Koníci z havlíčkobrodska

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.3.2007 21:06

Ahojky je tu někdo z okolí havlíčkobrodska? Je to oblast s akutním nedostatkem koníků a koňáků
Přidám fotečku svého hřebčíka po Quoniam II

25.3.2007 09:19

skippy napsal(a):
Ahojky je tu někdo z okolí havlíčkobrodska? Je to oblast s akutním nedostatkem koníků a koňáků

Ahojky, já jsem z okr. Havl. Brodu. Málo koní??????to bych ani mocinky netvrdila, alespoň kolem Ledče nad Sázavou. U nás je kůň skoro v každé vesnici........přidám fotky mích koníku

25.3.2007 09:21

majda napsal(a):
Ahojky, já jsem z okr. Havl. Brodu. Málo koní??????to bych ani mocinky netvrdila, alespoň kolem Ledče nad Sázavou. U nás je kůň skoro v každé vesnici........přidám fotky mích koníku

To jswem já, můj druhý koník a přítel

25.3.2007 09:26

majda napsal(a):
To jswem já, můj druhý koník a přítel

A ještě něco, odkud jsi ty??????no tady v oklí je něco kolem 20 koní v okruhu cca 15Km, dělí nás řeka, tak proto ta vzálenost, Je tady koní, jen si vybrat,skoro v každé vesnici mají aspoň ponďu, u nás máme 2 poníka a křížence hucula, a já jsem majitelka, vedle ve vsi mají 2 tahouny a v další vsi mají 4 huculi, tak nevím odkud jsi ty, ale podle mího z naší strany koní je dost, kousek od nás mají taky 5 koní, asi 4km od nás je další koník ČT s něčím..............tak nevím.........Měj se a písni

25.3.2007 09:27

majda napsal(a):
A ještě něco, odkud jsi ty??????no tady v oklí je něco kolem 20 koní v okruhu cca 15Km, dělí nás řeka, tak proto ta vzálenost, Je tady koní, jen si vybrat,skoro v každé vesnici mají aspoň ponďu, u nás máme 2 poníka a křížence hucula, a já jsem majitelka, vedle ve vsi mají 2 tahouny a v další vsi mají 4 huculi, tak nevím odkud jsi ty, ale podle mího z naší strany koní je dost, kousek od nás mají taky 5 koní, asi 4km od nás je další koník ČT s něčím..............tak nevím.........Měj se a písni

Sakra, přejela jsem prstem, jen 1 poníka a jednoho křížence hucula = 2 koně

25.3.2007 11:32

majda napsal(a):

Ahojky.posílám moje koníky.Bydlím 15 km od H.B.Foceno první jarní den

25.3.2007 11:34

majda napsal(a):

Ahoj
No já jsem z malé vesnice asi 6 km od Brodu a když nepočítám školní statek, tak je to fakt mizerný
Koukám, že Vy jste na tom fakt líp. Koníka máš moc hezkýho.
Akorát do Ledče to máme trochu z ruky...

25.3.2007 11:44

hora napsal(a):
Ahojky.posílám moje koníky.Bydlím 15 km od H.B.Foceno první jarní den

Dneska je počasí už o něčem jiném, ne?
Jako stvořené na dlouhou vyjížďku. Jezdíte rakreačku, nebo závodně?
Přihodím ješrě fotečku. Tady jsme skoro čtyřletí...

25.3.2007 12:31

skippy napsal(a):
Ahoj
No já jsem z malé vesnice asi 6 km od Brodu a když nepočítám školní statek, tak je to fakt mizerný
Koukám, že Vy jste na tom fakt líp. Koníka máš moc hezkýho.
Akorát do Ledče to máme trochu z ruky...

My jezdíte pouze rekreačku, jak si s jistě podle fotky všímla, tak jeden je poník a druhý koník je kříženec Hucolo-haflinga.....Takže na závody asi moc nejsou, jo a ještě něco, sekla jsem se, te´t jsem to nějak se ségrou sumírovala a je tady kolem ledče asi 30koníků, možná víc, jen kousek od Ledče CCa 4 km, je JK a je tam 12 koníA je to i kousek odmnte, občas tam zajedu na vyjížďku po poli......Takže koní je tady hafec

26.3.2007 09:22

skippy napsal(a):

Ahojky, máš pravdu s koníkama je to špatný..jsem ze Světlé nad Sázavou, tam sice jezdím v jedné stáji ale jinak kde nic tu nic... odkad přesně jsi Skippy?

