Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.3.2007 14:01

jaruska napsal(a):

Jaruška pořád mele,ona tu pusu nezastaví a nezastaví....

6.3.2007 14:03

jaruska napsal(a):

Holky .....

6.3.2007 14:03

jaruska napsal(a):

Po kom to asi má.......................

Uživatel s deaktivovaným účtem

6.3.2007 14:04

markemic napsal(a):

Moc jim to sluší, že?

6.3.2007 14:06

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Moc jim to sluší, že?

Jko psovi uši

6.3.2007 14:06

markemic napsal(a):

Hihihi,ona Jaruška je vůbec podobná pošťákovi!!!!
Jéžíš,nééé,vždyť tady choděj jenom pošťačky!!!!!!

Motoruša...

6.3.2007 14:07

jaruska napsal(a):

Motoruša...

Jo tak pošťákno to je pěkné
Kampak jste jeli dnes?

6.3.2007 14:08

jaruska napsal(a):

Motoruša...

Venuldo,Jaruška moooc děkuje!!!!
Tady ještě jedna Motoruša,ale nevím,jestli nebude našišato!!

6.3.2007 14:08

jaruska napsal(a):

Motoruša...

Jaruš to máš na Motorce páku? A kdopak je u Vás pošťák? Já jsem taky zaměstnanec ČP!

6.3.2007 14:09

markemic napsal(a):
Jko psovi uši

Hele, já to myslela hezky!

6.3.2007 14:09

Jaruš to máš na Motorce páku? A kdopak je u Vás pošťák? Já jsem taky zaměstnanec ČP!

Jj, tak takovou páku!

6.3.2007 14:10

jaruska napsal(a):

Tady to motorce sekne!

6.3.2007 14:10

Hele, já to myslela hezky!

A já snad jinak?Psovi uši sluší to je známá věc!

6.3.2007 14:11

Jj, tak takovou páku!

No já se pomalu loučím, letím na busík a pak za koníkama! Ráno jsem objednala seno a slámu, tak snad nám dovezli a budou mít koníci co papkat! Zítra zase ahoj a všichni pokud možno tvořte krásné slunečné fotky!!

6.3.2007 14:12

jaruska napsal(a):

Byli jsme v zahradách a zajely jsme do Vítova k Mírovi,dostaly jsme tam jabka a pak jsme zase jely dom.No a Kačenka tam hned zaplatila i řídkým,i hustým,ale já blejskla jen to řííídkýýý....

6.3.2007 14:15

markemic napsal(a):
A já snad jinak?Psovi uši sluší to je známá věc!

6.3.2007 14:16

Jj, tak takovou páku!

Venuldo,ona Motoruše tu páku má,ale jelikož ví,že by jí tlačil ten podbradní řetízek,tak se nikam nežene,je v pohodě a já,když jedu,tak ji mám opravdu na malíčkách.Na udidle jede jako raketa,prostě se nedá na tom jezdit.Ale ono když jsem ještě nerozumněla tomu,co vlastně páka je,tak jsem to taky odsuzovala,poněvadž jsem si myslela,že tou pákou se ty koně rvou v hubě!Vůbec to tak není,Motorka ani hubičku neotvírá,tam fakt působí jen ten podbradní řetízek!!

6.3.2007 14:18

No já se pomalu loučím, letím na busík a pak za koníkama! Ráno jsem objednala seno a slámu, tak snad nám dovezli a budou mít koníci co papkat! Zítra zase ahoj a všichni pokud možno tvořte krásné slunečné fotky!!

Tak ahoj Venuldo. Jo a ten přístřešek máme z kulatin a na tom natlučené krajinky.

NO jo, ten kluk co tam chodí jezdit se vytahoval, že tam mají koně za 250.000,- a já na to "no a co" a on, podívej se na tu tvojí chlupatou hajtru, ta má cenu sotva 15.000,- a já, že je mi to úplně jedno, že mam na rozdíl od nich ale spokojenýho koně. Teda, ve mě to vřelo

A Jaruško, medvědice je kouzelná, taky chrápe jako naše Barunka na fotce v minulý radě. tak posílám fotku, kde si hraje se svým nej psím kamarádem. škoda, že na ní nebudou vidět ty její vyceněný zuby

6.3.2007 14:20

jaruska napsal(a):
Venuldo,ona Motoruše tu páku má,ale jelikož ví,že by jí tlačil ten podbradní řetízek,tak se nikam nežene,je v pohodě a já,když jedu,tak ji mám opravdu na malíčkách.Na udidle jede jako raketa,prostě se nedá na tom jezdit.Ale ono když jsem ještě nerozumněla tomu,co vlastně páka je,tak jsem to taky odsuzovala,poněvadž jsem si myslela,že tou pákou se ty koně rvou v hubě!Vůbec to tak není,Motorka ani hubičku neotvírá,tam fakt působí jen ten podbradní řetízek!!

Jaruška se cpe jabkem!!!

6.3.2007 14:25

jaruska napsal(a):
Jaruška se cpe jabkem!!!

Už se blížíme k domovu....

6.3.2007 14:25

jaruska napsal(a):
Už se blížíme k domovu....

Jo jo už se nám to zelená....brzo bude léto

6.3.2007 14:27

markemic napsal(a):
Tady to motorce sekne!

6e?Taky se mi ta fotka moc líbí,ale mám ještě hezčejší!!!!!

6.3.2007 14:28

jaruska napsal(a):
6e?Taky se mi ta fotka moc líbí,ale mám ještě hezčejší!!!!!

To Ti věřim,ale tady je fakt kočka!

6.3.2007 14:30

markemic napsal(a):
Jo jo už se nám to zelená....brzo bude léto

Jo jo,už se to zelená,holky by furt jen žraly!!!Ale my je vždycky chvilku necháme,ale až na tý cestě ke Slanýmu,protože v zahradách se touto dobou stříká a to by bylo moooc špatný....
Tady ještě moje skoroplnokrevnice!!!!!!!

6.3.2007 14:33

jaruska napsal(a):
Jo jo,už se to zelená,holky by furt jen žraly!!!Ale my je vždycky chvilku necháme,ale až na tý cestě ke Slanýmu,protože v zahradách se touto dobou stříká a to by bylo moooc špatný....

