strelish
napsal(a):
...raděj popojedem :)
U nás se taky jezdilo, teda jen v ohradě a na velkých koních. Poňouch jako tradičně opruzoval a tak jsem za odměnu donesla sedlo i jemu, ať si zvyká na to, co ho čeká A docela překvapil, choval se jak profík :)
strelish
napsal(a):
U nás se taky jezdilo, teda jen v ohradě a na velkých koních. Poňouch jako tradičně opruzoval a tak jsem za odměnu donesla sedlo i jemu, ať si zvyká na to, co ho čeká A docela překvapil, choval se jak profík :)
Ty budeš taky na podnikat v oboru ????????
happyhvezda

strelish
napsal(a):
Mno tak my mame strach chodit v kalužích ale neříkat !!!
Dneska misto toho aby šla do kaluže Hvězdička tak jsem tam skončila ja ale
zvířátková

happyhvezda
napsal(a):
Mno tak my mame strach chodit v kalužích ale neříkat !!!
Dneska misto toho aby šla do kaluže Hvězdička tak jsem tam skončila ja ale
Nazdárek! Koukám, že to tu přes víkend jede, já to moc nestíhám, spíš lítám povenku
microfon
napsal(a):
Tak to jo!!!!
Ale nebyl čas a on by stějně jistě zase nebyl doma, jak ho znam! Chvátáš na to ???
Nijak extra zas ne, svým způsobem čím později, tím líp :-/ ...ale zvědavost je hrozná vlastnost
zvířátková
napsal(a):
Nazdárek! Koukám, že to tu přes víkend jede, já to moc nestíhám, spíš lítám povenku
taky jsem o víkendu moc nestíhala být tady.Ale teď to v týdnu určitě doženu
zvířátková

v v
napsal(a):
taky jsem o víkendu moc nestíhala být tady.Ale teď to v týdnu určitě doženu
Přijde mi to, nebo je ten haflingáček hrozně chundelatý?
zvířátková
napsal(a):
Přijde mi to, nebo je ten haflingáček hrozně chundelatý?
Chundelatej je hrozně,ale už pouší chlupy jako o závod.
v v
napsal(a):
Chundelatej je hrozně,ale už pouší chlupy jako o závod.
tak ja se taky pridavam.....novejsi nemam musim poridit a navic sme nemocna takze nemuzu ven
nicolll
napsal(a):
tak ja se taky pridavam.....novejsi nemam musim poridit a navic sme nemocna takze nemuzu ven
a jeste jedna novejsi ale taky jeste z prazdnin..neni gdo by fotil nikomu se do toho nechce
nicolll
napsal(a):
a jeste jedna novejsi ale taky jeste z prazdnin..neni gdo by fotil nikomu se do toho nechce
Mno puvod neni znamy akorat vime ze matka byla huculka tta by mel byt sportovni pony ale co za plemeno to newime...jinak letos mu bude 9 je to valasek jeste ted toho lituju zhe sme ho vykastrovala do 6 byl hrebec..a jinak newim co bych napsala gdyztak se ptej...
nicolll
napsal(a):
Mno puvod neni znamy akorat vime ze matka byla huculka tta by mel byt sportovni pony ale co za plemeno to newime...jinak letos mu bude 9 je to valasek jeste ted toho lituju zhe sme ho vykastrovala do 6 byl hrebec..a jinak newim co bych napsala gdyztak se ptej...
jinak mas krasneho konika...
microfon
napsal(a):
Ebrovy ty copy moc sluší
koukam že máš taky Natowu- s tou jsem opravdu já i Eliška konečně spokojená
Děkuji,taky mě to stálo hodinu úsilí aby stál a neklepal pořád hlavou.
Sedlo je dobrý-mám ho od léta,ale chtěla jsem nějakou californii,ale ty byly všechny hrozně drahý.Tohle stálo 8.000,- a bylo jednou na koni.Seděla už jsem v lepších,ale nekradu,takže na lepší jaksi nemám.Tak na vyjížďky po lese to je dostatečný né.
v v
napsal(a):
Děkuji,taky mě to stálo hodinu úsilí aby stál a neklepal pořád hlavou.
Sedlo je dobrý-mám ho od léta,ale chtěla jsem nějakou californii,ale ty byly všechny hrozně drahý.Tohle stálo 8.000,- a bylo jednou na koni.Seděla už jsem v lepších,ale nekradu,takže na lepší jaksi nemám.Tak na vyjížďky po lese to je dostatečný né.
