Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
12.3.2007 10:04

jaruska napsal(a):

Jé,Lenííí,to mám obrovskou radost,že se Lucinka začlenila do stáda bez problémů,to je vždycky úúplně super,když to takhle dopadne!!!
Leni,no Ty jsi si už udělala Vánoce s tím sedlem,jo???Tak prosím,ukáááž!!!

12.3.2007 10:08

jaruska napsal(a):
Jé,Lenííí,to mám obrovskou radost,že se Lucinka začlenila do stáda bez problémů,to je vždycky úúplně super,když to takhle dopadne!!!

Já psala ještě na Radu 57

Uživatel s deaktivovaným účtem

12.3.2007 10:09

pretty 1 napsal(a):
Já psala ještě na Radu 57

Já taky! No taky se těším na fotečky!
U nás v práci taky blázinec, při pondělku a při pátku je to vždycky nejhorší. Ach jo!

12.3.2007 10:11

jaruska napsal(a):

Jo,a my jsme se byli včera podívat za Šošonkem,má se skvěle,řekla bych,že trošičku přibral,ale oni jim tam pořád doplňujou seno,tak on holt žere!!!!Tento týden už bude vypuštěn mezi ročky,tak snad ho tam moc nezbijou,ale on není blbej,on se nedáá!!!
Tady je Šošonkovo sedýlko,je teda dětský,ale já jsem v něm v pohodě jela!!!

12.3.2007 10:14

jaruska napsal(a):
Jo,a my jsme se byli včera podívat za Šošonkem,má se skvěle,řekla bych,že trošičku přibral,ale oni jim tam pořád doplňujou seno,tak on holt žere!!!!Tento týden už bude vypuštěn mezi ročky,tak snad ho tam moc nezbijou,ale on není blbej,on se nedáá!!!
Tady je Šošonkovo sedýlko,je teda dětský,ale já jsem v něm v pohodě jela!!!

Táta uzdí Šošonka...

12.3.2007 10:16

jaruska napsal(a):
Táta uzdí Šošonka...

Tady je zásobník sena,je to udělaný z tý tlustý gumy,jak psala jednou Ivča.

12.3.2007 10:24

jaruska napsal(a):

Tady Šošonek po ježdění hodil záádííčka,vyválel se celkem 4 x !

12.3.2007 10:24

jaruska napsal(a):
Tady Šošonek po ježdění hodil záádííčka,vyválel se celkem 4 x !

Jaruš to je v hale?

12.3.2007 10:27

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Jaruš to je v hale?

Vendí, určo je to v hale, mají tam oooobrovskou!!!! tu by Burák obcválal tak jednou a dost

12.3.2007 10:29

Jaruš to je v hale?

jo jo,venuldo,je to v hale,hala je veliká a fakt pěkně udělaná.
Tady jede přímo Šošonkův jezdec,maličký modrooký Pavlík.

12.3.2007 10:30

jaruska napsal(a):

Ahoj holky!!! No to je ten zásobník, ten se mi moc líbil Dlouho jsem tu nebyla- nešla mi vůbec fauna, ale dneska už to snad půjde A mám konečně důkaz, že jezdím na Bobokovi

12.3.2007 10:32

jackie napsal(a):
Vendí, určo je to v hale, mají tam oooobrovskou!!!! tu by Burák obcválal tak jednou a dost

No ten se ale má že ho pustí do haly se vyrochnit!

12.3.2007 10:32

bubo napsal(a):
Ahoj holky!!! No to je ten zásobník, ten se mi moc líbil Dlouho jsem tu nebyla- nešla mi vůbec fauna, ale dneska už to snad půjde A mám konečně důkaz, že jezdím na Bobokovi

Ahoj Ivčo, teda ten Bubo je ale pořez!!!!! Až dneska vidím, že je to fakt bourák! A sluší vám to!!! A kde to jsi? To máte takovou jízdárnu? A kde máš to westernový sedlooooo????!!!!

12.3.2007 10:33

jaruska napsal(a):
jo jo,venuldo,je to v hale,hala je veliká a fakt pěkně udělaná.
Tady jede přímo Šošonkův jezdec,maličký modrooký Pavlík.

Přesně tak,mají tam i trenažér na to honění toho dobytla,na lanec tam lítá hadr.Ale to my jsme neviděli,my viděli jen ty lana.
Jaruška jezdila,ale nebudu to tady s ní zaplácávat,dám jen jednu fotečku...

12.3.2007 10:35

jaruska napsal(a):
Přesně tak,mají tam i trenažér na to honění toho dobytla,na lanec tam lítá hadr.Ale to my jsme neviděli,my viděli jen ty lana.
Jaruška jezdila,ale nebudu to tady s ní zaplácávat,dám jen jednu fotečku...

Ještě pusinku,Šošonku,a zase někdy ahojj!!

12.3.2007 10:37

jackie napsal(a):
Ahoj Ivčo, teda ten Bubo je ale pořez!!!!! Až dneska vidím, že je to fakt bourák! A sluší vám to!!! A kde to jsi? To máte takovou jízdárnu? A kde máš to westernový sedlooooo????!!!!

Janča má pravdu, je to macek!

12.3.2007 10:41

bubo napsal(a):

Jééé Ivčo,to je mamut!!!!Ale sluší vám to,koník vypadá moc hezky!!!!

12.3.2007 10:42

Janča má pravdu, je to macek!

Ahoj holky,
teda bubo je opravdu kus koňa
Holky, tak si kvůli vám budu pořizovat internet domu. v pátek jsem se chtěla v práci připojit a místo připojení se mi objevila tabulka, něco v anj. a chtělo to přihlašovací jmého a heslo, a něco že PNsP, což je naše nemocnice. böjim se, že začali internet hlídat, bohužel nevim, jestli je možno to nějak vypozorovat, že je internet hlídanej z vrchu. Tak si ho radši pořídim domu, abych tu neměla průšvih.

12.3.2007 10:46

jackie napsal(a):

Obsedám ho v mé anglii, ale až si na něm budu jistá nasadím western Já si v té anglii jsem prostě jistější Jízdárna není naše, ale můžu jí používat a od baráku to mám opravdu kousek (ten barák co tam je vidět je náš). Jestli si pamatuješ kde jste zkoušeli Kačenu,tak tam je teď ta jízdárna.

