"Ty z moderky králíků 52"

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
8.3.2007 11:13

blanche napsal(a):
a trocha kultury

no to je povedená fotka! hele, za chvíli tady máme šedesátku! Jak to takto půjde dál, co?

8.3.2007 11:18

lucky napsal(a):
no to je povedená fotka! hele, za chvíli tady máme šedesátku! Jak to takto půjde dál, co?

To jo ... jsme dobrý - pochválit se musíme
Ještě něco přihodim

zvířátková

8.3.2007 12:41
zvířátková

blanche napsal(a):
To jo ... jsme dobrý - pochválit se musíme
Ještě něco přihodim

Paráda . Kobylky jsou fešandy. Sakriš, včera jsem fotila ve stáji, bohužel jsem to večer nestáhla a teď musím zase počkat na večer Chtěla jsem přebít Blanche

8.3.2007 12:55

zvířátková napsal(a):
Paráda . Kobylky jsou fešandy. Sakriš, včera jsem fotila ve stáji, bohužel jsem to večer nestáhla a teď musím zase počkat na večer Chtěla jsem přebít Blanche

Smůla smůla

8.3.2007 12:56

zvířátková napsal(a):

Ahojík Blani,tak do těch 19h se dneska stavím pro ty dvě ohlávky,kde tě tam mám hledat,někde na recepci?

8.3.2007 13:33

anushka napsal(a):
Ahojík Blani,tak do těch 19h se dneska stavím pro ty dvě ohlávky,kde tě tam mám hledat,někde na recepci?

Jéééé ahoj, jsi vítána :))

JJ na recepci

zvířátková

8.3.2007 13:43
zvířátková

blanche napsal(a):
Jéééé ahoj, jsi vítána :))

JJ na recepci

Měla by jsi si, Blaní, dát na webovky reklamu na parelky. Co vůbec máš za barvičky?

8.3.2007 13:51

zvířátková napsal(a):
Měla by jsi si, Blaní, dát na webovky reklamu na parelky. Co vůbec máš za barvičky?

Já to nedělám moc na kšefty ... spíš příležitostně ... žlutá, zelená, modrá ... černou snad mám taky

8.3.2007 13:52

zvířátková napsal(a):

děkuji za hezké přivítání Stavím se asi kolem pátý,přesně nevím ale do sedi určitě,nevíš o nějakém sedlu na bezkohoutkového koně na prodej?

zvířátková

8.3.2007 13:59
zvířátková

anushka napsal(a):
děkuji za hezké přivítání Stavím se asi kolem pátý,přesně nevím ale do sedi určitě,nevíš o nějakém sedlu na bezkohoutkového koně na prodej?

Nemáš foto těch ohlávek?

8.3.2007 14:12

zvířátková napsal(a):
Nemáš foto těch ohlávek?

zvířátková

8.3.2007 18:48

zvířátková

8.3.2007 18:49
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Už jsem tu

zvířátková

8.3.2007 18:49

zvířátková

8.3.2007 18:56
zvířátková

zvířátková napsal(a):

Jo a prý Čiki utekl přítelovo tatínkovi, jelikož ho Šejla shodila na zem a on prcka pustil z ruky. No, ale prý od valáška celkem dost dostal. Tak to jsem mu hodně vděčná, jelikož prcek potřebuje zjistit, že není nejmocnější a že se ho všichni nebojí. Prý ho nakopal, kousnul do zadku, nepustil ho vůbec ke kobylám a navrch dostal asi 2 pořádné rány elektriky a že ho pak nemohli z toho výběhu dostat, jelikož se ohradníku bál. No, je fakt, že aspoň dostal za vyučenou.

8.3.2007 19:06

zvířátková napsal(a):
Jo a prý Čiki utekl přítelovo tatínkovi, jelikož ho Šejla shodila na zem a on prcka pustil z ruky. No, ale prý od valáška celkem dost dostal. Tak to jsem mu hodně vděčná, jelikož prcek potřebuje zjistit, že není nejmocnější a že se ho všichni nebojí. Prý ho nakopal, kousnul do zadku, nepustil ho vůbec ke kobylám a navrch dostal asi 2 pořádné rány elektriky a že ho pak nemohli z toho výběhu dostat, jelikož se ohradníku bál. No, je fakt, že aspoň dostal za vyučenou.

Čauky liďišky.. tak jak se tady vůbec máte...
Já už jste tady taky dloho nebyla
No takže Džin na to očíčko bude asi slepí.. ale jako musim ho tady před vámi pochválit. je to šikulka poslouchá, papá, pije no děla mi prostě radost.. zkoušeli jsme i přirozenou komunikaci a jde mu to šikulkovi...
Škoda že nemám fotky.. bych vám ukázala!!!
No a doma je to pořád stejný.. teda vlastně teďka nachvíli odjíždím na týden do Jížních čech, pokochat se krajinou, ale hlavně tam jedu s kamarádkou na koníky dosts spoustu new zkušeností, tak už se mocinko těším!!!!!

zvířátková

8.3.2007 19:26
zvířátková

misaslitrova napsal(a):
Čauky liďišky.. tak jak se tady vůbec máte...
Já už jste tady taky dloho nebyla
No takže Džin na to očíčko bude asi slepí.. ale jako musim ho tady před vámi pochválit. je to šikulka poslouchá, papá, pije no děla mi prostě radost.. zkoušeli jsme i přirozenou komunikaci a jde mu to šikulkovi...
Škoda že nemám fotky.. bych vám ukázala!!!
No a doma je to pořád stejný.. teda vlastně teďka nachvíli odjíždím na týden do Jížních čech, pokochat se krajinou, ale hlavně tam jedu s kamarádkou na koníky dosts spoustu new zkušeností, tak už se mocinko těším!!!!!

Teeeeda, to se máš Držím Džinečkovi palce, on se s tím slepým očíčkem určitě bez problémů srovná...

zvířátková

8.3.2007 19:52
zvířátková

zvířátková napsal(a):
Teeeeda, to se máš Držím Džinečkovi palce, on se s tím slepým očíčkem určitě bez problémů srovná...

zvířátková

8.3.2007 19:53
8.3.2007 19:59

zvířátková napsal(a):

jj hokly od koní mi to říkali.. ono je dost lidi .. co má koníka se slepím očíčkem...!!!

