Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.3.2007 21:23

...raděj popojedem :)

25.3.2007 21:24

strelish napsal(a):

U nás se taky jezdilo, teda jen v ohradě a na velkých koních. Poňouch jako tradičně opruzoval a tak jsem za odměnu donesla sedlo i jemu, ať si zvyká na to, co ho čeká A docela překvapil, choval se jak profík :)

25.3.2007 21:35

strelish napsal(a):
U nás se taky jezdilo, teda jen v ohradě a na velkých koních. Poňouch jako tradičně opruzoval a tak jsem za odměnu donesla sedlo i jemu, ať si zvyká na to, co ho čeká A docela překvapil, choval se jak profík :)

Ty budeš taky na podnikat v oboru ????????

25.3.2007 21:39

microfon napsal(a):
Ty budeš taky na podnikat v oboru ????????

to je tvuj koník?

happyhvezda

25.3.2007 21:48
happyhvezda

strelish napsal(a):

Mno tak my mame strach chodit v kalužích ale neříkat !!!
Dneska misto toho aby šla do kaluže Hvězdička tak jsem tam skončila ja ale

25.3.2007 22:50

Zdar holky, sorry, že se vám tu míchám, ale nejste vy z Hatě, nebo z nějaké té osady na Jileš...nebo tak nějak? Páč mi přijde, že na té fotce je Pepino se Salvíkem...

25.3.2007 22:57

kukinatost napsal(a):
Zdar holky, sorry, že se vám tu míchám, ale nejste vy z Hatě, nebo z nějaké té osady na Jileš...nebo tak nějak? Páč mi přijde, že na té fotce je Pepino se Salvíkem...

Osady, hm, děláš jak kdyby Hať byla velkoměsto :)))

Pepa už v Hati není, je u nás v Jileš

zvířátková

26.3.2007 06:57
zvířátková

happyhvezda napsal(a):
Mno tak my mame strach chodit v kalužích ale neříkat !!!
Dneska misto toho aby šla do kaluže Hvězdička tak jsem tam skončila ja ale

Nazdárek! Koukám, že to tu přes víkend jede, já to moc nestíhám, spíš lítám povenku

26.3.2007 10:39

Tak to jo!!!!

Ale nebyl čas a on by stějně jistě zase nebyl doma, jak ho znam! Chvátáš na to ???

26.3.2007 11:01

microfon napsal(a):
Tak to jo!!!!

Ale nebyl čas a on by stějně jistě zase nebyl doma, jak ho znam! Chvátáš na to ???

Nijak extra zas ne, svým způsobem čím později, tím líp :-/ ...ale zvědavost je hrozná vlastnost

26.3.2007 11:25

zvířátková napsal(a):
Nazdárek! Koukám, že to tu přes víkend jede, já to moc nestíhám, spíš lítám povenku

taky jsem o víkendu moc nestíhala být tady.Ale teď to v týdnu určitě doženu

zvířátková

26.3.2007 11:27
zvířátková

v v napsal(a):

Přijde mi to, nebo je ten haflingáček hrozně chundelatý?

26.3.2007 11:31

zvířátková napsal(a):
Přijde mi to, nebo je ten haflingáček hrozně chundelatý?

Chundelatej je hrozně,ale už pouší chlupy jako o závod.

26.3.2007 11:38

v v napsal(a):
Chundelatej je hrozně,ale už pouší chlupy jako o závod.

tak ja se taky pridavam.....novejsi nemam musim poridit a navic sme nemocna takze nemuzu ven

26.3.2007 11:41

nicolll napsal(a):
tak ja se taky pridavam.....novejsi nemam musim poridit a navic sme nemocna takze nemuzu ven

co to je za koníka?napiš o něm něco.

26.3.2007 11:43

nicolll napsal(a):

a jeste jedna novejsi ale taky jeste z prazdnin..neni gdo by fotil nikomu se do toho nechce

26.3.2007 11:45

nicolll napsal(a):
a jeste jedna novejsi ale taky jeste z prazdnin..neni gdo by fotil nikomu se do toho nechce

Mno puvod neni znamy akorat vime ze matka byla huculka tta by mel byt sportovni pony ale co za plemeno to newime...jinak letos mu bude 9 je to valasek jeste ted toho lituju zhe sme ho vykastrovala do 6 byl hrebec..a jinak newim co bych napsala gdyztak se ptej...

26.3.2007 11:46

nicolll napsal(a):
Mno puvod neni znamy akorat vime ze matka byla huculka tta by mel byt sportovni pony ale co za plemeno to newime...jinak letos mu bude 9 je to valasek jeste ted toho lituju zhe sme ho vykastrovala do 6 byl hrebec..a jinak newim co bych napsala gdyztak se ptej...

jinak mas krasneho konika...