12.3.2007 10:46

leennyy napsal(a):
Ahoj holky,
teda bubo je opravdu kus koňa
Holky, tak si kvůli vám budu pořizovat internet domu. v pátek jsem se chtěla v práci připojit a místo připojení se mi objevila tabulka, něco v anj. a chtělo to přihlašovací jmého a heslo, a něco že PNsP, což je naše nemocnice. böjim se, že začali internet hlídat, bohužel nevim, jestli je možno to nějak vypozorovat, že je internet hlídanej z vrchu. Tak si ho radši pořídim domu, abych tu neměla průšvih.

No,Lenny,to je príííma,aspoň s náma můžeš klevetit do večera!!!Doufám,že přibufe i více fotek krásnýho Bóóóbikááá!!!
Jo,Lenny,já jsem Ti asi zapomněla popřát k narozeninám,tak to se moc omlouvám,a přeju Ti jen to nejlepší,ještě 20 let Bóóóbikááá,hodného a tolerantního přítele a hlavně hodně zdravíííčka!!!!!

12.3.2007 10:54

jaruska napsal(a):

Leni taky vše nej Jaruš Šošonek vypadá fakt spokojeně, nebo se pletu? Mě Bubík pšipadá celkem normální spíš jsem čekala, že ještě povyroste, ale on už se nějak zasek Ono je to tak akorát Jěště pro porovnání fotečka jak nasedám- on má KVH 149, takže vážně žádný obr to není

12.3.2007 10:56

bubo napsal(a):
Leni taky vše nej Jaruš Šošonek vypadá fakt spokojeně, nebo se pletu? Mě Bubík pšipadá celkem normální spíš jsem čekala, že ještě povyroste, ale on už se nějak zasek Ono je to tak akorát Jěště pro porovnání fotečka jak nasedám- on má KVH 149, takže vážně žádný obr to není

Tak je Bubo dobře živený!

12.3.2007 10:56

jaruska napsal(a):
No,Lenny,to je príííma,aspoň s náma můžeš klevetit do večera!!!Doufám,že přibufe i více fotek krásnýho Bóóóbikááá!!!
Jo,Lenny,já jsem Ti asi zapomněla popřát k narozeninám,tak to se moc omlouvám,a přeju Ti jen to nejlepší,ještě 20 let Bóóóbikááá,hodného a tolerantního přítele a hlavně hodně zdravíííčka!!!!!

Jaruško, děkuju moc, jsi hodná
NO, toho se právě bojim, že přijdu od koníků, sednu k internetu a budu s vámi klevetit až do večera. Takhle jsem byla omezená koncem pracovní doby, tak to šlo.

12.3.2007 10:57

jaruska napsal(a):

Včera si naše zvířectvo to krásné počasí opravdu užívalo

12.3.2007 10:58

Tead, to vypadá, že je o dost vyšší. a ty jsi asi pěknej prcek, když nejsi za koníkem vůbec vidět

12.3.2007 10:59

Oni jsou u nás všichni až moooc dobře živený a to jsou jen na seně a na pastvě, občas jablíčko nebo mrkvička jinak nic

12.3.2007 11:00

bubo napsal(a):

Je krásnej!Copak je to za plémě?Připomíná mi noričku na které jsem jezdívala

12.3.2007 11:00

bubo napsal(a):

Nee,Ivčo,nepleteš se,Šošonek opravdu spokojený je,můžu Ti v klidu říct,že kdybych byla kůň,tak bych tam chtěla bydlet.Vše v naprostém pořádku,koníci úplně nádherní,žádnýmu nebyly vidět žebra,dávají jim tam i hračky do toho výběhu,je tam ten velikej míč,ale nikdo si s ním momentálně nehrál.Pastviny jsou obrovský,prostě možnosti úplně super.
A měli tam i jednu Appaloosu.
Ivčo,tak to bylo tou blbou fotkou,tady na téhle je vidět,že zas tak velkej není.On má fakt jen 149?On Ti těch 150 udělá,to je taková ideální vejška....Vidím dobře puntík na prdeli???

12.3.2007 11:02

leennyy napsal(a):
Tead, to vypadá, že je o dost vyšší. a ty jsi asi pěknej prcek, když nejsi za koníkem vůbec vidět

Jsem trochu přikrčená, asisten to vyfotil v blbé pozici

12.3.2007 11:02

bubo napsal(a):

On je Bubo fakt takhle malej? No super, to je ta nejlepší výška!!!! A moc vám to sluší! Je to takovej bubínek kulaťoučkej, takový koníky miluju

12.3.2007 11:03

bubo napsal(a):

Ahoj Lenko taky ti přeji vše nej a hlavně ať ti vychází vše podle tvých představ.
A jak tady píšeš o tom internetu v práci a že děláš v nemocnici.... Schodou okolností taky dělám v nemocnici a zrovinka v pátek se u nás opravdu spouštěla kontrola vstupu na internert. Ty nijak nezjistíš, jestli jsi hlídaná nebo ne.... jen ti nepůjdou spustit nějaké stránky.......

12.3.2007 11:04

jaruska napsal(a):
Nee,Ivčo,nepleteš se,Šošonek opravdu spokojený je,můžu Ti v klidu říct,že kdybych byla kůň,tak bych tam chtěla bydlet.Vše v naprostém pořádku,koníci úplně nádherní,žádnýmu nebyly vidět žebra,dávají jim tam i hračky do toho výběhu,je tam ten velikej míč,ale nikdo si s ním momentálně nehrál.Pastviny jsou obrovský,prostě možnosti úplně super.
Ivčo,tak to bylo tou blbou fotkou,tady na téhle je vidět,že zas tak velkej není.On má fakt jen 149?On Ti těch 150 udělá,to je taková ideální vejška....Vidím dobře puntík na prdeli???

