dolinka
napsal(a):
Tady svítí sluníčko a je naprostu úžasně.
Ted jsem mluvila s Pavlem a ten mi povídal že do říje nejde, že se mi to jenom zdá, tak fakt nevím, ona si ze mě normálně dělá šoufky
Neboj, přijde to, času je dost, je brzo, měla bys hříbouše v únoru, a kdo ví, jaká bude za rok zima... pokud si to proti letošku vynahradí, máme se na co těšit
jackie
napsal(a):
Neboj, přijde to, času je dost, je brzo, měla bys hříbouše v únoru, a kdo ví, jaká bude za rok zima... pokud si to proti letošku vynahradí, máme se na co těšit
Jen nestraš, ale podle vědcu, se má spíše oteplovat tak asi už nikdy pořádná zima nebude,takovou kterou si pamatuju ještě když jsem byla malá holka a sníh jsme neměli ani kam odklízet, tobyla prča a jak se krásně tunelovalo
Uživatel s deaktivovaným účtem

dolinka
napsal(a):
Jen nestraš, ale podle vědcu, se má spíše oteplovat tak asi už nikdy pořádná zima nebude,takovou kterou si pamatuju ještě když jsem byla malá holka a sníh jsme neměli ani kam odklízet, tobyla prča a jak se krásně tunelovalo
Leni ještě že ty doby jsou už pryč :-))! Tolik sněhu neee! Já taky strašně dlouho čekala až se Zulka začně říjet a je to tady a stejně jsme ji nepřipustili!
dolinka
napsal(a):
Táák opožděně,ale slib je slib tak tu dávám fotky z toho našeho vandru s Jaruškou
Tak první,tady já no...ještě že to Jaruš nepřiblížila,aspoň nejsem tak vidět
napsal(a):
Leni ještě že ty doby jsou už pryč :-))! Tolik sněhu neee! Já taky strašně dlouho čekala až se Zulka začně říjet a je to tady a stejně jsme ji nepřipustili!
Venuldo,jakto,že jste nepřipustili???
Zulka nedržela,jo?
Tady jedna medvědice s konvičkou!!
dolinka
napsal(a):
haha, Leni, ono se myslím teď se tuneluje daleko líp než za našeho dětství Akorát ne asi ve sněhuuuuu!!!!

jaruska
napsal(a):
Venuldo,jakto,že jste nepřipustili???
Zulka nedržela,jo?
Tady jedna medvědice s konvičkou!!
Medvědice zalívá, ju?
Nepřipustili jsme, nepřijel vet s inseminací, já vlastně nevím, nabídla jsem Zulku kámošce ať si všechno zaplatí a já ji hříbě za minimálně cenu prodám, ale asi si to rozmyslela nebo nesehnala veta.. nevím, neozvala se. A sama ji připouštět nechci, nemám na to momentální peníze a zase se rozhodovat jestli prodat nebo ne...

jackie
napsal(a):
haha, Leni, ono se myslím teď se tuneluje daleko líp než za našeho dětství Akorát ne asi ve sněhuuuuu!!!!
markemic
napsal(a):
Táák opožděně,ale slib je slib tak tu dávám fotky z toho našeho vandru s Jaruškou
Tak první,tady já no...ještě že to Jaruš nepřiblížila,aspoň nejsem tak vidět
Joo,Janí,básnička byla pro Tebe a malýho prcýnka!
No teda Markét,to byla doba!!!!!Kačenka hezky mašíruje!!!!
Tady ještě medvědice z profilu...
jaruska
napsal(a):
Joo,Janí,básnička byla pro Tebe a malýho prcýnka!
No teda Markét,to byla doba!!!!!Kačenka hezky mašíruje!!!!
Tady ještě medvědice z profilu...
No jo no....
Tak a tady hezky samtonmou naší hvězdu Jarušku!Dívejte na kovboje!
maťa

dolinka
napsal(a):
Téééda Jarčííí, ta medvědice je fakt nádherná!!! A jak strašně vyrostla!!!
