
Tak já tu mám ještě Matýska. Taky hafling. Klidný, milý zvířátko... Udělá cokoli
ladys
napsal(a):
Ahojda.
Tak já tu mám ještě Matýska. Taky hafling. Klidný, milý zvířátko... Udělá cokoli
HERNA
bednarik petr
napsal(a):
Blue Eye Jane Valley
tak tuhle kobylu jsem si nechala utéct,škoda
bednarik petr
napsal(a):
tak tuhle kobylu jsem si nechala utéct,škoda
nevíte proč to jede do boku? Tento hřebec se má dovest,nebo možná je už dovezen
bednarik petr
napsal(a):
nevíte proč to jede do boku? Tento hřebec se má dovest,nebo možná je už dovezen
tohle vám musím ukázat ,super barva,,se mi hrozně líbí,je to tobiano,ale takové jsem ještě neviděla,stojí 500dolarů.
daisy86
napsal(a):
Jeee, ten je nádhernej
tahle fotka není nová, je z léta. Kira a já
ladys
napsal(a):
Ahooj, je tui někdo? Neměla jsem dlouho čas sem přijít. Ti paintíci jsou neuvěřitelní. Ně co sem hodim a ozvěte se
Pro Sarulinku- tak kde máš ty fotečky cooo???
ladys
napsal(a):
Mg Doc Joe Chex
ladys
napsal(a):
Já už chci teploučko
iriska
napsal(a):
Já už chci teploučko
Ahojda... Já chci teploučko taky. V pátek jedu za kobčou, tak ji vytáhnu ven a nafotim ji.... Jen doufám, že mě nebude čekat nějaké nečekané překvapení jako s valáškovym kopýtkem ... Pořád čekám na telefon, jak dopadl vet a ono nic... Zavolala bych a už se asi brzy neudržim, ale když já pořád někoho otravuju
s telefonem...... Ale chci mít jistotu, že jo...
Nenápadně se schováváme za ohradu
iriska
napsal(a):
Ahooj, je tui někdo? Neměla jsem dlouho čas sem přijít. Ti paintíci jsou neuvěřitelní. Ně co sem hodim a ozvěte se
Pro Sarulinku- tak kde máš ty fotečky cooo???
ahojky ale ja nevim jake fotky sem mam hoditjestli treba z vybehu nebo ze zavodu nebo odkud?? tak treba to je pavlinka na cauly
ladys
napsal(a):
Ahojda... Já chci teploučko taky. V pátek jedu za kobčou, tak ji vytáhnu ven a nafotim ji.... Jen doufám, že mě nebude čekat nějaké nečekané překvapení jako s valáškovym kopýtkem ... Pořád čekám na telefon, jak dopadl vet a ono nic... Zavolala bych a už se asi brzy neudržim, ale když já pořád někoho otravuju
s telefonem...... Ale chci mít jistotu, že jo...
Nenápadně se schováváme za ohradu
Lidičky tak copak je s vámi??? Byla jsem za kobuchou a už se nemůžu dočkat.... chjo, čekání je děsná věc, fakt... Tak pište, jak se připravujete na sezonu, vždyť už je tak krásně (občas)
ladys
napsal(a):
Lidičky tak copak je s vámi??? Byla jsem za kobuchou a už se nemůžu dočkat.... chjo, čekání je děsná věc, fakt... Tak pište, jak se připravujete na sezonu, vždyť už je tak krásně (občas)
Hlavička bez oušek, ale krásná ne??
ladys
napsal(a):
Hlavička bez oušek, ale krásná ne??
A děkuju mooooooc daisy86 za poštu ... Už jsem to zkoukla celé, je to super. Co koňuchy?? Něco nového?
ladys
napsal(a):
A děkuju mooooooc daisy86 za poštu ... Už jsem to zkoukla celé, je to super. Co koňuchy?? Něco nového?