26.3.2007 12:02

v v napsal(a):

Ebrovy ty copy moc sluší
koukam že máš taky Natowu- s tou jsem opravdu já i Eliška konečně spokojená

26.3.2007 12:15

microfon napsal(a):
Ebrovy ty copy moc sluší
koukam že máš taky Natowu- s tou jsem opravdu já i Eliška konečně spokojená

Děkuji,taky mě to stálo hodinu úsilí aby stál a neklepal pořád hlavou.
Sedlo je dobrý-mám ho od léta,ale chtěla jsem nějakou californii,ale ty byly všechny hrozně drahý.Tohle stálo 8.000,- a bylo jednou na koni.Seděla už jsem v lepších,ale nekradu,takže na lepší jaksi nemám.Tak na vyjížďky po lese to je dostatečný né.

26.3.2007 16:29

v v napsal(a):
Děkuji,taky mě to stálo hodinu úsilí aby stál a neklepal pořád hlavou.
Sedlo je dobrý-mám ho od léta,ale chtěla jsem nějakou californii,ale ty byly všechny hrozně drahý.Tohle stálo 8.000,- a bylo jednou na koni.Seděla už jsem v lepších,ale nekradu,takže na lepší jaksi nemám.Tak na vyjížďky po lese to je dostatečný né.

Ahoj-poníkářky,měla bych dotaz,na ty co mají westernové sedlo na ponících.Chtěla bych si ho kupovat,ale nevím přesně jaké?poradil by jte mě někdo?Dík...

moje kobči

26.3.2007 16:39

luda napsal(a):
Ahoj-poníkářky,měla bych dotaz,na ty co mají westernové sedlo na ponících.Chtěla bych si ho kupovat,ale nevím přesně jaké?poradil by jte mě někdo?Dík...

moje kobči

No nejlíp takové, aby ses do něj vešla ty ale aby nebylo velké poníkovi, takže nějaké menší až střední. Pak už musíš jenom zkoušet...

26.3.2007 16:40

strelish napsal(a):
No nejlíp takové, aby ses do něj vešla ty ale aby nebylo velké poníkovi, takže nějaké menší až střední. Pak už musíš jenom zkoušet...

Já mám na shetlanda tohle. Vejdu se do něj sice taky, ale už to není ono

26.3.2007 16:43

strelish napsal(a):
Já mám na shetlanda tohle. Vejdu se do něj sice taky, ale už to není ono

Takže bych volila něco ve vel. 15" nebo 16" .

Např. jako tady tyhle typy http://vseprokone.wz.cz/ daslo/61Wsedla.jpg (1 mezera)

26.3.2007 16:48

strelish napsal(a):
Takže bych volila něco ve vel. 15" nebo 16" .

Např. jako tady tyhle typy http://vseprokone.wz.cz/ daslo/61Wsedla.jpg (1 mezera)

hm..pěkný.i ceny ujdou.

26.3.2007 16:57

luda napsal(a):
hm..pěkný.i ceny ujdou.

Ale chce to fakt vyzkoušet. Já kupovala na dobírku, to první jsem zas prodala, protože tlačilo po zatížení poníka na kohoutek, bylo spíš na "kuličku". Jinak bylo super. To co mám teď je OK.

26.3.2007 17:03

strelish napsal(a):
Ale chce to fakt vyzkoušet. Já kupovala na dobírku, to první jsem zas prodala, protože tlačilo po zatížení poníka na kohoutek, bylo spíš na "kuličku". Jinak bylo super. To co mám teď je OK.

Jo a nemáte někdo nápad, z čeho udělat zadní podbřišák? Nemám ho a docela by se hodil...

26.3.2007 17:10

nicolll napsal(a):

Proč lituješ? Nějak se změnil?

26.3.2007 17:28

strelish napsal(a):

Když je to jaro, přihodím i hříbátko...sice loňské, ale fakt krasavice :)

26.3.2007 17:29

strelish napsal(a):
Když je to jaro, přihodím i hříbátko...sice loňské, ale fakt krasavice :)

26.3.2007 17:34

strelish napsal(a):
..

Ještě bych mohla popsat rodiče - mám nejspíš hucul x pony, táta QH

26.3.2007 19:31

strelish napsal(a):

Jůůů, malá princezna. Počkat její táta byl QH?Jsem měla za to, že ne.

Jinak jsme přemýšleli a říkali jsme si, že bychom dali i domov nějakému tomu mlaďoškovi a nebo hříbátku pro radost. Nevíte někdo, jak je to s poníky z Vlachovic? Jací jsou a hlavně jestli jsou zdraví? Asi tam zavítáme a přivezeme nějakého drobka k nám.

