Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

Uživatel s deaktivovaným účtem

2.3.2007 10:43

Tak jedem k 50. a pak budem slavit!
To je ten krásný ryzák? U mě půjde do světa asi Zahirek...

2.3.2007 10:44

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Ha há tak zase nic

2.3.2007 10:44

markemic napsal(a):
Ha há tak zase nic

Já byla rychlejší!!!

2.3.2007 10:47

Já byla rychlejší!!!

Opravdu? Váhala se mezi ním a Emiškem, ne?

2.3.2007 10:47

Já byla rychlejší!!!

teda holky vy to vedete. dvě stejné rady....

2.3.2007 10:49

pretty 1 napsal(a):

Pretty, ty na té fotce vypadáš jak nevěsta, né jak maturantka:-). Já mám tady foto z tabla

2.3.2007 10:50

pretty 1 napsal(a):

Jo já jsem psala Vendul do té rady 48 . Ale dám to sem znova.

Od toho datumu co máš na fotkách za 8 dnů jsem měla maturák

A mám tu jednu fotečku (jsem v těch bílích šatech, tak se nelekněte)

2.3.2007 10:51

barletka napsal(a):

Emiškovi bych to asi nemohla udělat, děsím se kde by skončil... s tou jeho nožkou. A je to takový můj mazlík a pod sedlem mi vyhovuje. Zahirka by si asi koupila kámoška, bydlí o 2 vesnice dál, má domek, velké louky, už stáj po koně a chce nějakého rodinného mazla na vyjížďky. Zatím by ho nechala u mě a před 3. rokem by si ho vzala. Nikam do světa ho nedám, zatím. Ale jsme ve vázi rozhovorů, tak uvidíme...

2.3.2007 10:53

pretty 1 napsal(a):

já mám taky fotku z tabla...

2.3.2007 10:53

pretty 1 napsal(a):

Můžu se čistě ze zvědavosti zeptat odkud, je? Není z Čermné?

2.3.2007 10:56

barletka napsal(a):

Edit, jestli chceš něco poradit na chřipku,tak u nás opravdu suprově pomáhá PARALEN HOT DRINK. Dáš si 2 hrníčky, pak se sice zpotíš, ale 2 den je chřipka v tahu....
Vyzkoušeno

2.3.2007 11:00

pretty 1 napsal(a):

Tak nevím jestli jsi na svatbě nebo na plese!!!

2.3.2007 11:01

pretty 1 napsal(a):
Edit, jestli chceš něco poradit na chřipku,tak u nás opravdu suprově pomáhá PARALEN HOT DRINK. Dáš si 2 hrníčky, pak se sice zpotíš, ale 2 den je chřipka v tahu....
Vyzkoušeno

Já už zkoušela Coledrex-drink i tabletky.Ale problém je v tom, že to nevyležím, každé odpoledne utíkám k iáčkům dělat hnojíky. ale zkusím to .Děkuji za tip

2.3.2007 11:02

barletka napsal(a):

Není, je z Nových Těchanovic, jmenuje se Romana...
Ty asi myslíš Janu a toho jejího poníka, že?
Já chci dát Zahirka jen do zodpovědných rukou a to Romča je!

2.3.2007 11:04

pretty 1 napsal(a):
já mám taky fotku z tabla...

Vám to holky sluší... že bych ty svoje tablové taky naskenovala???? No aby jste se nelekly!!!

2.3.2007 11:07

Tak nevím jestli jsi na svatbě nebo na plese!!!

Neboj měla jsem tam skoro nejchudčí šaty z celé třídy. Ty fifleny od nás měli šaty i s obručema a tak. Chyběli jim jen ty závoje Abych to upřesnila chodila jsem na soukromou školu, pač mě na veterinu nevzali (astma a alergie) a tak už mi po termínu nezbývalo moc možností a na učňák jsme jít nechtěla)

2.3.2007 11:08

Vám to holky sluší... že bych ty svoje tablové taky naskenovala???? No aby jste se nelekly!!!

Jen je naskenuj. Alespoň Vás všechny pěkně uvidim. Ono u těch koňousků vás moc vidět neni

2.3.2007 11:09

pretty 1 napsal(a):
Neboj měla jsem tam skoro nejchudčí šaty z celé třídy. Ty fifleny od nás měli šaty i s obručema a tak. Chyběli jim jen ty závoje Abych to upřesnila chodila jsem na soukromou školu, pač mě na veterinu nevzali (astma a alergie) a tak už mi po termínu nezbývalo moc možností a na učňák jsme jít nechtěla)

Tak to teda bylo... no já byla v kalhotech :-))). ALe my jsme měli jenom takový soukromý stužkovách, žádné šerpy a tak...

2.3.2007 11:11

pretty 1 napsal(a):
Jen je naskenuj. Alespoň Vás všechny pěkně uvidim. Ono u těch koňousků vás moc vidět neni

Já se ale stydím....... Jelikož jsem ve fázi stěhování a mám všechno v krabicích na 4 místech tak až budu vybalovat, tak je najdu a naskenuju! Slibuju!!!!!!!
Lůco a co Ty máš vůbec za koníky? Jsem ve skluzu či co???

2.3.2007 11:15

Tak to teda bylo... no já byla v kalhotech :-))). ALe my jsme měli jenom takový soukromý stužkovách, žádné šerpy a tak...

Já jsem na stužkováku taky měla jen kalhoty. Na maturitním večírku taky. My jsme to měli v takovém pajzlu. No hrůza. Všichni se opily do němoty a pak to všem jedno.Na jaké škole si Vendulko maturovala?

2.3.2007 11:16

barletka napsal(a):
Já jsem na stužkováku taky měla jen kalhoty. Na maturitním večírku taky. My jsme to měli v takovém pajzlu. No hrůza. Všichni se opily do němoty a pak to všem jedno.Na jaké škole si Vendulko maturovala?

Na gymplu ve Vítkově... v roce 2002. A stužkovák jsme měli v Růži, bylo fajn. Chystám se ještě dálkově na vysokou, bohužel jsem zatím nenarazila na obor který by mě zaujal a bavil.. a donutil učit. Tak snad příští rok!!!!

2.3.2007 11:18

Na gymplu ve Vítkově... v roce 2002. A stužkovák jsme měli v Růži, bylo fajn. Chystám se ještě dálkově na vysokou, bohužel jsem zatím nenarazila na obor který by mě zaujal a bavil.. a donutil učit. Tak snad příští rok!!!!

A napadá tě nějaký obor, který by tě bavil?

2.3.2007 11:20

Já se ale stydím....... Jelikož jsem ve fázi stěhování a mám všechno v krabicích na 4 místech tak až budu vybalovat, tak je najdu a naskenuju! Slibuju!!!!!!!
Lůco a co Ty máš vůbec za koníky? Jsem ve skluzu či co???

Neboj ve zkluzu nejsi, pač já žádné koníky nemám. Já se k vám přifařila i bez koňousků.
No jezdim odmala a ale všude kde se dalo. Hlavně jeden pán u nás měl kobylku ČT a já ji jezdila, jenže ji prodal a já teď dlouho už nemám kde. A tak jsem si chtěla pořídit vlastního, ale bohužel můj přítel je obrovský nekoňák a tak mi dělal problémy........ a já pak přemýšlela o tom, že raději ještě počkám. Jsem ještě dost mladá a času na koníky mám dost.No nechávám to ustát.
Teď začínáme stavět baráček, takže by na koníky ani čas moc nebyl,ale jen co ho postavíme, tak zase začnu schánět. Já bych stejně nejraději jezdila někde u souromníka, protože na tom s časem nejsem zrovna nejlépe a mám docela strach, abych to vlastně zvládla. Ale tady v okolí nikdo takový neni. Jen lenka Dolinka ale ta je odmne už dost daleko. ALe už sem u ní byla a v sobotu možná zase přijetu viť Leni

2.3.2007 11:22

barletka napsal(a):

Já bych příští rok chtěla nastoupit na roční kurz do Velké Chuchle na problematiku a management sport. koní. Na konci si můžu udělat cvičitelák.