No a teď sledujte tu škálu těch grimas,které Motoruša dokáže!!!

6.3.2007 14:34

jaruska napsal(a):

No jo se jim nediv,když to zelený celou zimu neviděly Člověk dneska nikdy neví co je kde postříkaný a ošetřený...a louky tam u nás to je vzácnost...
Heleď ale ona má vážně tu hlavu podobnou na plnokrevníka,já ho tam prostě vidim

6.3.2007 14:35

jaruska napsal(a):

6.3.2007 14:35

jaruska napsal(a):

Než zívání to vypadá spíš jako záchvat smíchu

6.3.2007 14:36

jaruska napsal(a):

jé to je někdo ochrápanej

6.3.2007 14:37

markemic napsal(a):
No jo se jim nediv,když to zelený celou zimu neviděly Člověk dneska nikdy neví co je kde postříkaný a ošetřený...a louky tam u nás to je vzácnost...
Heleď ale ona má vážně tu hlavu podobnou na plnokrevníka,já ho tam prostě vidim

TAHLE JE SUPÉÉÉÉÉÉÉÉR !!!!!!!!!!

6.3.2007 14:40

jaruska napsal(a):

Kačenka vytahuje úplně vočima ty ňaminky,co už skoro Jaruška nese.....

6.3.2007 14:42

markemic napsal(a):
jé to je někdo ochrápanej

No,ona vždycky přijede a začne dělat všechno pro to,abych viděla,jak je,chudinka,strááááášně unavená a utahaná....

6.3.2007 14:44

jaruska napsal(a):
Kačenka vytahuje úplně vočima ty ňaminky,co už skoro Jaruška nese.....

Válíme zááádíííčkááá !!!!

6.3.2007 14:44

jaruska napsal(a):

Teda Jaruš!že se nestydíš,takhle týrat koně!podivej vždyť on by spal a Ty ho tahaš ven.....

6.3.2007 14:47

jaruska napsal(a):
Válíme zááádíííčkááá !!!!

Motorka vypadá chvílema jako LEV s tou hřívou...
A už končím,fakt!!!!

6.3.2007 14:56

Venuldo,a jak se jmenujou pošťačky,to opravdu netuším!!!

6.3.2007 21:07

jaruska napsal(a):
Venuldo,a jak se jmenujou pošťačky,to opravdu netuším!!!

To máš super Jaruš že můžete spolu s Jaruškou takhle často drandit.Kolik jí je?
Já s Denďou (9 let)taky občas vyrazím,ale musíme si půjčit z ranče druhýho koně.
Ale jelikož už to je starší dáma,tak si jí půjčujeme jen občas.Právě už jsem několikrát zvažovala,jestli pořídit taky poníka,ale pokaždý z toho sešlo.Ona už ty přiježděný koně docela zvládá(ven se mnou dokonce jela bez sedla, jen na dece,cválali jsme a všechno useděla.)Máš to takhle fajn.
Přidám nějakou fotku z vyjížďky.

6.3.2007 21:09

nerda napsal(a):
To máš super Jaruš že můžete spolu s Jaruškou takhle často drandit.Kolik jí je?
Já s Denďou (9 let)taky občas vyrazím,ale musíme si půjčit z ranče druhýho koně.
Ale jelikož už to je starší dáma,tak si jí půjčujeme jen občas.Právě už jsem několikrát zvažovala,jestli pořídit taky poníka,ale pokaždý z toho sešlo.Ona už ty přiježděný koně docela zvládá(ven se mnou dokonce jela bez sedla, jen na dece,cválali jsme a všechno useděla.)Máš to takhle fajn.
Přidám nějakou fotku z vyjížďky.

Tady jedeme spolu......haha.....že to je ale poznat,že?

6.3.2007 21:10

nerda napsal(a):
Tady jedeme spolu......haha.....že to je ale poznat,že?

Ještě jedna...

6.3.2007 21:21

nerda napsal(a):
Ještě jedna...

Taky jezdí na Neře i bez sedla a na ohlávce,ale na ní jen na jízdárně,ven by na ní jet nemohla,to máš zase ty pohodičku,že se nemusíš o Jarušku bát na Kačence,viď?
A taky pořád mele,mele,mele...................prostě ženský

6.3.2007 21:24

nerda napsal(a):
Ještě jedna...

Ivčo,Jarušce bylo v září 8,ale jezdit se učila,když jí bylo 6,za 3 týdny potom,co jsme měli poničku Kačenku doma,tak už s náma jela na první vyjížďku se všemi chody.Ty děti jsou hrozně šikovný...

6.3.2007 21:32

nerda napsal(a):
Taky jezdí na Neře i bez sedla a na ohlávce,ale na ní jen na jízdárně,ven by na ní jet nemohla,to máš zase ty pohodičku,že se nemusíš o Jarušku bát na Kačence,viď?
A taky pořád mele,mele,mele...................prostě ženský

No to je těžký-Kačenka je sice moooc hodná,není to žádnej magor,ale o Jarušku se bojím pořád.S tím já už nic nenadělám,prostě se sice o ní bojím,ale nemůžu se o ní bát zas tak,že jí nedovolím něco,co jí jde a co jí zatím celkem slušně baví.
Dneska zase Kačenka provedla výkrut,ale jakej!!!No ale Jaruška zase seděla,jako když se nic nestalo...a hrozně se mi líbí,že se na tu Kačenku vůbec nezlobí,prostě jí v klidu otočí a jede vesele dál!Už jsme dneska hezky vycválaly zatáčku,z toho měla Jaruška pořád hrůzu,vždycky přešla do klusu,ale dneska krásně vycválala,no úúplně jsem žasla.

6.3.2007 21:36

jaruska napsal(a):
Ivčo,Jarušce bylo v září 8,ale jezdit se učila,když jí bylo 6,za 3 týdny potom,co jsme měli poničku Kačenku doma,tak už s náma jela na první vyjížďku se všemi chody.Ty děti jsou hrozně šikovný...

Ivčo,to je Tvoje sestra?Nebo dcerka?

6.3.2007 21:45

jaruska napsal(a):
Ivčo,to je Tvoje sestra?Nebo dcerka?