Jasný, nemáš zač, snad to dobře poslouží. No, u koníků zatím nic novýho. Počasí je nic moc, tak čekám na neděli, to by mělo být pěkně, tak budeme fotit Včera u nás celý den pršelo, ale i tak jsme vyjeli ven, jako správní kovbojové. Na Vánoce jsem dostala nový australák, tak jsem ho musela hned vyzkoušet, co vydrží
Už se těším na hříboša, Kerina už by se měla každým dnem ohřebit
Takže v neděli sem šupnu snad další fotky
daisy86
napsal(a):
Jasný, nemáš zač, snad to dobře poslouží. No, u koníků zatím nic novýho. Počasí je nic moc, tak čekám na neděli, to by mělo být pěkně, tak budeme fotit Včera u nás celý den pršelo, ale i tak jsme vyjeli ven, jako správní kovbojové. Na Vánoce jsem dostala nový australák, tak jsem ho musela hned vyzkoušet, co vydrží
Už se těším na hříboša, Kerina už by se měla každým dnem ohřebit
Takže v neděli sem šupnu snad další fotky
Ahojda... jéééé, vy budete mít hříboše? Já si musím ještě rok počkat... Ty se máš, a která že kobylka čeká? a po čem? Hlvně aby to bylo zdrávé a čilé... Držim pěstičky a hnedka toho prcka nafoť...
ladys
napsal(a):
Ahojda... jéééé, vy budete mít hříboše? Já si musím ještě rok počkat... Ty se máš, a která že kobylka čeká? a po čem? Hlvně aby to bylo zdrávé a čilé... Držim pěstičky a hnedka toho prcka nafoť...
Mňam, igelitka... a tam budou určitě nějaké dobrotky
daisy86
napsal(a):
Ahoj, jasně, že hned jak se narodí, budu fotit a seznámím vás A čeká to ta tmavá kobylka, fotka je někde víc nahoře(Kerina). Bude to hříboš po šimlovatým arabovi, tak jsem zvědavá, co z toho vyleze
Ahojda... Tak to bude zajímavej tvoreček . Já budu taky poštět tu tmavou kobču, s Jacs Cro Bar, víš jak vypadá, ne? Je to plaváček s úhořím pruhem... Na fotce výš je mladej z tohoto spojení, tak jsem zvědavá jestli ten náš taky takhle vybledne
..
Tdy je taky on..
ladys
napsal(a):
Ahojda... Tak to bude zajímavej tvoreček . Já budu taky poštět tu tmavou kobču, s Jacs Cro Bar, víš jak vypadá, ne? Je to plaváček s úhořím pruhem... Na fotce výš je mladej z tohoto spojení, tak jsem zvědavá jestli ten náš taky takhle vybledne
..
Tdy je taky on..
Ten je šikovnejMohl by vypadnout taky takovej plaváček
Já jsem zvědavá jakou barvu bude mít ten náš hříboš a jestli to bude kobylka nebo hřebeček. Ale raději kobylka
Loni se nám narodili dva hřebečci a jedna kobylka, tak se necháme překvapit....
daisy86
napsal(a):
Já jsem zvědavá jakou barvu bude mít ten náš hříboš a jestli to bude kobylka nebo hřebeček. Ale raději kobylka
Já bych taky radši kobuchu, bojim se, aby nebyly s hřebcem problémy a nechtěla bych takového koníka kastrovat... ale i kdyby to byl hřebec, tak hlavně zdravej, to už je jedno.... Držim pěsti na kobylku
. Už hlídáš v noci ve stáji?
daisy86
napsal(a):
A takhle jsme byli včera venku Je to ale malinký
daisy86
napsal(a):
Chodím do školy, takže hlídat nemůžu, ale hned jak se narodí, tak budu informovaná
Ty se máš, že děláte takhle hromedné vyjížďky... To u nás by koníků bylo na jezdění dost, ale lidi žádný, škoda... Já už píšu ze zoufalství různým lidem, jestli by nechtěli jezdit, ale nikdo nic. Tak jsem teď sehnala kamarádku, ale je z daleka, tak aspoň občas dorazí.. Ale je to nuda, jezdit smam, sice se odreaguju, ale nic moc..
ladys
napsal(a):
Ty se máš, že děláte takhle hromedné vyjížďky... To u nás by koníků bylo na jezdění dost, ale lidi žádný, škoda... Já už píšu ze zoufalství různým lidem, jestli by nechtěli jezdit, ale nikdo nic. Tak jsem teď sehnala kamarádku, ale je z daleka, tak aspoň občas dorazí.. Ale je to nuda, jezdit smam, sice se odreaguju, ale nic moc..
