Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
13.3.2007 19:51

jaruska napsal(a):

O říjící Kačenku je zájem ze všech stran....

13.3.2007 19:53

jaruska napsal(a):
O říjící Kačenku je zájem ze všech stran....

Pierot zájem sice měl,ale .....

13.3.2007 19:56

jaruska napsal(a):

neměl,čím !!!! A tak chtěl Kačenku alespoň postrašit !!!!!!

13.3.2007 19:57

jaruska napsal(a):

No jo, tady máme erotické sváděníale, středa je Kačenko až zítra
No, Jenny skáče tak zetko, dříve jsem měla dobrmanku a ta zvládla takové téčko
Jarči, na té fotce s Motoruškou ti to fakt sekne!Jaké tam máš ladné křivky

13.3.2007 19:59

jaruska napsal(a):
neměl,čím !!!! A tak chtěl Kačenku alespoň postrašit !!!!!!

Queenuše odhání komáry,jsou fakt příšerně dotěrný,Kačence seděli 2 přímo na nose!!!

13.3.2007 20:02

janamalik napsal(a):
No jo, tady máme erotické sváděníale, středa je Kačenko až zítra
No, Jenny skáče tak zetko, dříve jsem měla dobrmanku a ta zvládla takové téčko
Jarči, na té fotce s Motoruškou ti to fakt sekne!Jaké tam máš ladné křivky

JaniM,to jsem na fotce s Queenuší,s Motorkou bych se tam nevešla....
No jo,dobrmani to jsou doopravdický gumy,taky jsem měla jednu fenku a psa,ale ten byl neunavitelnej!!!!

13.3.2007 20:06

jaruska napsal(a):
No jo,dobrmani to jsou doopravdický gumy,taky jsem měla jednu fenku a psa,ale ten byl neunavitelnej!!!!

Ježiš, já je spletla, sorry, jsem já zase slepáTy brýle si musím nasadit asi častěji
Jo, dobrmani, jsou to krásní psi, moc mi chybí beruška jedna, je to už 5 let, co není mezi námi

13.3.2007 20:07

jaruska napsal(a):

Tady ještě moje sluníčko na sluníčku !!!!

13.3.2007 20:09

janamalik napsal(a):
Ježiš, já je spletla, sorry, jsem já zase slepáTy brýle si musím nasadit asi častěji
Jo, dobrmani, jsou to krásní psi, moc mi chybí beruška jedna, je to už 5 let, co není mezi námi

Prosím tě,neomlouvej se,vždyť se nic nestalo...
Čubulka je krásná,já měla taky kupírovaný oba,někde mám i fotky,ale jsou jen z obyč.foťáku,tak je asi někdy ofotím a dám je sem,byl to fakt moc hezkej páreček,ale nehlídali,bambulové,ani jeden!!!!!!

13.3.2007 20:09

jaruska napsal(a):
Tady ještě moje sluníčko na sluníčku !!!!

Tady vypadá jak správná tetinaJe fakt sluníčková a jistě má slunce i v duši
Já přidám taky Bonču na sluníčku

13.3.2007 20:12

janamalik napsal(a):
Tady vypadá jak správná tetinaJe fakt sluníčková a jistě má slunce i v duši
Já přidám taky Bonču na sluníčku

Jo,JaniM,díky,to ona sluníčko v tý dušičce určitě má,poněvadž je strááášně hodná,mám jí mooooc ráda !!!
Bončince to sluší v tom sluníčku,má takovou krásnou,ale nepopsatelnou barvičku,skoro zlatohnědočokoládozrzavá !!!!

13.3.2007 20:13

jaruska napsal(a):
Prosím tě,neomlouvej se,vždyť se nic nestalo...
Čubulka je krásná,já měla taky kupírovaný oba,někde mám i fotky,ale jsou jen z obyč.foťáku,tak je asi někdy ofotím a dám je sem,byl to fakt moc hezkej páreček,ale nehlídali,bambulové,ani jeden!!!!!!

To ona zase hlídala, to musím říct, ale Jennuše je úplný opak, ta by zloděje uvítala s otevřenou náručí Ta fotka je taky z obyč foťáku, tenkrát jsem digitál ještě neměla. Tady přidávám ještě jednu, když byla miminko

13.3.2007 20:17

jaruska napsal(a):
Jo,JaniM,díky,to ona sluníčko v tý dušičce určitě má,poněvadž je strááášně hodná,mám jí mooooc ráda !!!
Bončince to sluší v tom sluníčku,má takovou krásnou,ale nepopsatelnou barvičku,skoro zlatohnědočokoládozrzavá !!!!

No, když viděla tu fotku kamarádka ve foťáku, tak pravila : "a co je tohle za ryzáka?"
Jo, ty sluníčkoví koníci jsou prostě bobánci. Je super, že s ní máš taky takový vztah, a vůbec se všemi koníky u tebe, a že máš smečku taky pěknou
To my se rozrůstat teprve budeme

13.3.2007 20:23

janamalik napsal(a):
No, když viděla tu fotku kamarádka ve foťáku, tak pravila : "a co je tohle za ryzáka?"
Jo, ty sluníčkoví koníci jsou prostě bobánci. Je super, že s ní máš taky takový vztah, a vůbec se všemi koníky u tebe, a že máš smečku taky pěknou
To my se rozrůstat teprve budeme

Jo,holky,moc Vám fandím,aby to dobře dopadlo,neboooj,to bude v pohodě!!!A Bončí už měla nějáké miminko?Máš někde fotošku???

13.3.2007 20:26

janamalik napsal(a):
To ona zase hlídala, to musím říct, ale Jennuše je úplný opak, ta by zloděje uvítala s otevřenou náručí Ta fotka je taky z obyč foťáku, tenkrát jsem digitál ještě neměla. Tady přidávám ještě jednu, když byla miminko

Štěňička je nááádherná,my jsme ale nikdy malý dobrmánky neměli,to bych se z toho zbláznila,ta čubička byla z desíti štěňátek!!!!

13.3.2007 20:33

jaruska napsal(a):
Jo,holky,moc Vám fandím,aby to dobře dopadlo,neboooj,to bude v pohodě!!!A Bončí už měla nějáké miminko?Máš někde fotošku???