Hahahahateď jsi mě teda zase pobavila,dcera Jaruško...haha
Ona začala jezdit taky tak v 6letech asi tím způsobem,že jsem jí vždycky nechala svést po mě, nejdřív vykrokovat ,pak občas zaklusat,teď už zvládá i cval,ale samozřejmě jen na přiježděných koních.A taky jezdí hodně bez sedla(nabaví mě pořád sedlat dva koně.....haha...aspoň si piluje rovnováhu)a to všechno na velkých koních,tak jsem si říkala,že poník už je pro ní asi zbytečnej,a tak chci teď Neru nechat připustit a vychovat si pro ní svýho koně.Zatím by se učila na Neře.

6.3.2007 21:47

nerda napsal(a):
Ona začala jezdit taky tak v 6letech asi tím způsobem,že jsem jí vždycky nechala svést po mě, nejdřív vykrokovat ,pak občas zaklusat,teď už zvládá i cval,ale samozřejmě jen na přiježděných koních.A taky jezdí hodně bez sedla(nabaví mě pořád sedlat dva koně.....haha...aspoň si piluje rovnováhu)a to všechno na velkých koních,tak jsem si říkala,že poník už je pro ní asi zbytečnej,a tak chci teď Neru nechat připustit a vychovat si pro ní svýho koně.Zatím by se učila na Neře.

Na tomle "prckovi "jezdí na jízdárně taky bez sedla,ale on je 100%

6.3.2007 21:52

nerda napsal(a):

Tak ale na tý fotce,co jste spolu,jste si dost podobný,a já takhle z fotky neodhadnuTvůj věk,já z fotek poznám jenom,jestli bude mít kobyla hřebce nebo kobylu,ale věk člověka mě vždycky splete.
No,to je dobře,že jezdí bez sedla,to je fakt na tu rovnováhu nejlepší!Ale moc se mi nelíííbíí,když vidím dítě na koníkovi bez přilby!!!Je už sice velká,ale kdyby se něják dostala pod koně,tak ta hlava je nejzranitelnější!!!

6.3.2007 21:58

jaruska napsal(a):
Tak ale na tý fotce,co jste spolu,jste si dost podobný,a já takhle z fotky neodhadnuTvůj věk,já z fotek poznám jenom,jestli bude mít kobyla hřebce nebo kobylu,ale věk člověka mě vždycky splete.
No,to je dobře,že jezdí bez sedla,to je fakt na tu rovnováhu nejlepší!Ale moc se mi nelíííbíí,když vidím dítě na koníkovi bez přilby!!!Je už sice velká,ale kdyby se něják dostala pod koně,tak ta hlava je nejzranitelnější!!!

S tou přilbou máš samozřejmě pravdu,už jsem si říkala,že jí budu muset nějakou pořídit.,sice nechce,ale bude muset.Jo a já jsem Tě zmátla,na tý fotce jak jsou ty dva
koně,tak to tam nejsem s ní já ,ale jedna 10 letá holčina od koní.

6.3.2007 22:01

nerda napsal(a):
S tou přilbou máš samozřejmě pravdu,už jsem si říkala,že jí budu muset nějakou pořídit.,sice nechce,ale bude muset.Jo a já jsem Tě zmátla,na tý fotce jak jsou ty dva
koně,tak to tam nejsem s ní já ,ale jedna 10 letá holčina od koní.

Já jsem tady.....

6.3.2007 22:04

nerda napsal(a):
Já jsem tady.....

A tady

6.3.2007 22:20

nerda napsal(a):
A tady

Jsem ráda,že to chápete,dívčina by určitě byla nerada,kdyby jí někdy,nedojbože,zmrzačil právě kůň!!I když se to může stát,ale Ty bys měla aspoň čistý svědomí,že jsi pro holčininu bezpečnost udělala,co se má.
Koukám,kruhovka taky samý bahýnko,že?Mě to bahno už leze krkem,já už ho nemůžu ani vidět!!!
Letos budeš kobušku připouštět?A čím?Tedy kým?

6.3.2007 22:27

jaruska napsal(a):
Jsem ráda,že to chápete,dívčina by určitě byla nerada,kdyby jí někdy,nedojbože,zmrzačil právě kůň!!I když se to může stát,ale Ty bys měla aspoň čistý svědomí,že jsi pro holčininu bezpečnost udělala,co se má.
Koukám,kruhovka taky samý bahýnko,že?Mě to bahno už leze krkem,já už ho nemůžu ani vidět!!!
Letos budeš kobušku připouštět?A čím?Tedy kým?

Připouštet jí chci nějakým "quatřikem".Už mám pár typů,tak se pořád rozhoduji.
A co ty a Queen,necháváš si ji?

6.3.2007 22:30

nerda napsal(a):
Připouštet jí chci nějakým "quatřikem".Už mám pár typů,tak se pořád rozhoduji.
A co ty a Queen,necháváš si ji?

Ne,stále je na prodej,je sice moc hezká,ale já bych měla 2 kobyly,to nejde.
Dobrou noc!!!!

7.3.2007 06:55

jaruska napsal(a):

Dobré ráno všem! Jakpak jste se včera měli?

7.3.2007 07:16

Ahojky Venuldo,no my jsme včera měly toulavou,tak jsme jely s Jaruškou ven.Dneska máme sice toulavou takýý,ale musíme uklízet,nejde to každej den jezdit,ale určitě pojedeme zítra.Hlavně muším vyžehlit prádlo,je ho tu už nějáko moc....
Co Ty,jezdila jsi včera?No Ty moc času asi nemáš,s tím baráčkem je moc starostí,ale neboooj,ono to jednoho dne skončí a pak si už budeš jenom užívat!!!!

7.3.2007 07:22

jaruska napsal(a):
Ahojky Venuldo,no my jsme včera měly toulavou,tak jsme jely s Jaruškou ven.Dneska máme sice toulavou takýý,ale musíme uklízet,nejde to každej den jezdit,ale určitě pojedeme zítra.Hlavně muším vyžehlit prádlo,je ho tu už nějáko moc....
Co Ty,jezdila jsi včera?No Ty moc času asi nemáš,s tím baráčkem je moc starostí,ale neboooj,ono to jednoho dne skončí a pak si už budeš jenom užívat!!!!