Ahoj Jaruško!Já bych na té fotce a malou Jarušku ani nepoznala!ona v tom westernovém vypadá uplně jinak!Sluší jim to oběmaA Šošonek vypadá nadmíru spokojeně

12.3.2007 11:05

pretty 1 napsal(a):
Ahoj Lenko taky ti přeji vše nej a hlavně ať ti vychází vše podle tvých představ.
A jak tady píšeš o tom internetu v práci a že děláš v nemocnici.... Schodou okolností taky dělám v nemocnici a zrovinka v pátek se u nás opravdu spouštěla kontrola vstupu na internert. Ty nijak nezjistíš, jestli jsi hlídaná nebo ne.... jen ti nepůjdou spustit nějaké stránky.......

No holky, nás ta kontrola taky nejspíš brzo čeká, určo odpadnu od půlky dubna, pak budu jen po večerech z domova!
Jo Leni, taky opožděně.... všechno nej nej, hlavně zdravíčko a krásné zážitky s Bobíkem!!! Omlouvám se, jsem šílený sklerotik,co si nezapíšu, to zapomenu... a to ihned

12.3.2007 11:06

bubo napsal(a):

Teda Majka,jak se tam rozvaluje a opaluje,je fakt BOŽÍ!!!!
Já včera taky trochu fotilááá!!

12.3.2007 11:06

jaruska napsal(a):

JJ je to norik Vidíš dobře Jaruško oni se mu na zadku dělají bílé flíčky a na krku zrzavé. Myslím, že jsem sem někdy dávala detail No uvidíme co se z něj vyklube za barvu, možná bude tygr

12.3.2007 11:08

markemic napsal(a):
Ahoj Jaruško!Já bych na té fotce a malou Jarušku ani nepoznala!ona v tom westernovém vypadá uplně jinak!Sluší jim to oběmaA Šošonek vypadá nadmíru spokojeně

Ahoj Markét,no strašně mě mrzí,že máme to blbý auto-je to jenom pro 3 lidi,jinak bychom Tě vzali včera sebou-fakt super!!!!

12.3.2007 11:08

bubo napsal(a):
JJ je to norik Vidíš dobře Jaruško oni se mu na zadku dělají bílé flíčky a na krku zrzavé. Myslím, že jsem sem někdy dávala detail No uvidíme co se z něj vyklube za barvu, možná bude tygr

Je krásnejJsou to skvělí koně,s Eržikou jsem měla ty nejlepší zkušenosti,zatím asi nej kůň co jsem poznala..

12.3.2007 11:10

jaruska napsal(a):
Ahoj Markét,no strašně mě mrzí,že máme to blbý auto-je to jenom pro 3 lidi,jinak bychom Tě vzali včera sebou-fakt super!!!!

To je dobrýFotky vypovídají o všemMěli jste krásný výlet viď?V neděli bylo úúúžasněě!!!!!

12.3.2007 11:11

jaruska napsal(a):

Já včerá fotila hooodně, ale nebudu to tu přehánět

12.3.2007 11:12

bubo napsal(a):

Bubo přeháněj, máš krásné koníky, krásné fotky, tak proč ne!!! A my se pokocháme! Tak šup šup!
Leni taky vše nej, jsme skleroza největší.
A jdu se odhlásit a mrknu sem později, protože pochybuju že by si česká pošta takovou kontrolu nechala ujít. Jaj to bude průser

12.3.2007 11:12

jaruska napsal(a):
Teda Majka,jak se tam rozvaluje a opaluje,je fakt BOŽÍ!!!!
Já včera taky trochu fotilááá!!

No Jaruš o fotkách mi nemluv....... Včera jsem si přendavala do počítače nádherný fotky západů slunce..všechny fotky jenom s tím tématem,v životě se mi takový nepovedly...No a já si to nějak blbě zkopírovala a ty fotky sou všechny ztracený..Já bych brečela...Tk sem si to včera vynahradila focením koní,ale dost mě to mrzí

12.3.2007 11:13

bubo napsal(a):

A ještě bláznivá fidla

jaruska napsal(a):

Jo,Markét,děkuju za Jarušku a posílám Ti věčně hladové zviřááátko!!!

bubo napsal(a):
A ještě bláznivá fidla

Vypadá jak trojnožka !!!

12.3.2007 11:15

bubo napsal(a):
A ještě bláznivá fidla

No tak ta je naprosto úúúúžasnáááá! Jsi hotová reportérka, pošli to do Fotoworldu! Nebo jak se ten časák pro fotografy jmenuje!!!

12.3.2007 11:17

markemic napsal(a):
To je dobrýFotky vypovídají o všemMěli jste krásný výlet viď?V neděli bylo úúúžasněě!!!!!

No,a cestou zpátky od Šošonka jsme se ještě stavili za tou rotvajlerkou,co jsme jedněm lidem darovali,tak je taky moc pěkná,mají z ní radost,a ona je miluje!!!!
Kačenka tě taky moc pozdravuje!!!

jaruska napsal(a):
Jo,Markét,děkuju za Jarušku a posílám Ti věčně hladové zviřááátko!!!

Neni zač,řikám jen co vidímAle řekni ,neni to zákon schválnosti?Jen co je Jaruška ve škole podívej jak je nádherně!!!!Motorce to tady jako vždy převelice sluší!Když vidim to počasí musim se držet abych k Vám neupalovala uklízet výběh!!

Bubo přeháněj, máš krásné koníky, krásné fotky, tak proč ne!!! A my se pokocháme! Tak šup šup!
A jdu se odhlásit a mrknu sem později, protože pochybuju že by si česká pošta takovou kontrolu nechala ujít. Jaj to bude průser

Tak jo, tak to tu trochu zaplácám. Tý jo, to je škoda, že si přišla o fotky a nedalo by se to nějak vydolovat z disku?

12.3.2007 11:19

jaruska napsal(a):
No,a cestou zpátky od Šošonka jsme se ještě stavili za tou rotvajlerkou,co jsme jedněm lidem darovali,tak je taky moc pěkná,mají z ní radost,a ona je miluje!!!!
Kačenka tě taky moc pozdravuje!!!

No hele vy jste toho ale stihli!!!!A jak se chovala k Vám? poznala Vás?No že se ptám takové blbé otázky určitě Vás samou radostí povalila na zem!
Jé KáááčenkaDalší to krásný koník z Vaší stáje!