Krása, fakt že jooo
Tak sem si dala pauzu v česání "košťátek", páč to je děs běs....Agbíša, než učešu a vyčešu, to bych málem umřela na stáří
Ale holky, já vám normálka chytla tak příšerně hysterickou chuť na Hermelín, že se nedá nic dělat, a déšť nedéšť, povalím do obchodu si koupit asi tak celej kamion Hermelínků a budu prostě žráááát a žrááát.....po těch třech týdnech strádání je to příjemná změna, mít konečně chuť na jídlo
No a Jani, s tím počasím....ono záleží, kde si to viděla, či slyšela, tu předpověď, neboť co jiná televize - Nova, Prima.... - jiná rádiová stanice a jiná internetová adresa, to jiná předpověď!!!!
Proto to máš dělat, jako já, aneb není nad, ráno roztáhnout závěsy a říct si: Ha! Zataženo, dneska BUDE pršet!
Zde ještě jeden Bíšek....čili Agbíšek
jaruska
napsal(a):
Jéé,já jsem ale trdlo,ale ono to fakt není jednoduchý fotit z jdoucího koně,který ještě když pustíte otěže,aby měl člověk volný obě roce,chce mermomocí jen žrát a žrát!!!
Nevadí nevadí,mě to vááážně nevadí
Ještě že jsi nefotila to jakej dělala Kačka bordel u toho popela
maťa
napsal(a):
Téééda Jarčííí, ta medvědice je fakt nádherná!!! A jak strašně vyrostla!!!
Krása, fakt že jooo
Tak sem si dala pauzu v česání "košťátek", páč to je děs běs....Agbíša, než učešu a vyčešu, to bych málem umřela na stáří
Ale holky, já vám normálka chytla tak příšerně hysterickou chuť na Hermelín, že se nedá nic dělat, a déšť nedéšť, povalím do obchodu si koupit asi tak celej kamion Hermelínků a budu prostě žráááát a žrááát.....po těch třech týdnech strádání je to příjemná změna, mít konečně chuť na jídlo
No a Jani, s tím počasím....ono záleží, kde si to viděla, či slyšela, tu předpověď, neboť co jiná televize - Nova, Prima.... - jiná rádiová stanice a jiná internetová adresa, to jiná předpověď!!!!
Proto to máš dělat, jako já, aneb není nad, ráno roztáhnout závěsy a říct si: Ha! Zataženo, dneska BUDE pršet!
Zde ještě jeden Bíšek....čili Agbíšek
No jo, Mati, aletady ráno zářilo slunce jak na Sahaře a teď už jsou tu mraky, že sluníčko ani neprosvitne... ale co, hlavně že jsme zdraví, že jooo???
maťa

dolinka
napsal(a):
Agbíškova nejoblíbenější poloha, aneb Kavkazská děvucha
A teda holky, vandr na koníkách je super! Taky bych razila, a jak!!! Ale asi bych musela mít nějakýho pořádnýho chlaďáska, abych za něj zapřáhla vozíček, ve kterém by se vezla Batulka s Agbíškem
maťa

dolinka
napsal(a):
Tak a FAKT poslední Bíšek v záhonku NEZNIČITELNÝCH tulipošů!!!!
To se zrovna tvářil velice převelice dospěle a hlídavě, páč po ulici někdo šel....jooo kdyby věděl, že stačí promluvit, a Agbíš ho celého olíže.....
markemic
napsal(a):
Nevadí nevadí,mě to vááážně nevadí
Ještě že jsi nefotila to jakej dělala Kačka bordel u toho popela
No,hihi,Markét,to mě taky napadlo,jenže já fotyho přístroj neměla,neb mi ho Jaruška sebrala na to školení,a Ty jsi mi ho jaksi dát nestačila,neb jsi byla neustále na stráni,hahaha!!