Ahoj Jaruš, i když starosti s domkem tak jsem si včera vyjela! Osedlala jsem Zulitu a Emiš šel s náma jen tak, pořádně se proběhl a hlavně se pásl. Zulka dělala neplechy, ona jak nemá koníka vedle sebe nebo za sebou ale před sebou, tak se za ním žene a capluje a chce cválat... A dost foukala, jela jsem až po 17 hodině a počasí nic moc. Ale zvládli jsme to, vrátili jsme se v pořádku, takže v pohodě!

7.3.2007 07:22

Dobré ránko ranní ptáčata
Zas nám začíná jeden krásný prosluněný den, teda doufám, že se jim předpověd podaří.
Já se měla včera fajn, byla jsem venku pod sedlem na Karýnovi a Bobika měla puštěnýho, zas se hezky vylítal, když v ohradě nemůže.
A co ty Venuldo a ostatní. hele,Venuldo, jak ty se vlastně jmenuješ jménem nebo ti mam říkat pořád Venuldo?
Holky, vim že to je asi hloupý dotaz, ale včera jsem volala tu zubařku, MUDr. Březinovou, přijede příští neděli. bylo dost hodin, nechtěla jsem jí zdřovat otázkama, tak se zeptám vás, nejlépe někoho kdo s ní má zkušenosti, jak to všechno probíhá? Mám docela strach, já vím, jsem hrozná, vždycky se bojim předem

7.3.2007 07:25

leennyy napsal(a):
Zas nám začíná jeden krásný prosluněný den, teda doufám, že se jim předpověd podaří.
Já se měla včera fajn, byla jsem venku pod sedlem na Karýnovi a Bobika měla puštěnýho, zas se hezky vylítal, když v ohradě nemůže.
A co ty Venuldo a ostatní. hele,Venuldo, jak ty se vlastně jmenuješ jménem nebo ti mam říkat pořád Venuldo?
Holky, vim že to je asi hloupý dotaz, ale včera jsem volala tu zubařku, MUDr. Březinovou, přijede příští neděli. bylo dost hodin, nechtěla jsem jí zdřovat otázkama, tak se zeptám vás, nejlépe někoho kdo s ní má zkušenosti, jak to všechno probíhá? Mám docela strach, já vím, jsem hrozná, vždycky se bojim předem

Ahoj Leni, odpověď najdeš kousek víš, a jak je vidět, naši koníci si včera užívali volnosti, že? Je to super jak ten druhý koník běhá kolem Tebe...ale Zulku to dost rozčiluje . Já jsem Vendula, normálně. Ale jak jsem si zakládala mail, tak Vendula či Vendulka už existovala, tak jsme přehodila písmenka a bylo to ...

7.3.2007 07:30

Ahoj Jaruš, i když starosti s domkem tak jsem si včera vyjela! Osedlala jsem Zulitu a Emiš šel s náma jen tak, pořádně se proběhl a hlavně se pásl. Zulka dělala neplechy, ona jak nemá koníka vedle sebe nebo za sebou ale před sebou, tak se za ním žene a capluje a chce cválat... A dost foukala, jela jsem až po 17 hodině a počasí nic moc. Ale zvládli jsme to, vrátili jsme se v pořádku, takže v pohodě!

Tak to je skvělý,že jsi se na chvilku utrhla!!!On člověk přijde aspoň na jiné myšlenky,že jo??U Vás byl takový povichr?Tady bylo krááásně až do samýho večera,no snad už to vydrží!!!!Ale je super,že už je dýl vidět,to se pak dá stihnout věcí!!!!
Venuldo,máš nějáké fotočky?

7.3.2007 07:33

leennyy napsal(a):

Ahojky Lenny,néé,já Ti,bohužel,neporadím,neb jsem dosud zubaře u koní neměla,tak snad Janí by mohla poradit,ale myslím,že už Ti to jednou psala v nějáké Radě,jak to probíhá.
Bóóóbikááá je kráááásnej!!!!

7.3.2007 07:33

Ahoj Leni, odpověď najdeš kousek víš, a jak je vidět, naši koníci si včera užívali volnosti, že? Je to super jak ten druhý koník běhá kolem Tebe...ale Zulku to dost rozčiluje . Já jsem Vendula, normálně. Ale jak jsem si zakládala mail, tak Vendula či Vendulka už existovala, tak jsme přehodila písmenka a bylo to ...

Já si to myslela, že jsi Vendy.
No jo, ta volnost je super. Bobik si to hrozně užívá, akorát Karýno moc ne, když se Bob někde zasekne a cpe se, tak se karýno snaží otáčet a jít za nim, pást se taky a tak, ale jsem na něj pes, nenechám ho na jednom poli jsem si naklusala, pak nacválala, Bob hodil tempo, začal tryskat a Karýno za nim, měla jsem o dělat ho zastavit, Karko je dost tvrdý na hubu nezbylo mi nic jinýho, než ho ztočit do kolečka.
Jo amusím zaťukat, že to protiklkací opatření s tim natřenim naftou se zatim osvědčilo. Včera jsem mu i klkavec sundala a ani ho nenapadlo někde začít klkat

7.3.2007 07:37

jaruska napsal(a):
Ahojky Lenny,néé,já Ti,bohužel,neporadím,neb jsem dosud zubaře u koní neměla,tak snad Janí by mohla poradit,ale myslím,že už Ti to jednou psala v nějáké Radě,jak to probíhá.
Bóóóbikááá je kráááásnej!!!!

Jo, už mi to psala, já myslela jestli u tebe pani doktorka nebyla, abych věděla jak to přesně dělá ona. V sobotu ji mam ještě zavolat, abysme se dohodli jestli nemáme krmit nebo co krmit a tak, tak jsem zvědavá.
Děkuju za pochvalu Bobika, vyřídim mu to a musim říct, že ty fotky Motorušky jsou úžasný. Jak to děláš, že to takhle vystihneš. Nebo už víš, že to Motorka dělá vždy když přijedete, tak stojíš připravená s foťákem? Fotky jsou fakt bezva, jen víc. Snad nám sem dá nějakou fotku i Janča, jak byla včera u koníků.