12.3.2007 11:20

markemic napsal(a):
No Jaruš o fotkách mi nemluv....... Včera jsem si přendavala do počítače nádherný fotky západů slunce..všechny fotky jenom s tím tématem,v životě se mi takový nepovedly...No a já si to nějak blbě zkopírovala a ty fotky sou všechny ztracený..Já bych brečela...Tk sem si to včera vynahradila focením koní,ale dost mě to mrzí

Jé,Markét,nebrééč,já jsem si taky takhle něják,vůbec ale nevím,jak,vymazala 2 plný foťáky krásnejch fotek!!!!
Co zadnice,už dobrý???Nebo ještě hoří???

12.3.2007 11:21

bubo napsal(a):
Tak jo, tak to tu trochu zaplácám. Tý jo, to je škoda, že si přišla o fotky a nedalo by se to nějak vydolovat z disku?

Já Ti nevím,já si to dala na flešku a včera otevřela a by tam jen samý zástupce a nešlo to otevřít...Nevím nevím kdyby to šlo zachránit bylo by to úžasný ale nevim

12.3.2007 11:21

jackie napsal(a):
No tak ta je naprosto úúúúžasnáááá! Jsi hotová reportérka, pošli to do Fotoworldu! Nebo jak se ten časák pro fotografy jmenuje!!!

Díky jste fakt hodný

12.3.2007 11:23

jaruska napsal(a):
Jé,Markét,nebrééč,já jsem si taky takhle něják,vůbec ale nevím,jak,vymazala 2 plný foťáky krásnejch fotek!!!!
Co zadnice,už dobrý???Nebo ještě hoří???

No jo ale fakt mi bylo včera do pláče..jojo holt za blbost se platí..Néé zadek už dobrej,ještě trošku cejtím stehýnka ale jinak už dobroAle včera sme byli na kole takže mě bolí zadek zase z toho než si prdelka zvykne

12.3.2007 11:26

ještě jedna Motoruše a muším jít,večer nebo zítra sem dám fotečky z vyjížďky s vrchním velením a penězodárcovstvím na stezky!!!!
Už jí zase kousli do pusinky,ti vrahouni dvááá!!

12.3.2007 11:26

markemic napsal(a):
Já Ti nevím,já si to dala na flešku a včera otevřela a by tam jen samý zástupce a nešlo to otevřít...Nevím nevím kdyby to šlo zachránit bylo by to úžasný ale nevim

On některý počítač nemá rád když tu flešku vyndáš bez toho abys jí nejdřív dala vysunout na liště. Doma mám W 2000 a tam to zrovna musím takhle dělat, jinak tady na XP to jde rovnou vytrhnout.

12.3.2007 11:27

bubo napsal(a):
Díky jste fakt hodný

Jaruš už jsi viděla tenhle inzerát???? http://zvirata.bazos.c z/inzerat/582774/daruji-ponika.php

To je jak vaše Kačenka......

12.3.2007 11:30

jaruska napsal(a):
ještě jedna Motoruše a muším jít,večer nebo zítra sem dám fotečky z vyjížďky s vrchním velením a penězodárcovstvím na stezky!!!!
Už jí zase kousli do pusinky,ti vrahouni dvááá!!

Pro Evičku a Juru -nejbližší pro Vás je www.cernykun.eu ,co se stezek týče,kdyžtak Juro mrkni a pak napiš,jestli jsou lidi ochotný.
Jo,a pozdravuj EVIČKY !!!!!

12.3.2007 11:31

pretty 1 napsal(a):
Jaruš už jsi viděla tenhle inzerát???? http://zvirata.bazos.c z/inzerat/582774/daruji-ponika.php

To je jak vaše Kačenka......

Jo,Lůco,viděla,ale Kačenka je hezčejší!!!!A NEDÁM!!!

12.3.2007 11:32

bubo napsal(a):
Kuk

I když jsem asistentovi nastavila foťák, tak stejně jsou fotky trochu mázlý Ještě jsem tu našla použitelnou

12.3.2007 11:33

dolinka napsal(a):
tak tady je to moje sedlo

uzdečka

12.3.2007 11:35

bubo napsal(a):
On některý počítač nemá rád když tu flešku vyndáš bez toho abys jí nejdřív dala vysunout na liště. Doma mám W 2000 a tam to zrovna musím takhle dělat, jinak tady na XP to jde rovnou vytrhnout.

No tamten byl taky XP ale holt se to nějak nepvedlo no..Co se dá dělat,už bach si mohla koupi pořádnou kartu kam se vejde alespoň dvěstě fotekTo už nebudu mít takový problémy jako narychlo vyndavat fotky z foťáku...

12.3.2007 11:36

dolinka napsal(a):
uzdečka

Lenko, ta uzdečka je od Frinty , ne? Kámoška má úplně stejnou, moc se mi líbí

12.3.2007 11:39

markemic napsal(a):
Neni zač,řikám jen co vidímAle řekni ,neni to zákon schválnosti?Jen co je Jaruška ve škole podívej jak je nádherně!!!!Motorce to tady jako vždy převelice sluší!Když vidim to počasí musim se držet abych k Vám neupalovala uklízet výběh!!

Díííky,klidně přijeď,na ven to ještě nebude,ale čistit můůůžeš,až už Tě to nebude bavit,jak línají....A bez sedla jezdit taky můžeš,můžem jet třeba do zahrad,jsem zvědavá,jestli bude flaška nebo nebude už konečně ta flaška!!!!
Ale až zítra,dneska to nejde...

12.3.2007 11:41

dolinka napsal(a):
udidlo

a Jesinky nápadník, teda jenom jeho hlavička

bubo napsal(a):

Týýýý bláááho to je nááádhera!!!!!
To bude Tvoje a tamto svoje starý dáš Lucince,že jo???

dolinka napsal(a):
a Jesinky nápadník, teda jenom jeho hlavička

12.3.2007 11:43

jaruska napsal(a):
Díííky,klidně přijeď,na ven to ještě nebude,ale čistit můůůžeš,až už Tě to nebude bavit,jak línají....A bez sedla jezdit taky můžeš,můžem jet třeba do zahrad,jsem zvědavá,jestli bude flaška nebo nebude už konečně ta flaška!!!!
Ale až zítra,dneska to nejde...

