Ustájení Praha a okolí, prosím! důležité!

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.3.2007 20:11

Prosim vás nevíte někdo o nějaké stáji, která je na Praze-východ?? někde v Petrovicích, Pitkovicích, Uhříněvsi, Benicích, Kolovratech, Křeslice, Lipany atd.. prostě někde tam.. cena by měla být přívětivá, musí být výběh! První koník je valach, 5 let, hodný, nekope, nekouše, ale někdy se trochu bojí lidí. Druhý koník bude nejspíš roček, hřebeček- budu si jej kupovat v květnu.. Prosím pomozte mi najít ustájení! :)) děkuju

27.3.2007 10:42

sagitka napsal(a):
Prosim vás nevíte někdo o nějaké stáji, která je na Praze-východ?? někde v Petrovicích, Pitkovicích, Uhříněvsi, Benicích, Kolovratech, Křeslice, Lipany atd.. prostě někde tam.. cena by měla být přívětivá, musí být výběh! První koník je valach, 5 let, hodný, nekope, nekouše, ale někdy se trochu bojí lidí. Druhý koník bude nejspíš roček, hřebeček- budu si jej kupovat v květnu.. Prosím pomozte mi najít ustájení! :)) děkuju

ahoj už jsem ti psala že usrájení je v hostivaři myslim 6500kč, v
pitkovicích bývalo u skoukromníka a tam by ses musela zeptat, u uhříněvsi tam je v netlikách ustájení kolem 4000kč, pak je ještě v říčanech, prosimtě kdybys chtěla vědět víc napiš mi but na mail kotel8@seznam.cz. nebo na icq 326-074-119

Přidejte reakci

Přidat smajlík