7.3.2007 07:43

leennyy napsal(a):
Jo, už mi to psala, já myslela jestli u tebe pani doktorka nebyla, abych věděla jak to přesně dělá ona. V sobotu ji mam ještě zavolat, abysme se dohodli jestli nemáme krmit nebo co krmit a tak, tak jsem zvědavá.
Děkuju za pochvalu Bobika, vyřídim mu to a musim říct, že ty fotky Motorušky jsou úžasný. Jak to děláš, že to takhle vystihneš. Nebo už víš, že to Motorka dělá vždy když přijedete, tak stojíš připravená s foťákem? Fotky jsou fakt bezva, jen víc. Snad nám sem dá nějakou fotku i Janča, jak byla včera u koníků.

Jo,Lenny,taky děkuju!!No,ona to tak vážně dělá,že přijede a začne dělat takovýhle grimasy zívací,no a podle toho,v jakém okamžiku to člověk zmáčkne,tak se Motoruša ksichtí!A foťák mám pořád u sebe,v náprsní kapse košile,takže jakmile sundám uzdečku,už vím,že budou škleby,tak jsem připravená!!!!!Jinak fotím Jarušku i na vyjížďce,ona o tom ale ani neví,poněvadž já nic neříkám,jen fotím,a když se otočí,tak dělám,že fotím krajinku,hihi!!!

7.3.2007 07:53

jaruska napsal(a):
Jo,Lenny,taky děkuju!!No,ona to tak vážně dělá,že přijede a začne dělat takovýhle grimasy zívací,no a podle toho,v jakém okamžiku to člověk zmáčkne,tak se Motoruša ksichtí!A foťák mám pořád u sebe,v náprsní kapse košile,takže jakmile sundám uzdečku,už vím,že budou škleby,tak jsem připravená!!!!!Jinak fotím Jarušku i na vyjížďce,ona o tom ale ani neví,poněvadž já nic neříkám,jen fotím,a když se otočí,tak dělám,že fotím krajinku,hihi!!!

7.3.2007 07:56

jaruska napsal(a):

Teda, ty jsi Jaruško ale fikaná, to se musí nechat a nechceš půjčit foťák taky jarušce, aby nám vyfotila i tebe, jak ti to na motorušce sluší? Byli bysme rády.
Tady posílám fotku sebe a Barči na procházce po čerstvym sněhu.

7.3.2007 08:01

leennyy napsal(a):
Teda, ty jsi Jaruško ale fikaná, to se musí nechat a nechceš půjčit foťák taky jarušce, aby nám vyfotila i tebe, jak ti to na motorušce sluší? Byli bysme rády.
Tady posílám fotku sebe a Barči na procházce po čerstvym sněhu.

Jé,ale Ty jsi taky fíkaná-nechcí,poněvadž vypadám fakt blbě,a Jaruška ještě fotit neumí,ale chystám se jí to letos naučit,protože když to bude umět a bude jí to bavit,bude to jenom dobře.
Taky Ti to s Barčou sluší,ale se sněhem dej pokóóój,já už nechcííí!!!Ale zase je fakt,že jak jsme jeli jednou s Oldou na vyjížďku v tom sněhu,tak to byla opravdu paráda,prostě úžasnýý!!Chgudáček Barča,jak tam má nalepenou tu podprsenku a kalhotky!!!

7.3.2007 08:07

jaruska napsal(a):
Jé,ale Ty jsi taky fíkaná-nechcí,poněvadž vypadám fakt blbě,a Jaruška ještě fotit neumí,ale chystám se jí to letos naučit,protože když to bude umět a bude jí to bavit,bude to jenom dobře.
Taky Ti to s Barčou sluší,ale se sněhem dej pokóóój,já už nechcííí!!!Ale zase je fakt,že jak jsme jeli jednou s Oldou na vyjížďku v tom sněhu,tak to byla opravdu paráda,prostě úžasnýý!!Chgudáček Barča,jak tam má nalepenou tu podprsenku a kalhotky!!!

Jaruš, ale Lenka nemá vůbec špatné nápady! Tak to Jarušku rychle nauč, trefit obrázek na displej a zmáčknout, to už přeci zvládne!

7.3.2007 08:11

Jaruš, ale Lenka nemá vůbec špatné nápady! Tak to Jarušku rychle nauč, trefit obrázek na displej a zmáčknout, to už přeci zvládne!

Jéžíš,holky,netrapte mě,já jí to sice naučím,ale bude mít zakázáno mě fotit!!!

7.3.2007 08:22

jaruska napsal(a):
Jéžíš,holky,netrapte mě,já jí to sice naučím,ale bude mít zakázáno mě fotit!!!

No tak mi tě trápit přestanem, ale až nám pošleš alespoň jednu fotečku tebe a tvé věrné společnice Motorušky.
Ta fotka je focená v sobotu dopoledne, jak napadl ten krásný snížek. odpoledne svítilo sluníčko, tak jsme se vydali na úžasnou vyjížďku. Asi 5km od domova si všimnu, že se to za řekou nějak kaboní, říkám "to budem mít domu akorát", ale houbeles. Uběhlo 5min. a bylo vidět asi na 3m. Taková chumelenice. Koně meli zavřený oči, uši u hlavy a jelo se, zrovna po louce. K vánici jsme jeli bokem, tak byla sranda koukat na ostatní koně na jezdce, byli přesně na půlku těla úplně zavátý a druhá půlka těla suchá. Chtěla jsem to vyfotit, ale bála jsem se o foťák. Říkali jsme, že to asi jen tak nepřejde a ejhle, sluníčko. Za to my byli promočený na kost. NO a teď tu máme jaro. Sice nemam zimu vůbec ráda, ale musim přiznat, že mi letos docela chyběla