Jo jo tak na tohle Ty číháš!já si namažu zadek lepidlem a bude!Kačenka má pořád to bebí?Chudinka malá,neměli jsme jí to sedlo vůbec dávat,a už by dávno měla po trápení..No další poučení

12.3.2007 11:43

bubo napsal(a):

jo je od Frinty a i to sedlo.

Jaruško, Lucince jí půjčim ale je spíše Dolči

12.3.2007 11:48

markemic napsal(a):
Jo jo tak na tohle Ty číháš!já si namažu zadek lepidlem a bude!Kačenka má pořád to bebí?Chudinka malá,neměli jsme jí to sedlo vůbec dávat,a už by dávno měla po trápení..No další poučení

Ne,nemá bebí,ale chci to nechat ještě do soboty bez sedla,aby se to tam zase nevytvořilo.když se to nezahojí pořádně,tak se to bude odírat pořád.Ono jsem pak přišla na to,že když Kačenka jezdí jenom rovně,tzn,do terénu,že se to neodře,ale jak jezdila v tom výběhu a zatáčela doleva,tak ten podbřišník vždycky do toho stroupku drobet drcnul,ale nebylo to moc,už je to fakt dobrý,ale chci jí brát už jen do terénu.

12.3.2007 11:49

bubo napsal(a):
Ty lenochu už vstávej!

Tak s tou kontrolou internetu mam teda fakt radost. Koukám, že se to zavádí všude. lůco, tak to asi je nějaká společná kontrola, když je to i u vás v nemocnici. A myslíš, že ti nahoře vidí jen, že jsem na internetu připojená, nebo i jakou stránku mam spuštěnou? my totiž internet používáme v lékárně docela často, ale kdyby viděli jaký mam otevřený stránky, byl by asi průser Tak koukám, že se tu asi budeme pomalu všechny scházet jen po večerech

12.3.2007 11:50

bubo napsal(a):
Ty lenochu už vstávej!

Promiň, promiň, už budu hodná!

12.3.2007 11:50

markemic napsal(a):
No hele vy jste toho ale stihli!!!!A jak se chovala k Vám? poznala Vás?No že se ptám takové blbé otázky určitě Vás samou radostí povalila na zem!
Jé KáááčenkaDalší to krásný koník z Vaší stáje!

No jo,Bessyna nás poznala,a táta si k ní ještě dřepnul a to víš,že se za chvíli na tý zemi válel!Ale už měla jako páníčky ty lidi a zase s nima mašírovala na procházku dál.My je totiž hledali po vsi a oni najednou šli proti nám!

12.3.2007 11:51

jaruska napsal(a):
Ne,nemá bebí,ale chci to nechat ještě do soboty bez sedla,aby se to tam zase nevytvořilo.když se to nezahojí pořádně,tak se to bude odírat pořád.Ono jsem pak přišla na to,že když Kačenka jezdí jenom rovně,tzn,do terénu,že se to neodře,ale jak jezdila v tom výběhu a zatáčela doleva,tak ten podbřišník vždycky do toho stroupku drobet drcnul,ale nebylo to moc,už je to fakt dobrý,ale chci jí brát už jen do terénu.

Jo tak to jo..já už se chtěla lekat..Tak to je jasný,ať se jí to zhojí tak že už tam nic mít nebude a bude to dobrýAť v tomhle krásným počasí nemusíte brečet že nemůžete venUžij si to venku! je krááásně

12.3.2007 11:52

jaruska napsal(a):
No jo,Bessyna nás poznala,a táta si k ní ještě dřepnul a to víš,že se za chvíli na tý zemi válel!Ale už měla jako páníčky ty lidi a zase s nima mašírovala na procházku dál.My je totiž hledali po vsi a oni najednou šli proti nám!

Tak jste měli štěstí že jste je potkali!Ona se jmenuje Bessyna?takže jste dali její jméno mláděti,jako na vzpomínku jo?

dolinka napsal(a):

Téda to je krasevec

leennyy napsal(a):
Tak s tou kontrolou internetu mam teda fakt radost. Koukám, že se to zavádí všude. lůco, tak to asi je nějaká společná kontrola, když je to i u vás v nemocnici. A myslíš, že ti nahoře vidí jen, že jsem na internetu připojená, nebo i jakou stránku mam spuštěnou? my totiž internet používáme v lékárně docela často, ale kdyby viděli jaký mam otevřený stránky, byl by asi průser Tak koukám, že se tu asi budeme pomalu všechny scházet jen po večerech

Leni zjistí naprosto všechno, jaké stránky, jak dlouho, od kdy do kdy...ukazovali to nedávno v TV i v souvislosti s hrama na PC

12.3.2007 11:53

markemic napsal(a):
No tamten byl taky XP ale holt se to nějak nepvedlo no..Co se dá dělat,už bach si mohla koupi pořádnou kartu kam se vejde alespoň dvěstě fotekTo už nebudu mít takový problémy jako narychlo vyndavat fotky z foťáku...

Jééé,Jessííík!!!

12.3.2007 11:56

dolinka napsal(a):
jo je od Frinty a i to sedlo.

Jaruško, Lucince jí půjčim ale je spíše Dolči

Lenčooo,nebyly -li by fotešky Lucinky ve stáádě?Já jsem strašně zvědavá bába,já vím,ale dej mi sem aspoň jednu a já už budu hodnáá!!!!

12.3.2007 11:56

jaruska napsal(a):

A tákový už mám zoubečky

12.3.2007 11:58

jaruska napsal(a):
Jééé,Jessííík!!!

Mám jich víc s ním speciálně pro Tebe

12.3.2007 11:59

jaruska napsal(a):
Lenčooo,nebyly -li by fotešky Lucinky ve stáádě?Já jsem strašně zvědavá bába,já vím,ale dej mi sem aspoň jednu a já už budu hodnáá!!!!

Jaruško nebyla, já jsem taky hrozná , sice foták jsme měla u koní ale vůbec jsem nic nestihla, napřed jsme ho nechtěla brát, protož ejsem nevěděla jak to vůbec bude, abych tam náhodpu neběhala s fotákem v ruce a chytala koně a pak jsem si vůbec nespoměla, jo ta skleroza, ale snad o víkendu si vzpomenu a udělám pár foteček.