Ale neboooj,
takovejch příležitostí ještě budéééé!!!!!!
maťa
napsal(a):
Agbíškova nejoblíbenější poloha, aneb Kavkazská děvucha
A teda holky, vandr na koníkách je super! Taky bych razila, a jak!!! Ale asi bych musela mít nějakýho pořádnýho chlaďáska, abych za něj zapřáhla vozíček, ve kterém by se vezla Batulka s Agbíškem
Holky tak já pádím, dneska jedem kupovat dárek pro tu naší pomocnici bude jí 15 tak jí chcem koupit nějakej pěknej klobouk a jedem se domluvit pořádně na to připuštění jak to bude. Tak papa

maťa
napsal(a):
To se zrovna tvářil velice převelice dospěle a hlídavě, páč po ulici někdo šel....jooo kdyby věděl, že stačí promluvit, a Agbíš ho celého olíže.....
Když on vypadá tak mírumilovně!!!
jaruska
napsal(a):
Jééé,Markét,to je docela cheská fotka,poněvadž mi nejni vidět do ksichtu!!!
Co zadnice???
Hele budeš se divit(já se taky divila) ale dobrý!!Holt už si asi moje svalíky zase zvykaj na ježděníMy jsme pak šli ještě pěšky do Slanýho a zpátky a pohoda
Tak a tady krasavice!
maťa
napsal(a):
Hihi,Máti,takhle jezdí tady náš kamarád Zdenda,má zapřaženýho valáška ve vozíku a ve vozíku se veze bernardýnice a jejich ostatní psovstvo!!Je na ně vždycky kouzelnej pohled!!!!
Někdy to nafotím a dám to sem,to je úúžooo!!!

jaruska
napsal(a):
Hihi,Máti,takhle jezdí tady náš kamarád Zdenda,má zapřaženýho valáška ve vozíku a ve vozíku se veze bernardýnice a jejich ostatní psovstvo!!Je na ně vždycky kouzelnej pohled!!!!
Někdy to nafotím a dám to sem,to je úúžooo!!!
Jé, tak to chci vidět!!!
jaruska
napsal(a):
jéé,Janíí,co mi to dáváš za záludný dotazy?
Já se v tom tak nevyznám,myslím,že je to hladká kůže....
Fakt? Tak to ti je těžce závidíííím! Já mám semišky, ale ty vůbec nejsou vodě odolný, hned prosáknou. A namastit se nedají, ten semiš je prevít. Asi si budu muset udělat radost... třeba v Lysý???
A za tu básničku moc děěěěkujůůůů, už ji mám vytištěnou, uloženou v diářku, až mi bude někdy nepěkně, tak si ji přečtu, vzpomenu na Radu a bude mi líp
markemic
napsal(a):
Hele budeš se divit(já se taky divila) ale dobrý!!Holt už si asi moje svalíky zase zvykaj na ježděníMy jsme pak šli ještě pěšky do Slanýho a zpátky a pohoda
Tak a tady krasavice!
Jo fakt,jo?A to jako sis tam šla něco koupit nebo jen tak na procházku??
No tak to já se ten den nemohla skoro už ani hnout,jak jsem byla unavená,ale spíš jsme byly vyfoukaný od toho větru!!!!!
maťa

napsal(a):
No jooo....vypadá neskutečně klidně a netečně....jen ten pohled ho občas prozradí
Kdyby nebyl můj, tak ten pohled by se mi vůbec nelíbil....alespoň né zblízka
Jinak je to ale moulíček a muchlíček....však je štěně, tak na to má víc než právo
Sice tudle docela hrozivě blafal a vrčel...ale nevím, zda by opravdu bránil, je na to ještě nevyspělej
Ale na svých stránkách jsem psala, jak vážně a hrozivě mě bránil před vosou, aniž by tušil, že to vosa je....páč sem se fakt lekla a fakt bála, tak se úplně změnil, z hodného medvídka byl docela impozantní hlídač
To bylo vlastně poprvé, za jeho život....a tak mile mě překvapil
Já pádím na ten kamion Hermelínků a večer juknu, co malé Brebčátko
Jéééje jak jáááá se přecpu, až prasknu....jééééjejej.....mňamky mňáááám!!!!