Ahoj-poníkářky,měla bych dotaz,na ty co mají westernové sedlo na ponících.Chtěla bych si ho kupovat,ale nevím přesně jaké?poradil by jte mě někdo?Dík...
moje kobči
luda
napsal(a):
Ahoj-poníkářky,měla bych dotaz,na ty co mají westernové sedlo na ponících.Chtěla bych si ho kupovat,ale nevím přesně jaké?poradil by jte mě někdo?Dík...
moje kobči
No nejlíp takové, aby ses do něj vešla ty ale aby nebylo velké poníkovi, takže nějaké menší až střední. Pak už musíš jenom zkoušet...
strelish
napsal(a):
No nejlíp takové, aby ses do něj vešla ty ale aby nebylo velké poníkovi, takže nějaké menší až střední. Pak už musíš jenom zkoušet...
Já mám na shetlanda tohle. Vejdu se do něj sice taky, ale už to není ono
strelish
napsal(a):
Já mám na shetlanda tohle. Vejdu se do něj sice taky, ale už to není ono
Takže bych volila něco ve vel. 15" nebo 16" .
Např. jako tady tyhle typy http://vseprokone.wz.cz/ daslo/61Wsedla.jpg (1 mezera)
strelish
napsal(a):
Takže bych volila něco ve vel. 15" nebo 16" .
Např. jako tady tyhle typy http://vseprokone.wz.cz/ daslo/61Wsedla.jpg (1 mezera)
hm..pěkný.i ceny ujdou.
nicolll
napsal(a):
Proč lituješ? Nějak se změnil?
strelish
napsal(a):
Když je to jaro, přihodím i hříbátko...sice loňské, ale fakt krasavice :)
strelish
napsal(a):
Když je to jaro, přihodím i hříbátko...sice loňské, ale fakt krasavice :)
strelish
napsal(a):
Ještě bych mohla popsat rodiče - mám nejspíš hucul x pony, táta QH
Jůůů, malá princezna. Počkat její táta byl QH?Jsem měla za to, že ne.
Jinak jsme přemýšleli a říkali jsme si, že bychom dali i domov nějakému tomu mlaďoškovi a nebo hříbátku pro radost. Nevíte někdo, jak je to s poníky z Vlachovic? Jací jsou a hlavně jestli jsou zdraví? Asi tam zavítáme a přivezeme nějakého drobka k nám.
dzina
napsal(a):
Jůůů, malá princezna. Počkat její táta byl QH?Jsem měla za to, že ne.
Jinak jsme přemýšleli a říkali jsme si, že bychom dali i domov nějakému tomu mlaďoškovi a nebo hříbátku pro radost. Nevíte někdo, jak je to s poníky z Vlachovic? Jací jsou a hlavně jestli jsou zdraví? Asi tam zavítáme a přivezeme nějakého drobka k nám.
A kdo jiný myslíš, že by to teoreticky mohl být krom Kakouna?
V těch Vlachovicích jsou ti poníci co jsem tak slyšela víceméně nedotčení člověkem :). Což může být i výhoda, zvlášť pokud si dovezete nějakého hodně mladého bobánka
strelish
napsal(a):
A kdo jiný myslíš, že by to teoreticky mohl být krom Kakouna?
V těch Vlachovicích jsou ti poníci co jsem tak slyšela víceméně nedotčení člověkem :). Což může být i výhoda, zvlášť pokud si dovezete nějakého hodně mladého bobánka
No, teoreticky vážně nevím,ale mně bylo řečeno, že je malá po nějakém kříženém appa, co byl v Lomnici. A myslím, že by to i odpovídalo podle momentálního zbarvení Už skoro vybělala krom flíčků na zadku.
Jinak z Vlachovic chceme právě nějakého proto, že těmi lidmi jsou nedotčení. Zajímalo by mě s čím přijedem Akorát nevím, jací jsou ti prcci na tom potom zdravotně a povahově...
Tady jedna letní. Teď už je ještě bělejší
dzina
napsal(a):
No, teoreticky vážně nevím,ale mně bylo řečeno, že je malá po nějakém kříženém appa, co byl v Lomnici. A myslím, že by to i odpovídalo podle momentálního zbarvení Už skoro vybělala krom flíčků na zadku.
Jinak z Vlachovic chceme právě nějakého proto, že těmi lidmi jsou nedotčení. Zajímalo by mě s čím přijedem Akorát nevím, jací jsou ti prcci na tom potom zdravotně a povahově...