2.3.2007 11:23

barletka napsal(a):

Já nevím... koně, příroda, biologie... hlavně ne jazyky a chemie!!!!!!!!

2.3.2007 11:25

Já nevím... koně, příroda, biologie... hlavně ne jazyky a chemie!!!!!!!!

Já se přinutit, tak bych do toho šla.Jak to chodí, když studueš dálkově vysokou?

2.3.2007 11:26

pretty 1 napsal(a):
Neboj ve zkluzu nejsi, pač já žádné koníky nemám. Já se k vám přifařila i bez koňousků.
No jezdim odmala a ale všude kde se dalo. Hlavně jeden pán u nás měl kobylku ČT a já ji jezdila, jenže ji prodal a já teď dlouho už nemám kde. A tak jsem si chtěla pořídit vlastního, ale bohužel můj přítel je obrovský nekoňák a tak mi dělal problémy........ a já pak přemýšlela o tom, že raději ještě počkám. Jsem ještě dost mladá a času na koníky mám dost.No nechávám to ustát.
Teď začínáme stavět baráček, takže by na koníky ani čas moc nebyl,ale jen co ho postavíme, tak zase začnu schánět. Já bych stejně nejraději jezdila někde u souromníka, protože na tom s časem nejsem zrovna nejlépe a mám docela strach, abych to vlastně zvládla. Ale tady v okolí nikdo takový neni. Jen lenka Dolinka ale ta je odmne už dost daleko. ALe už sem u ní byla a v sobotu možná zase přijetu viť Leni

Aha, já už jsem zase v obraze!!! Díky za vysvětlení! Přítel je taky nekoňák, ale koníky mi toleruje. Uf, ještě že tak!

2.3.2007 11:26

barletka napsal(a):

Tyjo tak náš maturák do byla akce, jako žádná jiná. Maturantů bylo 50 a měli jsme to ve velikým kulturáku. Celkem nás ten maturák sál 430 tisíc. Byla to fakt darda.
Na té škole se to bralo i jako taková prezentace, takže vše muselo být extra. Tovíte od nás ze třídy jsme byly pouze 3 holky, které nebyly z rodiny podnikatelů, nebo vysokých manažerů......

2.3.2007 11:28

barletka napsal(a):
Já se přinutit, tak bych do toho šla.Jak to chodí, když studueš dálkově vysokou?

Většinou v sobotu jednou za měsíc jsou přednášky (celý den), někde v intervalu 1krát za 14 dní... pak nějaké cvičení a pak tam jezdíš na zápočty a na zkoušky....

2.3.2007 11:28

Aha, já už jsem zase v obraze!!! Díky za vysvětlení! Přítel je taky nekoňák, ale koníky mi toleruje. Uf, ještě že tak!

Tak to buď ráda. Ten můj to nemůže překousnout. Hlavně pak prej strašně smrdim a z ježdění mám prej velkej a ošklivej zadek
To mam z toho že sedim v knaclu 8 h deně

2.3.2007 11:29

pretty 1 napsal(a):
Tyjo tak náš maturák do byla akce, jako žádná jiná. Maturantů bylo 50 a měli jsme to ve velikým kulturáku. Celkem nás ten maturák sál 430 tisíc. Byla to fakt darda.
Na té škole se to bralo i jako taková prezentace, takže vše muselo být extra. Tovíte od nás ze třídy jsme byly pouze 3 holky, které nebyly z rodiny podnikatelů, nebo vysokých manažerů......

To mi jsme se skládali po 250Kč a všichni si mysleli o čertech..Kdy jsi maturovala?

2.3.2007 11:32

barletka napsal(a):
To mi jsme se skládali po 250Kč a všichni si mysleli o čertech..Kdy jsi maturovala?

Měla bych strach, že se nepřiutím se dona učit. Já bych rozhodně nešla do matematiky. Přemýšlela jsem, že bych šla na rok učit se jazyky.Třeby Lukášek Novák chodil na nějaké kurzy do Vítkova. Nastoupil tam jako začátečník a pak mu to šlo

2.3.2007 11:34

barletka napsal(a):

Maturám jsme měli 09.01.2004

2.3.2007 11:38

barletka napsal(a):
Měla bych strach, že se nepřiutím se dona učit. Já bych rozhodně nešla do matematiky. Přemýšlela jsem, že bych šla na rok učit se jazyky.Třeby Lukášek Novák chodil na nějaké kurzy do Vítkova. Nastoupil tam jako začátečník a pak mu to šlo

Ach jo, já mám v krku úplné peklo. Ve 12.50 mi jede bus ke koním. auto mám nepojízdné- Musím se Vám pochlubit co se stalo: Moje auto je tak můj ročník, tedy úplný šrotík, Ale jede a jsem mobilní. a protože jsem měla jiný klíček od dveří a zapalvaní, tak jsem si klíček od zapalování schovávala v jedné přihrádce. Nikdy by mě nenapadlo, že by měl někdo oněj zájem.Předevčírem jsem sedla do auta a oni se mi tam vloupali. Sto let staré radio-pryč. Klíče do zapalování-pryč. Naštěstí jim nešlo nastarovat, na to mám tajný systém...

2.3.2007 11:40

pretty 1 napsal(a):
Tak to buď ráda. Ten můj to nemůže překousnout. Hlavně pak prej strašně smrdim a z ježdění mám prej velkej a ošklivej zadek

No a já to pak vylítám :-)))) právě u koní! Ale smrdím stejně!

2.3.2007 11:41

pretty 1 napsal(a):

Aha tak to já minulý rok.

Holky, já už chci léto!!

2.3.2007 11:42

barletka napsal(a):
Ach jo, já mám v krku úplné peklo. Ve 12.50 mi jede bus ke koním. auto mám nepojízdné- Musím se Vám pochlubit co se stalo: Moje auto je tak můj ročník, tedy úplný šrotík, Ale jede a jsem mobilní. a protože jsem měla jiný klíček od dveří a zapalvaní, tak jsem si klíček od zapalování schovávala v jedné přihrádce. Nikdy by mě nenapadlo, že by měl někdo oněj zájem.Předevčírem jsem sedla do auta a oni se mi tam vloupali. Sto let staré radio-pryč. Klíče do zapalování-pryč. Naštěstí jim nešlo nastarovat, na to mám tajný systém...

No lidi jsou teda hrozní!!!! Beztak chtěli něco do šrotu . Ještě že se auto nedal! Já ke koníkům pojedu až ve 3, taky busem... a jinak krk ani necítím, nemám to z nachlazení, ale z toho neustálého mluvenííííííííííííííííí!!!! Už jsem na ty lidi dost nasr....

2.3.2007 11:43

barletka napsal(a):
Aha tak to já minulý rok.

Holky, já už chci léto!!

Tak to já už jsem stará baba :-)))

Já léto ani ne, stačí zelená travička!!!!!!!!! Edi kolik už máte natrénováno?

2.3.2007 11:47

barletka napsal(a):

Ahoj Barletko,no klidně se k nám přidej,že jo,děvčata?My se nebráníme a když se přimlouvá Venulda,tak to není co řešit!!!Ahoooj!!!!

Tak to já už jsem stará baba :-)))

Já léto ani ne, stačí zelená travička!!!!!!!!! Edi kolik už máte natrénováno?