Jo, měla, je to 4 roky zpět, fotku posílám - dala moc pěknou klisničku, taky má být po kom, že

13.3.2007 20:33

jaruska napsal(a):

Ahoj, tak jsem tu taky, je přestávka Ordinace, tak honem fotečku Breberuši vám sem přihodím
My byly dnes s kámoškou venku, vzaly jsme koně pod sedlo + oba prcky na špagáty, to jsme si to užily! Kluci zlobili, leze na ně jaro, Angie za jízdy střídavě kousal do Buráka a taky do mojí nohy. No jo, kluci začínají puberťačit

13.3.2007 20:35

janamalik napsal(a):
Jo, měla, je to 4 roky zpět, fotku posílám - dala moc pěknou klisničku, taky má být po kom, že

jmenuje se Benita

13.3.2007 20:39

jackie napsal(a):
Ahoj, tak jsem tu taky, je přestávka Ordinace, tak honem fotečku Breberuši vám sem přihodím
My byly dnes s kámoškou venku, vzaly jsme koně pod sedlo + oba prcky na špagáty, to jsme si to užily! Kluci zlobili, leze na ně jaro, Angie za jízdy střídavě kousal do Buráka a taky do mojí nohy. No jo, kluci začínají puberťačit

A je po přestávceA co myslíš, dá se Čestmír dohromady s Bělou???
Jo, byl by to fakt hřích si ten dnešní den neužítTeda, Brebča se má, takový žvanec

13.3.2007 20:40

janamalik napsal(a):

Jéé,JaniM,ta je krááásná,to bude něco pro Leni,ta miluje šimlíčky!!!Já teda taky,ale nikdy se ke mně žádnej šimlíček nedostal!!
Janíí,Breberuška je krásně zamaskovaná za balíkem,to schovává to bruško,viď???Ona se asi stydí....

13.3.2007 20:57

janamalik napsal(a):
Jo, byl by to fakt hřích si ten dnešní den neužítTeda, Brebča se má, takový žvanec

Jo, určitě si spolu začnou
Tady máme intimní partie, holky,ale jak je chuděrka Brebča rozkousaná!!! A těch komárů, co jí dneska sedělo na zádech a na krku, repelent vůbec nestíhá!!!

13.3.2007 20:59

janamalik napsal(a):

Koukala jsem, jaká je z Bonči krásná ryzka!!! Z Brebery je zas hnědka jak vyšitá

13.3.2007 21:00

janamalik napsal(a):

No jo, kobyly se cpou celý dny, sem tam ďobnou trávu, ale jinak stojí u balíku, dokud ho nezpucujou - tady Jackie noruje

13.3.2007 21:12

jackie napsal(a):
No jo, kobyly se cpou celý dny, sem tam ďobnou trávu, ale jinak stojí u balíku, dokud ho nezpucujou - tady Jackie noruje

Teda Jackie, ta už má pěkné vemínko! připravuje se řádně holka. Ty mouchy jsou hrozné, u nás to taky lítá, hnus bzučivej
Jdu hajat děvčátka, tak přeju krásné sny a zítra se tu objevím a poreferuji, zítra za námi totiž přijede pan Pecháček z ČJF, tak jsem na něj zvědavá
Tak dobrou noc!

Uživatel s deaktivovaným účtem

14.3.2007 06:46

jaruska napsal(a):

Ahoj všichni po ránu! Už máme středu, sluníčko svítí, no není to balada na duši? U mě ano! Jdu stahovat fotky ze včerejšího dne!

14.3.2007 06:57

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ahoj všichni po ránu! Už máme středu, sluníčko svítí, no není to balada na duši? U mě ano! Jdu stahovat fotky ze včerejšího dne!

Ahojky všicí,Venuldo,Ty jsi si tam to sluníčko stáhla taky,viď??Ono tady totiž žáádný nesvíítí!!!!Je tady sice teplo,ale zamračeno,no snad z toho nebude pršet!Na fotky se těšíím,vyrobila jsi nějákou do soutěže???

14.3.2007 06:57

Tak dám sem nějaké fotečky. Začnu krásným telátkem!

14.3.2007 06:59

Jaruško ahoj, tak u nás zatím svítí, ale vsadím se, že jak vylezu z práce, tak přestane!!! Do soutěže určitě neee... Zatím pokračuju krávama co bydlí kousek od koní. Tady ta má krásnou trvalou!

14.3.2007 07:00

Jaruško ahoj, tak u nás zatím svítí, ale vsadím se, že jak vylezu z práce, tak přestane!!! Do soutěže určitě neee... Zatím pokračuju krávama co bydlí kousek od koní. Tady ta má krásnou trvalou!

Jedna děsně zlá už od pohledu!

14.3.2007 07:01

Jedna děsně zlá už od pohledu!

A pak jedna paintka

14.3.2007 07:02

A pak jedna paintka

Jak jsem šla pro koně tak už sluníčko zapadlo, takže fotečky nic moc...

Dobré ránko děvčata
Tak u nás taky dluníčko nesvítí.. Ale říkali v rádiu, že by se mělo vyjasnit a být jako včera

Holky zase vám všem musím pochválit nádherné fotečky nádherných koníků....i pejsánků

Koukám, že Brebča už to vyprdne každým dnem co? Už se těším na tu flíčkovatou prďolku

Tak přeji všem krásný den

Jak jsem šla pro koně tak už sluníčko zapadlo, takže fotečky nic moc...

Emišek

14.3.2007 07:04

Emišek

A Zulitku mám jen tuhle ošklivou s velkou hlavou plnou hubou a hřívou vod bahna

14.3.2007 07:05

A ještě Denisek, to je kocour, všichni si ho pletou s pumou, je hrozně velké! A taky je to dědula ale to jaro na něho leze!

14.3.2007 07:05

A ještě Denisek, to je kocour, všichni si ho pletou s pumou, je hrozně velké! A taky je to dědula ale to jaro na něho leze!

A poslední jedno malé jehňátko...

14.3.2007 07:06

Venuldo,není ošklivá,my koňáci přeci víme,že takto jsou koníci nejšťastnější,ne???
Emišek je fešnýýýý....