26.3.2007 09:36

anky33 napsal(a):
Ahojky, máš pravdu s koníkama je to špatný..jsem ze Světlé nad Sázavou, tam sice jezdím v jedné stáji ale jinak kde nic tu nic... odkad přesně jsi Skippy?

Jsem z Hurtovy Lhoty,to do Světlý není zas tak daleko...
Do Světlý jsem chodila na gympl

26.3.2007 09:49

skippy napsal(a):
Jsem z Hurtovy Lhoty,to do Světlý není zas tak daleko...
Do Světlý jsem chodila na gympl

Takže já jsem ze Mstislavic u nás 2 koně mám jen já, ale v Koutech mají 3, v Rejčkově 4. V Loukově 2, V Ledči n. Sáz 6, Kožlí 1, Koňkovice 1,Bilantova lhota 1,Hněvkovice 5, Bohumilice 12, a teˇpár koníku za řekou, Habrek 3, Nezdín 3, Hradec 1, Pavlíkov 3, Pavlov asi 6, na víc si teť asi nevzpomenu. Ale koní je na Ledčseské straně dost čísla znamenají počet koní v obci

26.3.2007 12:57

majda napsal(a):
Takže já jsem ze Mstislavic u nás 2 koně mám jen já, ale v Koutech mají 3, v Rejčkově 4. V Loukově 2, V Ledči n. Sáz 6, Kožlí 1, Koňkovice 1,Bilantova lhota 1,Hněvkovice 5, Bohumilice 12, a teˇpár koníku za řekou, Habrek 3, Nezdín 3, Hradec 1, Pavlíkov 3, Pavlov asi 6, na víc si teť asi nevzpomenu. Ale koní je na Ledčseské straně dost čísla znamenají počet koní v obci

Tak sem to taky spočítala:Věžnice-2,Šlapanov-1,Kamenná-28,Nové Dvory-4,Pozovice3.Koní je tady hodně

26.3.2007 19:10

anky33 napsal(a):

Pro Anky33.
Teď mě napadá, kde je ve Světlý nějaká jezdecká stáj. O ničem nevímvidíš to, a to jsem tam chodila 4 roky do školy a myslela jsem si, že to tam znám...

26.3.2007 19:35

skippy napsal(a):
Pro Anky33.
Teď mě napadá, kde je ve Světlý nějaká jezdecká stáj. O ničem nevímvidíš to, a to jsem tam chodila 4 roky do školy a myslela jsem si, že to tam znám...

Sice nejsem anky33, ale odpovím za ní, jelikož tam momentálně chodím na nástavbu....Ve světlí je jízdarna jak se jede Láneckou ulicí nahoru, je to směrem na Opatovice, co jí vím, je to hnet z kraje na leví straně jak jedeš za světlí vidíš výběh a v něm jsou 4 koně, co já vím 2 z toho jsou jen na ustájení a 2 jsou provozáci, nechci kecat a pak je jedna kobuška směrem na Dolní město, na levé straně, je to starší koníček, ale mocinky hodnej, je tam v takové dřevěné stráni, jo a pak mají ještě 2 poníky u řeky, ten barák je vidět z mostu, to byla představa koní ze Světlí o kterých vím, jestli jsem něco zvorala, tak se omlouvám

27.3.2007 11:01

majda napsal(a):
Sice nejsem anky33, ale odpovím za ní, jelikož tam momentálně chodím na nástavbu....Ve světlí je jízdarna jak se jede Láneckou ulicí nahoru, je to směrem na Opatovice, co jí vím, je to hnet z kraje na leví straně jak jedeš za světlí vidíš výběh a v něm jsou 4 koně, co já vím 2 z toho jsou jen na ustájení a 2 jsou provozáci, nechci kecat a pak je jedna kobuška směrem na Dolní město, na levé straně, je to starší koníček, ale mocinky hodnej, je tam v takové dřevěné stráni, jo a pak mají ještě 2 poníky u řeky, ten barák je vidět z mostu, to byla představa koní ze Světlí o kterých vím, jestli jsem něco zvorala, tak se omlouvám