Takže si myslím že se s tim vyrovná a zvykne si na to rychle!!!

zvířátková

8.3.2007 20:03
zvířátková

misaslitrova napsal(a):
jj hokly od koní mi to říkali.. ono je dost lidi .. co má koníka se slepím očíčkem...!!!

Takže si myslím že se s tim vyrovná a zvykne si na to rychle!!!

určitě

8.3.2007 20:42

zvířátková napsal(a):
určitě

Moje kamarádka měla v tréniku QH valacha, který byl slepý. Na jedno oko úplně a na druhé už nevím jistě, ale nějak měl jen 40%zraku. Mimochodem, docela slušně s ním odjela westernové závody jednu sezónu. Koník potom ve Freestylu jezdil klidně se šátkem přes oko..však neviděl, že. Takže povzbudivé, ne?

A koukám na ty baštící koníky...ti si dávají....holky, já dneska nějak nemám náladu na psaní....

10.3.2007 23:38

blanche napsal(a):

Tak já koukám, že se to tady nějak nehnulo...že by to bylo tím "pomýlením na webu"?
Asi. Mě na to jak se dostat na diskuze také navedla kamarádka tady z Ifauny!

Jinak my si dnes s Usou užily super vyjížďku, setkaly jsme se s kamarádkou a jejím mladinkým valáškem QH...no, až na to, že nás najednou hcytlo docela hnusné počasí, dokonce kroupy. Zaparkovala jsem s Usou na chvíli u ní, Usinka dostala deku, seno a já čaj. Domů jsme pak dojely v pohodičce. Teda, dopoledne bylo krásně a na vyjížďce t¨pak takový hnus počasí...

12.3.2007 09:59

lucky napsal(a):
Tak já koukám, že se to tady nějak nehnulo...že by to bylo tím "pomýlením na webu"?

Jinak my si dnes s Usou užily super vyjížďku, setkaly jsme se s kamarádkou a jejím mladinkým valáškem QH...no, až na to, že nás najednou hcytlo docela hnusné počasí, dokonce kroupy. Zaparkovala jsem s Usou na chvíli u ní, Usinka dostala deku, seno a já čaj. Domů jsme pak dojely v pohodičce. Teda, dopoledne bylo krásně a na vyjížďce t¨pak takový hnus počasí...

Blani,díky moc za ohlávky,jsou akorát a moc jim sluší

12.3.2007 10:05

anushka napsal(a):
Blani,díky moc za ohlávky,jsou akorát a moc jim sluší

Hele, holky, už to jede! No konečně! To jim to trvalo, co?????!!!!!!

zvířátková

12.3.2007 10:05
zvířátková

lucky napsal(a):

Bodeť by se to tu hnulo, když to až do teď nešlo. 3 dny jsem se rozčilovala s nemoderkou, která mě moc nebaví, bez fotek to není ono . Jo jo, o víkendu bylo krásné počasí a naštěstí se sem od vás nic nepřihnalo. . Bohužel teď stěhujeme, takže jsem v sobotu přišla o vyjížďku a tak jsem se aspoň projela včera před setměním, ale prcek zase zlobil, on nechce zatočit, tak se rozběhne, přitom tyhle 2 povely mají od sebe hodně daleko. Někdy mu fakt přeskočí . Jak je nějaká známá cesta nebo ví, že jsou opodál koně, tak se může zjančit. Když jsme šli kolem obory, tak jsem musela slézt a drželi jsme ho dva, já pod hubou parelkou a ten můj ho jistil na uzdičce, jelikož se mohl zjančit, když viděl, kolik že tam je koní a poníků. To je pro něho ráj. Rozšířili se teď asi na 8 koníků, a to je něco pro něho.

12.3.2007 10:16

blanche napsal(a):

Ahojky,

JJ, konečně to jde

Jsem ráda, že ohlávky pásnou
Až budeš mít foto, tak se určitě pochlub, jsem zvědavá

zvířátková

12.3.2007 10:26
zvířátková

blanche napsal(a):
Ahojky,

JJ, konečně to jde

Jsem ráda, že ohlávky pásnou
Až budeš mít foto, tak se určitě pochlub, jsem zvědavá

No to jo, už jsem měla absťák

12.3.2007 10:29

zvířátková napsal(a):
Bodeť by se to tu hnulo, když to až do teď nešlo. 3 dny jsem se rozčilovala s nemoderkou, která mě moc nebaví, bez fotek to není ono . Jo jo, o víkendu bylo krásné počasí a naštěstí se sem od vás nic nepřihnalo. . Bohužel teď stěhujeme, takže jsem v sobotu přišla o vyjížďku a tak jsem se aspoň projela včera před setměním, ale prcek zase zlobil, on nechce zatočit, tak se rozběhne, přitom tyhle 2 povely mají od sebe hodně daleko. Někdy mu fakt přeskočí . Jak je nějaká známá cesta nebo ví, že jsou opodál koně, tak se může zjančit. Když jsme šli kolem obory, tak jsem musela slézt a drželi jsme ho dva, já pod hubou parelkou a ten můj ho jistil na uzdičce, jelikož se mohl zjančit, když viděl, kolik že tam je koní a poníků. To je pro něho ráj. Rozšířili se teď asi na 8 koníků, a to je něco pro něho.

Jé, tak to jsi měla legraci!
hele, já se tady taky vztekala s moderkou a nemoderkou. jeden den mi šla nemoderka, já napsala příspěvek do jedné diskuze o kutí arabů. Druhý den to zapnu, koukám, příspěvek nikde! prostě se smazal! Mě málem trefilo. No, ale snad už to bude fungovat dobře.

Já měla taky sranda vyjížďku. V neděli. Bylo krásně a tak jsem si dala sraz s kamarádkou a jejím krásným mladinkým tříletým valáškem QH...má ho v tréninku. Je po Count ¨Jess...moc hezký ryzáček. Trochu se bál psů a jak jsme jely do jednoho kopečka, tak se na nás přilepil jeden vztelký vořech. Hajzl. Usa ho měla pořád pod břichem, ale je na psy celkem splachovací, takže jsme ten prudký kopec po cestě vyšplhaly a trochu vyklusaly, protože potom se vořech vrhnul na chudál¨ka Jesse a ten byl z toho trošku mimo.
Měly jsme hezkou vyjížďku, ovšem ta moje zase trochu zlobila u jízdárny v Bašce na kopci. Chodila tam se mnou jako malá dvouletá, takže koukala jak se to změnilo a musely jsme projít kolem výběhu, kde byli dva koně. poník a ryzák. Lítali jako prdlí pořád tam a zpátky. Usa z nich byla celkem na nervy až se z toho pokadila..ona venku nekadí...štve mě, protože pak chodí jako robot a nosí si to domů. Klidně se dvě hodiny nevykadí.

