petas
napsal(a):
Dejte sem fotky vašich hříbků!!!Ja o víkendu nafotim nase nové prírustky a taky dodam...
Sice neni můj, ale mám ho moc ráda ... huculek Jamm
maryinka
napsal(a):
Sice neni můj, ale mám ho moc ráda ... huculek Jamm
Už se někomu narodilo letos hříbátko?My čekáme až na začátku srpna...
petas
napsal(a):
Dejte sem fotky vašich hříbků!!!Ja o víkendu nafotim nase nové prírustky a taky dodam...
Tak tady je můj koník asi dva dny po tom co se narodil ( v pozadí jáá)
skippka
napsal(a):
Tak tady je můj koník asi dva dny po tom co se narodil ( v pozadí jáá)
A "Jak šel čas..." (ještě jsem nebyla jeno majitelka...
skippka
napsal(a):
A "Jak šel čas..." (ještě jsem nebyla jeno majitelka...
A teď
skippka
napsal(a):
A teď
Zapomněla jsem říct, že už je dvouletý a já jsem přiližně 3/4 roku šťastnou majitelkou Tahle fotečka je ze soboty (tz. 11.3.)
skippka
napsal(a):
Zapomněla jsem říct, že už je dvouletý a já jsem přiližně 3/4 roku šťastnou majitelkou Tahle fotečka je ze soboty (tz. 11.3.)
Moje dvouletá holčička
petas
napsal(a):
Pokud jde o ty starší hříbky, tak tady je můj Saxík, za pár dní dvouletý...
cheyenne
napsal(a):
Pokud jde o ty starší hříbky, tak tady je můj Saxík, za pár dní dvouletý...
A jestli chcete něco maličkého, tak tady je nový stájový kolega po Sargoni, foceno minulý čtvrtek, pár hodin po narození...
petas
napsal(a):
bubo
napsal(a):
Zápas s o rok starším kámošem
Narodila se dneska...tady foto kdy byla na světě teprve pár hodin..Belinda
junka
napsal(a):
Narodila se dneska...tady foto kdy byla na světě teprve pár hodin..Belinda
barletka
napsal(a):
GRATULUJI!!!!!!!!!
Děkujeme....jj je opravdu moc sladká a mazílek....tady ještě fotečka,kdy se chtěla mazlinkat
petas
napsal(a):
Loňské
petas
napsal(a):
projev velké inteligence
petas
napsal(a):
Viki při odpolední siestě
mix
napsal(a):
Viki při odpolední siestě
Nám se narodila 3.3.2007 kobylka.
Na obrázku má pár hodin
janulka
napsal(a):
Nám se narodila 3.3.2007 kobylka.
Na obrázku má pár hodin
Prostě se odmítala fotit. Tady jí je už týden.
janulka
napsal(a):
Prostě se odmítala fotit. Tady jí je už týden.
A ještě jedna běhací
cheyenne
napsal(a):
A jestli chcete něco maličkého, tak tady je nový stájový kolega po Sargoni, foceno minulý čtvrtek, pár hodin po narození...
Jůůů, také čekáme se Sargonim hříbka...jsem zvědavá, co to bude...Gitka už je pěkně kulatá a to má termín až koncem června...
petas
napsal(a):
AHOJKY LIDI CHCI SE ZEPTATA KDYŽ MŮJ HŘÍBEK JE TO ČESKEJ TEPLOKREVNÍK JE DVOULETEJ A MÁ V KOHOUTKU160 CM. a JE PO jASPISOVI .mySLÍTE ŽE VÝŠKA JE DOBRÁ??? A KOLIK MYSLÍTE ŽE BY MOHL JEŠTĚ VYRŮST???? DĚKUJU ZA ODPOVĚD NAPIŠTE VŠICHNI KDO HCETE HJEN CHCI SLYŠET VAŠE NÁZORY! PAPKY LIDI A DÍK .
Uživatel s deaktivovaným účtem

petas
napsal(a):
nase prve tohtorocne zrieba-kobylka klusaka,necelu polhodku po narodeni:)

napsal(a):
nase prve tohtorocne zrieba-kobylka klusaka,necelu polhodku po narodeni:)
este jedna z ineho uhlu

napsal(a):
este jedna z ineho uhlu
a este jedna vonku
napsal(a):
a este jedna vonku
Jéééééééé,ty fotesky hríbátek sou super!!!Fakt!!!Sem se těšila že sem konečně nějaky dam a ono napadne takový svinstvo..tak se k foceni asi nedostanu...Ale ja pojedu konecne zase ke konim,tak urco beru fotak s sebou!!!
No a aby ste nerikali ze nic nedam,tak aspon davam fotku starsiho hribka-9mes....nyní už má 1,5roku...