Ano je přesně tak jak napsala Majda
Do stáje p. Nováka (tam jak jsou ti 4 koníci) tam chodím jezdit.. Ještě byl teď přes zimu jeden koník v Horní Březince (s výběhem u silnice), ale nyní už je asi pryč. V Dolní Březince pak je myslím taky menší kobylka a v Žebrakově jsou 2.

27.3.2007 14:30

anky33 napsal(a):
Ano je přesně tak jak napsala Majda
Do stáje p. Nováka (tam jak jsou ti 4 koníci) tam chodím jezdit.. Ještě byl teď přes zimu jeden koník v Horní Březince (s výběhem u silnice), ale nyní už je asi pryč. V Dolní Březince pak je myslím taky menší kobylka a v Žebrakově jsou 2.

A pak by měly být 3 koníci v Mrzkovicích, ale každý má jiního pána

29.3.2007 15:51

majda napsal(a):
A pak by měly být 3 koníci v Mrzkovicích, ale každý má jiního pána

neznáte náhodou stáj Fialkovejch? - Nová ves u CHotěboře, maj nebo měli tam dostiháky...

29.3.2007 16:40

brodska napsal(a):
neznáte náhodou stáj Fialkovejch? - Nová ves u CHotěboře, maj nebo měli tam dostiháky...

Dneska jsem se byla podívat na koně ve Vrbici, mají jicha tam celkem 5 z toho jednoho plemenýho hřebce, je tam chovná stáj tahounů, kdybž by byl zájem jeťte se tam mrknout, pán vás tam provede (jejich majitel)

29.3.2007 18:26

majda napsal(a):
Dneska jsem se byla podívat na koně ve Vrbici, mají jicha tam celkem 5 z toho jednoho plemenýho hřebce, je tam chovná stáj tahounů, kdybž by byl zájem jeťte se tam mrknout, pán vás tam provede (jejich majitel)

Nevíte někdo o nějakým hřebci co připouští? nejlépe teplokrevník blízko Světlé nad Sázavou...

29.3.2007 20:13

anky33 napsal(a):
Nevíte někdo o nějakým hřebci co připouští? nejlépe teplokrevník blízko Světlé nad Sázavou...

Scháníš asi poušťáka, viď??? Hřebce doma mám, myslím, že je i atraktivní, ale není plemeník :o(

30.3.2007 09:29

skippy napsal(a):
Scháníš asi poušťáka, viď??? Hřebce doma mám, myslím, že je i atraktivní, ale není plemeník :o(

Ahojky jeden stojí v Nezdíně je to mezi Leštinou u Světlé a Ledčí, ale je to QH, jestli chceš kontakt, dám ti ho, jinak je krásnej charakterní hřebec..:-) Mocinky moc hodnej i krásně osvalenej...

30.3.2007 10:29

skippy napsal(a):

ahoj,sice nejsme uplně od HB, ale kámoška taky shání hřebce na připouštění tady někde v okolí (Žďár nad Sázavou) a Světlá je od nás kousek. Může být i bez PP, nejlíp atraktivní barvičky (hříboš zustane v rodině, tak je jí PP jedno). Tak kdyby jste tu v okolí o nějakym věděli. Dík moc.

30.3.2007 14:35

skippy napsal(a):

Skippy: A myslíš že by nám mohl ten tvůj koník připustit kobylku bez PP?

30.3.2007 14:41

anky33 napsal(a):
Skippy: A myslíš že by nám mohl ten tvůj koník připustit kobylku bez PP?

Jistěěěě on bude jedině rád:o))) Napiš mi kdyžtak mailovou adresu, nebo nemáš icq??? Určitě se domluvíme Poslala bych nějaký fotky... Do Světlý se to zvládne po kopytě.