To je ona??? No ty brdo!
Tak to asi pak jo, jestli vypada takhle. Mela jsem za to, ze byla pripoustena pozdeji, kdyz uz tam appacek nebyl. To byl takovy mensi jemny konik, belous s teckama :)
Nemas nahodou fotku takove sklebive huculy a jejiho hrebecka, letos by mel mit rok, hnedak s takovou zvlastni lucernou
strelish
napsal(a):
To je ona??? No ty brdo!
Tak to asi pak jo, jestli vypada takhle. Mela jsem za to, ze byla pripoustena pozdeji, kdyz uz tam appacek nebyl. To byl takovy mensi jemny konik, belous s teckama :)
Nemas nahodou fotku takove sklebive huculy a jejiho hrebecka, letos by mel mit rok, hnedak s takovou zvlastni lucernou
Jj, je to ona. Mám ji i na fotce z podzimu, ale je tam jak prase a skoro není poznat, že je to ona Ale už je teda pěkně veliká
No, podle toho, co říkal Petřík, tak je prý teď znovu březí a tentokrát po Kakounovi.
Jj, mám je na fotce.
dzina
napsal(a):
Jj, je to ona. Mám ji i na fotce z podzimu, ale je tam jak prase a skoro není poznat, že je to ona Ale už je teda pěkně veliká
No, podle toho, co říkal Petřík, tak je prý teď znovu březí a tentokrát po Kakounovi.
Jj, mám je na fotce.
A tady malej. Byl suprovej. Toho jsem tam obdivovala Takovýho bych brala hned.
strelish
napsal(a):
A v cem je problem? :) Ciste teoreticky je porad jeste muj Ale nevim, co s nim Andy zamysli.
Ten prcek je v CV nebo v Lomnici?
Muzes mi fotky tech dvou poslat na mail? strelish@seznam.cz Dik :)
Jů, on je tvůj? to jsem ani nevěděla. Mně se líbil on a ta ryzka, co tam byla. Ale tou dobou jsem měla ještě svoje koně, takže nic nepřicházelo v úvahu...Momentálně jsme zůstali bez ponclíka, tak sháním
.....Už odesílám mail. Je tam na sto způsobů. Je suprovej.
Teď nějak nevim, kterýho prcka myslíš...
dzina
napsal(a):
To snad nemůže být ten samý kůň???
dzina
napsal(a):
Jů, on je tvůj? to jsem ani nevěděla. Mně se líbil on a ta ryzka, co tam byla. Ale tou dobou jsem měla ještě svoje koně, takže nic nepřicházelo v úvahu...Momentálně jsme zůstali bez ponclíka, tak sháním
.....Už odesílám mail. Je tam na sto způsobů. Je suprovej.
Teď nějak nevim, kterýho prcka myslíš...
Ja ho koupila dohromady s jeho mati, s tou huculou. Jenze ona proste bez duvodu zacala utocit a vubec se to nelepsilo, tak jsem se domluvila s Andy, ze si je vezme a bud si je necha nebo proda, ona takove kone zvlada lip...a pak se srovname. Ten hrebecek ma otce myslim pony x CT, kdyz tak me microfonka opravi :). Bude z neho pekny konik. Prcka jsem myslela toho hrebecka. Ve stredu jedu do Bruntalu, teoreticky bych se mohla na skok do Lomnice stavit.
Dik za ty fotky :)
strelish
napsal(a):
Ja ho koupila dohromady s jeho mati, s tou huculou. Jenze ona proste bez duvodu zacala utocit a vubec se to nelepsilo, tak jsem se domluvila s Andy, ze si je vezme a bud si je necha nebo proda, ona takove kone zvlada lip...a pak se srovname. Ten hrebecek ma otce myslim pony x CT, kdyz tak me microfonka opravi :). Bude z neho pekny konik. Prcka jsem myslela toho hrebecka. Ve stredu jedu do Bruntalu, teoreticky bych se mohla na skok do Lomnice stavit.
Dik za ty fotky :)
Mmchdem huculka se jmenuje Afra a tomu malemu jsem rikala Asterix :)
peggiska
napsal(a):
Tak ta je uplne k sezrani
Ahoj.poníčkářky
mám dotaz:jak stíhate tempo s velkým koněm..?