No, bohužel, najednou se zatáhla obloha a nás chytl nehezký liják a dokonce kroupy, zrovna když jsme byly na kopci! Na chvilku jsme musely otočit koně aby jim to nešlo do očí. Takže jsme hezky zmokly a ještě nás zmlátily kroupy. Zaparkovaly jsme u té kamarádky doma, Usa si mohla odpočinout v jednom boxe a dostala deku na zahřátí. Když uschla a my u čaje rozmrzly, tak jsem ji nasedlala a jely jsme už samy domů. Usinka byla šikovná, za hodinku jsme byly doma. Kolem řeky jsem ji protáhla ještě hezky cvalem a doma dostala hromadu seníčka a na chvíli ještě deku, jelikož se trochu zapotila.

Včera měla odpočinkový den, byly jsme na procházce za Athosem a Šimonem, já se vyhřívala na sluníčku a ti tři se pásli...před tím si pořádně zatryskali po výběhu. No, asi jsme to s Usou přehnaly s trávou...večer se pěkně pokadila, takže mě teď čeká ještě pořádné mytí ocasu

12.3.2007 10:30

zvířátková napsal(a):
No to jo, už jsem měla absťák

Páni, já než to napíšu, tak už se to hýbe dál

zvířátková

12.3.2007 10:34
zvířátková

lucky napsal(a):
Páni, já než to napíšu, tak už se to hýbe dál

No jo, to nesmíš mít na romány ...

12.3.2007 10:43

zvířátková napsal(a):
No jo, to nesmíš mít na romány ...

No jo, jenom když to tady tak dlouho nejelo...člověk toho má tolik, co?

zvířátková

12.3.2007 11:02
zvířátková

lucky napsal(a):
No jo, jenom když to tady tak dlouho nejelo...člověk toho má tolik, co?

To jo, jak se člověk nevykecá hned, tak to v sobě musí držet ...

12.3.2007 11:14

zvířátková napsal(a):
To jo, jak se člověk nevykecá hned, tak to v sobě musí držet ...

Jo, jo, přesně tak.
Já si konečně dnes sedla k tomu, abych zase něco přidala na stránky Usy...pětiletá a nějaké zimní fotečky..ještě to tam zrovna házím.

12.3.2007 12:50

blanche napsal(a):

Tak koukám, že se Lucky na vyjížďkách opravdu nenudí
Dneska v práci nic moc

Alespoň sem něco přihodím - něco nového

12.3.2007 12:51

blanche napsal(a):
Tak koukám, že se Lucky na vyjížďkách opravdu nenudí
Dneska v práci nic moc

Alespoň sem něco přihodím - něco nového

Ty západy slunce fakt miluju

12.3.2007 12:52

blanche napsal(a):
Ty západy slunce fakt miluju

.

12.3.2007 13:02

lucky napsal(a):
Jo, jo, přesně tak.
Já si konečně dnes sedla k tomu, abych zase něco přidala na stránky Usy...pětiletá a nějaké zimní fotečky..ještě to tam zrovna házím.

Ahojky,tak konečně to už zase šlape!!!
Tak u nás teď bylo už od pátku moc hezky,žádný kroupy nic...V sobotu jsme dopoledne s Falíkem trochu řádili v hale a málem jsem z něj slítla....Krásně pracoval a pak jsme začali skákat.Šel nádherně,pěkně dopředu....hala má vlastně pouze jednu stěnu zadělanou celou,a to je ta u silnice...já zrovna najížděla na skok z pravé ruky a ve chvíli,kdy jsme krásně doskočili a udělali tak jeden cvalovej,tak se zpoza stěny haly vyřítilo auto...no to byl tak rychlej úskok,že už jsem se skoro viděla na zemi...no a samozřejmě málem úplně zafungoval zákon setrvačnosti...naštěstí se ten muj brouček hned zastavil,jak cejtil,že jaksi nesedim tam kde mam,takže jsem se ještě vydrápala zpátky...
Včera bylo úplně nádherně,tak jsem byal s káoškou asi dvě ho´dky na prochajdě...vzali jsme koníky na krokovku,semtam je nechaly popást...bylo to hrozně fajn.Ona se mnou totiž jela Irča,co vlastně od odvozu Bubly seděla na koni 2x...no a dlouho přemýšlela,že skončí...ten terének jí hodně zvedl náladu a snad se její uvažování o konci aspoň oddálí....s tou kobčou si dost rozumněla,ale je jasné ,že Bublinka to není....Vyrazily jsem s nima až na cyklostezku...no nádherný počasí,perfektně upravená cyklostezka an super místě,11 dopoledne a nikde ani noha!No za celej terén jsme potkaly jednoho cyklistu....Na tý cyklostezce je dřevěnej most..no to vám bylo zase divadlo..falík se frajer cpal dopředu,ale jakmile měl vlézt na most,tak se začal stahovat dozadu...pak nás kámoška předjela a Falík rychle za nima,jenom aby nám náhodou neutekly

Teď mastim na ty rehabilitace se zádama a pak rovnou ke koníkům...

zvířátková

12.3.2007 13:13
zvířátková

blanche napsal(a):

Teda, Falíkovo kukadlo je nádherné. No vidíš, třeba to s kamarádkou dáte zase dohromady, vždyť by si koníka mohla třeba půjčovat, když nemůže mít vlastního. Blanche koukám tady furt trajdá venku a snaží se mě donutit něco nafotit ...

12.3.2007 13:20

zvířátková napsal(a):
Teda, Falíkovo kukadlo je nádherné. No vidíš, třeba to s kamarádkou dáte zase dohromady, vždyť by si koníka mohla třeba půjčovat, když nemůže mít vlastního. Blanche koukám tady furt trajdá venku a snaží se mě donutit něco nafotit ...

Tak to oko bylo takový ještě v sobotu....včera jsem přišla ráno do stáje a on přes celé spodní víčko šlic jak blázen..............no naštěstí,že se nepíchl do oka...musel vzít o něco ve výběhu,nejspíš o nějakou větev....

zvířátková

12.3.2007 13:22
zvířátková

bbb napsal(a):
Tak to oko bylo takový ještě v sobotu....včera jsem přišla ráno do stáje a on přes celé spodní víčko šlic jak blázen..............no naštěstí,že se nepíchl do oka...musel vzít o něco ve výběhu,nejspíš o nějakou větev....

