Ustájení Ostrava a okolí

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.3.2007 17:44

Ahoj, neznáte někoho, kdo by levně ustájil koníka? Zkoušela jsem už všechno, ale soukromáci a lidi s koňma u baráku se nedají nijak vyhledat:o(. Nechci nic, jenom seno a celodenní (nebo co nejdelší) výběh. Jen Ostrava a blízké okolí, popř. trochu dál, pokud je dobré spojení. Dík všem, i když to tu nepatří:).

3.3.2007 22:27

pepa napsal(a):
Ahoj, neznáte někoho, kdo by levně ustájil koníka? Zkoušela jsem už všechno, ale soukromáci a lidi s koňma u baráku se nedají nijak vyhledat:o(. Nechci nic, jenom seno a celodenní (nebo co nejdelší) výběh. Jen Ostrava a blízké okolí, popř. trochu dál, pokud je dobré spojení. Dík všem, i když to tu nepatří:).

Teď jsem na equichannnel vyhazovala kamarádovi inzerát na ustájení u Ostravy. Tak to skoukni a posuď zda to odpovídá tvým nárokům i finnacím, případně mu zkus brnknout a domluv se s ním osobně. Jinak hodně štěstí....

8.3.2007 17:01

janda napsal(a):
Teď jsem na equichannnel vyhazovala kamarádovi inzerát na ustájení u Ostravy. Tak to skoukni a posuď zda to odpovídá tvým nárokům i finnacím, případně mu zkus brnknout a domluv se s ním osobně. Jinak hodně štěstí....

Ahoj pro jakého koníka to ustájení sháníš?

8.3.2007 18:18

kessidis napsal(a):

ahojky prominte ze se tu taky tak vtěrknu ale taky bych rada nasla neco v ostravě...pro hrebce podminka výběh a nejlepe kruhovka nebo jizdarna ....pekne vyjizdky... diky moc

9.3.2007 07:40

pepa napsal(a):

No, já jsem člověk s koňma u baráku, kteří jsou dokonce nonstop venku, kousíček od Ostravy a s dobrým spojením. Ale já ti ho zas neustájím, jednak mám kopytnatců tak akorát (i když netvrdím, že by se nevešel, ale prostě ne, taky chci mít nějaký volný čas) a druhak viz nemoderka Hledej hledej, koní a stájí je tu fakt dost

9.3.2007 13:21

kessidis napsal(a):

Sháním to pro kobylku (163 cm) nebo valacha (168 cm) - ještě totiž nevím přesně, mám výbornou nabídku na pronájem:). Každopádně by ale měli být hodní a nekonfliktní. Dík, kdyžtak písni na můj mail, kdybys měla nápad nebo nabídku . Dík

Přidejte reakci

Přidat smajlík