26.3.2007 19:44

dzina napsal(a):
Jůůů, malá princezna. Počkat její táta byl QH?Jsem měla za to, že ne.

Jinak jsme přemýšleli a říkali jsme si, že bychom dali i domov nějakému tomu mlaďoškovi a nebo hříbátku pro radost. Nevíte někdo, jak je to s poníky z Vlachovic? Jací jsou a hlavně jestli jsou zdraví? Asi tam zavítáme a přivezeme nějakého drobka k nám.

A kdo jiný myslíš, že by to teoreticky mohl být krom Kakouna?

V těch Vlachovicích jsou ti poníci co jsem tak slyšela víceméně nedotčení člověkem :). Což může být i výhoda, zvlášť pokud si dovezete nějakého hodně mladého bobánka

26.3.2007 20:08

strelish napsal(a):
A kdo jiný myslíš, že by to teoreticky mohl být krom Kakouna?

V těch Vlachovicích jsou ti poníci co jsem tak slyšela víceméně nedotčení člověkem :). Což může být i výhoda, zvlášť pokud si dovezete nějakého hodně mladého bobánka

No, teoreticky vážně nevím,ale mně bylo řečeno, že je malá po nějakém kříženém appa, co byl v Lomnici. A myslím, že by to i odpovídalo podle momentálního zbarvení Už skoro vybělala krom flíčků na zadku.

Jinak z Vlachovic chceme právě nějakého proto, že těmi lidmi jsou nedotčení. Zajímalo by mě s čím přijedem Akorát nevím, jací jsou ti prcci na tom potom zdravotně a povahově...

Tady jedna letní. Teď už je ještě bělejší

26.3.2007 20:13

dzina napsal(a):
No, teoreticky vážně nevím,ale mně bylo řečeno, že je malá po nějakém kříženém appa, co byl v Lomnici. A myslím, že by to i odpovídalo podle momentálního zbarvení Už skoro vybělala krom flíčků na zadku.

Jinak z Vlachovic chceme právě nějakého proto, že těmi lidmi jsou nedotčení. Zajímalo by mě s čím přijedem Akorát nevím, jací jsou ti prcci na tom potom zdravotně a povahově...

To je ona??? No ty brdo!

Tak to asi pak jo, jestli vypada takhle. Mela jsem za to, ze byla pripoustena pozdeji, kdyz uz tam appacek nebyl. To byl takovy mensi jemny konik, belous s teckama :)

Nemas nahodou fotku takove sklebive huculy a jejiho hrebecka, letos by mel mit rok, hnedak s takovou zvlastni lucernou

26.3.2007 20:27

strelish napsal(a):
To je ona??? No ty brdo!

Tak to asi pak jo, jestli vypada takhle. Mela jsem za to, ze byla pripoustena pozdeji, kdyz uz tam appacek nebyl. To byl takovy mensi jemny konik, belous s teckama :)

Nemas nahodou fotku takove sklebive huculy a jejiho hrebecka, letos by mel mit rok, hnedak s takovou zvlastni lucernou

Jj, je to ona. Mám ji i na fotce z podzimu, ale je tam jak prase a skoro není poznat, že je to ona Ale už je teda pěkně veliká No, podle toho, co říkal Petřík, tak je prý teď znovu březí a tentokrát po Kakounovi.

Jj, mám je na fotce.

26.3.2007 20:30

dzina napsal(a):
Jj, je to ona. Mám ji i na fotce z podzimu, ale je tam jak prase a skoro není poznat, že je to ona Ale už je teda pěkně veliká No, podle toho, co říkal Petřík, tak je prý teď znovu březí a tentokrát po Kakounovi.

Jj, mám je na fotce.

A tady malej. Byl suprovej. Toho jsem tam obdivovala Takovýho bych brala hned.

26.3.2007 20:35

dzina napsal(a):

A v cem je problem? :) Ciste teoreticky je porad jeste muj Ale nevim, co s nim Andy zamysli.

Ten prcek je v CV nebo v Lomnici?

Muzes mi fotky tech dvou poslat na mail? strelish@seznam.cz Dik :)

26.3.2007 20:55

strelish napsal(a):
A v cem je problem? :) Ciste teoreticky je porad jeste muj Ale nevim, co s nim Andy zamysli.

Jů, on je tvůj? to jsem ani nevěděla. Mně se líbil on a ta ryzka, co tam byla. Ale tou dobou jsem měla ještě svoje koně, takže nic nepřicházelo v úvahu...Momentálně jsme zůstali bez ponclíka, tak sháním.....Už odesílám mail. Je tam na sto způsobů. Je suprovej.

Teď nějak nevim, kterýho prcka myslíš...