14.3.2007 07:07

jaruska napsal(a):
Venuldo,není ošklivá,my koňáci přeci víme,že takto jsou koníci nejšťastnější,ne???
Emišek je fešnýýýý....

JANÍÍÍÍ,JEŠTĚ NIC????

14.3.2007 07:09

jaruska napsal(a):
Emišek je fešnýýýý....

Jaruš díky, pro mě je ta nej nej nejkrásnější (i Emišek)! A to už je po očistě, ale ta hříva se mi nechtěla čistit, protože jí zase vyrvu tolik žíní.... Emišek se vystavoval, to je fakt, ale foky jsou tmavé...

14.3.2007 07:11

Jaruš díky, pro mě je ta nej nej nejkrásnější (i Emišek)! A to už je po očistě, ale ta hříva se mi nechtěla čistit, protože jí zase vyrvu tolik žíní.... Emišek se vystavoval, to je fakt, ale foky jsou tmavé...

Venuldo,já mám taky tmavý fotky,když není sluníčko,tak zase zavařuju fotyho přístroj,když je hezky.
Ta paintka je skvělá!!!!!

14.3.2007 07:13

jaruska napsal(a):
Venuldo,já mám taky tmavý fotky,když není sluníčko,tak zase zavařuju fotyho přístroj,když je hezky.
Ta paintka je skvělá!!!!!

Já když bylo hezky jsem to nestihla . Sluníčko zalezlo dřív než jsem stihla udělat boxy... Painta je super, ale má jen flekatou hlavu. A pak mám jednu ryzku s lysinou!

14.3.2007 07:19

pretty 1 napsal(a):
Dobré ránko děvčata
Tak u nás taky dluníčko nesvítí.. Ale říkali v rádiu, že by se mělo vyjasnit a být jako včera

Holky zase vám všem musím pochválit nádherné fotečky nádherných koníků....i pejsánků

Koukám, že Brebča už to vyprdne každým dnem co? Už se těším na tu flíčkovatou prďolku

Tak přeji všem krásný den

Ahoj holky,je tady někdo takhle brzičko po ránu...?
Sedim ve škole a nudim se:-( Včera jsem byla u koníků (koupila jsem si novou kobylku)tak se vám krapítek pochlubím:-)

14.3.2007 07:43

matla napsal(a):
Ahoj holky,je tady někdo takhle brzičko po ránu...?
Sedim ve škole a nudim se:-( Včera jsem byla u koníků (koupila jsem si novou kobylku)tak se vám krapítek pochlubím:-)

Holky,Janí asi rodí,že tady není,no jsem zvědavá na strakošátko!!!!
Matlo,prosím,oživ se mi něják,já si Tě z našich diskuzí nepamatuju.Kobylka je ale opravdická fešanda!!

14.3.2007 07:47

jaruska napsal(a):
Holky,Janí asi rodí,že tady není,no jsem zvědavá na strakošátko!!!!
Matlo,prosím,oživ se mi něják,já si Tě z našich diskuzí nepamatuju.Kobylka je ale opravdická fešanda!!

I nééé, nerodíme, ještě nee! Já jen kecala na telefonu, tak jsem nemohla napsat Vás napínám, co? Já se polepšííííím, slibujuuuu!!!
Matlo, pěkná kobylka, copak jezač? To je ročka?
Vendí, Emišek je krásnej a má hodně podobnou hvězdičku s mojí Jackie

14.3.2007 07:53

jackie napsal(a):
I nééé, nerodíme, ještě nee! Já jen kecala na telefonu, tak jsem nemohla napsat Vás napínám, co? Já se polepšííííím, slibujuuuu!!!

Jéé,já už myslela,že UŽ!!!!Tak to bude o víkendu,nebo možná už v pátek,že joo??

14.3.2007 07:54

jackie napsal(a):

Jani vidíš co to s náma dělá? Musíš se po ránu hlásit !
Jinak díky za pochvalu Emiška!

14.3.2007 07:58

Jani vidíš co to s náma dělá? Musíš se po ránu hlásit !
Jinak díky za pochvalu Emiška!

Haha, tak já se budu hlásit , abyste neměly nervíky, hihi! Stačí, že je mám já, už na noc fakt ani nevypínám mobil, i když jsem ho vždy v osm večer zhasla a zapnula až v práci...
A kdy to bude, Jaruško, to fakt nelze odhadnout, termín má až 27.3., ale může to být fakt kdykoli... ale i později, po termínu...

14.3.2007 07:59

jackie napsal(a):
Haha, tak já se budu hlásit , abyste neměly nervíky, hihi! Stačí, že je mám já, už na noc fakt ani nevypínám mobil, i když jsem ho vždy v osm večer zhasla a zapnula až v práci...
A kdy to bude, Jaruško, to fakt nelze odhadnout, termín má až 27.3., ale může to být fakt kdykoli... ale i později, po termínu...

Ale podle vemínka se to blíží!

14.3.2007 08:00

janamalik napsal(a):

Jé Jani já měla taky dobrmana, ale v září jsme ho museli uspat už vůbec nemohl na nohy. Jsou to skvělí pesani!

14.3.2007 08:00

bubo napsal(a):
Jé Jani já měla taky dobrmana, ale v září jsme ho museli uspat už vůbec nemohl na nohy. Jsou to skvělí pesani!

.

14.3.2007 08:02

Ale podle vemínka se to blíží!

Mno já sem měla dřív plňáska Allíska (tmavého hnědáka) dlouho Jsme sem nepsala páč sem neměla internet:-( Tak jste možná opoměly..:-( :-P

Tady i s maminkou,maminka je ČT a tatínek Paint skoro si se trefila je jí 9 měs:-P

14.3.2007 08:12

matla napsal(a):
Mno já sem měla dřív plňáska Allíska (tmavého hnědáka) dlouho Jsme sem nepsala páč sem neměla internet:-( Tak jste možná opoměly..:-( :-P

Tady i s maminkou,maminka je ČT a tatínek Paint skoro si se trefila je jí 9 měs:-P

Jé, matlo, tak se nám trošku připomeň, já si opravdu nevzpomínám... odkud jsi, kolik ti je a tak...
Kobylka je moc pěkná, prosím tě, který paint je táta? Já jsem na painty zatížená, sama mám jednu paintku a malého paintíka, ale oba jsou jednobarevní...