Já si taky někdy zajedu ráda ven sama ale ve dvou nebo více lidech je to lepší. Nás je zase na ježdění dost...
daisy86
napsal(a):
Já si taky někdy zajedu ráda ven sama ale ve dvou nebo více lidech je to lepší. Nás je zase na ježdění dost...
Tak jsme se konečně dopracovala k nahrání fotek z jiného PC a můžu se k vám přidat. Jezdíme s valáškem rodeo, jen tak pro srandu, ale koník se toho docela chytil Bohužel teď bojuje s artrozou, tak uvidíme jestli budeme jezdit ještě letos =o( Tady jsme ve west. městečku Halter Valley na Plzeňsku, je to tam super
lenocka
napsal(a):
Tak jsme se konečně dopracovala k nahrání fotek z jiného PC a můžu se k vám přidat. Jezdíme s valáškem rodeo, jen tak pro srandu, ale koník se toho docela chytil Bohužel teď bojuje s artrozou, tak uvidíme jestli budeme jezdit ještě letos =o( Tady jsme ve west. městečku Halter Valley na Plzeňsku, je to tam super
tady pokus o rychlostky
lenocka
napsal(a):
To bylo na mě? Ne,kdepak,to není chlaďáček, ale kříženec hafling x hucul x fjord
Kde jste všichni? Venku je tak krásně a vy nemáte žádné fotečky? Tak nám už se konečně narodil hříboš Tady je
daisy86
napsal(a):
Kde jste všichni? Venku je tak krásně a vy nemáte žádné fotečky? Tak nám už se konečně narodil hříboš Tady je
Včerejší návštěva na pastvinách
daisy86
napsal(a):
Včerejší návštěva na pastvinách
Bizoni v prériiTěch sloupů si nevšímejte
daisy86
napsal(a):
Ahojda.... No ten je super!!!!
... Je to hřebeček? A jakpak se jmenuje? Má nádhernou lysinku... Já už budu mít do pátku koníky doma, tak pošlu fotečky, už se nemůžu dočkáááát!!!
ladys
napsal(a):
Ahojda.... No ten je super!!!!
... Je to hřebeček? A jakpak se jmenuje? Má nádhernou lysinku... Já už budu mít do pátku koníky doma, tak pošlu fotečky, už se nemůžu dočkáááát!!!
Jojo, je to zase hřebeček a jméno ještě nemá. Bude asi chvíli trvat, než se všichni nějak domluvímeTak jo, na fotky se budu těšit
daisy86
napsal(a):
Jojo, je to zase hřebeček a jméno ještě nemá. Bude asi chvíli trvat, než se všichni nějak domluvímeTak jo, na fotky se budu těšit
Ahoj Peti, pomalu měsíc se těším na malýho prcka a až se konečně narodí tak jsem nemocná... tomu se říká smůla. Ale doufám, že se brzo uzdravím a budu se s s ním moct pomazlit..
daisy86
napsal(a):
Neboj, ještě si ho užiješTakových prcků ještě bude
prcek
daisy86
napsal(a):
prcek
Ahojda. Tak mám Migouše doma... Je supr, včera jsem ho měla poprvé pod sedlem. Půl roku nepracoval, ale chová se špičkově. Dneska jsme byli taky venku, tak jsem něco nafotila, tak se jukněte.
Ve výběhu
ladys
napsal(a):
Ahojda. Tak mám Migouše doma... Je supr, včera jsem ho měla poprvé pod sedlem. Půl roku nepracoval, ale chová se špičkově. Dneska jsme byli taky venku, tak jsem něco nafotila, tak se jukněte.
Ve výběhu
Na vycházce