12.3.2007 12:00

markemic napsal(a):
Jo tak to jo..já už se chtěla lekat..Tak to je jasný,ať se jí to zhojí tak že už tam nic mít nebude a bude to dobrýAť v tomhle krásným počasí nemusíte brečet že nemůžete venUžij si to venku! je krááásně

Joo,dííky,je fakt nádherně,my jsme včera dopoledne i grilovali klobásky,jak bylo krásně!!!

12.3.2007 12:02

dolinka napsal(a):
Jaruško nebyla, já jsem taky hrozná , sice foták jsme měla u koní ale vůbec jsem nic nestihla, napřed jsme ho nechtěla brát, protož ejsem nevěděla jak to vůbec bude, abych tam náhodpu neběhala s fotákem v ruce a chytala koně a pak jsem si vůbec nespoměla, jo ta skleroza, ale snad o víkendu si vzpomenu a udělám pár foteček.

Tak to je škoda,no snad na mě nezapomeneš!!!!

12.3.2007 12:02

jaruska napsal(a):
Joo,dííky,je fakt nádherně,my jsme včera dopoledne i grilovali klobásky,jak bylo krásně!!!

Co se opičíte?my si včera večer dělali nějaký ty buřty

12.3.2007 12:03

bubo napsal(a):
A tákový už mám zoubečky

Tlusťoška se zace cpe

12.3.2007 12:04

bubo napsal(a):
Promiň, promiň, už budu hodná!

Ivčo,to je hezký....fakt,superfidlové!!!!!

12.3.2007 12:09

jaruska napsal(a):
Ivčo,to je hezký....fakt,superfidlové!!!!!

Jaruško dík! Ona ta potvora chudáčka Artíka pořád otravuje a on už před ní prchá
Ale někdy mu vyznává lásku

12.3.2007 12:12

bubo napsal(a):
A tákový už mám zoubečky

Pouliočko

12.3.2007 12:28

bubo napsal(a):
A tákový už mám zoubečky

Pohled z výšin

12.3.2007 12:33

jaruska napsal(a):
Tak to je škoda,no snad na mě nezapomeneš!!!!

Teda Leni ty jsis ale koupila pěkné věcičky. Mě by bylo úplně líto je používat, abych to nezašpinila nebo neodřela

Pro Lenku - ti ,,nahoře'' vidí úplně vše. Kdy, kam a na jak dlouho na internetu chodíš... Já mám výhodu, že k těm ,, NAHOŘE'' patřím, takže i já vidím, kdo kam chodí a tak mě nikdo nekontroluje NAŠTĚSTÍ......

12.3.2007 12:57

pretty 1 napsal(a):
Teda Leni ty jsis ale koupila pěkné věcičky. Mě by bylo úplně líto je používat, abych to nezašpinila nebo neodřela

Pro Lenku - ti ,,nahoře'' vidí úplně vše. Kdy, kam a na jak dlouho na internetu chodíš... Já mám výhodu, že k těm ,, NAHOŘE'' patřím, takže i já vidím, kdo kam chodí a tak mě nikdo nekontroluje NAŠTĚSTÍ......

Luci od toho to je aby se to používalo, ale ted se snažím aby to bylo tmavší tak na jejich radu opalujem na sluníčku a mažem

12.3.2007 13:12

dolinka napsal(a):
Luci od toho to je aby se to používalo, ale ted se snažím aby to bylo tmavší tak na jejich radu opalujem na sluníčku a mažem

Já vím, že je to od toho aby se to používalo.
Ale to bylo jen tak řečený..... To bych pak mohla říci, že když si koupím nové auto, tak raději budu chodit pěšky aby mi ho nikdo neodřel..... Ale na druhou stranu víš co takovejch lidí je .....
Ne vážně je to moc pěkný a určitě to bude Jess strašně slušet.

12.3.2007 13:24

pretty 1 napsal(a):
Já vím, že je to od toho aby se to používalo.
Ale to bylo jen tak řečený..... To bych pak mohla říci, že když si koupím nové auto, tak raději budu chodit pěšky aby mi ho nikdo neodřel..... Ale na druhou stranu víš co takovejch lidí je .....
Ne vážně je to moc pěkný a určitě to bude Jess strašně slušet.

a jednoho dokonce znám osobně, to je můj tatínek, ten radši nejede s autem v dešti ab ynáhodpu nezmoklo, to by mě vždy málem kleplo, ale už se to zlepšilo.

A jinak děkujem za pochvalo,Jesinka se moc nadšeně netvářila, že má další mučící nástroj

12.3.2007 13:33

markemic napsal(a):
Tak jste měli štěstí že jste je potkali!Ona se jmenuje Bessyna?takže jste dali její jméno mláděti,jako na vzpomínku jo?

Jo jo,u nás už byly 2 Bessyny,medvědice je Bessyna třetí....U nás,dokud to nebude mít kuličky,tak to bude pořád Bessyna!!!!!

12.3.2007 13:37

bubo napsal(a):
Pohled z výšin

Ivčo,nevím,jestli sleduješ Equichannel,ale mrkni na stránku,vyhlásili fotosoutěž o koňskej venkovní domeček,určitě by se Ti hodil,a Ty to s fotyho přístrojem umíš,tak jim to ukaž!!!!Domeček pro koníky bych Ti moc přála,já vím,ty máš hezkej zděnej,ale tenhle je dřevěnej,a je taky mooc hezkej,a kdybys ho nechtěla,tak bys ho prodala,bylo by to na super westernový sedlo od Frinty nebo od Zajace,co říkáš??Bubo by byl určitě rád a strááášně by mu slušelo!!!!!

12.3.2007 13:39

jaruska napsal(a):
Jo jo,u nás už byly 2 Bessyny,medvědice je Bessyna třetí....U nás,dokud to nebude mít kuličky,tak to bude pořád Bessyna!!!!!