14.3.2007 08:18

jackie napsal(a):
Jé, matlo, tak se nám trošku připomeň, já si opravdu nevzpomínám... odkud jsi, kolik ti je a tak...
Kobylka je moc pěkná, prosím tě, který paint je táta? Já jsem na painty zatížená, sama mám jednu paintku a malého paintíka, ale oba jsou jednobarevní...

Tak jo:-D Sem Martina bude mi 17 bohužel z Prahy...:-( Jinááč nevím jak se připomenout:D
Jéé to kdybych si pamatovala..:-) Myslim že Daky(on má strááášně dlouhý jméno,černobílej paint)Vyhrál snad první místo za nejvíc potomků v ČR

14.3.2007 08:25

matla napsal(a):
Tak jo:-D Sem Martina bude mi 17 bohužel z Prahy...:-( Jinááč nevím jak se připomenout:D
Jéé to kdybych si pamatovala..:-) Myslim že Daky(on má strááášně dlouhý jméno,černobílej paint)Vyhrál snad první místo za nejvíc potomků v ČR

Jojo,Janí,to by bylo nejlepší,hezky se ráno vždycky nahlaš,že jsi tady a my budeme vědět,že ještě nic.Ale jak tu nebudeš,tak už budeme vědět,že UŽUŽ!!!!

14.3.2007 08:38

matla napsal(a):

Martinko, myslím, žes ale do Rady nikdy dřív nepsala , asi do jiného tématu, ale to vůbec neva, máš krásnou westernovou kobylušku!!! Moje paintka je totiž taky po Dakym, on teda není černobílý, ale tm.hnědobílý ... znám ho osobně, je to krásný kůň, to je fakt. No tak to jsou naše kobyly napůl ségry

14.3.2007 08:40

jaruska napsal(a):
Jojo,Janí,to by bylo nejlepší,hezky se ráno vždycky nahlaš,že jsi tady a my budeme vědět,že ještě nic.Ale jak tu nebudeš,tak už budeme vědět,že UŽUŽ!!!!

Jaruško, tak joooo, ale v pátek se nenahlásím, to mám volno, budeme dělat kopýtka, tak se nelekejte, že tu nejsem, jo? A kdyby něco, pošlu SMS ... a ty to sem pak písneš... Vendulka má totiž taky dovču, tak jí bych to taky psala esemeskou, viď Vendí

14.3.2007 08:41

jackie napsal(a):
Martinko, myslím, žes ale do Rady nikdy dřív nepsala , asi do jiného tématu, ale to vůbec neva, máš krásnou westernovou kobylušku!!! Moje paintka je totiž taky po Dakym, on teda není černobílý, ale tm.hnědobílý ... znám ho osobně, je to krásný kůň, to je fakt. No tak to jsou naše kobyly napůl ségry

Já si taky na žádnou Matlu nevzpomínám....
Janíí,ukaž otecka Brbči,já ho ješče neviděláá!!!

14.3.2007 08:43

jaruska napsal(a):
Já si taky na žádnou Matlu nevzpomínám....
Janíí,ukaž otecka Brbči,já ho ješče neviděláá!!!

Žebych se sekla...?tak to se omlouvám :-(
Já ho znám pouze z fotek,Fóťa sním připouší často toho páná zná osobně:-) Tak to je hustý hodíš mi sem nějaký fotečky polovičních sester?:-D

14.3.2007 08:47

jackie napsal(a):
Jaruško, tak joooo, ale v pátek se nenahlásím, to mám volno, budeme dělat kopýtka, tak se nelekejte, že tu nejsem, jo? A kdyby něco, pošlu SMS ... a ty to sem pak písneš... Vendulka má totiž taky dovču, tak jí bych to taky psala esemeskou, viď Vendí

Tak jo,Janí,ujednáno-dokud nebude prcinka na světě,tak my prostě nebudeme klidný,že jo,holky?Já z těch mamin taky nespím,za prvý se booojim a za druhý se těěěšiim!!!!!

14.3.2007 08:58

matla napsal(a):
Žebych se sekla...?tak to se omlouvám :-(
Já ho znám pouze z fotek,Fóťa sním připouší často toho páná zná osobně:-) Tak to je hustý hodíš mi sem nějaký fotečky polovičních sester?:-D

Mám jen jednu poloviční ségru, haha!
Fotku dávám, jeto ta těhule, co je výše...
Jaruško, fotky Dakyho mám doma, tak jedině večer je sem můžu hodit, jo?

14.3.2007 09:01

jackie napsal(a):
Mám jen jednu poloviční ségru, haha!
Fotku dávám, jeto ta těhule, co je výše...
Jaruško, fotky Dakyho mám doma, tak jedině večer je sem můžu hodit, jo?

Joo,Janíí,budu ráda,kouknu všema čtyřma očama,hihi!!!

14.3.2007 09:06

jackie napsal(a):

Samozřejmě!

14.3.2007 09:12

jaruska napsal(a):
Joo,Janíí,budu ráda,kouknu všema čtyřma očama,hihi!!!

Ahoj,včera jsem byla na návštěvě u kamarádky a nafotila pár fotek.

14.3.2007 09:14

bednarik petr napsal(a):
Ahoj,včera jsem byla na návštěvě u kamarádky a nafotila pár fotek.

.

14.3.2007 09:16

bednarik petr napsal(a):
.

tohle je 20 ti letá Barča je to matka toho red duna ,po Pavošovi

14.3.2007 09:18

bednarik petr napsal(a):
tohle je 20 ti letá Barča je to matka toho red duna ,po Pavošovi

.

14.3.2007 09:20

bednarik petr napsal(a):
.

tohle je po Colonelovi hřebeček"knedla " jeho přezdívka

14.3.2007 09:32

jaruska napsal(a):

Ahoj Soni, pěkný koníci, no jo a ten Pavošáček
Soni, Angiemu začal vylézat úhoří proužek, hihi, takovej světle hnědej, ale bude tam!!!