26.3.2007 20:58

strelish napsal(a):

Tak ta je uplne k sezrani

26.3.2007 21:01

dzina napsal(a):

To snad nemůže být ten samý kůň???

26.3.2007 21:01

dzina napsal(a):
Jů, on je tvůj? to jsem ani nevěděla. Mně se líbil on a ta ryzka, co tam byla. Ale tou dobou jsem měla ještě svoje koně, takže nic nepřicházelo v úvahu...Momentálně jsme zůstali bez ponclíka, tak sháním.....Už odesílám mail. Je tam na sto způsobů. Je suprovej.

Teď nějak nevim, kterýho prcka myslíš...

Ja ho koupila dohromady s jeho mati, s tou huculou. Jenze ona proste bez duvodu zacala utocit a vubec se to nelepsilo, tak jsem se domluvila s Andy, ze si je vezme a bud si je necha nebo proda, ona takove kone zvlada lip...a pak se srovname. Ten hrebecek ma otce myslim pony x CT, kdyz tak me microfonka opravi :). Bude z neho pekny konik. Prcka jsem myslela toho hrebecka. Ve stredu jedu do Bruntalu, teoreticky bych se mohla na skok do Lomnice stavit.

Dik za ty fotky :)

26.3.2007 21:02

strelish napsal(a):
Ja ho koupila dohromady s jeho mati, s tou huculou. Jenze ona proste bez duvodu zacala utocit a vubec se to nelepsilo, tak jsem se domluvila s Andy, ze si je vezme a bud si je necha nebo proda, ona takove kone zvlada lip...a pak se srovname. Ten hrebecek ma otce myslim pony x CT, kdyz tak me microfonka opravi :). Bude z neho pekny konik. Prcka jsem myslela toho hrebecka. Ve stredu jedu do Bruntalu, teoreticky bych se mohla na skok do Lomnice stavit.

Dik za ty fotky :)

Mmchdem huculka se jmenuje Afra a tomu malemu jsem rikala Asterix :)

26.3.2007 21:11

peggiska napsal(a):
Tak ta je uplne k sezrani

Ahoj.poníčkářky

mám dotaz:jak stíhate tempo s velkým koněm..?

Brita

26.3.2007 21:11

strelish napsal(a):

Vyhrabala jsem v PC nějaké fotečky, tak taky přispěju poníčkama

26.3.2007 21:14

peggiska napsal(a):

Hříbátko

26.3.2007 21:15

peggiska napsal(a):

Je tam ještě něco???

26.3.2007 21:16

strelish napsal(a):

No, všimla jsem si, že mamča je taková protivná Ale byla pěkná a hříbátko dala teda nádherný Tak z Bruntálu je to do Lomnice kousek, ale myslím, že tam malej nebude... Budeš si vybírat jinýho koníka místo nich?

26.3.2007 21:16

peggiska napsal(a):

A tohle je poník + osel

26.3.2007 21:17

strelish napsal(a):

Asterix je moc pěkný, taková lucerna se jen tak nevidí!

26.3.2007 21:19

peggiska napsal(a):
To snad nemůže být ten samý kůň???

Jinak fakt je to ten samý kůň Tady sice špinavá,ale jedna podzimní.

26.3.2007 21:19

peggiska napsal(a):

rodinka

26.3.2007 21:20

dzina napsal(a):
No, všimla jsem si, že mamča je taková protivná Ale byla pěkná a hříbátko dala teda nádherný Tak z Bruntálu je to do Lomnice kousek, ale myslím, že tam malej nebude... Budeš si vybírat jinýho koníka místo nich?

Prave jeste nevim, zalezi co tam Andy bude mit...no fakt vubec nevim jak to dopadne. Kazdopadne zase ponikoidni stvoreni , at uz od Andy nebo odjinud :)

Hrebecek je krasny, ale hrebecka nemam kam dat.

Nevis co jsou ted v Lomnici za kone?

26.3.2007 21:20

dzina napsal(a):
Jinak fakt je to ten samý kůň Tady sice špinavá,ale jedna podzimní.

Co to přelínání dokáže!?

26.3.2007 21:21

luda napsal(a):
Ahoj.poníčkářky

Brita

Pokud zrovna rychle necvalaji, tak naprosto v pohode

26.3.2007 21:22

peggiska napsal(a):
Co to přelínání dokáže!?

jj, taky jsem nevericne koukala....ale jako malinka byla hezci...ty bile krouzky kolem oci co mela, to se jen tak nevidi

26.3.2007 21:24

peggiska napsal(a):
rodinka

No fakt, hlavu ma uplne oslikovskou

26.3.2007 21:27

strelish napsal(a):

Tu jsou par dni po tom, co jsem je dovezla.

26.3.2007 21:28

strelish napsal(a):
Tu jsou par dni po tom, co jsem je dovezla.