Páááááááá
maťa

napsal(a):
Jé, tak to chci vidět!!!
Ježda to fakticky vyfotit Jarčí, to musí být bájo a úžo!!!! Hodní lidé ještě nevymřeli!!! A blázni jakbysmet
jaruska
napsal(a):
No,hihi,Markét,to mě taky napadlo,jenže já fotyho přístroj neměla,neb mi ho Jaruška sebrala na to školení,a Ty jsi mi ho jaksi dát nestačila,neb jsi byla neustále na stráni,hahaha!!
Ale neboooj,
takovejch příležitostí ještě budéééé!!!!!!
Jo jo na stráni pravdaTo bylo čoro moro
Takhle sem ani Šošona přemlouvat nemusela

jaruska
napsal(a):
Joo,Venuldo,slibuju,že hned,jak je někde uvidím,je fotnu a dám to sem!!!
Už jsi našla tu fotošku,jak jsi se Zulkou ve westernovým sedle???
Jo, vlastně včera! Musím to naskenovat! Nebo zkusím říct kámošce, oni tam fotili jak draci, aby mi je dala k dispozici, to bude nejlepší. Dneska s ní budu, příjede na návštěvu, tak zkusím nahodit téma !
Já se s Váma loučím! Letím koupit něco na véču a pak domů, do domečku!!!!

jackie
napsal(a):
Tak mám z domova nahlášeno, že internet už mám v provozuuuu!!! Jupíííí! Budu vám sem moct dávat aspoň aktuální info
Super!
napsal(a):
NO holky vy máte všechny tak krásné fotky.... A hlavně máte co fotit. Já pořád fotim jen ty mé kocourky,ale ty vypadají skoro pořád stejně. Jak já vám zavidím ty koňousátky
.
Leni tak se měj hezky a přeji úspěšné zařízení případného připouštění. Já už za chvilku taky pomažu domu. Ale půjdu si lehnout, protože je mi fakt mizerně. A aby toho nebylo málo, tak se mi uděla opar přez půl huby. Ach jo
Tak ahoj
maťa
napsal(a):
No jooo....vypadá neskutečně klidně a netečně....jen ten pohled ho občas prozradí
Kdyby nebyl můj, tak ten pohled by se mi vůbec nelíbil....alespoň né zblízka
Jinak je to ale moulíček a muchlíček....však je štěně, tak na to má víc než právo
Sice tudle docela hrozivě blafal a vrčel...ale nevím, zda by opravdu bránil, je na to ještě nevyspělej
Ale na svých stránkách jsem psala, jak vážně a hrozivě mě bránil před vosou, aniž by tušil, že to vosa je....páč sem se fakt lekla a fakt bála, tak se úplně změnil, z hodného medvídka byl docela impozantní hlídač
To bylo vlastně poprvé, za jeho život....a tak mile mě překvapil
Já pádím na ten kamion Hermelínků a večer juknu, co malé Brebčátko
Jéééje jak jáááá se přecpu, až prasknu....jééééjejej.....mňamky mňáááám!!!!
Páááááááá
Máti,tak to si nech chutnat,já mám Hermoš taky ráda a vzpomeň si na mě večer,budu ho obalovat Oldovi k večeři!!!!
Janíí,olda se zbláznil a koupil úplně novou klávesnici,tak jsem Ti ušetřila práci,nemusíš jí hledat!!!!Ale moc děkuju,že jsi mi jí nabídla,díííky!!!!
jackie
napsal(a):
Fakt? Tak to ti je těžce závidíííím! Já mám semišky, ale ty vůbec nejsou vodě odolný, hned prosáknou. A namastit se nedají, ten semiš je prevít. Asi si budu muset udělat radost... třeba v Lysý???