14.3.2007 09:36

jackie napsal(a):
Ahoj Soni, pěkný koníci, no jo a ten Pavošáček
Soni, Angiemu začal vylézat úhoří proužek, hihi, takovej světle hnědej, ale bude tam!!!

no ,je jako chameleon,chvíli tak pak onak.Tak co bude za barvu? asi to určíš až přelíná,že? Ten hřebec od mé kamarádky je na prodej ,tak jsem zvědavá jestli ho prodá ,nebo zůstane doma.

14.3.2007 09:40

bednarik petr napsal(a):
no ,je jako chameleon,chvíli tak pak onak.Tak co bude za barvu? asi to určíš až přelíná,že? Ten hřebec od mé kamarádky je na prodej ,tak jsem zvědavá jestli ho prodá ,nebo zůstane doma.

A kterej je naprodej? Knedla nebo ten po Pavoškovi?
Na 80% si myslím, že Angie bude dun. Nefalšovanej a hodně světlej , ale se změnou barvy v registraci fakt počkám, až přelíná (takže nejspíš tak do června, má furt kožich jak lední medvěd!!! )

14.3.2007 09:47

jackie napsal(a):
Na 80% si myslím, že Angie bude dun. Nefalšovanej a hodně světlej , ale se změnou barvy v registraci fakt počkám, až přelíná (takže nejspíš tak do června, má furt kožich jak lední medvěd!!! )

ten po Pavošovi,knedla je na cuting a Káča ho chce jezdit takže si nechají knedlíka

14.3.2007 09:51

jackie napsal(a):

myslíš že mu ztmavne i hříva? nebo už mu stmavla? No každopádně je krásnej tak nebo tak je to prostě frajer.

14.3.2007 09:57

bednarik petr napsal(a):
myslíš že mu ztmavne i hříva? nebo už mu stmavla? No každopádně je krásnej tak nebo tak je to prostě frajer.

Jako Angiemu? No ten ji má tmavou i bílou zároveň, myslím, že už mu takhle melírovaná zůstane...Ocas má skoro celý bílý, jen uvnitř žíní jsou nějaké tmavě šedé... bude to bílý kafe asi

14.3.2007 11:18

jaruska napsal(a):

Vy už všichni obědváte nebo co? No komu by se taky chtělo sedět v kanclu, že? Já bych byla raději venku!
Ju a Jaruš, založit radu 60, to byl od Tebe dobrý tah, přeci si ale nebudeš kupovat čokoládu sama sobě, že?

14.3.2007 11:19

Vy už všichni obědváte nebo co? No komu by se taky chtělo sedět v kanclu, že? Já bych byla raději venku!
Ju a Jaruš, založit radu 60, to byl od Tebe dobrý tah, přeci si ale nebudeš kupovat čokoládu sama sobě, že?

No právě!to aby si mohla sama smlsnout!

14.3.2007 11:20

markemic napsal(a):
No právě!to aby si mohla sama smlsnout!

Teda Jaruš... To máš asi po mě, já tady strašně ráda mlsáááám!

14.3.2007 11:25

Teda Jaruš... To máš asi po mě, já tady strašně ráda mlsáááám!

Počkej až přijde,jak bude řikat že ne

14.3.2007 11:49

markemic napsal(a):
Počkej až přijde,jak bude řikat že ne

To jsem zvědavá co na to řekne :-)))

14.3.2007 11:50

To jsem zvědavá co na to řekne :-)))

Esli se jí vůbec dočkáme

14.3.2007 11:52

markemic napsal(a):
Esli se jí vůbec dočkáme

Copak se tady řeší??

14.3.2007 11:53

jaruska napsal(a):

Jaruš kde jsiTa už mlsá na Milce nejspíš

14.3.2007 11:55

markemic napsal(a):

14.3.2007 11:56

Copak teda řešíte???

14.3.2007 11:58

markemic napsal(a):

No holkýýý,co si to o mě myslíte???Já jsem přeci napsala,že čokoládu dostane ten nebo ta, kdož načne Radu starších 100,nééé 60!!!!A to Vám svatosvatě slibuju,že tu stovku nenačnu já,abych nebyla moc tlustá,hihi!!!Ale čokoládu dostane jen ten,kdo je,jak Janí napsala,staršina Rady,tzn.pravidelný účastník naší Rady,néé ten,kdo sem náhodou něco plácne!!!

Souhlasí Rada????

14.3.2007 12:00

jaruska napsal(a):
No holkýýý,co si to o mě myslíte???Já jsem přeci napsala,že čokoládu dostane ten nebo ta, kdož načne Radu starších 100,nééé 60!!!!A to Vám svatosvatě slibuju,že tu stovku nenačnu já,abych nebyla moc tlustá,hihi!!!Ale čokoládu dostane jen ten,kdo je,jak Janí napsala,staršina Rady,tzn.pravidelný účastník naší Rady,néé ten,kdo sem náhodou něco plácne!!!

Souhlasí Rada????

Jééžíšmarjááá,zase nějákej pirát!!!

14.3.2007 12:01

jezabel napsal(a):
Copak teda řešíte???

Tebe ne
Jaruš pojď pojď lákám Tě na Jessiho prdelku!!!

14.3.2007 12:02

jaruska napsal(a):

Souhlasí Rada????

Rada souhlasí

14.3.2007 12:02

markemic napsal(a):
Tebe ne
Jaruš pojď pojď lákám Tě na Jessiho prdelku!!!

No joooo,už jsem tadýýýý!!!Prdelka je kláááášnáááá!!!!!Bééé,hezčí než moje!!!!

14.3.2007 12:04

jaruska napsal(a):
No joooo,už jsem tadýýýý!!!Prdelka je kláááášnáááá!!!!!Bééé,hezčí než moje!!!!

Kdybys tak jenom nekecala viď

14.3.2007 12:05

markemic napsal(a):
Rada souhlasí

ne tak co já bych se přidala ale nevím o čem se bavíte =(

14.3.2007 12:06

markemic napsal(a):
Rada souhlasí

jé to abych se snažila, prý j eto dobré na nervy a taky bycyh aspon mohla nějaké to deko přibrat.