..

26.3.2007 21:28

peggiska napsal(a):

Tak ja tez vyhrabu neco starsiho :)

26.3.2007 21:30

strelish napsal(a):

Starry...ted bydli v Hornich Tosanovicich u FM

26.3.2007 21:31

strelish napsal(a):
Starry...ted bydli v Hornich Tosanovicich u FM

Moc sikovny a jemny ponik, tenkrat jeste hrebec

26.3.2007 21:32

strelish napsal(a):
Prave jeste nevim, zalezi co tam Andy bude mit...no fakt vubec nevim jak to dopadne. Kazdopadne zase ponikoidni stvoreni , at uz od Andy nebo odjinud :)

Hrebecek je krasny, ale hrebecka nemam kam dat.

Nevis co jsou ted v Lomnici za kone?

Jojo, ti poníci Já jsem taky na ty prcky, ačkoliv na tu ryzku bych vyjímku udělala. Moc se mi líbila charakterově

Nám hřebeček nevadí. Máme valášky a když dojede kobylka, tak už je březí.

Vim, že jsou v Lomnici obě princezny, asi nějaká ČT, co dovezl Petřík, tmavá hnědka,nějaká beganka a jinak vůbec nevim... Nějak se přestávám orientovat, kde co je

26.3.2007 21:32

strelish napsal(a):
Moc sikovny a jemny ponik, tenkrat jeste hrebec

..

26.3.2007 21:34

luda napsal(a):
Ahoj.poníčkářky

Brita

Tak s tim našim bývalim, tak dokud necválali, tak v pohodě, když nacválali, tak jsme jim zdrhli, pak se uklidnil a taky v pohodě

26.3.2007 21:34

peggiska napsal(a):
rodinka

Ponici z Jesenické kozí farmy

26.3.2007 21:35

dzina napsal(a):
Jojo, ti poníci Já jsem taky na ty prcky, ačkoliv na tu ryzku bych vyjímku udělala. Moc se mi líbila charakterově

Nám hřebeček nevadí. Máme valášky a když dojede kobylka, tak už je březí.

Vim, že jsou v Lomnici obě princezny, asi nějaká ČT, co dovezl Petřík, tmavá hnědka,nějaká beganka a jinak vůbec nevim... Nějak se přestávám orientovat, kde co je

Tak se kdyz tak Andy na Asterixe zeptej :)

Mne se tam libil ten wpb valach, simlik, ale ten se zrovna nekomu mel prodat, co vim. A pak (nevim proc) ted jak jsme se tam posledne stavovali, tak se mi zalibila ta vyhubla ryzka s tou divnou lysinou, jak je s tou hnedobilou strakou ve vybehu. Nevis jaka je ta?

26.3.2007 21:35

dzina napsal(a):

To je ale kulíšek hustý. Snad nebude po mámě ale po babičce

26.3.2007 21:36

strelish napsal(a):
..

Týýýjo to jsou dobrý fotomontáže!

26.3.2007 21:37

strelish napsal(a):

A tady jedna s Honzikem kteremu jsme prezdivali Had. Byl to zvlastni ponik...

26.3.2007 21:37

microfon napsal(a):
To je ale kulíšek hustý. Snad nebude po mámě ale po babičce

A tohle je jeho babička???

26.3.2007 21:38

strelish napsal(a):
Tak se kdyz tak Andy na Asterixe zeptej :)

Mne se tam libil ten wpb valach, simlik, ale ten se zrovna nekomu mel prodat, co vim. A pak (nevim proc) ted jak jsme se tam posledne stavovali, tak se mi zalibila ta vyhubla ryzka s tou divnou lysinou, jak je s tou hnedobilou strakou ve vybehu. Nevis jaka je ta?

Tenhle simlik

26.3.2007 21:40

peggiska napsal(a):
Ponici z Jesenické kozí farmy

Ty se mi nelibi :)

26.3.2007 21:44

peggiska napsal(a):
A tohle je jeho babička???

Jojo čistokrevný křížený welsh

26.3.2007 21:45

strelish napsal(a):
No fakt, hlavu ma uplne oslikovskou

To je křížení, co? Ale nevím, zda to bylo chtěné. Snad ne!

26.3.2007 21:46

strelish napsal(a):
..

Prosím prosím, pošli mi je na meil. Krásný fotky

26.3.2007 21:47

microfon napsal(a):
Jojo čistokrevný křížený welsh

Fakt babička??? No tomu nechci věřit! Ten svět je malej!!!

26.3.2007 21:48

strelish napsal(a):
jj, taky jsem nevericne koukala....ale jako malinka byla hezci...ty bile krouzky kolem oci co mela, to se jen tak nevidi

To je fakt rarita! Škoda, teď už to nikdo neuvidí!