7.3.2007 08:32

leennyy napsal(a):
No tak mi tě trápit přestanem, ale až nám pošleš alespoň jednu fotečku tebe a tvé věrné společnice Motorušky.
Ta fotka je focená v sobotu dopoledne, jak napadl ten krásný snížek. odpoledne svítilo sluníčko, tak jsme se vydali na úžasnou vyjížďku. Asi 5km od domova si všimnu, že se to za řekou nějak kaboní, říkám "to budem mít domu akorát", ale houbeles. Uběhlo 5min. a bylo vidět asi na 3m. Taková chumelenice. Koně meli zavřený oči, uši u hlavy a jelo se, zrovna po louce. K vánici jsme jeli bokem, tak byla sranda koukat na ostatní koně na jezdce, byli přesně na půlku těla úplně zavátý a druhá půlka těla suchá. Chtěla jsem to vyfotit, ale bála jsem se o foťák. Říkali jsme, že to asi jen tak nepřejde a ejhle, sluníčko. Za to my byli promočený na kost. NO a teď tu máme jaro. Sice nemam zimu vůbec ráda, ale musim přiznat, že mi letos docela chyběla

ahoj všem,u nás je po dlouhé době krásně po ránu,včera jsem něco nafotila ale večer to nešlo vkládat,tak možná dnes

7.3.2007 08:34

bednarik petr napsal(a):
ahoj všem,u nás je po dlouhé době krásně po ránu,včera jsem něco nafotila ale večer to nešlo vkládat,tak možná dnes

.

7.3.2007 08:36

bednarik petr napsal(a):

Dobré ránko, unás taky svítíčko sluní
Tak šup šup, zkus fotečky vložit, snad se jim dneska bude chtít. A jak jsi se včera u koníků měla?

7.3.2007 08:38

bednarik petr napsal(a):
.

Jéééé,ta je kváááášnáááá,já chci taky Maurííínku!!!

7.3.2007 08:39

leennyy napsal(a):
Dobré ránko, unás taky svítíčko sluní
Tak šup šup, zkus fotečky vložit, snad se jim dneska bude chtít. A jak jsi se včera u koníků měla?

.

7.3.2007 08:40

leennyy napsal(a):

Mě teda nechyběla, ale to bahno není lepší než sníh...

7.3.2007 08:42

bednarik petr napsal(a):
.

Má užasný fliček na čele a ta zvlněná hříva... t je přírodní nebo po zateplení? Je opravdu krásná!

7.3.2007 08:43

Mě teda nechyběla, ale to bahno není lepší než sníh...

.

7.3.2007 08:45

Má užasný fliček na čele a ta zvlněná hříva... t je přírodní nebo po zateplení? Je opravdu krásná!

to má po rozpuštění copánků,včera jsem jí fotila na pp do Ameriky.

7.3.2007 08:48

bednarik petr napsal(a):
.

Teda, je to krása, koníci nemají chybu

7.3.2007 08:49

bednarik petr napsal(a):
-

A to je Herna?

7.3.2007 08:52

A to je Herna?

ano to je Herna bahení,cha cha Maurín se tak neválí

7.3.2007 08:54

leennyy napsal(a):
Teda, je to krása, koníci nemají chybu

,tohle je poslední abych to tu zase nezapráskala.

7.3.2007 08:56

bednarik petr napsal(a):

Soni,to je málóóó!!!Dej sem ještě nějákou pěknou,my tady slintáme,že jo,holky????

7.3.2007 08:57

bednarik petr napsal(a):

.

7.3.2007 08:58

bednarik petr napsal(a):
.

Jé Petřík už jezdí,no to je skvělý!!!!A Maurínka je hodná,to je paráááda!!!!

7.3.2007 09:01

bednarik petr napsal(a):
.

No já jich víc nemám,dnes možná pojedu ven,tak je budu fotit,mohla bych vyfotit i ty arabi co máme za barákem,pokud budou venku.Tady je překoňováno,jen v naší vesnici jsme tři chovatelé a o dva km dál máme chovatela ten má 25 poníků,možná že už víc je jaro vše se rodí......

7.3.2007 09:02

bednarik petr napsal(a):
No já jich víc nemám,dnes možná pojedu ven,tak je budu fotit,mohla bych vyfotit i ty arabi co máme za barákem,pokud budou venku.Tady je překoňováno,jen v naší vesnici jsme tři chovatelé a o dva km dál máme chovatela ten má 25 poníků,možná že už víc je jaro vše se rodí......

no právě mi k nim utíká,mám strach aby mu něco nechtěně neudělali.

7.3.2007 09:06

bednarik petr napsal(a):
no právě mi k nim utíká,mám strach aby mu něco nechtěně neudělali.

Mucango - máš překrásnou kobylku

7.3.2007 09:10

jaruska napsal(a):
Soni,to je málóóó!!!Dej sem ještě nějákou pěknou,my tady slintáme,že jo,holky????

Jo!

7.3.2007 09:12

sabina napsal(a):
Mucango - máš překrásnou kobylku

děkuji,za chvíli budu mít konkurenci , cha cha Janče se narodí podobná klisnička, určitě,moc bych jí to přála.

7.3.2007 09:24

bednarik petr napsal(a):
děkuji,za chvíli budu mít konkurenci , cha cha Janče se narodí podobná klisnička, určitě,moc bych jí to přála.

téda, je to výborný zbarvení....moc se mi líbí všelijak flekatí koníci

7.3.2007 09:30

jaruska napsal(a):

Holky, ahoj, jsem tu, ale mám šéfika za zádama, musím fofrem! Včera jsme si s kámoškou vyjely s oběma hříbkama, bylo to úžasný, koníci hodňoučký, poslušný, sluníčko, modro, teplíčko, prostě balada na nervy

7.3.2007 09:30

jackie napsal(a):
Holky, ahoj, jsem tu, ale mám šéfika za zádama, musím fofrem! Včera jsme si s kámoškou vyjely s oběma hříbkama, bylo to úžasný, koníci hodňoučký, poslušný, sluníčko, modro, teplíčko, prostě balada na nervy

7.3.2007 09:34

jackie napsal(a):

Jo, holky a Brebča už se fakt sotva valí, už jí naběhlo vemínko,břicho jedvakrát větší než v neděli, skoro ani už nechodí, jen postává... ale na druhou stranu se klidně několikrát vyválí i s převalením přes záda... včera jsem jí vyčesávala zimní chlupy, držela a funěla, už toho má plný kecky... snad to už bude brzo!
Soni, moc děkuju, že mi přeješ holčičku, ale neboj, Maurína mít konkurenci nebude, my overo určo nebudeme

7.3.2007 10:20

jackie napsal(a):
Jo, holky a Brebča už se fakt sotva valí, už jí naběhlo vemínko,břicho jedvakrát větší než v neděli, skoro ani už nechodí, jen postává... ale na druhou stranu se klidně několikrát vyválí i s převalením přes záda... včera jsem jí vyčesávala zimní chlupy, držela a funěla, už toho má plný kecky... snad to už bude brzo!
Soni, moc děkuju, že mi přeješ holčičku, ale neboj, Maurína mít konkurenci nebude, my overo určo nebudeme

Brebuška má krásné tlusté bříško!!!!!!!!!!!!!