Holky, dneska jsem volala kováře a možná dneska mi přijede nakovat Jesiku, tak doufám že je dobrý, že mi jí nějak nezakove!

14.3.2007 12:08

jezabel napsal(a):
ne tak co já bych se přidala ale nevím o čem se bavíte =(

Zdarec, piráte! Bavíme se o koních, o životě, chceš-li se přidat, pročti si pár Rad zpátky, napiš něco o sobě, ať víme, s kým máme tu čest. Nás najdeš v Radě starších 1
Rada starších souhlasí, jen řádní členové, jen stařešiny , nikdo jiný nemá na čokošku nárok, haha!!!

14.3.2007 12:09

dolinka napsal(a):
jé to abych se snažila, prý j eto dobré na nervy a taky bycyh aspon mohla nějaké to deko přibrat.

Holky, dneska jsem volala kováře a možná dneska mi přijede nakovat Jesiku, tak doufám že je dobrý, že mi jí nějak nezakove!

Leni, a proč ji koveš? Má špatný kopyta? Nebo hodně jezdíte po šutrech? A ty toho kováře neznáš?

dolinka napsal(a):

Jé,Leníí,ahoj,no Ty jsi hrozně hubená,Tobě tu čokoládu koupím,i kdybys náhodou netrefila tu stovku!!!Za Lucinku....

jaruska napsal(a):
Jé,Leníí,ahoj,no Ty jsi hrozně hubená,Tobě tu čokoládu koupím,i kdybys náhodou netrefila tu stovku!!!Za Lucinku....

Správně, Jarů, přivezem Lence kilo čokošky, až za ní pojedeme, jo?

14.3.2007 12:12

jackie napsal(a):
Správně, Jarů, přivezem Lence kilo čokošky, až za ní pojedeme, jo?

Jéé,Janí,to je fakt dobrej nápad!!Tak joo,už se těším na Lucinku!!!!

maťa

14.3.2007 12:13
maťa

jaruska napsal(a):

Holky ahoj po sto letech!

Musím vám jen říct, že Agbíšek se lepší, sice nepatrně a pomalinku, ale zatím jistě!!!
Mám neskutečnou radost a omluvte prosím, že tady nejsem....ale prostě na to není čas, a vcelku ani nálada, co bych vám tak asi pořád psala že?

To já si vás jen pročítám, po nocích, když už všichni spinkají a vše je obstaráno, abych věděla, jak se máte a tak

Držím palečky těm dvoum hříbkům, ať se narodí v pořádku, jsou zdravoučký až až a maminy ať to zvládají a jsou také fit a zdravé!!!!!!!!!

A teda, kilo čokolády by mi bodlo....

14.3.2007 12:15

jaruska napsal(a):
Jéé,Janí,to je fakt dobrej nápad!!Tak joo,už se těším na Lucinku!!!!

NO jasně, taky se těším
Já mám vůbec super nápady... vymyslela jsem, abych mohla vyvenčit všechny koníky najednou, že si k Burákovi z jedný strany přivážu Jackie, z druhý Angieho a vyrazíme do terénu... sice se nevejdu na lesní cesty, ale po louce by to mohlo fungovat, hihi!!! Co vy na to???

14.3.2007 12:17

maťa napsal(a):

Musím vám jen říct, že Agbíšek se lepší, sice nepatrně a pomalinku, ale zatím jistě!!!
Mám neskutečnou radost a omluvte prosím, že tady nejsem....ale prostě na to není čas, a vcelku ani nálada, co bych vám tak asi pořád psala že?

To já si vás jen pročítám, po nocích, když už všichni spinkají a vše je obstaráno, abych věděla, jak se máte a tak

Držím palečky těm dvoum hříbkům, ať se narodí v pořádku, jsou zdravoučký až až a maminy ať to zvládají a jsou také fit a zdravé!!!!!!!!!

Haha, ahoj Mati, to je skvělé, že prďolka je lepší, moc mu držím palečky!!! A díky i za Bonču a Brebču, pozdrav vyřídím a určo to všechno dobře dopadne, u nás i u vás !!!
Taky potřebuješ přibrat? Nebo na nervíky?

maťa

14.3.2007 12:21
maťa

jackie napsal(a):
Haha, ahoj Mati, to je skvělé, že prďolka je lepší, moc mu držím palečky!!! A díky i za Bonču a Brebču, pozdrav vyřídím a určo to všechno dobře dopadne, u nás i u vás !!!
Taky potřebuješ přibrat? Nebo na nervíky?

Haha, přibrat teďka možná jo, ale radši ani ne....zatím ještě mám CO shazovat

Ale na ty nervíky by šikla, to docela jo Tak piju aspoň kakaa v hektolitrech, páč jaksi jíst zrovna moc nemůžu....nějak mi někam zmizla ta hltanová trubice

Jééé a děkuju za palečky....však beztak to Agbíškovi nějak pomáhá, že se tak lepší
A Brebča s Bončou jsou šikulky a hlavně mají BÁJO paničky!!!

14.3.2007 12:24

jackie napsal(a):
Leni, a proč ji koveš? Má špatný kopyta? Nebo hodně jezdíte po šutrech? A ty toho kováře neznáš?

No děvčata,v pátek je tady ples,má tam bejt i Vašek Vydra-no počkejte,ten Vám zvedne mandle kvůli kování,on prej chce,aby všichni,podotýkám všichni koně u nás v budoucnu chodili bez podkov,včetně pracovních a dostihových koní,prej píše na ministerstva a dělá různé věci pro tohle.Já jsem taky pro bosý koně,ale některý mít podkovy prostě musej,ale to on neuznává.Prý bude chtít prosazovat,aby všichni chovatelé měli ve výběhu kamínky,písek,hlínu,asfalt..no jsem zvědavá,že to tam na tom plese nebude do nikoho tlačit,protože by to asi nebylo lidem příjemný....

14.3.2007 12:25

maťa napsal(a):
Haha, přibrat teďka možná jo, ale radši ani ne....zatím ještě mám CO shazovat

Ale na ty nervíky by šikla, to docela jo Tak piju aspoň kakaa v hektolitrech, páč jaksi jíst zrovna moc nemůžu....nějak mi někam zmizla ta hltanová trubice

Jééé a děkuju za palečky....však beztak to Agbíškovi nějak pomáhá, že se tak lepší
A Brebča s Bončou jsou šikulky a hlavně mají BÁJO paničky!!!

