Ahoj, neznáte někoho, kdo by levně ustájil koníka? Zkoušela jsem už všechno, ale soukromáci a lidi s koňma u baráku se nedají nijak vyhledat:o(. Nechci nic, jenom seno a celodenní (nebo co nejdelší) výběh. Jen Ostrava a blízké okolí, popř. trochu dál, pokud je dobré spojení. Dík všem, i když to tu nepatří:).
pepa
napsal(a):
Ahoj, neznáte někoho, kdo by levně ustájil koníka? Zkoušela jsem už všechno, ale soukromáci a lidi s koňma u baráku se nedají nijak vyhledat:o(. Nechci nic, jenom seno a celodenní (nebo co nejdelší) výběh. Jen Ostrava a blízké okolí, popř. trochu dál, pokud je dobré spojení. Dík všem, i když to tu nepatří:).
Teď jsem na equichannnel vyhazovala kamarádovi inzerát na ustájení u Ostravy. Tak to skoukni a posuď zda to odpovídá tvým nárokům i finnacím, případně mu zkus brnknout a domluv se s ním osobně. Jinak hodně štěstí....
pepa
napsal(a):
No, já jsem člověk s koňma u baráku, kteří jsou dokonce nonstop venku, kousíček od Ostravy a s dobrým spojením. Ale já ti ho zas neustájím, jednak mám kopytnatců tak akorát (i když netvrdím, že by se nevešel, ale prostě ne, taky chci mít nějaký volný čas) a druhak viz nemoderka Hledej hledej, koní a stájí je tu fakt dost