30.3.2007 19:29

skippy napsal(a):
Jistěěěě on bude jedině rád:o))) Napiš mi kdyžtak mailovou adresu, nebo nemáš icq??? Určitě se domluvíme Poslala bych nějaký fotky... Do Světlý se to zvládne po kopytě.

Tak to je super! moje icq je: 347 741 943 a mail: anky.kone@seznam.cz tak se ozvy. Díkec!

3.4.2007 18:59

skippy napsal(a):

cus skippy, tak jak sis jistě všimla tak jsem nepochopil přispívání do diskuse, ale jsem tu, což je hlavní. Co je tomu Migimu?

3.4.2007 19:01

skippy napsal(a):

co to je zač, kdes k ní zase přišla?

3.4.2007 19:08

skippy napsal(a):

No já si myslím, mně se to zdálo ňáký divný... Ta stála v Budíkově, je to belgička, přišla v hrozným stavu, chtěli ji dát na jatka
Není mu nic, jen jak se po něm šoupe to zku..... sedlo, tak má zlámaný chlupy a bojím se, že se sedře uplně. Cyta to dneska přehnala...

3.4.2007 19:14

skippy napsal(a):
No já si myslím, mně se to zdálo ňáký divný... Ta stála v Budíkově, je to belgička, přišla v hrozným stavu, chtěli ji dát na jatka
Není mu nic, jen jak se po něm šoupe to zku..... sedlo, tak má zlámaný chlupy a bojím se, že se sedře uplně. Cyta to dneska přehnala...

a teď je kde? máš už jí v maštali? to teda Cituš brzo začíná, měla bys jí to teda zatrhnout(skvělá fotka)

3.4.2007 19:49

tomasberry napsal(a):
a teď je kde? máš už jí v maštali? to teda Cituš brzo začíná, měla bys jí to teda zatrhnout(skvělá fotka)

To nevím. Prodal jí v zimě, takže nevím kam přišla, ale moc hodná. Dobrá učitelka do tahu. Naučila tahat Migovu sestru, teď šlape jak hodinky, ale nevím, jak by to dopadlo s Migim...
Migova Polosestra po Harunovi, jestli Ti to něco říká.

3.4.2007 19:54

skippy napsal(a):
To nevím. Prodal jí v zimě, takže nevím kam přišla, ale moc hodná. Dobrá učitelka do tahu. Naučila tahat Migovu sestru, teď šlape jak hodinky, ale nevím, jak by to dopadlo s Migim...
Migova Polosestra po Harunovi, jestli Ti to něco říká.

jo to jméno už jsem slyšel, ale ted nevim kde. sehnal jsem si ten program na ty vyšívky, takze se můžeš taky zapojit do tvorby, ve škole jsem to nestihl, a tohle je v angličtině takže nevim nevim jak to dáme dohromady

3.4.2007 20:55

tomasberry napsal(a):
jo to jméno už jsem slyšel, ale ted nevim kde. sehnal jsem si ten program na ty vyšívky, takze se můžeš taky zapojit do tvorby, ve škole jsem to nestihl, a tohle je v angličtině takže nevim nevim jak to dáme dohromady

No to bude dobrý. Já s počítačem moc(vůbec) neumím a když máš pochybnosti i Ty, tak to jsem fakt zvědavá...

3.4.2007 20:58

skippy napsal(a):
No to bude dobrý. Já s počítačem moc(vůbec) neumím a když máš pochybnosti i Ty, tak to jsem fakt zvědavá...

no ja sem taky úplně dutej, teď jsem asi deset minut přicházel na to jak někoho přijmout na icq

3.4.2007 21:09

skippy napsal(a):

Ahojík skippy, jak se ten krasavec jmenuje ? Pověz

3.4.2007 21:12

tomasberry napsal(a):
no ja sem taky úplně dutej, teď jsem asi deset minut přicházel na to jak někoho přijmout na icq

Aha, tak bacha na ty viry...

3.4.2007 21:13

007nikita napsal(a):
Ahojík skippy, jak se ten krasavec jmenuje ? Pověz

No kterýho krasavce myslíš?

Přidejte reakci

Přidat smajlík