Jsem v plné síle připravená vyhrávat!!10.března vyrážím na Pohár žen, jede i Šárka?Jinak právě mi potvrdila jedna slečna, že si zítra přijede pro valáška. Je z Orlové, tak to mám radost, bude kousek.Snad ho bud zvládat, Hynek sním spadl a má krk v límci a ránu přes celé čelo

pretty 1 napsal(a):

Mě zas ten muj říká, že mam zadek zbytečně malej, skoro žádnej, ale to mam taky z kanclu. Petr je taky nekoňák, ale koníky mi v poho toleruje, takže koukám, že máme s Venuldou asi štěstí, viď?

2.3.2007 11:54

barletka napsal(a):
Jsem v plné síle připravená vyhrávat!!10.března vyrážím na Pohár žen, jede i Šárka?Jinak právě mi potvrdila jedna slečna, že si zítra přijede pro valáška. Je z Orlové, tak to mám radost, bude kousek.Snad ho bud zvládat, Hynek sním spadl a má krk v límci a ránu přes celé čelo

Ahoj barletko, tak vítej v radě. Povíš nám něco o sobě, kolik máš koníků a tak?
Jo to mi Venuldo maturovali v roce 2002, viď?
My měli maturák 2 třídy ve velkym kulturáku, byl to večer na který nikdy nezapomenu. Strašně se mi to líbilo. taky jsme byli skvělá parta a scházíme se i teď.
I já bych chtěla zkusit dálkově vysokou, ale bojím se, jestli bych se donutila, už jsem ¨za ty roky nestudování dost zlenivěla

2.3.2007 11:55

pretty 1 napsal(a):

Teda Lůco,to je opravdu jak na svatbě,moc Ti to sluší!!!!
A na přítele nekoňáka se zavčasu vyprdni,to nebude dělat dobrotu,ledaže bys chodívala někam jezdit,ale i to Ti časem zatrhne!!!A na svoje vlastní koně s takovým přítelem úúúplně zapomeň,pak by tím trpěli ti koně,kteří nemůžou za to,že je druzí nemaj rádi!!!

2.3.2007 12:01

barletka napsal(a):

Šárka? Ta určitě ne, ta už na koni neseděla ani nepamatuju!!!!!!!!! Tak to ten prďola je nějaký hyperaktivní, ne?

2.3.2007 12:01

leennyy napsal(a):
Mě zas ten muj říká, že mam zadek zbytečně malej, skoro žádnej, ale to mam taky z kanclu. Petr je taky nekoňák, ale koníky mi v poho toleruje, takže koukám, že máme s Venuldou asi štěstí, viď?

No koně jdou, ale zadek mám prej velkej....

2.3.2007 12:02

jaruska napsal(a):
A na přítele nekoňáka se zavčasu vyprdni,to nebude dělat dobrotu,ledaže bys chodívala někam jezdit,ale i to Ti časem zatrhne!!!A na svoje vlastní koně s takovým přítelem úúúplně zapomeň,pak by tím trpěli ti koně,kteří nemůžou za to,že je druzí nemaj rádi!!!

Holky jdu papkat a za půl hoďky jsem tady zase!!!

2.3.2007 12:05

jaruska napsal(a):

S tímhle asi musím s Jaruškou souhlasit. KOně a takový antikoňák je ta nejhorší kombinace, bohužel
jaruško, dneska bych chtěla volat tu doktorku Březinovou, řekneš mi jaká je: je hodná? myslíš že nebude nadávat, až jí řeknu, že je koníkům 14 a 21lët a ještě nikdy neměli zuby dělaný? nakonec by chtěla koníky zkontrolovat i kamarádka, takže by přijela na 4 koně, snad jí to bude stačit, víc koní jsem nesehnala. Teda koně by byli, ale majitelé nechtějí

2.3.2007 12:09

leennyy napsal(a):
S tímhle asi musím s Jaruškou souhlasit. KOně a takový antikoňák je ta nejhorší kombinace, bohužel
jaruško, dneska bych chtěla volat tu doktorku Březinovou, řekneš mi jaká je: je hodná? myslíš že nebude nadávat, až jí řeknu, že je koníkům 14 a 21lët a ještě nikdy neměli zuby dělaný? nakonec by chtěla koníky zkontrolovat i kamarádka, takže by přijela na 4 koně, snad jí to bude stačit, víc koní jsem nesehnala. Teda koně by byli, ale majitelé nechtějí

Nebooj,Lenny,klidně jí zavolej,ale pochybuju,že Ti přijede honem,když to není tak akutní,mívá toho moc a jezdí opravdu doširokadodaleka!!!!No ale samozřejmě to zkus!!!Neboj,je fakt moc hodná,je to mladá holka,a určitě si budete rozumět!!Všechno,co budeš chtít,Ti vysvětlí,ničeho se neboj!!!

2.3.2007 12:14

Holky jdu papkat a za půl hoďky jsem tady zase!!!

Jmenuji se Edita, je mi 20let. Minulý rok jsem skončila na střední zemědlské a na dva dny na to šla pracovat do Hřebčína Klokočov ( tam kde má Vendulka Zahirka ve školce). Ale je to 14 co jsem tam skončila a nastupuji do nové práce, taky ke koníkům. Mám dva koníky. Jednu 7-letou klisnu čt a 9-letého valacha, kterého ale zítra posílám do světa:-(.Jezdím parkury, tedy snažím se)
Já si připadám jak kdybych psala inzerát do seznamky

2.3.2007 12:19

jaruska napsal(a):
Nebooj,Lenny,klidně jí zavolej,ale pochybuju,že Ti přijede honem,když to není tak akutní,mívá toho moc a jezdí opravdu doširokadodaleka!!!!No ale samozřejmě to zkus!!!Neboj,je fakt moc hodná,je to mladá holka,a určitě si budete rozumět!!Všechno,co budeš chtít,Ti vysvětlí,ničeho se neboj!!!

Já taky budu dělat zoubky. Slíbila jsem ji je na Vánoce, ale nějak jsem to zapinkala, ta to bude mít k nározkám. Ještě dostala nové sedýlko, ta se má, že?

2.3.2007 12:20

barletka napsal(a):
Jmenuji se Edita, je mi 20let. Minulý rok jsem skončila na střední zemědlské a na dva dny na to šla pracovat do Hřebčína Klokočov ( tam kde má Vendulka Zahirka ve školce). Ale je to 14 co jsem tam skončila a nastupuji do nové práce, taky ke koníkům. Mám dva koníky. Jednu 7-letou klisnu čt a 9-letého valacha, kterého ale zítra posílám do světa:-(.Jezdím parkury, tedy snažím se)
Já si připadám jak kdybych psala inzerát do seznamky

Edit,to je tady takovej zvyk,že každej nově příchozí se ostatním představí,aby všicí měli aspoň jakoutakouž představu a nemuseli z něj všechny informace páčit!Jsme taková maličká FBI co se informací týče.O nás si můžeš všechno přečíst ve starších Radách.
Není Ti ten koníček nějákej malej???To je Rolfíkova velikost....Dej nám na pokoukání nějákou fotečku ,kde jsi na parkuru,jestli máš!!!!

2.3.2007 12:26

barletka napsal(a):
Já taky budu dělat zoubky. Slíbila jsem ji je na Vánoce, ale nějak jsem to zapinkala, ta to bude mít k nározkám. Ještě dostala nové sedýlko, ta se má, že?

Jsou někde na polských stránkách, večer je pohledám. To je jasné počítala jsem stím, takže klidně se ptejte. Teď ale utíkám na koníky Sice mám horečku, ale to jim nevysvětlím.:-). Takže večer. Pápalala

posílám foto s mým valáškem.