Brita
peggiska
napsal(a):
Vyhrabala jsem v PC nějaké fotečky, tak taky přispěju poníčkama
Hříbátko
peggiska
napsal(a):
Je tam ještě něco???
peggiska
napsal(a):
A tohle je poník + osel
peggiska
napsal(a):
To snad nemůže být ten samý kůň???
Jinak fakt je to ten samý kůň Tady sice špinavá,ale jedna podzimní.
peggiska
napsal(a):
rodinka
dzina
napsal(a):
No, všimla jsem si, že mamča je taková protivná Ale byla pěkná a hříbátko dala teda nádherný
Tak z Bruntálu je to do Lomnice kousek, ale myslím, že tam malej nebude... Budeš si vybírat jinýho koníka místo nich?
Prave jeste nevim, zalezi co tam Andy bude mit...no fakt vubec nevim jak to dopadne. Kazdopadne zase ponikoidni stvoreni , at uz od Andy nebo odjinud :)
Hrebecek je krasny, ale hrebecka nemam kam dat.
Nevis co jsou ted v Lomnici za kone?
strelish
napsal(a):
A v cem je problem? :) Ciste teoreticky je porad jeste muj Ale nevim, co s nim Andy zamysli.
Ten prcek je v CV nebo v Lomnici?
Muzes mi fotky tech dvou poslat na mail? strelish@seznam.cz Dik :)
Tu jsou par dni po tom, co jsem je dovezla.
strelish
napsal(a):
Tak ja tez vyhrabu neco starsiho :)
Starry...ted bydli v Hornich Tosanovicich u FM
strelish
napsal(a):
Starry...ted bydli v Hornich Tosanovicich u FM
Moc sikovny a jemny ponik, tenkrat jeste hrebec
strelish
napsal(a):
Prave jeste nevim, zalezi co tam Andy bude mit...no fakt vubec nevim jak to dopadne. Kazdopadne zase ponikoidni stvoreni , at uz od Andy nebo odjinud :)
Hrebecek je krasny, ale hrebecka nemam kam dat.
Nevis co jsou ted v Lomnici za kone?
Jojo, ti poníci Já jsem taky na ty prcky, ačkoliv na tu ryzku bych vyjímku udělala. Moc se mi líbila charakterově
Nám hřebeček nevadí. Máme valášky a když dojede kobylka, tak už je březí.
Vim, že jsou v Lomnici obě princezny, asi nějaká ČT, co dovezl Petřík, tmavá hnědka,nějaká beganka a jinak vůbec nevim... Nějak se přestávám orientovat, kde co je
strelish
napsal(a):
Moc sikovny a jemny ponik, tenkrat jeste hrebec
..
dzina
napsal(a):
Jojo, ti poníci Já jsem taky na ty prcky, ačkoliv na tu ryzku bych vyjímku udělala. Moc se mi líbila charakterově
Nám hřebeček nevadí. Máme valášky a když dojede kobylka, tak už je březí.
Vim, že jsou v Lomnici obě princezny, asi nějaká ČT, co dovezl Petřík, tmavá hnědka,nějaká beganka a jinak vůbec nevim... Nějak se přestávám orientovat, kde co je
Tak se kdyz tak Andy na Asterixe zeptej :)
Mne se tam libil ten wpb valach, simlik, ale ten se zrovna nekomu mel prodat, co vim. A pak (nevim proc) ted jak jsme se tam posledne stavovali, tak se mi zalibila ta vyhubla ryzka s tou divnou lysinou, jak je s tou hnedobilou strakou ve vybehu. Nevis jaka je ta?
dzina
napsal(a):
A tady malej. Byl suprovej. Toho jsem tam obdivovala Takovýho bych brala hned.
To je ale kulíšek hustý. Snad nebude po mámě ale po babičce
strelish
napsal(a):
Tak ja tez vyhrabu neco starsiho :)
A tady jedna s Honzikem kteremu jsme prezdivali Had. Byl to zvlastni ponik...
strelish
napsal(a):
Tak se kdyz tak Andy na Asterixe zeptej :)
Mne se tam libil ten wpb valach, simlik, ale ten se zrovna nekomu mel prodat, co vim. A pak (nevim proc) ted jak jsme se tam posledne stavovali, tak se mi zalibila ta vyhubla ryzka s tou divnou lysinou, jak je s tou hnedobilou strakou ve vybehu. Nevis jaka je ta?
Tenhle simlik
peggiska
napsal(a):
A tohle je jeho babička???