A za tu básničku moc děěěěkujůůůů, už ji mám vytištěnou, uloženou v diářku, až mi bude někdy nepěkně, tak si ji přečtu, vzpomenu na Radu a bude mi líp
Jéé,to víš že jo,vůbec na sobě nešetři,tyhle jsou fakt fantastický,opravdu hned jen tak nepromoknou,ještě by měli vyrobit nějáké kovbojské boty proti dešti,a už by to bylo dokonalý!!!
Za básničku neděkuj,až se mrně narodí,bude na světě další!!No slepý střevo už nemám,představ si,že mě chytlo v pátým měsíci těhotenství,tak jsem šla na kudlu!!!Slepý mi vzali,ale básnický mi zůstaloooo!!!
jaruska
napsal(a):
Jo fakt,jo?A to jako sis tam šla něco koupit nebo jen tak na procházku??
No tak to já se ten den nemohla skoro už ani hnout,jak jsem byla unavená,ale spíš jsme byly vyfoukaný od toho větru!!!!!
No jo dostali jsem na něco chuť tak jsme šliAsi to bylo i tim že sem to pak ještě rozchodila,fakt mě bolely jen trošku nohy jinak nic
pretty 1
napsal(a):
NO holky vy máte všechny tak krásné fotky.... A hlavně máte co fotit. Já pořád fotim jen ty mé kocourky,ale ty vypadají skoro pořád stejně. Jak já vám zavidím ty koňousátky
.
Leni tak se měj hezky a přeji úspěšné zařízení případného připouštění. Já už za chvilku taky pomažu domu. Ale půjdu si lehnout, protože je mi fakt mizerně. A aby toho nebylo málo, tak se mi uděla opar přez půl huby. Ach jo
Tak ahoj
Hihi,Lůco,Ty jsi jak Náhlovskej,
ten je taky furt nemocnej,ale neboj,já jsem si včera taky uřízla zase kousek prstu,krájela jsem koním jabka a šup,už to bylo!Ale oni už jsou na moje prsty zvyklí,mají je k večeři skoro každej měsíc!!!!
napsal(a):
Super!
Musím si zvednout trošku náladu a tak vám sem dám taky pár fotek pro změnu mých pejsánků. Tohle je naše Terrynka je to 8 letá fenka boxera. Takové telátko
napsal(a):
Super!
Jaruško, šetřit na sobě nebudu, jen nevím, kde takové hladké seženu! Ty, co jsem zatím kde viděla, byly buď cuttingové (takové ty široké) nebo semišky. Ale hlaďoučké jsem nikde neviděla No zkusím to omrknout v té Lysé
Máš je něčím namazaný, aby nepromokly? Sádlem třeba?
A je super, že ti nechali aspoň básnický střevo, to se nám bude moooc hodit, hihi!!!
dolinka
napsal(a):
Tak a tady něco z jiného soudku...Nosál obecný!Žeryček!
pretty 1
napsal(a):
Musím si zvednout trošku náladu a tak vám sem dám taky pár fotek pro změnu mých pejsánků. Tohle je naše Terrynka je to 8 letá fenka boxera. Takové telátko
Takle kouká,když vymýšlí lumpárny
pretty 1
napsal(a):
Takle kouká,když vymýšlí lumpárny
a už poslední nebojte
pretty 1
napsal(a):
Jéé,Lůco,ta je krásná,můj úplně první pes byla Boxerka Borinka,byla ale o hodně menší,bylo to poslední štěně z dvanácti..ale o co byla menší,o to byla šikovnější,vyhrávali jsme soutěže nad ovčákama jen to fičelo!!!
Spinkala se mnou v posteli,ale strašně tam prděla
,vždycky se ozvalo takový Pů pchů,tak jsem jí pak začala říkat Pupu!!
Boxeři jsou fantastický pesani!!!!
jaruska
napsal(a):
Hihi,Lůco,Ty jsi jak Náhlovskej,
ten je taky furt nemocnej,ale neboj,já jsem si včera taky uřízla zase kousek prstu,krájela jsem koním jabka a šup,už to bylo!Ale oni už jsou na moje prsty zvyklí,mají je k večeři skoro každej měsíc!!!!