Jé, úplně se rdím !
Mati, trubici zas rychle najdi, abys nebyla až mooooc hubená!!! Vím, co u mějí nervíky, já se poslední dva tři týdny cpu až hanba, jsem nervozní z toho očekávanýho porodu, jak to nemám 24 h pod kontrolou, tak jsem nesvá, haha! Sladké je výborný lék

maťa

14.3.2007 12:25
maťa

jaruska napsal(a):

Takhle se Agbíšek nosil....ještě že mám Míťu, nemít ho, tak na jeřáb peníze mít asi nebudu

maťa

14.3.2007 12:27
maťa

maťa napsal(a):
Takhle se Agbíšek nosil....ještě že mám Míťu, nemít ho, tak na jeřáb peníze mít asi nebudu

Nerdi sa, šak to je pravda pravdůcí

Jo, nervy jsou pěkný potvory! Já zas když je mám, nemůžu jíst....je to k vzteku!

Ale říkám, zatím ještě stále mám co shazovat....do vychrtlinky mám daleko

14.3.2007 12:28

jackie napsal(a):
NO jasně, taky se těším
Já mám vůbec super nápady... vymyslela jsem, abych mohla vyvenčit všechny koníky najednou, že si k Burákovi z jedný strany přivážu Jackie, z druhý Angieho a vyrazíme do terénu... sice se nevejdu na lesní cesty, ale po louce by to mohlo fungovat, hihi!!! Co vy na to???

No Janíí,tak to je dobrej nápad,sice se tu řehtám,jak si představuju,jak jsi s těma koníkama široká,ale i to jde naučit ty koníky,ale musíš Angiemu vysvětlit,že dámy mají přednost!!!

14.3.2007 12:29

maťa napsal(a):

Jéžiš, Mati, to je teda už kusanec! Pořádnej pořez, se nedivím, že ty ho neuneseš! Ještě že Míťu máš!!! Hihi, aspoň k něčemu ti chlapi jsou, viď? Snad se žádnej neurazí, haha, já to nemyslím tak zle A koukám, že Agbíškovi se to líbí

maťa

14.3.2007 12:30
maťa

maťa napsal(a):
Nerdi sa, šak to je pravda pravdůcí

Jo, nervy jsou pěkný potvory! Já zas když je mám, nemůžu jíst....je to k vzteku!

Ale říkám, zatím ještě stále mám co shazovat....do vychrtlinky mám daleko

A takhle se nosil ty první nejhorší dny, ač nemocný a s bolestmi, stále se tvářil hrdě a vznešeně, jak se na kavkazáka sluší a patří....když je opečováván chůvou a osobním nosičem
A já se loučím, mějte se bájo, a jak bude čas, zas pípnu....a hlavně, porody jen bez nervů a s radostí!!!! To přikazuju!

14.3.2007 12:31

jaruska napsal(a):
No Janíí,tak to je dobrej nápad,sice se tu řehtám,jak si představuju,jak jsi s těma koníkama široká,ale i to jde naučit ty koníky,ale musíš Angiemu vysvětlit,že dámy mají přednost!!!

No Jaru, to nebude problém, ale zas dáma Jackie musí dávat přednost staršímu Burákovi, hihi! Asi to o víkendu zkusím, pak vám povyprávím. A poprosím kámošku, ať nás nafotí, to bude sranda

14.3.2007 12:31

maťa napsal(a):

Nazdáááárek,Máááti,Ty ještě žiješ??No sláááva,jsem moc ráda,že je na tom Agbíšek líp,snad to dobře dopadne!!!!

maťa

14.3.2007 12:33
maťa

jackie napsal(a):
Jéžiš, Mati, to je teda už kusanec! Pořádnej pořez, se nedivím, že ty ho neuneseš! Ještě že Míťu máš!!! Hihi, aspoň k něčemu ti chlapi jsou, viď? Snad se žádnej neurazí, haha, já to nemyslím tak zle A koukám, že Agbíškovi se to líbí

No chudinka měl 40,5 kg a teďka hubne, musí! Ale co, ať je štíhlounký, jak proutek, ať roste pomaličku, ale hlavně, ať se mu ty packy lepší a lepší....
Právě, Míťa unese bez problémů i sto kilo, páč maká i fyzicky, a tak ta síla tam je....je moje velká opora a pomoc!!!
No líbí, Agbíš by se nosil nejspíš do smrti, kdyby mohl

14.3.2007 12:33

jackie napsal(a):

Jo a Jaruško, kdyby s tím bosonožstvím Vydra na plese začal, tak ho zaražte, třeba dortem nebo ho opijte, hihi! Na plese se mají lidi bavit a ne "pracovat" Mně přijede kopytář v pátek, sama nevím, zda nechám Buráka zout, mám obrovské dilema, protože vím, že pak třebacelé léto nevyjedu, a to by mě fakt mrzelo...

14.3.2007 12:38

maťa napsal(a):
No chudinka měl 40,5 kg a teďka hubne, musí! Ale co, ať je štíhlounký, jak proutek, ať roste pomaličku, ale hlavně, ať se mu ty packy lepší a lepší....
Právě, Míťa unese bez problémů i sto kilo, páč maká i fyzicky, a tak ta síla tam je....je moje velká opora a pomoc!!!

To je dobře, že takového pomocníka máš , je to bezva, mít se o koho opřít... nejen fyzicky
Tak holky, pomalu se loučím, frčím za čtyřnožcema, doufám, že budou všichni vpohodě . Večer sem dám Dakyho.
Mati a koukej se ozývat častěji, jo? Držím palečky!!! Papa...

14.3.2007 12:39

jackie napsal(a):
Jo a Jaruško, kdyby s tím bosonožstvím Vydra na plese začal, tak ho zaražte, třeba dortem nebo ho opijte, hihi! Na plese se mají lidi bavit a ne "pracovat" Mně přijede kopytář v pátek, sama nevím, zda nechám Buráka zout, mám obrovské dilema, protože vím, že pak třebacelé léto nevyjedu, a to by mě fakt mrzelo...