7.3.2007 10:26

Brebuška má krásné tlusté bříško!!!!!!!!!!!!!

JJůů, je vidět Jani, že jste ¨si vy i koníci vyjížďku užívali, to je dobře, o to přeci jde. nemáš ještě víc fotek?

7.3.2007 10:35

leennyy napsal(a):
JJůů, je vidět Jani, že jste ¨si vy i koníci vyjížďku užívali, to je dobře, o to přeci jde. nemáš ještě víc fotek?

Leni, jen těchhle pár statických, neměl nás pak kdo fotit...

7.3.2007 10:36

leennyy napsal(a):

7.3.2007 10:36

jackie napsal(a):
Leni, jen těchhle pár statických, neměl nás pak kdo fotit...

Jé, koukám na to teď jak ladíte! Velkem bílej a malej hnědej a velkej hnědej a malej bílej! No to je krása!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7.3.2007 10:37

leennyy napsal(a):

7.3.2007 10:44

Jé, koukám na to teď jak ladíte! Velkem bílej a malej hnědej a velkej hnědej a malej bílej! No to je krása!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Jojo, byly jsme s kámoškou opravdu barevně vyvážené

7.3.2007 10:46

leennyy napsal(a):

A ještě Brebulka

7.3.2007 10:49

jackie napsal(a):
A ještě Brebulka

Leni, potřebovali jste na přístřešek nějaké povolení???? Nebo oznámení?

7.3.2007 11:09

Leni, potřebovali jste na přístřešek nějaké povolení???? Nebo oznámení?

Jani, fotečky josu moc pěkný A fakt krásně ladíte, sluší vám to všem.
Vendul, mi se zeptali akorát majitele toho pozemku, kde ten přístřešek s ohradou máme a normálně ho postavili. ani jsme se o to nějak nezajímali. Mysli, že když to není zděný, tak snad na to povolení ani být nemusí. A ty to budeš mít i na svym pozemku, tak myslim, že to bude o.k.

7.3.2007 11:14

leennyy napsal(a):
Jani, fotečky josu moc pěkný A fakt krásně ladíte, sluší vám to všem.
Vendul, mi se zeptali akorát majitele toho pozemku, kde ten přístřešek s ohradou máme a normálně ho postavili. ani jsme se o to nějak nezajímali. Mysli, že když to není zděný, tak snad na to povolení ani být nemusí. A ty to budeš mít i na svym pozemku, tak myslim, že to bude o.k.

Ok? No kéžby, ptala jsem se a potřebuju stavební ohlášení, svolení majitele okolních pozemků a PROJEKT!!!!!!!!§ Jsem z toho psychicky nalomená, když se na to vykašlu tak mě někdo práskne já budu muset stavbu odstranit a ještě s mastnou pokutou! POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

7.3.2007 12:31

Ok? No kéžby, ptala jsem se a potřebuju stavební ohlášení, svolení majitele okolních pozemků a PROJEKT!!!!!!!!§ Jsem z toho psychicky nalomená, když se na to vykašlu tak mě někdo práskne já budu muset stavbu odstranit a ještě s mastnou pokutou! POMOC!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

A kde jsi se na to ptala. To teda koukám, to je síla. vždyť to neni zděný, takže to není žádná budova, nic, bude to stát na tvym pozemku tak na co souhlas majitele okolních pozemků? A projekt? Ježiš, to je síla, no já bych se na to radši ještě poptala. Kamarádka taky staví přístřešek na poli svého přítele a taky nic něřeší. Chtělo by se to asi zeptat nějakýho právníka.

7.3.2007 12:44

leennyy napsal(a):
A kde jsi se na to ptala. To teda koukám, to je síla. vždyť to neni zděný, takže to není žádná budova, nic, bude to stát na tvym pozemku tak na co souhlas majitele okolních pozemků? A projekt? Ježiš, to je síla, no já bych se na to radši ještě poptala. Kamarádka taky staví přístřešek na poli svého přítele a taky nic něřeší. Chtělo by se to asi zeptat nějakýho právníka.

Ptala jsem se na městském úřadě na stavebním odboru...

7.3.2007 12:53

Ptala jsem se na městském úřadě na stavebním odboru...

Vendul, počkej, psala jsem kamarádce, která taky pracuje na městskzm úřadě, maj tam i právníka, možná se mi u něj zeptá, nějak se mi to nezdá. Ta louka je teda ve vašem vlastnictví?

7.3.2007 12:59

leennyy napsal(a):
Vendul, počkej, psala jsem kamarádce, která taky pracuje na městskzm úřadě, maj tam i právníka, možná se mi u něj zeptá, nějak se mi to nezdá. Ta louka je teda ve vašem vlastnictví?

Ano, jsem vlastníkem, mám to napsané na listu vlastníka z katastru. Budeš moc hodná, děkuji!!

7.3.2007 13:59

Ano, jsem vlastníkem, mám to napsané na listu vlastníka z katastru. Budeš moc hodná, děkuji!!