2.3.2007 12:31

barletka napsal(a):
Jsou někde na polských stránkách, večer je pohledám. To je jasné počítala jsem stím, takže klidně se ptejte. Teď ale utíkám na koníky Sice mám horečku, ale to jim nevysvětlím.:-). Takže večer. Pápalala

no koukám chvilku tady člověk není a už nestíh číst. Vítám taky Barletku a mam dotaz co je to za hezkého poníka šimlíka, víš já jsem uchyláček na šimlíky .

Luci přijed, v neděli asi zřejmě budem pouštět Lucku do stáda tak to bude zábava, doufám že jí nebudem honit buhví kde.

Holky asi bude velká změna počasí, dneska mě strašně bolí kyčle, že ani nemůžu chodit a to jsme chtěla jít o víkendu aspon na chvilku jezdit ale to zřejmě nepůjde protože mě to bolí i když řídím auto, normálně si připadám jako stará babča v důchodu

2.3.2007 12:34

barletka napsal(a):

Valášek je moooc kráásnej-ta barva je hnědák nebo hodně tmavej ryzák?Ono to umělý světlo v tý hale to zkresluje...Tak se pořádně vypoť,no jo,já to znám,taky musím ke koním jít i kdybych neměla obě nohy,protože táta přijde z práce až kolem půl pátý kvečeru a nemohl by ještě kydat a dělat s Jaruškou úkoly.Vždycky si vezmu nějákej prášek proti bolesti,protože mě při tý blbý chřipce strašně,ale fakt strašně bolej klouby,že bych se nemohla ani hnout.Tak si vezmu prášek,ono to začne působit,tak vykydám,připravím a pak si jdu teprve zase lehnout a spím.Jinak to prostě s koníkama nejde.To samý,když mě třeba bolí zub,joooj,to naříkám,ale jít musííím!!!

2.3.2007 12:37

dolinka napsal(a):
no koukám chvilku tady člověk není a už nestíh číst. Vítám taky Barletku a mam dotaz co je to za hezkého poníka šimlíka, víš já jsem uchyláček na šimlíky .

Luci přijed, v neděli asi zřejmě budem pouštět Lucku do stáda tak to bude zábava, doufám že jí nebudem honit buhví kde.

Holky asi bude velká změna počasí, dneska mě strašně bolí kyčle, že ani nemůžu chodit a to jsme chtěla jít o víkendu aspon na chvilku jezdit ale to zřejmě nepůjde protože mě to bolí i když řídím auto, normálně si připadám jako stará babča v důchodu

Lenííí,tak to už to jaro opravdu bude,když Tě tak bolej kyčle,nééé???Já Ti to teda nepřeju,ale jaro chcíííí!!!!!!

2.3.2007 12:39

jaruska napsal(a):
Valášek je moooc kráásnej-ta barva je hnědák nebo hodně tmavej ryzák?Ono to umělý světlo v tý hale to zkresluje...Tak se pořádně vypoť,no jo,já to znám,taky musím ke koním jít i kdybych neměla obě nohy,protože táta přijde z práce až kolem půl pátý kvečeru a nemohl by ještě kydat a dělat s Jaruškou úkoly.Vždycky si vezmu nějákej prášek proti bolesti,protože mě při tý blbý chřipce strašně,ale fakt strašně bolej klouby,že bych se nemohla ani hnout.Tak si vezmu prášek,ono to začne působit,tak vykydám,připravím a pak si jdu teprve zase lehnout a spím.Jinak to prostě s koníkama nejde.To samý,když mě třeba bolí zub,joooj,to naříkám,ale jít musííím!!!

Koukám, že my potrhlice od koní jsme všechny stejný Horečka nehorečka, blbě, neblbě, přeci koníka nezanedbáme. U mě v okolí si vždycky klepou na čelo
Jo, Jaruško, tak jsem volala tý pani doktorce, mělas pravdu, je strašně milá, řekla, že jí mam zavolat v neděli, že zítra odjíždí na nějakej seminář. Říkala, že Roudnice není zas tak daleko, že to nebude problém, že přijede asi ve čtvrtek nebo pátek, což je super, s tím jsem vůbec nepočítala.

2.3.2007 12:42

leennyy napsal(a):
Koukám, že my potrhlice od koní jsme všechny stejný Horečka nehorečka, blbě, neblbě, přeci koníka nezanedbáme. U mě v okolí si vždycky klepou na čelo
Jo, Jaruško, tak jsem volala tý pani doktorce, mělas pravdu, je strašně milá, řekla, že jí mam zavolat v neděli, že zítra odjíždí na nějakej seminář. Říkala, že Roudnice není zas tak daleko, že to nebude problém, že přijede asi ve čtvrtek nebo pátek, což je super, s tím jsem vůbec nepočítala.

No vidíš,a Tys byla podělana.....Tak ať se Bóóóbikááá těší,neboj,nebude ho to bolet,ale radši ho vem před tím na nějákou delší projížďku,to víš,s unaveným koníkem se trochu líp pracuje než s nějákým nabušeným torpédem!!!

2.3.2007 12:45

jaruska napsal(a):

Jaruško taky bych si tojaro přála ale nevím jestliti oty moje kyčle přivolají, jelikož mam s nima problémy už od nějakejch 10 let a nikdy nic dobrého mi nepřinesli.

Holky já už se těším na víkend, konečně se trošku prosím a snad i odpočinu a příští týden se chcem vyrazit podívat na nějakej ten vozík na koníky

2.3.2007 12:47

leennyy napsal(a):

Holky, tak jsem zpátky. Ne, že bych se na to vykašlala , ale venku začlo šílěně pršet a já to mám od autobusu ještě asi 2km pěšky .Mám horečku a je mi fakt mizerně. Není to tak dávno - na Vánoce jsem ležela v nemocici, protože jsem astmatik a pro mě je chřipka zabiják. Kolem třetí přijede maminka a odveze mě tam autkem.Ten valašek je ryzák.

2.3.2007 12:49

dolinka napsal(a):
Jaruško taky bych si tojaro přála ale nevím jestliti oty moje kyčle přivolají, jelikož mam s nima problémy už od nějakejch 10 let a nikdy nic dobrého mi nepřinesli.

Holky já už se těším na víkend, konečně se trošku prosím a snad i odpočinu a příští týden se chcem vyrazit podívat na nějakej ten vozík na koníky

Už jsme tady! Já se taky těším na víkend budem koníkům vyměřovat ohradu a můžu začít shánět ten traktor na ty kůly, protřebuju jim to už nachystat!!!! Aby se mohli stěhovat! Mě z počasí bolí kolena a zatím nic...

2.3.2007 12:50

barletka napsal(a):
Holky, tak jsem zpátky. Ne, že bych se na to vykašlala , ale venku začlo šílěně pršet a já to mám od autobusu ještě asi 2km pěšky .Mám horečku a je mi fakt mizerně. Není to tak dávno - na Vánoce jsem ležela v nemocici, protože jsem astmatik a pro mě je chřipka zabiják. Kolem třetí přijede maminka a odveze mě tam autkem.Ten valašek je ryzák.

Ty se ale máš, i s odvozem! Ale tu horečku, tu Ti teda nepřeju! Edi a jak to dopadlo s těma WPB?

2.3.2007 12:51

dolinka napsal(a):

Jé,Lení,tak to mě mrzí,ty kyčle dokážou bolet hodně,to já vím.A nelze to nějákým způsobem léčit?
A na vozík přeju hodně šťastnou ruku při výběru!!!!!Jé,já bych ho taky brala,ale když jsme to tady s tátou probírali,tak je strašná spousta peněz za pojistku a pro nás,kteří jedeme někam dál opravdu málokdy,by se to opravdu nevyplatilo!!!Tak si ho občas za tu pětistovku půjčíme,to bude lepší!!!!

2.3.2007 12:53

Už jsme tady! Já se taky těším na víkend budem koníkům vyměřovat ohradu a můžu začít shánět ten traktor na ty kůly, protřebuju jim to už nachystat!!!! Aby se mohli stěhovat! Mě z počasí bolí kolena a zatím nic...