26.3.2007 21:49

strelish napsal(a):
Ty se mi nelibi :)

Jak se ti nemůžou nelíbit???

26.3.2007 21:49

strelish napsal(a):

Afra s Asterixem jsou krásný. Malej je uplně bezvadnej. Už mi ho radši ani neukazuj... Má krásnou barvičku.

No, ono se občas na toho pravýho koně čeká dlouho...To vidim u nás

26.3.2007 21:50

microfon napsal(a):
Prosím prosím, pošli mi je na meil. Krásný fotky

Ty mam na stolnim kompu, ted jsem na notasu, tak pak jindy ;-) Preposlu ti ty od dziny, chces? :)

26.3.2007 21:52

strelish napsal(a):

Poníci tě provází celým životem, co? Už bez nich nejde žít! Jsou prostě boží!!!

26.3.2007 21:52

peggiska napsal(a):
Fakt babička??? No tomu nechci věřit! Ten svět je malej!!!

Jo jo, tam se to trosku pokrizilo

26.3.2007 21:54

dzina napsal(a):
Afra s Asterixem jsou krásný. Malej je uplně bezvadnej. Už mi ho radši ani neukazuj... Má krásnou barvičku.

No, ono se občas na toho pravýho koně čeká dlouho...To vidim u nás

Neboj, ja uz tu vuubec zadne fotky poniku nemam, vsechny fotky jsou totiz na stolnim kompu, ktery ted spinka :)

26.3.2007 21:57

strelish napsal(a):
Jo jo, tam se to trosku pokrizilo

Pro pripadne mene bystre babicka z tatinkovy strany. Afra je papirovy hucul

26.3.2007 21:58

peggiska napsal(a):
Jak se ti nemůžou nelíbit???

Vypadaji jak kozy

26.3.2007 22:00

strelish napsal(a):
Neboj, ja uz tu vuubec zadne fotky poniku nemam, vsechny fotky jsou totiz na stolnim kompu, ktery ted spinka :)

Jo a teď jsem si teprve všimla nahoře Ten šimlík, to je Sam?

Jinak ta ryzka, to je přesně ta, co se líbila i mně. Prvně nedůvěřivá , ale chodila jsem za ní a pak to byl milionovej kůň. Seděla jsem na ní na ohlávce a byla moc fajn... Když jsem ji viděla já, tak vyhublá nebyla. Byla to krásná jemná kobylka, ale zmokla venku a měla chřipku a díru do krku Za měsíc jsem ji viděla, krk ok, ona pohublejší,ale povahově pořád super zvířátko. Ani nevim, že tam ještě je. Já osobně bych nad ní neváhala být tolik penízků, ale bohužel víc než na ponclíka bude až v září.

26.3.2007 22:02

strelish napsal(a):
Ty mam na stolnim kompu, ted jsem na notasu, tak pak jindy ;-) Preposlu ti ty od dziny, chces? :)

Díky moc, nedelej si s tim hlavu az budes doma, tak mi je sím přepošli

26.3.2007 22:03

dzina napsal(a):
Jo a teď jsem si teprve všimla nahoře Ten šimlík, to je Sam?

Jinak ta ryzka, to je přesně ta, co se líbila i mně. Prvně nedůvěřivá , ale chodila jsem za ní a pak to byl milionovej kůň. Seděla jsem na ní na ohlávce a byla moc fajn... Když jsem ji viděla já, tak vyhublá nebyla. Byla to krásná jemná kobylka, ale zmokla venku a měla chřipku a díru do krku Za měsíc jsem ji viděla, krk ok, ona pohublejší,ale povahově pořád super zvířátko. Ani nevim, že tam ještě je. Já osobně bych nad ní neváhala být tolik penízků, ale bohužel víc než na ponclíka bude až v září.

jj, Sam...jmena a obliceje mi fakt delaji problemy

Nevim, jestli myslime tu samou. Ja myslela tuhle

26.3.2007 22:04

strelish napsal(a):

..

26.3.2007 22:05

strelish napsal(a):
..

Todle je fakt trosku nad moje chapani...na co ji ti lidi vubec meli, v takovem stavu

26.3.2007 22:06

strelish napsal(a):
Todle je fakt trosku nad moje chapani...na co ji ti lidi vubec meli, v takovem stavu

Vyhublou skoro na kost, s nohama ze sotva chodi

26.3.2007 22:08

strelish napsal(a):

No jo. Samíček byl suprovej akorát WPB,ale trošku velikej

Jinak jo, je to ona. Tady na tý fotce má sice bolavou oa oteklou tu hlavu, ale je to 100% ona.

