Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.3.2007 19:31

Je normální aby takhle kůn vypadal?je klysna čmb

16.3.2007 19:33

woldemortik napsal(a):

podle meho kun je podvyziveny a stoji jako by byl schvaceny (nebo se treba jen protohoval... to nevím.. ale ma uvolneny ocas tak netusim)kazdopadne je hubeny!!!

16.3.2007 19:35

woldemortik napsal(a):

Možné to je, ale je to každopádně hrůza!! Kde si tu fotografii, vzala? Chudáček klisna

sabora

16.3.2007 20:00
sabora

woldemortik napsal(a):

klysna nebo kobila, třeba může byt i stará? já mám starou poničku a taky je prostě hubená (hubenější) ikdyž má dost.
Měla jsi se asi zeptat majitele, nebo mrknout na ostatní koně jak vypadají, pokud je jen jeden z nich takový, nemusí to být hned 100% zanedbanou péčí. A když víš i že je to ČBM , asi to tam znáš?ne?

16.3.2007 20:30

sabora napsal(a):
klysna nebo kobila, třeba může byt i stará? já mám starou poničku a taky je prostě hubená (hubenější) ikdyž má dost.
Měla jsi se asi zeptat majitele, nebo mrknout na ostatní koně jak vypadají, pokud je jen jeden z nich takový, nemusí to být hned 100% zanedbanou péčí. A když víš i že je to ČBM , asi to tam znáš?ne?

Mě se zas tak hubená nezdá, je zválená a zdá se mi že buď čůrala nebo říjí ...Máš ještě nějaké jiné foto té klisny?

17.3.2007 14:41

sonet napsal(a):
Mě se zas tak hubená nezdá, je zválená a zdá se mi že buď čůrala nebo říjí ...Máš ještě nějaké jiné foto té klisny?

Letos jí bude 17 pře půl rokem vypadla uplně jinak znám koně co jsou ještě starší a vypadaj na 10letýho.nevím kobylka se neprotahovala takhle stála.Je to teta mojí kobči a pře rokem vypadala skoro stejně

Přidejte reakci

Přidat smajlík