Holky WPB si koupily nějaké slečny z Kroměříže, byly kupovány za peníze Kalmana, takže vše bylo srovnáno a já mohla Z Klo odejít.

2.3.2007 12:54

barletka napsal(a):
Já už zkoušela Coledrex-drink i tabletky.Ale problém je v tom, že to nevyležím, každé odpoledne utíkám k iáčkům dělat hnojíky. ale zkusím to .Děkuji za tip

Hlavně to nemíchej dohromady Ten paralen hot drink má být oproti Coldrexu sáčkům chutnější.

2.3.2007 12:54

barletka napsal(a):
Holky WPB si koupily nějaké slečny z Kroměříže, byly kupovány za peníze Kalmana, takže vše bylo srovnáno a já mohla Z Klo odejít.

Aha, já jsem byla jen zvědavá jestli tam nezůstali... Co máš za nové sedýlko?

2.3.2007 12:56

jaruska napsal(a):
Jé,Lení,tak to mě mrzí,ty kyčle dokážou bolet hodně,to já vím.A nelze to nějákým způsobem léčit?
A na vozík přeju hodně šťastnou ruku při výběru!!!!!Jé,já bych ho taky brala,ale když jsme to tady s tátou probírali,tak je strašná spousta peněz za pojistku a pro nás,kteří jedeme někam dál opravdu málokdy,by se to opravdu nevyplatilo!!!Tak si ho občas za tu pětistovku půjčíme,to bude lepší!!!!

Jaruš to jsou moje slova... Máš nějaké zprávy o Kentíkovi?

2.3.2007 12:57

jaruska napsal(a):

Leni, budete si kupovat nový vozík? Minulý týden si můj bývalý přítel taky nový.Nebo máš v merku nějaký z druhé ruky?

2.3.2007 13:00

jaruska napsal(a):

Leni koukám, že s kyčlema na tom budem stejně. Zrovna včera a dnes bych se bolestí zbláznila. Mě teda bolí skoro jen levej. A taky nemůžu řídit auto, tedy respektivě mám problém sešlápnout spojku, ale co se dá dělat..... Jinak já s tím mám problémi od mala. Narodila jsme se s vykloubenýma nožičkama.... A víš co mi řekl doktor, že nejhorší na kyčle je právě jízda na koni tssss to zrovna. Ikdyž je pravda, že když jsem si občas blbě sedla, tak jsem myslela že se po.... a musela jsem tu nohu jakoby vrátit (neumím to popsat) taky to znáš??

2.3.2007 13:01

Jaruš to jsou moje slova... Máš nějaké zprávy o Kentíkovi?

Venuldo,nemám zprávy,ale příští víkend k němu plánujeme návštěvu-já už to nemůžu vydržet,chci vidět,jak tam válčí s vrstevníkama a jak se má a tak....Neboj,udělám pár foteček a pak je sem vložím!Já doufám,že jste taky zvědavé,že jo?

2.3.2007 13:02

jaruska napsal(a):

jaruško, já jsem ze všeho předem poprděná a pak zjišťuju, že to přeci nic neni. To samý bude do tý doby než ta paní doktorka přijede, bobeš je fakt posera, vůbec netušim jak to zvládne, nemá důvěru k cizým lidem. No, uvidíme
tak mě zas zlobí kolena, holky, to ale bude muset být změna počasí, když máme každá něco
a Jaruško, když jsi byla v Račiněvsi, to jste taky přijeli přepravníkem? a měla jsi tam z rodiny jen ty koníka nebo i Jaruška či manžel?Edit, když je ti tak mizerně, nechceš si fakt koupit ten Hot drink a zůstat dneska doma? Ať si zas něco neuženěš.

2.3.2007 13:05

leennyy napsal(a):
jaruško, já jsem ze všeho předem poprděná a pak zjišťuju, že to přeci nic neni. To samý bude do tý doby než ta paní doktorka přijede, bobeš je fakt posera, vůbec netušim jak to zvládne, nemá důvěru k cizým lidem. No, uvidíme
tak mě zas zlobí kolena, holky, to ale bude muset být změna počasí, když máme každá něco
a Jaruško, když jsi byla v Račiněvsi, to jste taky přijeli přepravníkem? a měla jsi tam z rodiny jen ty koníka nebo i Jaruška či manžel?Edit, když je ti tak mizerně, nechceš si fakt koupit ten Hot drink a zůstat dneska doma? Ať si zas něco neuženěš.

A když jsme u té bolesti už týden mě děsně bolí za krkem, chvílema si musím opřít hlavu, abych ji udržela.... a rameno! Malovala jsem celý domek válečkem a odneslo to rameno. Včera jsem málem koním nezvládla nanosit seno....

2.3.2007 13:08

leennyy napsal(a):

No proto Ti píšu,abys ho vzala na delší procházku nebo vyjížďku,unavenej koník tolik nepřemýšlí o tom,že by dělal nějáký kraviny,když to není bezpodmínečně nutný.
Kdepááák,Lenny,do Račiněvse jsme vždycky jezdili po kopytě,ale nevím,jestli tam s náma Jaruška už byla...možná jednou.Vloni jsme tam na Huberta nejeli,měli jsme tady v Královicích zrovna ten Country festival.Ale letos určitě přijedeme i s Jaruškou-po kopytě.Je to jen 17 kilometrů a s tím valachem to jednou jela v dešti za hodinu a půl,ale to byl blázen,teď by nám to s malou Jaruškou trvalo tak 2,5 hodinky.

2.3.2007 13:08

A když jsme u té bolesti už týden mě děsně bolí za krkem, chvílema si musím opřít hlavu, abych ji udržela.... a rameno! Malovala jsem celý domek válečkem a odneslo to rameno. Včera jsem málem koním nezvládla nanosit seno....

Dneska nemůžu, mám kobylku ustájenou u kamarádky a ona dnes nemůže. Otevírá obchod s jezdeckýma potřebama a dodělává tam poslední úpravy. Napsala jsem nový příspěvek - POMŮŽETE MI? tak se koukněte a třeba poraďte. děkuji.

2.3.2007 13:11

jaruska napsal(a):
Venuldo,nemám zprávy,ale příští víkend k němu plánujeme návštěvu-já už to nemůžu vydržet,chci vidět,jak tam válčí s vrstevníkama a jak se má a tak....Neboj,udělám pár foteček a pak je sem vložím!Já doufám,že jste taky zvědavé,že jo?

JOoooooooooooo!!!!

2.3.2007 13:12

barletka napsal(a):
Dneska nemůžu, mám kobylku ustájenou u kamarádky a ona dnes nemůže. Otevírá obchod s jezdeckýma potřebama a dodělává tam poslední úpravy. Napsala jsem nový příspěvek - POMŮŽETE MI? tak se koukněte a třeba poraďte. děkuji.

Už jsem Ti tam něco napsala!!

2.3.2007 13:12

leennyy napsal(a):

holky chcem koupit nový, to je jako z ojetinama, sice ho koupiš levněji ale pak donej budeš vrážet peníze na opravy, to by se musel povest najít nějakej slušněj,málo používanej, no uvidíme.

Luci já to mam z běhání, od mala jsmeběhala závodně a pak jsem přestala tak jsem začala strašně růst a nějak to mé tělo nezvládlo a navíc má málo tuku tak prý mi ty klouby dřou o sebe, ale když mi doktor chtěl píchat injekce tak jsem mu utekla z ordinace a nikdy jsem se tam už nevrátila

2.3.2007 13:14

JOoooooooooooo!!!!