26.3.2007 22:11

strelish napsal(a):
Vyhublou skoro na kost, s nohama ze sotva chodi

Nad tou strakou mi taky zůstaval rozum stát Ty nohy byli děsný. Viděla jsem ji klusat a málem si chudák nabila nos

26.3.2007 22:15

dzina napsal(a):
No jo. Samíček byl suprovej akorát WPB,ale trošku velikej

Jinak jo, je to ona. Tady na tý fotce má sice bolavou oa oteklou tu hlavu, ale je to 100% ona.

No oni WPB můžou být jakkoli velcí, tam to není omezené Ale kukuč má typicky welšský. A taky byl jediný, kdo se s náma v ohradě bavil a pózoval nám

Hm, tak to koukám, jaká to změna. My ji viděli prvně na Silvestra a pak když jsme jeli kolem asi před měsícem. Jsem netušila, že je tam tak dlouho. To je ČTčko nebo co je ona zač? A kolik za ní Andy chce, že na ni nemáš...?

26.3.2007 22:17

dzina napsal(a):
Nad tou strakou mi taky zůstaval rozum stát Ty nohy byli děsný. Viděla jsem ji klusat a málem si chudák nabila nos

To se ani nedivim. Chápala bych, že ji prostě někdo vykrmí a pošle na jatka, když má ty nohy takhle v háji, ale aby ji nechával takhle vyloženě živořit, to mi fakt nejde do hlavy.

Fakt nevim, kde ty koně Andy bere :))

26.3.2007 22:21

strelish napsal(a):
No oni WPB můžou být jakkoli velcí, tam to není omezené Ale kukuč má typicky welšský. A taky byl jediný, kdo se s náma v ohradě bavil a pózoval nám

Hm, tak to koukám, jaká to změna. My ji viděli prvně na Silvestra a pak když jsme jeli kolem asi před měsícem. Jsem netušila, že je tam tak dlouho. To je ČTčko nebo co je ona zač? A kolik za ní Andy chce, že na ni nemáš...?

Já vím, že můžou být jakkoliv velcí,ale Sam mi přijde naprosto super drobek, když to má být s welshem ALe byl to mazlík a suprově se na něm jezdí. ANi mě nezabil při přecházení můstku a plechovýho

No já netušila, že tam ještě je...Co je zač vůbec nevim. Ptala se na ni kámoška, co si kupovala arabku a Andy jí řekla, že 40 000,ale to byla ještě vcelku v kondici, tak jsem se řídila podle toho...teď nevim...

No nic, já se loučím a jdu zalehnout. Třeba zase zítra a nebo někdy. Dobrou noc všem.

26.3.2007 22:24

dzina napsal(a):
Já vím, že můžou být jakkoliv velcí,ale Sam mi přijde naprosto super drobek, když to má být s welshem ALe byl to mazlík a suprově se na něm jezdí. ANi mě nezabil při přecházení můstku a plechovýho

No já netušila, že tam ještě je...Co je zač vůbec nevim. Ptala se na ni kámoška, co si kupovala arabku a Andy jí řekla, že 40 000,ale to byla ještě vcelku v kondici, tak jsem se řídila podle toho...teď nevim...

No nic, já se loučím a jdu zalehnout. Třeba zase zítra a nebo někdy. Dobrou noc všem.

Tak to je docela dost :)

Samík...Je to krasavec už od pohledu, a i se tvářil rozumně.

Tak dobrou :)

26.3.2007 22:41

peggiska napsal(a):
Poníci tě provází celým životem, co? Už bez nich nejde žít! Jsou prostě boží!!!

A samí tací malí!!! To bude osud

26.3.2007 22:46

strelish napsal(a):
Vypadaji jak kozy

nene-> jako malí čertíci

26.3.2007 22:49

microfon napsal(a):

Ja jsem doma furt, akorat se vyvaluju v posteli s notasem a nesedim u stolu u druheho pocitace Jako marod totiz musim prece odpocivat Poslu ti ty co mam v poste.

26.3.2007 22:50

microfon napsal(a):

Jo nemas nejaky tip z ceho vyrobit zadni podbrisak? Napada me jedine popruh a asi podlozit a nebo dat do nejakeho futralu, aby neodiral.

26.3.2007 23:00

strelish napsal(a):
Jo nemas nejaky tip z ceho vyrobit zadni podbrisak? Napada me jedine popruh a asi podlozit a nebo dat do nejakeho futralu, aby neodiral.

Ja ho budu letos taky vyrabet a bude z nylonového popruhu (ty mám od táty z práce) na koncích anšiju přezku z rozbitých pásků a vypodložení bude z takového beránky ,co nám mamina všívala do bund ,když jsme byli malí,Tak snad to bude držet

26.3.2007 23:04

microfon napsal(a):
Ja ho budu letos taky vyrabet a bude z nylonového popruhu (ty mám od táty z práce) na koncích anšiju přezku z rozbitých pásků a vypodložení bude z takového beránky ,co nám mamina všívala do bund ,když jsme byli malí,Tak snad to bude držet

bezva fotky- to amm radost a koukam že jednou je tam malej i s adoptivní mámou.no nic, dík a ukládám.