Teeeda, chudáček, no, hlavně, že je v pořádku. Ještě, že existuje ten mrkací relex...

12.3.2007 16:45

blanche napsal(a):

Falík má krásná kukadla ... Dneska byl v práci frmol, že jsem to dočetla až teď ... Fakt

Asi mi nevěříte, ale je to tak ... sozona asi pomalu začíná :))
Snad Tě to Leo motivuje a bude tu zase Čiko

Já jsem teď měla volno, tak jsem si to taky s Bárou užila :))

12.3.2007 16:49

blanche napsal(a):
Falík má krásná kukadla ... Dneska byl v práci frmol, že jsem to dočetla až teď ... Fakt

Asi mi nevěříte, ale je to tak ... sozona asi pomalu začíná :))
Snad Tě to Leo motivuje a bude tu zase Čiko

Já jsem teď měla volno, tak jsem si to taky s Bárou užila :))

a ještě jeden koník od nás

12.3.2007 18:23

blanche napsal(a):
a ještě jeden koník od nás

To oko je fakt úžasné!
Já Use vykoupala ten ocas a aby to nebylo vše...snad věděla že ji budu koupat?...tak si představte, že jsem v poledne česala na dvoře Fabbyho...už druhý den ho dřu z kožichu......a Usinka ve stáji, koukala na nás a baštila seno a ječmínek. No a najednou slečna zmizela, za chvíli slyším bác a kouknu do stáje a tam "mrtvola"....prostě si po obědě hodila šlofíka. práskla sebou do hoblin a chrněla. No jo, jenomže kdyby jen to. Praštila sebou tak blbě, že jak se vyvalila, tak si naprosto "úžasně" vylisovala ohromný bobek do celé té dlouhé hřívy! Jak potom za hodinku vstala, tak mě málem trefilo. Ještě štěstí, že jsem ji před tím nevykoupala, jak jsem měla v plánu, i s tou hřívou. Kdyby si to vylisovala na umyté hřívě....
Naštěstí jsem nejdříve česala Fabbyho. Takže jsem Use pořádně vyprala tu čerstvě pokaděnou hřívu a ocas, tnyní je čistá a voňavá. Co špíny z ní teklo!

12.3.2007 18:39

lucky napsal(a):
To oko je fakt úžasné!
Já Use vykoupala ten ocas a aby to nebylo vše...snad věděla že ji budu koupat?...tak si představte, že jsem v poledne česala na dvoře Fabbyho...už druhý den ho dřu z kožichu......a Usinka ve stáji, koukala na nás a baštila seno a ječmínek. No a najednou slečna zmizela, za chvíli slyším bác a kouknu do stáje a tam "mrtvola"....prostě si po obědě hodila šlofíka. práskla sebou do hoblin a chrněla. No jo, jenomže kdyby jen to. Praštila sebou tak blbě, že jak se vyvalila, tak si naprosto "úžasně" vylisovala ohromný bobek do celé té dlouhé hřívy! Jak potom za hodinku vstala, tak mě málem trefilo. Ještě štěstí, že jsem ji před tím nevykoupala, jak jsem měla v plánu, i s tou hřívou. Kdyby si to vylisovala na umyté hřívě....
Naštěstí jsem nejdříve česala Fabbyho. Takže jsem Use pořádně vyprala tu čerstvě pokaděnou hřívu a ocas, tnyní je čistá a voňavá. Co špíny z ní teklo!

Jéééé, tak tohle taky znám ... Bílá hustá hříva - občas také hraje všema barvama

A na zádech míváme pravidelně alespoň jednu vylisovanou koblížku
Máme teď trošku bolavou nožičku

A já mám rýmu stále

12.3.2007 18:47

blanche napsal(a):
Jéééé, tak tohle taky znám ... Bílá hustá hříva - občas také hraje všema barvama

A na zádech míváme pravidelně alespoň jednu vylisovanou koblížku
Máme teď trošku bolavou nožičku

A já mám rýmu stále

Bolavou nožičku? Japato?

12.3.2007 18:59

lucky napsal(a):
Bolavou nožičku? Japato?

Co má Barča s nožičkou?
děkuju za pochvalu očíčka...
Dneska jsem si s Falíkem užila nádherný odpoledne.Vyrazili jsme v podvečer ven a pořádně si zamakali...Když jsem se vrátili,tak už všechny holky odešly,tak jsem si Falíka vytáhla ven pod jízdárnu na trávu a pěkně jsem s ním ještě poseděla a on se trochu napásl... přitom jsem pokračovala v odchlupovací kůře

12.3.2007 19:17

bbb napsal(a):
Co má Barča s nožičkou?
děkuju za pochvalu očíčka...
Dneska jsem si s Falíkem užila nádherný odpoledne.Vyrazili jsme v podvečer ven a pořádně si zamakali...Když jsem se vrátili,tak už všechny holky odešly,tak jsem si Falíka vytáhla ven pod jízdárnu na trávu a pěkně jsem s ním ještě poseděla a on se trochu napásl... přitom jsem pokračovala v odchlupovací kůře

No, dej pokoj...odchlupovací kůra! Až na to, že se mi zdá, jakoby Usa trochu polevila v línání. Přitom kožich ještě trochu má...no, ale přece nevylíná do naha, že.
Jsem ji byla zrovna nakrmit a jak baštila papání, tak jsem ji ještě kartáčem přejížděla tu umytou hřívu a vychutnávala jak je čisťounká a voňavá. Taky má z té strany umytý samozřejmě krk a předek po lopatku. Tak jsem ji hladila ten bílý čistý kožíšek. Ta umytá srst je úplně hedvábná. Když ji pohladím jinde na těle, tak srst už je taková zaprášená, prostě přes celou zimu nemytá. A ten kousek s hřívou, jak má nyní vykoupaný, tak to jde hrozně poznat. Je jemná, lesklá, prostě jako plyšák! Jsem se nemohla nabažit. A Usa to má hrozně ráda, když ji hladím a přejíždím jen tak kartáčem a povídám si s ní. Papala si svoje a koukala na mě očičkem. A má vylínánu srst kolem uší. Má ji tam bílou jako padlý sníh! všude po hlavě je proti tomu ten kožíšek už takový zažloutlý a tam je tak bílá!
Teda ta fotka Falíka se mi moc líbí. Má úžasný krk!