Venuldo,Ty se na tom domečku odděláš!!!!To sis nemohla pozvat nějákého švarného mládence,on by to za Tebe ponatíral?Chlapi tohle přeci jen hned tak nezničí....

2.3.2007 13:14

jaruska napsal(a):
No proto Ti píšu,abys ho vzala na delší procházku nebo vyjížďku,unavenej koník tolik nepřemýšlí o tom,že by dělal nějáký kraviny,když to není bezpodmínečně nutný.
Kdepááák,Lenny,do Račiněvse jsme vždycky jezdili po kopytě,ale nevím,jestli tam s náma Jaruška už byla...možná jednou.Vloni jsme tam na Huberta nejeli,měli jsme tady v Královicích zrovna ten Country festival.Ale letos určitě přijedeme i s Jaruškou-po kopytě.Je to jen 17 kilometrů a s tím valachem to jednou jela v dešti za hodinu a půl,ale to byl blázen,teď by nám to s malou Jaruškou trvalo tak 2,5 hodinky.

Holky, koukám ,že je tady opravdu rada starších a chromejch. Nechte už toho, jsme přeci mladice, že Jaruško a takový řečí, kdo koho co bolí sem nepatří
Máme tu víkend, to bude paráda, teplo, sluníčko, jaro se k nám blíží,juuupppííííí
Jaruško, tak to teda neni daleko, to je fajn, jen doraž na motorčičce, seznámíme ji s Bobikem, hezky je vedle sebe uvážem a popovídáme si.

2.3.2007 13:17

dolinka napsal(a):
holky chcem koupit nový, to je jako z ojetinama, sice ho koupiš levněji ale pak donej budeš vrážet peníze na opravy, to by se musel povest najít nějakej slušněj,málo používanej, no uvidíme.

Luci já to mam z běhání, od mala jsmeběhala závodně a pak jsem přestala tak jsem začala strašně růst a nějak to mé tělo nezvládlo a navíc má málo tuku tak prý mi ty klouby dřou o sebe, ale když mi doktor chtěl píchat injekce tak jsem mu utekla z ordinace a nikdy jsem se tam už nevrátila

Já závodně hrála volejbal a z toho mě bolí snad všechny klouby! A doktorovi nejdu!!!!!!!

2.3.2007 13:17

dolinka napsal(a):

Já zítra , nebo v neděli si budu stěhovat kobylku a pojedu po kopytě, je to asi 17km. pokud chcete kouněte se na moji novou stáj, kde budu mít kobylku a práci. Jsou tam samí PH, QH. Působí tam Tom zajac.

www.hradisko.cz

2.3.2007 13:18

barletka napsal(a):
Já zítra , nebo v neděli si budu stěhovat kobylku a pojedu po kopytě, je to asi 17km. pokud chcete kouněte se na moji novou stáj, kde budu mít kobylku a práci. Jsou tam samí PH, QH. Působí tam Tom zajac.

www.hradisko.cz

Tak to Edi zase přesedláš na western, ne? S takovým trenérem... Nebo tam máš zázemí i pro parkůr?

2.3.2007 13:23

Já závodně hrála volejbal a z toho mě bolí snad všechny klouby! A doktorovi nejdu!!!!!!!

Jéé,Venuldo,já sice néé závodně,ale jen rekreačně a hrozně ráda bych hrála i teď,jenže tady bych musela do Slanýho a to je problém ten odvoz.A taky jsem dostala kráásnou smeč mezi lampy,až se mi rozlítly brejle,každý sklo na svoji stranu!!!!

2.3.2007 13:24

Tak to Edi zase přesedláš na western, ne? S takovým trenérem... Nebo tam máš zázemí i pro parkůr?

Je tam 5 parkuráku. Trenuje tam Živníček

Posílám moje hafáčky.

2.3.2007 13:24

jaruska napsal(a):
Venuldo,Ty se na tom domečku odděláš!!!!To sis nemohla pozvat nějákého švarného mládence,on by to za Tebe ponatíral?Chlapi tohle přeci jen hned tak nezničí....

Když já jsem se na to tak těšila, víš, že už to bude takové finále... Moc mě to bavilo, ale přecenila jsem své síly a 3 den po začátku jsem se ani nemohla vysléct... Příště dám na Tvé rady!!!

2.3.2007 13:25

barletka napsal(a):

Posílám moje hafáčky.

Jé, hafani!!!
Živníček co býval na Hradci nad Moravicí? MVDr. Živníček?

2.3.2007 13:27

leennyy napsal(a):
Holky, koukám ,že je tady opravdu rada starších a chromejch. Nechte už toho, jsme přeci mladice, že Jaruško a takový řečí, kdo koho co bolí sem nepatří
Máme tu víkend, to bude paráda, teplo, sluníčko, jaro se k nám blíží,juuupppííííí
Jaruško, tak to teda neni daleko, to je fajn, jen doraž na motorčičce, seznámíme ji s Bobikem, hezky je vedle sebe uvážem a popovídáme si.

No,Lenny,tak nevím,jestli by z toho Tvýho krásnýho Bóóóbikááá něco zbylo,kdybys ho uvázala vedle Motorky!!!Ona nekope jenom svoje koníky,ale ty,které nezná,by zabila!!!To by nebyl dobrej nápad!A kdy je něco v Račíněvsi?Nebo Ty mluvíš o Hubertu,jo?
Ale nebooj,pokecáááme,já si vyfotím Bóóóbikááá!!!!

2.3.2007 13:27

barletka napsal(a):

Posílám moje hafáčky.

Barletko tak to ti závidím, taky bych brala mít Toma tak blízko, ale budu muset vydržet zase na kurz a nebo se nímdomluvím, když bude ten vozík že bych se přijela podívat až k němu.

2.3.2007 13:28

jaruska napsal(a):
Jéé,Venuldo,já sice néé závodně,ale jen rekreačně a hrozně ráda bych hrála i teď,jenže tady bych musela do Slanýho a to je problém ten odvoz.A taky jsem dostala kráásnou smeč mezi lampy,až se mi rozlítly brejle,každý sklo na svoji stranu!!!!

To musela být sranda! Ale když jde o zdraví... Já měla vymknuté kotníky, převrácené prsty, otlučené kolena... ale moc mě to bavilo! Byla jsem smečařka ! Ale dneska bych tu prdel tak vysoko nezvedla!

2.3.2007 13:29

barletka napsal(a):

Posílám moje hafáčky.

Krásné borderky
Stáj taky pěkná, co tam budeš dělat, ošetřovatelku? A jak to máš daleko od domova?

2.3.2007 13:31

barletka napsal(a):

Posílám moje hafáčky.

Tý jo ale to ustájení tam,to je šlupka

2.3.2007 13:32

jaruska napsal(a):
No,Lenny,tak nevím,jestli by z toho Tvýho krásnýho Bóóóbikááá něco zbylo,kdybys ho uvázala vedle Motorky!!!Ona nekope jenom svoje koníky,ale ty,které nezná,by zabila!!!To by nebyl dobrej nápad!A kdy je něco v Račíněvsi?Nebo Ty mluvíš o Hubertu,jo?
Ale nebooj,pokecáááme,já si vyfotím Bóóóbikááá!!!!

To je to taková potvůrka, aby pak Bob nevypadal takhle
Mluvila jsem o burze. Ta bývá koncem června. Uvidíme, na schůzi Pecharovi i někdo říkal, ať burzu vůbec nedělá, že to nemá cenu, že tam nikdo nejezdí

2.3.2007 13:34

leennyy napsal(a):
Krásné borderky
Stáj taky pěkná, co tam budeš dělat, ošetřovatelku? A jak to máš daleko od domova?