Holky jen to stou čokoládou nepřehánějte abych pak nebyla jako koule a k tomu kolozubá

Jani musím jí nakovat, ona nechce chodit vůbec po tvrdém, i v lese na lesní ceste našpaluej jako najehlách. Mám ho doporočeného od známého, prý je dobrý a nerasuje koně při tom když nechtějí postát a kove plnase, tak by to snad mělo být v pořádku

14.3.2007 12:41

maťa napsal(a):

Téééda,to je kus!!!I Míťa,i Agbíšek!!!
No,přesně tak,Máti,tady u toho problému nohou je každý deko navíc znát,tak je lepší,když bude trochu štíhlejší,než když bude váleček a bude hýn na nožky ještě v mládí!!!
Tak pac a pusinku Agbíškovi a zase někdy píísniii!!!

14.3.2007 12:41

jaruska napsal(a):

Souhlasí Rada????

Jaruš a proč se já těšila na tu 60??? JSem to ale ostuda

14.3.2007 12:44

jackie napsal(a):

Janí,já myslím,že bys to zkusit měla.Burák je napůl hucul a ti mívají kopyta opravdu tvrdý a rychle se aklimatizujou na danej terén,tak to zkus.Třeba ho pět vyjížděk jenom voď,aby neměl zátěž a pak bys viděla,jak se to bude tvářit.

14.3.2007 12:45

Jaruš a proč se já těšila na tu 60??? JSem to ale ostuda

Venuldo,to já fakt nevím,no asi máš radost z toho,že si tu tak hezky povídáme a máš u toho i chuť na čokoládu!!!

14.3.2007 12:46

dolinka napsal(a):
Holky jen to stou čokoládou nepřehánějte abych pak nebyla jako koule a k tomu kolozubá

Jani musím jí nakovat, ona nechce chodit vůbec po tvrdém, i v lese na lesní ceste našpaluej jako najehlách. Mám ho doporočeného od známého, prý je dobrý a nerasuje koně při tom když nechtějí postát a kove plnase, tak by to snad mělo být v pořádku

Maťo, drž se strašně moc! Všichni na Agbíška myslíme, s Jaruš jsme koukali i na Tvoje stránky, ale je tam info 4.3.... Je to šikovnej kluk, on to zvládne!

14.3.2007 12:46

maťa napsal(a):

No Maťo aspoň, že se to lepší To je teda kusanec! To se ti nedivím, že ho neuneseš! Tak hlavně, aby se to pořád a pořád lepšilo třeba i pomalu, ale hlavně lepšilo

14.3.2007 12:48

jaruska napsal(a):
Janí,já myslím,že bys to zkusit měla.Burák je napůl hucul a ti mívají kopyta opravdu tvrdý a rychle se aklimatizujou na danej terén,tak to zkus.Třeba ho pět vyjížděk jenom voď,aby neměl zátěž a pak bys viděla,jak se to bude tvářit.

Anebo to zkus až na podzim, až bude po jezdecké sezóně (pro nás neeee ) a vezmeš si na vyjížďky Jackie. A Buráček si přes zimu zvykne. Ten podkovář to zhodnotí a určo řekne co a jak!

jaruska napsal(a):
Venuldo,to já fakt nevím,no asi máš radost z toho,že si tu tak hezky povídáme a máš u toho i chuť na čokoládu!!!

Já jsem čokoholik, mám to i na jedněch růžových ponožkách !
Ale teď mám před sebou koňakovou špičku a jdu na tooo!

maťa napsal(a):

To je dobře ž eMáti už to bereš aspon trošku z humorem, všichni držíme palečky a uvidíš že se to bude zlepšovat a po té opraci to bude ještě lepší

14.3.2007 12:49

jackie napsal(a):
Zdarec, piráte! Bavíme se o koních, o životě, chceš-li se přidat, pročti si pár Rad zpátky, napiš něco o sobě, ať víme, s kým máme tu čest. Nás najdeš v Radě starších 1
Rada starších souhlasí, jen řádní členové, jen stařešiny , nikdo jiný nemá na čokošku nárok, haha!!!

Přesně tak,stařešino,howk!

14.3.2007 12:52

jackie napsal(a):

Holky já nevím s tím Vydrou, on už to vážně přehání. Má koně kousek od nás. Nedávno jsem mluvila s jedním známým co se s ním dost zná (je to kovář) a on říkal, že po 6ti hodinové vyjížďce ten jeho kůň sotva stál. Prý měl otlačená kopyta. No nevím co je na tom pravdy, ale prý i Vydra to nakonec musel uznat, když mu to řekl

14.3.2007 12:56

Já jsem čokoholik, mám to i na jedněch růžových ponožkách !
Ale teď mám před sebou koňakovou špičku a jdu na tooo!

Jen si dej,Venuldo,já mám taky strašně ráda sladký,pro mě by mohlo bejt marcipánový i hovězí!!!!

14.3.2007 12:58

bubo napsal(a):
Holky já nevím s tím Vydrou, on už to vážně přehání. Má koně kousek od nás. Nedávno jsem mluvila s jedním známým co se s ním dost zná (je to kovář) a on říkal, že po 6ti hodinové vyjížďce ten jeho kůň sotva stál. Prý měl otlačená kopyta. No nevím co je na tom pravdy, ale prý i Vydra to nakonec musel uznat, když mu to řekl

I v tom Star Dance prosazoval holé kopejtka

14.3.2007 13:00

No,ono je to vhodný pro ty naše,rekreační koně,ale nedovedu si představit koňa v lese po dešti s kládama za prdelí nebo parkuráky,militaristy,no prostě měl by to když už,tak praktikovat na svejch koních,ale necpat se do života celýmu národu!!!

14.3.2007 13:04

I Váňovi to cpal v nějakém pořadu na ČT 1

14.3.2007 13:07

bubo napsal(a):
I Váňovi to cpal v nějakém pořadu na ČT 1

Ivčo,založ novou Radu...Ty jsi ještě nezakládala,hambářko jedna!!!

Přidejte reakci

Přidat smajlík