12.3.2007 20:04

lucky napsal(a):
No, dej pokoj...odchlupovací kůra! Až na to, že se mi zdá, jakoby Usa trochu polevila v línání. Přitom kožich ještě trochu má...no, ale přece nevylíná do naha, že.
Jsem ji byla zrovna nakrmit a jak baštila papání, tak jsem ji ještě kartáčem přejížděla tu umytou hřívu a vychutnávala jak je čisťounká a voňavá. Taky má z té strany umytý samozřejmě krk a předek po lopatku. Tak jsem ji hladila ten bílý čistý kožíšek. Ta umytá srst je úplně hedvábná. Když ji pohladím jinde na těle, tak srst už je taková zaprášená, prostě přes celou zimu nemytá. A ten kousek s hřívou, jak má nyní vykoupaný, tak to jde hrozně poznat. Je jemná, lesklá, prostě jako plyšák! Jsem se nemohla nabažit. A Usa to má hrozně ráda, když ji hladím a přejíždím jen tak kartáčem a povídám si s ní. Papala si svoje a koukala na mě očičkem. A má vylínánu srst kolem uší. Má ji tam bílou jako padlý sníh! všude po hlavě je proti tomu ten kožíšek už takový zažloutlý a tam je tak bílá!
Teda ta fotka Falíka se mi moc líbí. Má úžasný krk!

ahojky! tak jsem po chvíli zase tady a už se to tu zase rozjelo..mám co číst. :) dneska jsem si s koníkama užila další hezký den..včera sme byli na vyjížďce a dneska jenom doma..Karinka má novou výbavu na ježdění, tak sem dávám foto.. ale nějak sme dneska nejezdily, spíš s Berrym..to sem dám foto potom. jo a k tomu línání...Karča zatím skoro srst nepouští, ale Berry už řádně.. po čištění mám chlupy všude...

12.3.2007 20:05

ettelwen napsal(a):
ahojky! tak jsem po chvíli zase tady a už se to tu zase rozjelo..mám co číst. :) dneska jsem si s koníkama užila další hezký den..včera sme byli na vyjížďce a dneska jenom doma..Karinka má novou výbavu na ježdění, tak sem dávám foto.. ale nějak sme dneska nejezdily, spíš s Berrym..to sem dám foto potom. jo a k tomu línání...Karča zatím skoro srst nepouští, ale Berry už řádně.. po čištění mám chlupy všude...

zase já s Karčou

12.3.2007 20:06

ettelwen napsal(a):
zase já s Karčou

a teď Berry. S tím jsem jenom takto jezdila doma na "jízdárně"

12.3.2007 20:07

ettelwen napsal(a):
a teď Berry. S tím jsem jenom takto jezdila doma na "jízdárně"

ještě jedna..

12.3.2007 21:36

ettelwen napsal(a):
ještě jedna..

Teda Karča je nádherná! Strašně se mi líbí a moc Vám to spolu sluší! Vidím....krásně sladění do červena....fakt nádhera!
A Berry je krásně uvolněný, šlape jako hodinky....máš opravdu moc šikovné koníky....jaký pán, takový.....

12.3.2007 22:00

lucky napsal(a):
Teda Karča je nádherná! Strašně se mi líbí a moc Vám to spolu sluší! Vidím....krásně sladění do červena....fakt nádhera!
A Berry je krásně uvolněný, šlape jako hodinky....máš opravdu moc šikovné koníky....jaký pán, takový.....

Tak vám ukážu králíčka mé kamarádky..

Má ho z dětského domova.Teda to zní trochu divně , co?Ale vychovatelky králíčka koupili dětem aby se uměli o zvířátka starat.Ale králíček je bavil jen pár měsíců..Pak už vychovatelky nechtěli platit za veterináře a krmení atd , tak donesli králíčka na veterinu , ať ho utratí!Naštěstí kámošky táta pracuje u Městské policie a vezli tam zrovna jednoho nalezeného psa..Bylo mu ho líto , tak ho vzal domu , kde se má moc dobře!Bydlí v prostorné kleci ještě s morčátkem..Jinak nevíte co by to mohlo být za druh?

12.3.2007 22:05

alisa napsal(a):

Má ho z dětského domova.Teda to zní trochu divně , co?Ale vychovatelky králíčka koupili dětem aby se uměli o zvířátka starat.Ale králíček je bavil jen pár měsíců..Pak už vychovatelky nechtěli platit za veterináře a krmení atd , tak donesli králíčka na veterinu , ať ho utratí!Naštěstí kámošky táta pracuje u Městské policie a vezli tam zrovna jednoho nalezeného psa..Bylo mu ho líto , tak ho vzal domu , kde se má moc dobře!Bydlí v prostorné kleci ještě s morčátkem..Jinak nevíte co by to mohlo být za druh?

S morčinou..Jo mimochodem - králíček se jmenuje Čiko

12.3.2007 22:08

alisa napsal(a):

Na té první vypadá jako AngorákTeda promiňte že Vám sem lezu

12.3.2007 22:10

alisa napsal(a):

V neděli bylo u nás velké vedro..Zmohlo to i našeho neunavitelného psa!

12.3.2007 22:12

alisa napsal(a):

Tady v lese..Ve čtvrtek

12.3.2007 22:18

alisa napsal(a):
V neděli bylo u nás velké vedro..Zmohlo to i našeho neunavitelného psa!

A naposledy JessA prodnešek KONČÍM

zvířátková

13.3.2007 07:25
zvířátková

alisa napsal(a):
A naposledy JessA prodnešek KONČÍM

Nazdárek děvčata! Jsem úplně zmohlá, příštích pár dní se sem dostanu spíš takhle z práce. Mamina mě totiž vyhodila včera se všema věcma, takže jsem dost vysílená, všude bordel, nevím, kam co dát, hlavně na uklízení nemám čas, včera jsme tahali věci celý den až do tmy, mám kopy věcí po celém bytě, musela jsem to vybalit, dneska přivezou ledničku a budu ráda, když jí budou mít kam postavit. Dneska jedeme naposledy, ale už tam mám toho jenom minimum. Jsem dost unavená a fotit vážně nestíhám :-( A teď tu budu zase tvrdnout tak 9 a půl hodiny, nebudu mít co dělat a doma mi stojí tolik práce, že to nestihnu ani za týden. No, tak konec výlevu... Falík má fakt krásný krk, taktéž by mě zajímalo, co že má Baruška s nohou? Koukám, že Karinka má uzdečku od Miloše, moc jí ta červená sluší Jak sedí taková provazová uzdečka? Králíček je rozkošný, teda, ty lidi z DD bych nakopala, copak by to ten veterinář udělal? Ten prcek měl teda štěstí a je to dobře. Vypadá podle mě spíš na lvíčka. Teď taky záleží, jak je starý...