26.3.2007 23:11

microfon napsal(a):
bezva fotky- to amm radost a koukam že jednou je tam malej i s adoptivní mámou.no nic, dík a ukládám.

Jo jo, taky jsem koukala :)) Afra ta by mela byt na Sovinci - to je oblibene turisticke misto, je to hrad a vesnicka a nekolikrat do roka se tam konaji ruzne akce, i sokolnicke a tak. A co bude s malym nevim :)

Prave nevim, jestli kdyz popruh, tak jestli k nemu neco prisit zespod na pevno nebo jenom futral. A nebo ciste teoreticky, jestli se dostanu do Lomnice, tak bych mohla Petrika ukecat i o pruh kuze. No uvidime

27.3.2007 09:52

microfon napsal(a):
A samí tací malí!!! To bude osud

Dobré dopoledne. Dneska se u poníků zatím nic neděje?

Ponička z vedlejší vesnice. Mají tam chov.

27.3.2007 10:01

dzina napsal(a):

Teda, tady to zase popojelo

27.3.2007 10:04

dzina napsal(a):

To je v tom sněhu na řetězu nebo co to má?

27.3.2007 10:06

strelish napsal(a):
To je v tom sněhu na řetězu nebo co to má?

Já za chvilku zmizim ven pustit koně na "trávu" a pouklízet Poslední den co marodím, tak to tu musím dát do kupy :)

27.3.2007 10:22

strelish napsal(a):
Já za chvilku zmizim ven pustit koně na "trávu" a pouklízet Poslední den co marodím, tak to tu musím dát do kupy :)

Poslední den marodění je fajn. Ten už si člověk tak nějak užívá

JJ, bohužel na řetězu. Jsou tak uvázaný všichni. Mají jich kolem 12,ale pořád se počty mění...

janka12

27.3.2007 12:05
janka12

dzina napsal(a):

JJ, bohužel na řetězu. Jsou tak uvázaný všichni. Mají jich kolem 12,ale pořád se počty mění...

poník z dětské jezdecké školy řícmanice- Dolar

27.3.2007 12:15

janka12 napsal(a):

pekny

27.3.2007 12:16

dzina napsal(a):

Chudiny...kde ze to vubec je?

27.3.2007 12:23

strelish napsal(a):
Osady, hm, děláš jak kdyby Hať byla velkoměsto :)))

Pepa už v Hati není, je u nás v Jileš

jinak jako velkoměsto mi Hať fakticky nepřijde...jedna cesta, podél které jsou baráky...nazývejme to dlouhá osada..:)

27.3.2007 13:12

strelish napsal(a):
Chudiny...kde ze to vubec je?

Posílám tu mojí bandu hozíka ten mečí a ta větčí je mendy

27.3.2007 13:53

woldemortik napsal(a):
Posílám tu mojí bandu hozíka ten mečí a ta větčí je mendy

pěkní ! kolik měří? honzík vypadá hodně malilinkej

27.3.2007 13:57

microfon napsal(a):
nene-> jako malí čertíci

To mozna taky, ale kazdopadne se mi nijak zvlast nelibi

27.3.2007 14:34

tadik napsal(a):
pěkní ! kolik měří? honzík vypadá hodně malilinkej

no hozkím má kolem95 cm a mendy tak 120 jsou jí dva roky a půl na podzim obsedám

27.3.2007 17:02

woldemortik napsal(a):
no hozkím má kolem95 cm a mendy tak 120 jsou jí dva roky a půl na podzim obsedám

hojky poníčkové..Žarka vás zdraví :))))) ..a podme!! dame poniky 5!!!!! uz chybi je kousiček :)

27.3.2007 17:11

janka12 napsal(a):

Moc hezký!!! Nějakého takového prďolu hledám. Ale ten na prodej asi nebude, že?

27.3.2007 17:12

sany napsal(a):
hojky poníčkové..Žarka vás zdraví :))))) ..a podme!! dame poniky 5!!!!! uz chybi je kousiček :)

Ahoj, kolik má Žárka v kohoutku? Její dcera Hvězda už nějméně 135.

27.3.2007 17:21

cream napsal(a):
Ahoj, kolik má Žárka v kohoutku? Její dcera Hvězda už nějméně 135.

jej...tak to fakt netuším ..ale zitra tam za nima jedu tak ji zmeřím

Přidejte reakci

Přidat smajlík