To je správný,to my máme takhle s kočkama,buď se jmenuje jen kočka a nebo kocour

12.3.2007 13:44

jaruska napsal(a):
Ivčo,nevím,jestli sleduješ Equichannel,ale mrkni na stránku,vyhlásili fotosoutěž o koňskej venkovní domeček,určitě by se Ti hodil,a Ty to s fotyho přístrojem umíš,tak jim to ukaž!!!!Domeček pro koníky bych Ti moc přála,já vím,ty máš hezkej zděnej,ale tenhle je dřevěnej,a je taky mooc hezkej,a kdybys ho nechtěla,tak bys ho prodala,bylo by to na super westernový sedlo od Frinty nebo od Zajace,co říkáš??Bubo by byl určitě rád a strááášně by mu slušelo!!!!!

Dík Jaruško, tak mi musíte pomoct vybrat fotku!!!!!!!!!!!!!! Já když vybírala do kalendáře, tak jsem zjistila, že se mi vlasně žádná nelíbí

12.3.2007 13:45

markemic napsal(a):
To je správný,to my máme takhle s kočkama,buď se jmenuje jen kočka a nebo kocour

Musím pochválit hezký fotky Jessíka,akorát je tam pořád na někom nalepenej!!!

12.3.2007 13:48

bubo napsal(a):
Dík Jaruško, tak mi musíte pomoct vybrat fotku!!!!!!!!!!!!!! Já když vybírala do kalendáře, tak jsem zjistila, že se mi vlasně žádná nelíbí

No,to je dobrý!!!Nám se líběj všechny,který sem dáš,jenže je to hrozně zmenšený a tak to strašně zkresluje.a navíc,nevymlouvej se,protože těch fotek tam můžeš poslat snad 8 nebo 9,tak foť,posílej a já budu držet všechno,co mám,i třeba vlasy,jen abys vyhrála,protože Ty to fakt umíš.....

12.3.2007 13:51

jaruska napsal(a):

Musím pochválit hezký fotky Jessíka,akorát je tam pořád na někom nalepenej!!!

No Jaruš snažila sem se ze všech sil,ale halt je to společenskej pán,tak samotnej nebyl
Akorát tady no ale tady když je sám tak to zase nešlo jinak než pes ohradník

12.3.2007 13:52

jaruska napsal(a):
No,to je dobrý!!!Nám se líběj všechny,který sem dáš,jenže je to hrozně zmenšený a tak to strašně zkresluje.a navíc,nevymlouvej se,protože těch fotek tam můžeš poslat snad 8 nebo 9,tak foť,posílej a já budu držet všechno,co mám,i třeba vlasy,jen abys vyhrála,protože Ty to fakt umíš.....

Může se poslat jen jedna fotka dokaždého kola... já taky vybírám, už od rána, ale nějak to téma neumím uchopit, nemám nápad...

12.3.2007 13:53

markemic napsal(a):
No Jaruš snažila sem se ze všech sil,ale halt je to společenskej pán,tak samotnej nebyl

To je přímo úděsné foto..jediné co je tam pěkné je ten kůň Tvůj koňovatej!

12.3.2007 13:54

markemic napsal(a):

To nevadí,i tak je moc hezkeeej!!!!!

12.3.2007 13:57

jackie napsal(a):
Může se poslat jen jedna fotka dokaždého kola... já taky vybírám, už od rána, ale nějak to téma neumím uchopit, nemám nápad...

No,vidím,dámy,že jste stejně pevně rozhodnuty,stejně jako já...když přijde na rozhodnutí,kterou?,tak se mi z toho motá palice a nepošlu raději žááádnou,hihi!!!!!
A navíc mi počítač jeden pitomej nechce spustit CD a vyndat to taky nejde,asi je to nějáký rozbitý bo co..

12.3.2007 13:58

jaruska napsal(a):
To nevadí,i tak je moc hezkeeej!!!!!

O něm nejni pochyb

12.3.2007 14:00

jaruska napsal(a):
No,vidím,dámy,že jste stejně pevně rozhodnuty,stejně jako já...když přijde na rozhodnutí,kterou?,tak se mi z toho motá palice a nepošlu raději žááádnou,hihi!!!!!
A navíc mi počítač jeden pitomej nechce spustit CD a vyndat to taky nejde,asi je to nějáký rozbitý bo co..

Jj, holky, do toho! Já mám oproti Vám šunt foťák, takže moc šancí nemám, ale aspoň zúčastnit si! Jaruš Ty pošli Queen bez zubu a další měsíc se zubem!!!!!! Já asi vyhrabu nějakého Zahirka, přeci jen čerstvé narozené hříbě je život, že? Tak vybírejte, vybírejte!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Můžu Vám fandit, do toho, do toho.......

12.3.2007 14:01

jaruska napsal(a):

Jaruško, tys ten počítač úplně uhnala, viď? Moc na něm pracuješ , zavařilas ho!
Já taky nic nevybrala... potřebovala bych poradce

12.3.2007 14:06

jackie napsal(a):

No jo,asi jsem ho fakt zavařila,hihi!!!Jé,Janí,já bych i jako poradce fungovala moc ráda,teda jestli to bylo na mě,ale muším jít čistit Pierota,protože v půl čtvrtý sedneme na kůň a uháníme ke Královicům,tam budou čekat pánové z vyšších vrstev,chtějí si projet na koňách kus stezky,vidět,jak je to označený,prostě chtějí vidět,že to je,tak jsme byli pověřeni jim udělat doprovod,takže musím naleštit Motorušce zadeček a mít nasedláno,až Olda přijede.No budu k dispozici jen do čtvrt na 3,tak honéém!!!

12.3.2007 14:08

jackie napsal(a):

Také se hlásím do role poradce!

12.3.2007 14:09

jaruska napsal(a):
No jo,asi jsem ho fakt zavařila,hihi!!!Jé,Janí,já bych i jako poradce fungovala moc ráda,teda jestli to bylo na mě,ale muším jít čistit Pierota,protože v půl čtvrtý sedneme na kůň a uháníme ke Královicům,tam budou čekat pánové z vyšších vrstev,chtějí si projet na koňách kus stezky,vidět,jak je to označený,prostě chtějí vidět,že to je,tak jsme byli pověřeni jim udělat doprovod,takže musím naleštit Motorušce zadeček a mít nasedláno,až Olda přijede.No budu k dispozici jen do čtvrt na 3,tak honéém!!!