To je taky dobrý. Ale popravdě musele jsem se smát, když jsem to četla, pač představa, jak motoruška baští tvůj prst k véče mě fakt dostala.
No Je pravda, že jsem nachcípaná často.Asi to bude tím, že dělám v nemocnici
jackie
napsal(a):
Jaruško, šetřit na sobě nebudu, jen nevím, kde takové hladké seženu! Ty, co jsem zatím kde viděla, byly buď cuttingové (takové ty široké) nebo semišky. Ale hlaďoučké jsem nikde neviděla No zkusím to omrknout v té Lysé
Máš je něčím namazaný, aby nepromokly? Sádlem třeba?
A je super, že ti nechali aspoň básnický střevo, to se nám bude moooc hodit, hihi!!!
Janí,já tyhle koupila na inzerát použitý,za 1.200,což je slušná cena,ale postupem času mi upadli ti jezdci na zipu,takže se mi špatně zapínají,ale když jsem byla u Hauzra v Praze pro ty podbřišáky,tak paní říkala,že to opravujou,tak až někdo pojede do Prahy,tak je tam vezmu a holt budu chvíli jezdit bez nich,i když už absolutně na to nejsem zvyklá,to bude hrůůza,no snad to přežijuuu!
jaruska
napsal(a):
Jéé,Lůco,ta je krásná,můj úplně první pes byla Boxerka Borinka,byla ale o hodně menší,bylo to poslední štěně z dvanácti..ale o co byla menší,o to byla šikovnější,vyhrávali jsme soutěže nad ovčákama jen to fičelo!!!
Spinkala se mnou v posteli,ale strašně tam prděla
,vždycky se ozvalo takový Pů pchů,tak jsem jí pak začala říkat Pupu!!
Boxeři jsou fantastický pesani!!!!
Jo jo jsou to ty nejlepší psi co znám. Barák hlídá,ale nikdy by nikomu neublížila, dokonce nám zachránila mojí sestřenku, málem nám spadla ze schodů do sklepa a Terča ji chytla za plenky a odnesla fakt zlato. No a stím prděním, je to stejné. Nejhorší, je že kolikrát ani sama cítit nemůže jak smrdí.
Jani a neni tak velká. Byla malinkatá dokud neměla druhá štěnata,pak hodně zesílila. A teď je mi někam ke kolenum. A neboj neskáče na lidi, takže nikoho by neporazila. Tak se loučím a zase zítra ....
jaruska
napsal(a):
Janí,já tyhle koupila na inzerát použitý,za 1.200,což je slušná cena,ale postupem času mi upadli ti jezdci na zipu,takže se mi špatně zapínají,ale když jsem byla u Hauzra v Praze pro ty podbřišáky,tak paní říkala,že to opravujou,tak až někdo pojede do Prahy,tak je tam vezmu a holt budu chvíli jezdit bez nich,i když už absolutně na to nejsem zvyklá,to bude hrůůza,no snad to přežijuuu!
No tak to jsi měla kliku, žes koupila takový pěkný Zipy se dají vyměnit, to je pravda. Já v těch mých taky jezdím každou vyjížďku, i za letních veder, už bez nich nejsem schopná vyjet, haha! I když jedu bez sedla, tak si je beru
Jsem v nich navlíknutá už vícjak pět let a stále držej
Tak začnu shánět, co nadělám, že?
jackie
napsal(a):
No tak to jsi měla kliku, žes koupila takový pěkný Zipy se dají vyměnit, to je pravda. Já v těch mých taky jezdím každou vyjížďku, i za letních veder, už bez nich nejsem schopná vyjet, haha! I když jedu bez sedla, tak si je beru
Jsem v nich navlíknutá už vícjak pět let a stále držej
Tak začnu shánět, co nadělám, že?