Mám to asi 13km, budu dojíždět autem, tak se to dá. Pracovní doma je od 7.15, takže pohoda. Budu dělat ošetřovatelku, v létě agroturistiku, ale co je pro mě super, že pracovní doba je jen od pondělka do pátku je volno. Takže budu moc jezdit na závody. Posílám fotografii- Moje kobuška. Romantika, že?

2.3.2007 13:34

markemic napsal(a):
Tý jo ale to ustájení tam,to je šlupka

Tý jo,fakt,to je bomba-kdyby to bylo s tréninkem,tak to jo,ale jestli je to cena jen za ustájení-já chtěla směšných 500 za Šošonka,aspoň vidím,že jsem hoooodně pozadu.

2.3.2007 13:36

jaruska napsal(a):
Tý jo,fakt,to je bomba-kdyby to bylo s tréninkem,tak to jo,ale jestli je to cena jen za ustájení-já chtěla směšných 500 za Šošonka,aspoň vidím,že jsem hoooodně pozadu.

No že jo?5000 beru na Prahu ale i tak je to mocTo by se teda nedaloNo Tvých 500 za udtájko nikde neřikej neb se Ti tam pohrnou davy lidí

2.3.2007 13:38

markemic napsal(a):
No že jo?5000 beru na Prahu ale i tak je to mocTo by se teda nedaloNo Tvých 500 za udtájko nikde neřikej neb se Ti tam pohrnou davy lidí

No né,já žádný davy nechci,těch 500 by se týkala bývalo jen Šošonka,kdybysis ho bývala koupila,jinak ne,já sem nikoho už nechci na ustájení.

2.3.2007 13:38

barletka napsal(a):
Mám to asi 13km, budu dojíždět autem, tak se to dá. Pracovní doma je od 7.15, takže pohoda. Budu dělat ošetřovatelku, v létě agroturistiku, ale co je pro mě super, že pracovní doba je jen od pondělka do pátku je volno. Takže budu moc jezdit na závody. Posílám fotografii- Moje kobuška. Romantika, že?

A hříbátko nebude?

2.3.2007 13:39

jaruska napsal(a):
No né,já žádný davy nechci,těch 500 by se týkala bývalo jen Šošonka,kdybysis ho bývala koupila,jinak ne,já sem nikoho už nechci na ustájení.

A Markét to už vzdala?

2.3.2007 13:40

A Markét to už vzdala?

Nevzdala,ale nemá práci a tím pádem ani penízky....

2.3.2007 13:41

markemic napsal(a):

Jojo moje kobylka, která je zvyklá i dřevěnou budku bude v takové stáji!! Bude mít i solárko. já budu platit jen krmení, to se mám, co? Jinak čekala sem 14dní, než se uvolní místo.Je tam plno. Já se tak těším! A ta velikkááánnsskkáá hala

2.3.2007 13:41

jaruska napsal(a):

No to je mi jasný ale znáš lidi,jak by to zmerčili už by Ti tam cpali koňata,ikdyž už nemáte místo ani chuť

2.3.2007 13:43

jaruska napsal(a):
Nevzdala,ale nemá práci a tím pádem ani penízky....

Tak to je hned... ale Šošonek zatím zůstává, že?

2.3.2007 13:43

A Markét to už vzdala?

No jo,až bude práce,a jestli bude Šošík pořád k mání,tak neváhám....Ale takhle,nemůžu nic..Jinak v úterý mám další pohovorNo to bude zas něco..

2.3.2007 13:44

markemic napsal(a):
No jo,až bude práce,a jestli bude Šošík pořád k mání,tak neváhám....Ale takhle,nemůžu nic..Jinak v úterý mám další pohovorNo to bude zas něco..

Tak držím pěsti! Ať to výjde!

2.3.2007 13:45

markemic napsal(a):

Nebuď skeptická, třeba to zrovna vyjde. Budem držet všechny palce i kopýtka

2.3.2007 13:46

Tak to je hned... ale Šošonek zatím zůstává, že?

No Šošonek zatím zůstává,ale já mu nemůžu ani zatím sehnat nikoho na ježdění,protože nemám druhý sedlo.A kupovat sedlo za nejmíň 3 tisíce pro někoho,aby mohl jezdit,se mi fakt už nechce a ani to dělat nebudu.Pokud sedlo nesežene Rolf,tak toho Šošonka přeci jen budu muset prodat.já jsem,bohužel,na všechny dobré skutky jen doplatila,tak fakt už na dobročinnost prdímmmm....

2.3.2007 13:48

leennyy napsal(a):
Nebuď skeptická, třeba to zrovna vyjde. Budem držet všechny palce i kopýtka

Jé děkuju Vám moc holky,no to víte jak já bych ráda už někde byla..Ale konkurence je všude,dopadnout to může zase jako vždy všelijak,to člověk nikdy neví.Já se můžu nějak prezentovat,ale rozhodnutí je na nich no..

2.3.2007 13:49

jaruska napsal(a):
No Šošonek zatím zůstává,ale já mu nemůžu ani zatím sehnat nikoho na ježdění,protože nemám druhý sedlo.A kupovat sedlo za nejmíň 3 tisíce pro někoho,aby mohl jezdit,se mi fakt už nechce a ani to dělat nebudu.Pokud sedlo nesežene Rolf,tak toho Šošonka přeci jen budu muset prodat.já jsem,bohužel,na všechny dobré skutky jen doplatila,tak fakt už na dobročinnost prdímmmm....

Každý dobrý skutek je po zásluze potrestán, to přísloví určitě znáš, ne? Ale snad Rolf něco sežene!

2.3.2007 13:49

Tak se zase posunem kousek doleva, ne?

2.3.2007 13:50

Jaruš fotečky z dneška nemáme žádné?

2.3.2007 13:51

jaruska napsal(a):

Ale tak sedlo přece není důvod k prodávání ne?Když bude někdo chtít tak může i bez sedla,a když se mu chtít nebude tak to asi tak s tím chtěním horký nebude
A dobrej skutek je po zásluze taky potrestán,to je zákon schválnosti,ale rozhodně se kvůli blbejm zkušenostem nevzdávej

2.3.2007 13:59

Jaruš fotečky z dneška nemáme žádné?

Koza od nás ze stáje..

2.3.2007 14:04

barletka napsal(a):
Koza od nás ze stáje..

Jů., ta je hezounká.
A Edit jak to dopadlo s tim hřebcem na fotce, bylo hříbátko? Hřebec je teda kus
A ty jezdíš parkury? Normální závody nebo jen sranda závody? A co ten valášek, toho jsi teda prodala?Va fotce vypadal krásně, proč jsi se rozhodla, že si necháš kobylku a ne valáška?

2.3.2007 14:05

JJé, to je dobrý, jak jsi to posunula?
Tak venuldo, za chvilku už máme padla, viď? Ty už za chvilku, já za hodinku.

2.3.2007 14:11

leennyy napsal(a):

J8 za 5 minut, vpadnu z tadyma rychlostí blesku!!!! Už se těším na ty moje bahnitý koule! Tak se mějte krásně a v ponděllí zase ahoj!!!!!!!!!!!!!!!

2.3.2007 14:13

leennyy napsal(a):
Jů., ta je hezounká.
A Edit jak to dopadlo s tim hřebcem na fotce, bylo hříbátko? Hřebec je teda kus
A ty jezdíš parkury? Normální závody nebo jen sranda závody? A co ten valášek, toho jsi teda prodala?Va fotce vypadal krásně, proč jsi se rozhodla, že si necháš kobylku a ne valáška?