13.3.2007 07:50

zvířátková napsal(a):
Nazdárek děvčata! Jsem úplně zmohlá, příštích pár dní se sem dostanu spíš takhle z práce. Mamina mě totiž vyhodila včera se všema věcma, takže jsem dost vysílená, všude bordel, nevím, kam co dát, hlavně na uklízení nemám čas, včera jsme tahali věci celý den až do tmy, mám kopy věcí po celém bytě, musela jsem to vybalit, dneska přivezou ledničku a budu ráda, když jí budou mít kam postavit. Dneska jedeme naposledy, ale už tam mám toho jenom minimum. Jsem dost unavená a fotit vážně nestíhám :-( A teď tu budu zase tvrdnout tak 9 a půl hodiny, nebudu mít co dělat a doma mi stojí tolik práce, že to nestihnu ani za týden. No, tak konec výlevu... Falík má fakt krásný krk, taktéž by mě zajímalo, co že má Baruška s nohou? Koukám, že Karinka má uzdečku od Miloše, moc jí ta červená sluší Jak sedí taková provazová uzdečka? Králíček je rozkošný, teda, ty lidi z DD bych nakopala, copak by to ten veterinář udělal? Ten prcek měl teda štěstí a je to dobře. Vypadá podle mě spíš na lvíčka. Teď taky záleží, jak je starý...

Ahojky,

Leo, co se děje probůh u vás doma ? Co ?
Barušce se udělal trochu podlom ... Ale divný je, že až skoro na jaře
Když byl největší marast, tak ok ... až teď ... Tak čistím a mažu o 106

Já jsem tu dneska 12 h - to mám ještě lepší vyhlídky

zvířátková

13.3.2007 08:37
zvířátková

blanche napsal(a):
.

No, odstěhovala jsem se od maminy, ale ona je naštvaná, takže mi to dává dostatečně vyžrat...

13.3.2007 08:43

zvířátková napsal(a):
No, odstěhovala jsem se od maminy, ale ona je naštvaná, takže mi to dává dostatečně vyžrat...

Tak to je mi líto ... Snad se to nějak vylepší

zvířátková

13.3.2007 08:55
zvířátková

blanche napsal(a):

Díky, Blaní! No po odstěhování to může být už jenom lepší, takže to nějak teď udělám a pak bude klid .

13.3.2007 08:59

zvířátková napsal(a):
Díky, Blaní! No po odstěhování to může být už jenom lepší, takže to nějak teď udělám a pak bude klid .

Tak snad jo ... Třeba je to mamině jenom líto a brání se útokem, co ?
Už ví, že jsi šťastná majitelka Čika ?

Taky Tě to baví v práci, jako mě ?

13.3.2007 09:01

blanche napsal(a):

Ahoj! Teda Lea se nenudí, co?
Jinak teda s tím králíkem mě to naštvalo. Jak můžou být lidi tak hnusní a když si sakra někdo pořídí zvíře, tak se o něj má starat. A ne potom nechat koně hladovět, psa uvázat v lese nebo králíka nechat utratit!!!! Je mi va zvracení z takových lidí...vlastně je ani lidmi nazývám jen těžko....

zvířátková

13.3.2007 09:07
zvířátková

lucky napsal(a):
Ahoj! Teda Lea se nenudí, co?
Jinak teda s tím králíkem mě to naštvalo. Jak můžou být lidi tak hnusní a když si sakra někdo pořídí zvíře, tak se o něj má starat. A ne potom nechat koně hladovět, psa uvázat v lese nebo králíka nechat utratit!!!! Je mi va zvracení z takových lidí...vlastně je ani lidmi nazývám jen těžko....

Víte, její logika a přemýšlení není normální, takže těžko to vysvětlit. Jo jo, o Čikovi ví, nejdřív se trošku děsila, pak to ale obrátila proti mě, že jsem špatná, jelikož jsem jí to neřekla, že mám povahu po tátovi. Že to držím v sobě a nikomu neřeknu. Jenže problém je, že ona si neuvědomí, že ona je ta jediná, co to neví .

To jo, to nejsou lidi, to jsou hyeny, a těm možná člověk taky křivdí ...

13.3.2007 09:29

zvířátková napsal(a):
Víte, její logika a přemýšlení není normální, takže těžko to vysvětlit. Jo jo, o Čikovi ví, nejdřív se trošku děsila, pak to ale obrátila proti mě, že jsem špatná, jelikož jsem jí to neřekla, že mám povahu po tátovi. Že to držím v sobě a nikomu neřeknu. Jenže problém je, že ona si neuvědomí, že ona je ta jediná, co to neví .

To jo ... chudák malej
By zmařili život takovýho drobečka ... Mohli ho dát třeba i do zvěráče - zadarmo ... Ne platit za uspání ... Určitě to není za darmo ...
Třeba by si ho pak někdo rád vzal ... je pěknej !

zvířátková

13.3.2007 09:31
zvířátková

blanche napsal(a):
To jo ... chudák malej
By zmařili život takovýho drobečka ... Mohli ho dát třeba i do zvěráče - zadarmo ... Ne platit za uspání ... Určitě to není za darmo ...
Třeba by si ho pak někdo rád vzal ... je pěknej !

To jo Jo a Ty jsi, Blaní, v práci do poledne nebo půlnoci? No, aspoň se se mnou zase bude někdo nudit ...

13.3.2007 09:35

zvířátková napsal(a):
To jo Jo a Ty jsi, Blaní, v práci do poledne nebo půlnoci? No, aspoň se se mnou zase bude někdo nudit ...

Já jsem tu pernamentně Néé, mám 12 hodin ... od 7 do 19 h ...

zvířátková

13.3.2007 09:47
zvířátková

blanche napsal(a):
Já jsem tu pernamentně Néé, mám 12 hodin ... od 7 do 19 h ...

