Kúpa koňa - vaše skúsenosti, rady, ponuky :)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.3.2007 18:52

Ahoj, po lete by som si chcela kupit konika, ale zatial nejako neviem ako na to. Hladala som po inzeratoch, ozvala sa aj na par zaujimavych, ale bud bola vysoka cena, alebo bol konik v horsom zdravotnom stave :(
Ako to bolo s vami? Kolko ste hladali a za kolko ste si nakoniec svoje vysnene zviera kupili?
Ak by ste vedeli o dospelej kobylke na rekreacne jazdenie co je na predaj, nevahajte dajte sem jej fotky a popis alebo napiste maila. sice viem ze leto je daleko ale uz teraz brazdim net a dufam ze natrafim na zaujimavu ponuku

19.3.2007 20:44

heidy411 napsal(a):
Ahoj, po lete by som si chcela kupit konika, ale zatial nejako neviem ako na to. Hladala som po inzeratoch, ozvala sa aj na par zaujimavych, ale bud bola vysoka cena, alebo bol konik v horsom zdravotnom stave :(
Ako to bolo s vami? Kolko ste hladali a za kolko ste si nakoniec svoje vysnene zviera kupili?
Ak by ste vedeli o dospelej kobylke na rekreacne jazdenie co je na predaj, nevahajte dajte sem jej fotky a popis alebo napiste maila. sice viem ze leto je daleko ale uz teraz brazdim net a dufam ze natrafim na zaujimavu ponuku

Ahoj, určitě si dej pozor, aby byl koník zdravý a zkontroluj si papíry, které ti k němu dají a doporučuju sepsat smlouvu
My jsme se ohlíželi po valachovi/kobylce - mladé okolo 40tis. a nakonec jsme koupili 11letého valacha za 70tis., vůbec těch peněz nelituju, stálo to za to

20.3.2007 12:23

avecaesar napsal(a):
Ahoj, určitě si dej pozor, aby byl koník zdravý a zkontroluj si papíry, které ti k němu dají a doporučuju sepsat smlouvu
My jsme se ohlíželi po valachovi/kobylce - mladé okolo 40tis. a nakonec jsme koupili 11letého valacha za 70tis., vůbec těch peněz nelituju, stálo to za to

Ja jsem chtela velkeho vraneho hrebce a skoncila s malou bilou kobylou. Byla to haluz, pani dala inzerat a ja byla prvni kdo zavolal a laska na prvni pohled z me strany aspon, arab ted sedmileta. Pokud kupujes konika v cz a bude ustajeny v cz tak si ohlidej aby mel registraci u UEK, ta je uz rok povinna pro vsechny kone. Potom doporucuju smluvne osetrit skryte vady kone a moznosti jeho vraceni v pripade jejich objeveni (kamaradka koupila aniz by ji kdokoliv rekl, ze ma spankove kosti a pak byl obrovsky problem ho vratit a ziskat zpet penize).

Přidejte reakci

Přidat smajlík