Kobylka nezůstala březí, jinak by se hříbátko narodilo letos v červnu. Jinak kobylka vahrála jednoznačně, ani jsem naváhala. Valaška mám chvilinku a prostě jsme si nesedli. Co mu příroda dala do krásy, tak mu ubrala v hlavince. Kobyku mám přes dva roky a letos bych chtěla sní oficiálně závodit, už příští týden vyrážíme

Nevadí, že sem dávám pořád ty foty, když mě to Vendulka tak pěkně naučila

2.3.2007 14:14

J8 za 5 minut, vpadnu z tadyma rychlostí blesku!!!! Už se těším na ty moje bahnitý koule! Tak se mějte krásně a v ponděllí zase ahoj!!!!!!!!!!!!!!!

Vendulko, pozdravuj!!!!!!!

2.3.2007 14:16

barletka napsal(a):
Vendulko, pozdravuj!!!!!!!

Leničko, a co jezdíš ty?

2.3.2007 14:19

barletka napsal(a):
Leničko, a co jezdíš ty?

Holky já už taky pádím, tak si užijte víkend a pěkně si zarajtujte na koňouscích.

Jo a všem oslavencům přeji jen a jen to nejlepší.....

pa pa

2.3.2007 14:21

leennyy napsal(a):

Jo jo tak už to tady zase všechno utíká ke koňousům.... A Ti bez koní zůstanou na ocetTak si to hlavně všichni užijte

2.3.2007 14:23

markemic napsal(a):
Jo jo tak už to tady zase všechno utíká ke koňousům.... A Ti bez koní zůstanou na ocetTak si to hlavně všichni užijte

Odkud jsi, Markétko? Ty ani nikam nechodíš?

2.3.2007 14:24

barletka napsal(a):
Leničko, a co jezdíš ty?

Jen sem dávej fotky, hodně, to my rády. jindy jich tu je plno, ale nejvíc zásobuje Jana, ta je ale na školení a Jaruška, která to dneska koukám fláká Já jezdim jen rekreačně, mam malýho koníka Bobíka. To je on.

2.3.2007 14:26

barletka napsal(a):

No jelikož teď nemám peníze nazbyt,tak teď si můžu nechat o koňování jen zdát
Já jsem ze Želevčic od Slanýho

2.3.2007 14:27

leennyy napsal(a):
Jen sem dávej fotky, hodně, to my rády. jindy jich tu je plno, ale nejvíc zásobuje Jana, ta je ale na školení a Jaruška, která to dneska koukám fláká Já jezdim jen rekreačně, mam malýho koníka Bobíka. To je on.

Kolik má Bobík v kohoutě?To Vypadá jako hooodně pííjemná velikost

2.3.2007 14:27

barletka napsal(a):

Bobík je nádherej, koukala jsem na něj už v oříškách.

To jsem já

2.3.2007 14:28

barletka napsal(a):

To jsem já

Jéé Tobě to sluší

2.3.2007 14:29

barletka napsal(a):

To jsem já

A já tak intezivě hledám někoho na spoluježdění, ale jsme od sebe daleko. To je škoda

2.3.2007 14:30

markemic napsal(a):

Márkét neboj , já jsem taky ještě v práci,a určitě brzo si taky koníka koupíš

2.3.2007 14:30

barletka napsal(a):
A já tak intezivě hledám někoho na spoluježdění, ale jsme od sebe daleko. To je škoda

Kolikpak je to kilometrů?Neřikej že jsi z MoravyTo bych se zasmála jakej dělá život naschvály

2.3.2007 14:32

dolinka napsal(a):

Děkuju Tino asi to potrvá ale já taky pevně doufám že se taky někdy dočkámAle už o tom sním mooc slouho takže mi nevadí si počkat na ten pravej časNo rychle utikej ke koňatůmuž je pátek a on Tě jistě netrpělivě očekávaj

2.3.2007 14:33

barletka napsal(a):

To jsem já

Děkuju, je to můj brouček, ale má jen 138KV asi. No, 140nanejvejš. Je to ale citová záležitost už letos 13let, takže bych ho nedala. Sice jsem haban a vypadám na něm opravdu asi komicky, časem mu možná pořídím velkýho kámoše, ale zatim mi na ty naše couračky stačí. V pohodě chodíme s velkejma koňma.
To jsi na tom valáškovi?

2.3.2007 14:34

dolinka napsal(a):

Jsem z Moravy

2.3.2007 14:36

leennyy napsal(a):
Děkuju, je to můj brouček, ale má jen 138KV asi. No, 140nanejvejš. Je to ale citová záležitost už letos 13let, takže bych ho nedala. Sice jsem haban a vypadám na něm opravdu asi komicky, časem mu možná pořídím velkýho kámoše, ale zatim mi na ty naše couračky stačí. V pohodě chodíme s velkejma koňma.
To jsi na tom valáškovi?

To je tak akorát,parádní výška,malí jsou nejlepší!!

2.3.2007 14:36

barletka napsal(a):
Jsem z Moravy

No tak normálka že...úúúplná klasikaNo co se dá dělat

2.3.2007 14:38

markemic napsal(a):
Děkuju Tino asi to potrvá ale já taky pevně doufám že se taky někdy dočkámAle už o tom sním mooc slouho takže mi nevadí si počkat na ten pravej časNo rychle utikej ke koňatůmuž je pátek a on Tě jistě netrpělivě očekávaj

to my dneska místo ježdění budem vymýšlet něco proti tomu klkání valacha. Rozhodli jsme se, že zkusíme ohradu ještě o asi 20 čísel zvýšit, aby na tu poslední kulatinu špatně dosáhl. jinak o něj něco přerazim, jestli to naučí toho mýho prďolu
Leni, budu držet palečky při vypouštění Luciky do stáda. Snad si to holky brzo vyříkaj a budou kámošky

2.3.2007 17:48

markemic napsal(a):
Ale tak sedlo přece není důvod k prodávání ne?Když bude někdo chtít tak může i bez sedla,a když se mu chtít nebude tak to asi tak s tím chtěním horký nebude
A dobrej skutek je po zásluze taky potrestán,to je zákon schválnosti,ale rozhodně se kvůli blbejm zkušenostem nevzdávej

No Markét,sedlo jako takový není důvod k prodávání,to samozřejmě ne,ale já jsem chtěla,že na Šošonka seženu třeba 2 holčiny,aby se na něm třeba neučily jezdit nebo by i třeba některá už uměla a mohla by jezdit s náma,ale ujišťuju Tě,že sice se na Šošonkovi jede bez sedla krásně,ale jenom když jede sám.Když jela jednou ta Lucka s náma bez sedla,tak spadla 3 x za vyjížďku a potřetí tak blbě,že se bouchla do zad.
A když se jedna malá holčina bude učit jezdit,tak se bude učit jezdit třeba 2 měsíce bez sedla,ale pak bude chtít s námi jezdit ven a já nemůžu čekat,že jí ti její rodiče koupěj sedlo,to ne. Jaruška má sedlo svoje a když tam někdo jezdí,tak chce jezdit taky.Tohle se všechno špatně popisuje,prostě už do toho nechci dávat žádný peníze,ale už ani svůj čas.Kdybysis ho bývala koupila Ty,dostala bys klíče od našeho baráku a kdy bysis přišla pro Šošonka, to by nám bylo úplně jedno.Takhle,kdyby sem na něj někdo chodil jezdit,tak musím být doma a věnovat se někomu-ne,to já jsem nikdy nechtěla,abych fungovala jako jezdeckej oddíl.Pak ze svého soukromí nic nemáš,nehledě na to,že jak už jsem psala,každá dobrá činnost je po zásluze potrestána-dítě spadne a co myslíš,že budou dělat rodiče?Hojit se na mě,poněvadž nemám přihlášenej oddíl,nic.
Takže jsem se rozhodla to něják s tím šŠošonkem vyřešit.není to lehké ani pro mě,ale nemůžu tady držet sice malého,ale poníčka jenom pro Rolfíka.Ten si ho taky koupit nemůže,tak ho musím prostě prodat.

Přidejte reakci

Přidat smajlík