Ahááá, tak proto mi to nebylo jasný . Tak to máš co dělat. Já tak do čtyřech, ale taky otrava... Měla by jsi si založit ICQ, mastily bysme jak o život

13.3.2007 09:53

blanche napsal(a):
a trocha kultury

Nejste vy náhodou z Dubence - podle kostela?

13.3.2007 09:56

alisa napsal(a):

Tak angorák ani náhodou. Podle mě je to červenooký hermelín.

13.3.2007 09:59

zvířátková napsal(a):
Ahááá, tak proto mi to nebylo jasný . Tak to máš co dělat. Já tak do čtyřech, ale taky otrava... Měla by jsi si založit ICQ, mastily bysme jak o život

Tak pozor, jdu pracovat

zvířátková

13.3.2007 10:04
zvířátková

blanche napsal(a):
Tak pozor, jdu pracovat

No, obě v pracovním vysílení být nemůžeme, takže já si tu zatím budu podřimovat . Zase mám to těžší, sakriš .

13.3.2007 10:11

zvířátková napsal(a):
No, obě v pracovním vysílení být nemůžeme, takže já si tu zatím budu podřimovat . Zase mám to těžší, sakriš .

Už mám hotovo :))

Neregistrovaný uživatel

13.3.2007 10:12
Neregistrovaný uživatel

zvířátková napsal(a):

Přesně. Ani hyeny. Takové patvory nechápu.

Dneska je tam tááák krásně. Jdu se pustit zase do Fabbyho. Ještě mi chybí pořádně vyčesat levý bok a levou zadní s půl prdelkou. Ten pes má příšerně kožichu! už mám plně dvě igelitky! Ale bude konečně po třech dnech vyčesaný! A zítra můžu začít Darése...ono s nimi není moc práce přes rok. Sem tam je překartáčuji a jsou krásní, ale nejhorší je ten kožich vyčesat po zimě. To je chlupů ještě a dva psy.

zvířátková

13.3.2007 10:15
zvířátková

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Přesně. Ani hyeny. Takové patvory nechápu.

Dneska je tam tááák krásně. Jdu se pustit zase do Fabbyho. Ještě mi chybí pořádně vyčesat levý bok a levou zadní s půl prdelkou. Ten pes má příšerně kožichu! už mám plně dvě igelitky! Ale bude konečně po třech dnech vyčesaný! A zítra můžu začít Darése...ono s nimi není moc práce přes rok. Sem tam je překartáčuji a jsou krásní, ale nejhorší je ten kožich vyčesat po zimě. To je chlupů ještě a dva psy.

To je ale krásná fotka

13.3.2007 10:20

zvířátková napsal(a):
To je ale krásná fotka

To jo ... jak je to s tou zdí ... něco jsem takhle jednou taky fotila - na sluníčku - bylo to dost tmavý :(

13.3.2007 11:08

blanche napsal(a):
a trocha kultury

Něco z letní vyjížďky

13.3.2007 11:19

blanche napsal(a):
To jo ... jak je to s tou zdí ... něco jsem takhle jednou taky fotila - na sluníčku - bylo to dost tmavý :(

Ono na ty naše černé obludy musí být hodně sluníčka. Aby se leskli...jinak jsou to černé fleky. A ta zeď ho hezky odrazí.
Já jdu mučit toho našeho Fabínka...snad ho dnes dočešu.

to je sladké mimino, že....je k sežrání! Strasně zlatý, hodný, miláček a zlatíčko umazlené. A taky musím Usu vypucovat...zase mi bude asistovat

zvířátková

13.3.2007 11:25
zvířátková

lucky napsal(a):
Ono na ty naše černé obludy musí být hodně sluníčka. Aby se leskli...jinak jsou to černé fleky. A ta zeď ho hezky odrazí.
Já jdu mučit toho našeho Fabínka...snad ho dnes dočešu.

to je sladké mimino, že....je k sežrání! Strasně zlatý, hodný, miláček a zlatíčko umazlené. A taky musím Usu vypucovat...zase mi bude asistovat

Tak směle do toho

13.3.2007 11:29

zvířátková napsal(a):
Tak směle do toho

To jo, tak chlupům zdar

13.3.2007 11:30

blanche napsal(a):

Taky Vás zdraví Fido

zvířátková

13.3.2007 11:37
zvířátková

blanche napsal(a):
Taky Vás zdraví Fido

To Bobša taky, zatím jsem jí ani za ty 3 dny v novém bytečku nestihla pustit, teď tam hlavně ani není místo a hooodně kabelů, co čekají na zapojení, to by jako nešlo, leda s náhubkem...

13.3.2007 11:42

zvířátková napsal(a):
To Bobša taky, zatím jsem jí ani za ty 3 dny v novém bytečku nestihla pustit, teď tam hlavně ani není místo a hooodně kabelů, co čekají na zapojení, to by jako nešlo, leda s náhubkem...

To znáááme, Fido devastuje, co může
Hlavně taky počůrá a pobobkuje

Ale je to zlatíčko

zvířátková

13.3.2007 11:51
zvířátková

blanche napsal(a):
To znáááme, Fido devastuje, co může
Hlavně taky počůrá a pobobkuje

Ale je to zlatíčko

Jooo, tak to známe - všechno a myslím, že Bobša je extra nářez

13.3.2007 12:05

zvířátková napsal(a):
Jooo, tak to známe - všechno a myslím, že Bobša je extra nářez

Jééé, tahle fotka je prďácká :)))

zvířátková

13.3.2007 12:14
zvířátková

blanche napsal(a):
Jééé, tahle fotka je prďácká :)))

Nevim teda, jak Tebe, ale mě to tu doslova ubíjí

13.3.2007 12:19

zvířátková napsal(a):
Nevim teda, jak Tebe, ale mě to tu doslova ubíjí

To mě to tu s .... tralala
Navíc huhňám a smrkám

zvířátková

13.3.2007 12:21
zvířátková

blanche napsal(a):
To mě to tu s .... tralala
Navíc huhňám a smrkám

To jo, to je zajímavý, že se toho nemůžeš zbavit. Byla jsi se zeptat u doktora? Aby to nebylo něco chronického....

13.3.2007 12:24

zvířátková napsal(a):
To jo, to je zajímavý, že se toho nemůžeš zbavit. Byla jsi se zeptat u doktora? Aby to nebylo něco chronického....