Tak jsem ti překopírovala co mi kamarádka napsala, ptala se taky na stavebnim úřadě:
Pokud přístřešek má víc jak 25 metrů čtverečních tak bude potřebovat
> povolení od jejich měst. úřadu
> pokud jde o ohradu, tak pokud pozemek sousedí s pozemky někoho jiného, nebo se
> silnicí - polní cestou atd. bude potřebovat povolení. Pokud má ta ohrada víc jak
> 180 na výšku tak taky povolení.
> pokud ta ohrada sousedí s jejíma pozemkama a má méně jak 180 na výšku nebude
> potřebavat pravděpodobně nic.
> Jo a pokud je v nějaké chráněné oblasti jako já kolem Řípu, nebo v nějaké jiné
> oblasti bude potřebovat povolení.
Takže to pro tebe nevyznělo moc dobře, viď? to jsem netušila, že jsou s ti¨m takový starosti

7.3.2007 14:03

leennyy napsal(a):
Tak jsem ti překopírovala co mi kamarádka napsala, ptala se taky na stavebnim úřadě:
Pokud přístřešek má víc jak 25 metrů čtverečních tak bude potřebovat
> povolení od jejich měst. úřadu
> pokud jde o ohradu, tak pokud pozemek sousedí s pozemky někoho jiného, nebo se
> silnicí - polní cestou atd. bude potřebovat povolení. Pokud má ta ohrada víc jak
> 180 na výšku tak taky povolení.
> pokud ta ohrada sousedí s jejíma pozemkama a má méně jak 180 na výšku nebude
> potřebavat pravděpodobně nic.
> Jo a pokud je v nějaké chráněné oblasti jako já kolem Řípu, nebo v nějaké jiné
> oblasti bude potřebovat povolení.
Takže to pro tebe nevyznělo moc dobře, viď? to jsem netušila, že jsou s ti¨m takový starosti

No Leni to jsi mě potěšila! Já mám 24 m 2!!!!!! A ohrada určo nebude mít 180 cm!!! Ale ten přístřešek má 250 cm, ale to není ohrada! Jej, zlepšila jsi mi náladu, díky!!!

7.3.2007 14:09

jaruska napsal(a):

Nazdárek radárci
Tak jsem tady dlouho nebyla děvčátka moje a mám plno nových zážitků a hlavnně foteček, takže se máte na co těšit. Jedete jak dráhy, takže absolutně netušim, co se tu za těch 10 dní co jsem tu nebyla dělo.
Já jsem se byla o víkendu s přítelem kochat v Troji na parkurech, byli jsme tam skoro celý den a bylo to mooc pěkné, takže posílám nějaké fotečky.
Jinak Bonča ok, ani teď moc nijak nekyne, spíše to její brucho stagnuje, ale malý je čilýuž se nám to blíží. O víkendu už půjde do porodního boxu

7.3.2007 14:10

janamalik napsal(a):
Nazdárek radárci
Tak jsem tady dlouho nebyla děvčátka moje a mám plno nových zážitků a hlavnně foteček, takže se máte na co těšit. Jedete jak dráhy, takže absolutně netušim, co se tu za těch 10 dní co jsem tu nebyla dělo.
Já jsem se byla o víkendu s přítelem kochat v Troji na parkurech, byli jsme tam skoro celý den a bylo to mooc pěkné, takže posílám nějaké fotečky.
Jinak Bonča ok, ani teď moc nijak nekyne, spíše to její brucho stagnuje, ale malý je čilýuž se nám to blíží. O víkendu už půjde do porodního boxu

.

7.3.2007 14:10

No Leni to jsi mě potěšila! Já mám 24 m 2!!!!!! A ohrada určo nebude mít 180 cm!!! Ale ten přístřešek má 250 cm, ale to není ohrada! Jej, zlepšila jsi mi náladu, díky!!!

Leni já jdu pomalu domů, ale zítra si přečtu co jsi mi ještě napsala! Děkuji Ti moc! Jiný kraj, jiný mrav, že?

7.3.2007 14:12

janamalik napsal(a):
.

I toto se občas stává

7.3.2007 14:19

janamalik napsal(a):
I toto se občas stává

Ahoj Jani, tak tě tady zase vítáme. jen dávej nové fotečky, ať se pokocháme. a máš i fotečky Bonči?tu bysme s tim jejím bříškem taky rády viděli

7.3.2007 14:21

Tak to jsem ráda, já myslela, že jsi někde psala, že budeš mít přístřešek 6x5m. Jo a ještě teda záleží na tom, jestli pozemky okolo ohrady jsou taky v tvym vlastnictví. Ale i kdyby, já bych to nijak černě neviděla, kor, když to bude stát skoro na samotě.
Tak papa a užij si koníky

7.3.2007 14:28

leennyy napsal(a):
Ahoj Jani, tak tě tady zase vítáme. jen dávej nové fotečky, ať se pokocháme. a máš i fotečky Bonči?tu bysme s tim jejím bříškem taky rády viděli

Ahojky, no něco vyfoceného mám, ale mám to doma ještě ve foťáku, protože v sobotu k nim budu přidávat nějaké další fotečky hřebčáků na které se jedu juknout, takže aktuální Bonča bude asi až po víkendu, doufám, že to neva, ale mám úplně bombastické fotečky, které se vám budou určitě líbit, takže se nechte překvapit
Jo, abych nezapomněla, taky jsem myslím Dolince slibovala nějaké kravičky, takže ty taky přidám. Holky, ať je na co koukat.

7.3.2007 14:31

janamalik napsal(a):
Ahojky, no něco vyfoceného mám, ale mám to doma ještě ve foťáku, protože v sobotu k nim budu přidávat nějaké další fotečky hřebčáků na které se jedu juknout, takže aktuální Bonča bude asi až po víkendu, doufám, že to neva, ale mám úplně bombastické fotečky, které se vám budou určitě líbit, takže se nechte překvapit
Jo, abych nezapomněla, taky jsem myslím Dolince slibovala nějaké kravičky, takže ty taky přidám. Holky, ať je na co koukat.

Jo a tady něco pro Mátinku, setr Eros od kamaráda.

7.3.2007 14:33

janamalik napsal(a):
Jo a tady něco pro Mátinku, setr Eros od kamaráda.

Tady jsou ty holky strakatý

7.3.2007 14:36

janamalik napsal(a):
Tady jsou ty holky strakatý

.

7.3.2007 14:38

janamalik napsal(a):
.

Hřebčáků? Už hledáš pro Bonču dalšího případnýho ženicha?
Jo jo, Lenka Dolinka dnes vybírá nový přepravník, tak se snad zítra pochlubí jak uspěla a ty taky přidávej fotečky, jen houšť jen houšť

7.3.2007 14:38

janamalik napsal(a):
.

Táák a otevřu novou 54

Přidejte reakci

Přidat smajlík