Jojo čistokrevný křížený welsh
dzina
napsal(a):
Afra s Asterixem jsou krásný. Malej je uplně bezvadnej. Už mi ho radši ani neukazuj... Má krásnou barvičku.
No, ono se občas na toho pravýho koně čeká dlouho...To vidim u nás
Neboj, ja uz tu vuubec zadne fotky poniku nemam, vsechny fotky jsou totiz na stolnim kompu, ktery ted spinka :)
strelish
napsal(a):
Neboj, ja uz tu vuubec zadne fotky poniku nemam, vsechny fotky jsou totiz na stolnim kompu, ktery ted spinka :)
Jo a teď jsem si teprve všimla nahoře Ten šimlík, to je Sam?
Jinak ta ryzka, to je přesně ta, co se líbila i mně. Prvně nedůvěřivá , ale chodila jsem za ní a pak to byl milionovej kůň. Seděla jsem na ní na ohlávce a byla moc fajn... Když jsem ji viděla já, tak vyhublá nebyla. Byla to krásná jemná kobylka, ale zmokla venku a měla chřipku a díru do krku Za měsíc jsem ji viděla, krk ok, ona pohublejší,ale povahově pořád super zvířátko. Ani nevim, že tam ještě je. Já osobně bych nad ní neváhala být tolik penízků, ale bohužel víc než na ponclíka bude až v září.
dzina
napsal(a):
Jo a teď jsem si teprve všimla nahoře Ten šimlík, to je Sam?
Jinak ta ryzka, to je přesně ta, co se líbila i mně. Prvně nedůvěřivá , ale chodila jsem za ní a pak to byl milionovej kůň. Seděla jsem na ní na ohlávce a byla moc fajn... Když jsem ji viděla já, tak vyhublá nebyla. Byla to krásná jemná kobylka, ale zmokla venku a měla chřipku a díru do krku Za měsíc jsem ji viděla, krk ok, ona pohublejší,ale povahově pořád super zvířátko. Ani nevim, že tam ještě je. Já osobně bych nad ní neváhala být tolik penízků, ale bohužel víc než na ponclíka bude až v září.
jj, Sam...jmena a obliceje mi fakt delaji problemy
Nevim, jestli myslime tu samou. Ja myslela tuhle
strelish
napsal(a):
..
strelish
napsal(a):
..
Todle je fakt trosku nad moje chapani...na co ji ti lidi vubec meli, v takovem stavu
strelish
napsal(a):
Todle je fakt trosku nad moje chapani...na co ji ti lidi vubec meli, v takovem stavu
Vyhublou skoro na kost, s nohama ze sotva chodi
strelish
napsal(a):
No jo. Samíček byl suprovej akorát WPB,ale trošku velikej
Jinak jo, je to ona. Tady na tý fotce má sice bolavou oa oteklou tu hlavu, ale je to 100% ona.
dzina
napsal(a):
No jo. Samíček byl suprovej akorát WPB,ale trošku velikej
Jinak jo, je to ona. Tady na tý fotce má sice bolavou oa oteklou tu hlavu, ale je to 100% ona.
No oni WPB můžou být jakkoli velcí, tam to není omezené Ale kukuč má typicky welšský. A taky byl jediný, kdo se s náma v ohradě bavil a pózoval nám
Hm, tak to koukám, jaká to změna. My ji viděli prvně na Silvestra a pak když jsme jeli kolem asi před měsícem. Jsem netušila, že je tam tak dlouho. To je ČTčko nebo co je ona zač? A kolik za ní Andy chce, že na ni nemáš...?
dzina
napsal(a):
Nad tou strakou mi taky zůstaval rozum stát Ty nohy byli děsný. Viděla jsem ji klusat a málem si chudák nabila nos
To se ani nedivim. Chápala bych, že ji prostě někdo vykrmí a pošle na jatka, když má ty nohy takhle v háji, ale aby ji nechával takhle vyloženě živořit, to mi fakt nejde do hlavy.
Fakt nevim, kde ty koně Andy bere :))
strelish
napsal(a):
No oni WPB můžou být jakkoli velcí, tam to není omezené Ale kukuč má typicky welšský. A taky byl jediný, kdo se s náma v ohradě bavil a pózoval nám
Hm, tak to koukám, jaká to změna. My ji viděli prvně na Silvestra a pak když jsme jeli kolem asi před měsícem. Jsem netušila, že je tam tak dlouho. To je ČTčko nebo co je ona zač? A kolik za ní Andy chce, že na ni nemáš...?