Tak to mi nezbývá jen ti popřát šťastnou vyjížďku a ať tu vrchnost nezklamete Pěkně jim ty stezky ukažte, popište a trochu je povoďte, hihi! Dneska na to máte supr počasíčko!!! Tak papa apak napiš, jak byli spokojený!

12.3.2007 14:10

Také se hlásím do role poradce!

Tak super, já nějaký vyberu a uděláte výběrovou komisi na tu jedinou nej nej

12.3.2007 14:10

jackie napsal(a):
Tak to mi nezbývá jen ti popřát šťastnou vyjížďku a ať tu vrchnost nezklamete Pěkně jim ty stezky ukažte, popište a trochu je povoďte, hihi! Dneska na to máte supr počasíčko!!! Tak papa apak napiš, jak byli spokojený!

no,Jani,díky,já teda za sebe budu doufat,že aspoň dváá spadnou,aby byla nějáká legrace,hihi!!!

12.3.2007 14:11

jaruska napsal(a):
no,Jani,díky,já teda za sebe budu doufat,že aspoň dváá spadnou,aby byla nějáká legrace,hihi!!!

Hihi, ale ať vám nenapíšou černej puntík!!!

12.3.2007 14:13

jackie napsal(a):
Tak super, já nějaký vyberu a uděláte výběrovou komisi na tu jedinou nej nej

Ok Jani, očekávám nával na mailu, ale teď už letím za koníkama, takže zítra na to mrknu, ju? Uzávěrka daleko, času dost! A do mailu se mi toho vleze hodně (služební), tak posílej!!!!!! A papapa zítra všem!

12.3.2007 14:20

Ok Jani, očekávám nával na mailu, ale teď už letím za koníkama, takže zítra na to mrknu, ju? Uzávěrka daleko, času dost! A do mailu se mi toho vleze hodně (služební), tak posílej!!!!!! A papapa zítra všem!

Vendí, to nebude tak rychle, musím doma prolézt CD a něco vybrat, to nebude jen tak, haha!
Tak se měj super a zítra!

12.3.2007 19:54

jaruska napsal(a):

Zdarec děvčátka,
tak víkend nám utelk jako voda a já mám pro vás zase další překvápko v podobě foteček, ale asi to tu nejdřív zabončuju a to překvápko si nechám na 59
Víkend to byl ale děvčátka náročný, už na mě ta jarní únava taky padla.
Koukala jsem, že jste zase nezahálely a jedete s Radou jak dráhy!Leni, co je to za pěkného schimelka - ten nápadník???Jsem mooc zvědavá. Jarčí, Šošonek se má v novém dobře, co. To je super
Jackie, to je super, že už se Brebča připravuje, tak to bude opravdu už za pár
Bonča je v těžké pohodě, typla bych to do budoucna na přenášení, vemínko nic nedělá a svaly má na zádi pořád dostatečně pevnéTak uvidíme. dokoupila jsem nějaké vybavení do nové stáje, tak se bude mít opět jako prasátko v žitěale ona si to brouček zaslouží

12.3.2007 19:57

janamalik napsal(a):
Zdarec děvčátka,
tak víkend nám utelk jako voda a já mám pro vás zase další překvápko v podobě foteček, ale asi to tu nejdřív zabončuju a to překvápko si nechám na 59
Víkend to byl ale děvčátka náročný, už na mě ta jarní únava taky padla.
Koukala jsem, že jste zase nezahálely a jedete s Radou jak dráhy!Leni, co je to za pěkného schimelka - ten nápadník???Jsem mooc zvědavá. Jarčí, Šošonek se má v novém dobře, co. To je super
Jackie, to je super, že už se Brebča připravuje, tak to bude opravdu už za pár
Bonča je v těžké pohodě, typla bych to do budoucna na přenášení, vemínko nic nedělá a svaly má na zádi pořád dostatečně pevnéTak uvidíme. dokoupila jsem nějaké vybavení do nové stáje, tak se bude mít opět jako prasátko v žitěale ona si to brouček zaslouží

.

12.3.2007 19:59

janamalik napsal(a):
.

Jinak dneska bylo fakt bájo počásko, žeMá být takhle pěkně snad až do poloviny dubna, což by bylo fakt super!

12.3.2007 20:05

janamalik napsal(a):
Jinak dneska bylo fakt bájo počásko, žeMá být takhle pěkně snad až do poloviny dubna, což by bylo fakt super!

Nesmím taky zapomenout na Jennušku, taky se pěkně opalovala na sluníčku

12.3.2007 20:08

janamalik napsal(a):

Taky už jsem začala řádně zahradničit

12.3.2007 20:08

janamalik napsal(a):
Taky už jsem začala řádně zahradničit

Tak a jdu na tu novou

12.3.2007 20:11

janamalik napsal(a):

Jé,JaniM,Ty jsi to tedy moc nezabončovala,to já když zamotorkuju,tak je půlka Rady v háááji!!!!Ale stejně jsem to tu asi vždycky nejvíc zašošonovala,hihi!!!!
Bonča bych taky řekla,že se ještě nechystá,no ale jestli už měla hříbátko,tak pak si jen lehne,vyklopí kobylku a jde dál....A JÁ CHCI ČERNOU KOBYLKU!!!!!Bončo,slyšíš mě,černou kobylku,jo???

12.3.2007 20:13

janamalik napsal(a):

Ahoooj I Parmulka se slunila

13.3.2007 16:26

jaruska napsal(a):

Leni, " jak se budí princezny " je fakt moc pěkná, určitě jí pošli!!! Nech se tady od nás přemluvit, třeba budeš mít štěstí
Holky, venku je úplný úžo, já akorát přišla z krámu. Je to fakt na opalováníasi tam zase na chvíli vylezu, je to hřích být zavřená v baráku
Tak jsem si tak říkala holky, že mi tady docela chybí naše Máťa, už tady dlouho nebyla a ani nevíme, jak to vypadá s Agbárkem a Britunkou.

Přidejte reakci

Přidat smajlík