Minule mě nadopovala až hrůza
Už fakt nevim, co s tim ...

zvířátková

13.3.2007 12:28
zvířátková

blanche napsal(a):
Minule mě nadopovala až hrůza
Už fakt nevim, co s tim ...

Tak to je pitomý, asi to musí odkráčet samo. Ale asi by to chtělo leháro, jenže ono je to s tou prací blbý, co?

13.3.2007 12:31

zvířátková napsal(a):
Tak to je pitomý, asi to musí odkráčet samo. Ale asi by to chtělo leháro, jenže ono je to s tou prací blbý, co?

Ono zase marodit, že smrkáš ... to je taky blbý ... navíc bych nemohla za Bárou

zvířátková

13.3.2007 12:34
zvířátková

blanche napsal(a):
Ono zase marodit, že smrkáš ... to je taky blbý ... navíc bych nemohla za Bárou

To jo, vypadá to, že na vhodné řešení nepřijdeme, vše má své pro a proti. Tak snad Tě to už brzy přejde! Drží se Tě to jak klíště

13.3.2007 12:39

zvířátková napsal(a):
To jo, vypadá to, že na vhodné řešení nepřijdeme, vše má své pro a proti. Tak snad Tě to už brzy přejde! Drží se Tě to jak klíště

To jo :((((((((((((((((((((((((((((((((((((

13.3.2007 13:50

blanche napsal(a):

Dám sem ještě jednu kobylku, na které jsem začínala - tady s hříbátkem
Bohužel už není s námi ....

13.3.2007 13:53

blanche napsal(a):
Dám sem ještě jednu kobylku, na které jsem začínala - tady s hříbátkem
Bohužel už není s námi ....

Ještě jedna

zvířátková

13.3.2007 13:59
zvířátková

blanche napsal(a):
Ještě jedna

Krásná, jakpak se jmenovala?

13.3.2007 14:01

zvířátková napsal(a):
Krásná, jakpak se jmenovala?

Byla to Orina - ČT.

Super kůň s velkým K !

Tak jak to jde u Tebe ? Já si byla pro pití, tak byla chvíli venku - je tam úúúúžasně !!!!
Já chci pryč !!!

zvířátková

13.3.2007 14:30
zvířátková

blanche napsal(a):
Byla to Orina - ČT.

Super kůň s velkým K !

Tak jak to jde u Tebe ? Já si byla pro pití, tak byla chvíli venku - je tam úúúúžasně !!!!
Já chci pryč !!!

To víš, já můžu ven akorát tak koukat z okna, tady široko daleko nic není. Dneska jsem tu byla zas platná jak mrtvýmu zimník . No, teď ještě hodinku a huráááá pryč. Tolik práce člověk má okolo a musí tu tvrdnout .

zvířátková

13.3.2007 14:31
zvířátková

zvířátková napsal(a):
To víš, já můžu ven akorát tak koukat z okna, tady široko daleko nic není. Dneska jsem tu byla zas platná jak mrtvýmu zimník . No, teď ještě hodinku a huráááá pryč. Tolik práce člověk má okolo a musí tu tvrdnout .

Aaa, překoukla jsem se, ještě hodinu a půl :-((((((((

13.3.2007 15:10

zvířátková napsal(a):
Aaa, překoukla jsem se, ještě hodinu a půl :-((((((((

Ha ha ha ... já teď instalovala program ... měla někoho, kdo umí na tel a ten neuměl dělat, co se mu řeklo - já ... Se skoro zapotila, ale mááááme hotovo

O takovýchto věcech nemám ani šajnu !!!!

13.3.2007 17:41

blanche napsal(a):
Ha ha ha ... já teď instalovala program ... měla někoho, kdo umí na tel a ten neuměl dělat, co se mu řeklo - já ... Se skoro zapotila, ale mááááme hotovo

O takovýchto věcech nemám ani šajnu !!!!

Ňuňíček

13.3.2007 17:48

blanche napsal(a):
.

Parádní fotka čumáčku, to já bych Skippouše musela sevřít kleštěma, aby se mi nehýbal nebo mi nesežral objektiv

13.3.2007 17:56

blanche napsal(a):
.

Tak mi už jsme v návalu veder poprvé ,,plavili" a prcek si to moc užíval

13.3.2007 17:57

blanche napsal(a):
.

Tak přidávám polní kompliment

13.3.2007 17:59

kikuska napsal(a):
Tak přidávám polní kompliment

Jééé, to je pěkné ... S Bárou jsem to dlouho nezkoušela ... musím vyzkoušet

13.3.2007 18:01

blanche napsal(a):
.

Trénink s Nepálem

13.3.2007 18:02

blanche napsal(a):
.

A hraní s Dartym - couvání na ocas

13.3.2007 18:03

kikuska napsal(a):

Končím, ať tu není překikuškováno

Tak už se Ti práce line do cílové hodinky, co?

13.3.2007 18:13

kikuska napsal(a):
Končím, ať tu není překikuškováno

Tak už se Ti práce line do cílové hodinky, co?

JJ, hurá ... pěkný fotky, klidně pokračuj

13.3.2007 18:24

blanche napsal(a):

Jé, jak mě nebaví to zmenšování, je to otrava

Ale tak, přemůžu se.......

13.3.2007 18:26

blanche napsal(a):

A kompliment ze předu

13.3.2007 18:28

blanche napsal(a):

No a pro Lucky posílám toho mého podílového araba, jak to jde na něm perfektně vidět, že

13.3.2007 18:31

kikuska napsal(a):

A když se arab naštve

13.3.2007 18:31

kikuska napsal(a):
No a pro Lucky posílám toho mého podílového araba, jak to jde na něm perfektně vidět, že

To jo ...
Já už fotky nezmenšuju a vezme mi to

13.3.2007 18:32

kikuska napsal(a):
A když se arab naštve

A už fakt končím, alespoň dokud se někdo nepřipojí

13.3.2007 18:34

blanche napsal(a):
To jo ...
Já už fotky nezmenšuju a vezme mi to

No mě to vzít nechce a když, tak jsou hrozně ,,zmuchlané" . Taky mají přes 2000x1500 bodů, ty méně kvalitní, ty nej až 4 tis....

13.3.2007 18:37

kikuska napsal(a):
A už fakt končím, alespoň dokud se někdo nepřipojí

Tak kdopak rozsekne novou diskuzi? Což takhle závěrečná práce?

Přidejte reakci

Přidat smajlík