Já vím, že můžou být jakkoliv velcí,ale Sam mi přijde naprosto super drobek, když to má být s welshem ALe byl to mazlík a suprově se na něm jezdí. ANi mě nezabil při přecházení můstku a plechovýho
No já netušila, že tam ještě je...Co je zač vůbec nevim. Ptala se na ni kámoška, co si kupovala arabku a Andy jí řekla, že 40 000,ale to byla ještě vcelku v kondici, tak jsem se řídila podle toho...teď nevim...
No nic, já se loučím a jdu zalehnout. Třeba zase zítra a nebo někdy. Dobrou noc všem.
dzina
napsal(a):
Já vím, že můžou být jakkoliv velcí,ale Sam mi přijde naprosto super drobek, když to má být s welshem ALe byl to mazlík a suprově se na něm jezdí. ANi mě nezabil při přecházení můstku a plechovýho
No já netušila, že tam ještě je...Co je zač vůbec nevim. Ptala se na ni kámoška, co si kupovala arabku a Andy jí řekla, že 40 000,ale to byla ještě vcelku v kondici, tak jsem se řídila podle toho...teď nevim...
No nic, já se loučím a jdu zalehnout. Třeba zase zítra a nebo někdy. Dobrou noc všem.
Tak to je docela dost :)
Samík...Je to krasavec už od pohledu, a i se tvářil rozumně.
Tak dobrou :)
strelish
napsal(a):
Jo nemas nejaky tip z ceho vyrobit zadni podbrisak? Napada me jedine popruh a asi podlozit a nebo dat do nejakeho futralu, aby neodiral.
Ja ho budu letos taky vyrabet a bude z nylonového popruhu (ty mám od táty z práce) na koncích anšiju přezku z rozbitých pásků a vypodložení bude z takového beránky ,co nám mamina všívala do bund ,když jsme byli malí,Tak snad to bude držet
microfon
napsal(a):
Ja ho budu letos taky vyrabet a bude z nylonového popruhu (ty mám od táty z práce) na koncích anšiju přezku z rozbitých pásků a vypodložení bude z takového beránky ,co nám mamina všívala do bund ,když jsme byli malí,Tak snad to bude držet
bezva fotky- to amm radost a koukam že jednou je tam malej i s adoptivní mámou
.no nic, dík a ukládám.
microfon
napsal(a):
bezva fotky- to amm radost a koukam že jednou je tam malej i s adoptivní mámou
.no nic, dík a ukládám.
Jo jo, taky jsem koukala :)) Afra ta by mela byt na Sovinci - to je oblibene turisticke misto, je to hrad a vesnicka a nekolikrat do roka se tam konaji ruzne akce, i sokolnicke a tak. A co bude s malym nevim :)
Prave nevim, jestli kdyz popruh, tak jestli k nemu neco prisit zespod na pevno nebo jenom futral. A nebo ciste teoreticky, jestli se dostanu do Lomnice, tak bych mohla Petrika ukecat i o pruh kuze. No uvidime
microfon
napsal(a):
A samí tací malí!!! To bude osud
Dobré dopoledne. Dneska se u poníků zatím nic neděje?
Ponička z vedlejší vesnice. Mají tam chov.
dzina
napsal(a):
Dobré dopoledne. Dneska se u poníků zatím nic neděje?
Ponička z vedlejší vesnice. Mají tam chov.
Teda, tady to zase popojelo
janka12

dzina
napsal(a):
Poslední den marodění je fajn. Ten už si člověk tak nějak užívá
JJ, bohužel na řetězu. Jsou tak uvázaný všichni. Mají jich kolem 12,ale pořád se počty mění...
poník z dětské jezdecké školy řícmanice- Dolar
strelish
napsal(a):
Chudiny...kde ze to vubec je?
Posílám tu mojí bandu hozíka ten mečí a ta větčí je mendy
tadik
napsal(a):
pěkní ! kolik měří? honzík vypadá hodně malilinkej
no hozkím má kolem95 cm a mendy tak 120 jsou jí dva roky a půl na podzim obsedám
woldemortik
napsal(a):
no hozkím má kolem95 cm a mendy tak 120 jsou jí dva roky a půl na podzim obsedám
hojky poníčkové..Žarka vás zdraví :))))) ..a podme!! dame poniky 5!!!!! uz chybi je kousiček :)