Jo Jarú, šupni sem fotku toho novýho klobrce! Já bych potřebovala taky nějaký nepromokavý, kožený, ale v australácích vypadám jak idiot, vůbec je nemůžu nosit, potřebuju nějaký vyšší... a ty se zas nedělají
pretty 1
napsal(a):
Jo jo jsou to ty nejlepší psi co znám. Barák hlídá,ale nikdy by nikomu neublížila, dokonce nám zachránila mojí sestřenku, málem nám spadla ze schodů do sklepa a Terča ji chytla za plenky a odnesla fakt zlato. No a stím prděním, je to stejné. Nejhorší, je že kolikrát ani sama cítit nemůže jak smrdí.
Jani a neni tak velká. Byla malinkatá dokud neměla druhá štěnata,pak hodně zesílila. A teď je mi někam ke kolenum. A neboj neskáče na lidi, takže nikoho by neporazila. Tak se loučím a zase zítra ....
Vypadá hodně mohutně, tak jsi to krásně nafotila A taky je vychovaná, když neskáče na lidičky! Ale i kdyby skákala, tak jestli je tak malá, nekoukaly bychom si z očí do očí
jackie
napsal(a):
Jo Jarú, šupni sem fotku toho novýho klobrce! Já bych potřebovala taky nějaký nepromokavý, kožený, ale v australácích vypadám jak idiot, vůbec je nemůžu nosit, potřebuju nějaký vyšší... a ty se zas nedělají
Joo,Janí,šóópnu,nebój,ale došla zase bartelka,tak až jí natluču,tak ho fotnu,ale jenom na stole,poněvadž na mý hlavě je každej klobouk vošklivej!!!!
jaruska
napsal(a):
Joo,Janí,šóópnu,nebój,ale došla zase bartelka,tak až jí natluču,tak ho fotnu,ale jenom na stole,poněvadž na mý hlavě je každej klobouk vošklivej!!!!
Jaruško, jak už tě znám, tak mě ani nenapadlo tě žádat, abys sem dala fotku klobouku na tvojí hlavičce Možná tak zezadu bys dovolila, že?
Hihihi!!
jackie
napsal(a):
Janí,já myslím,že by Ti takovej ten hezky tvarovanej klobrc australskej hrozně slušel!!!
jaruska
napsal(a):
No jo,Žerýček vypadá zepředu jak nosál a zezadu jak lišák,to byla legrace,jak běhal.kdybych to bejvala nevěděla,že je to Žurda,tak si ho tutově spletu s lišákem!!!!
Jo to o něm řiká každej
Nebezbečná podoba když si vezmu ty debily myslivce......
Ještě
markemic
napsal(a):
Ten frňáček nahoruNo jo fajnovka
Tak tady je ten kloboučéék!!!!!
jaruska
napsal(a):
Tak tady je ten kloboučéék!!!!!
No,tak to se mi moc nepovedlo,ale tady je klobouček z boku.....
jaruska
napsal(a):
No,tak to se mi moc nepovedlo,ale tady je klobouček z boku.....
Tady je klobouček léépe viděti...
Jarušce sluší...!
jaruska
napsal(a):
Tady je klobouček léépe viděti...
Jarušce sluší...!
A tady je vychytávka na té šňůrce,přiznám se,že jsem to viděla poprvé v životě,já mám na tom starým klobouku takovej uzel,kterým si klobouk utahuju.No je to taková malá kravatička,je to fakt šikovný!!!
jaruska
napsal(a):
A tady je vychytávka na té šňůrce,přiznám se,že jsem to viděla poprvé v životě,já mám na tom starým klobouku takovej uzel,kterým si klobouk utahuju.No je to taková malá kravatička,je to fakt šikovný!!!
A ještě medvědice morduje Fouse!!!
jaruska
napsal(a):
Medvědice vás za chvíli všecky předroste
Taky přihodím trochu od toho westernu :)
strelish
napsal(a):
Medvědice vás za chvíli všecky předroste
Taky přihodím trochu od toho westernu :)
A tahle se mi líbí nejvíc :)
jaruska
napsal(a):
Katko,to jsou přezky na opasek,že jo???
Nebo tedy co to je??
Jo jo, jsou :) Byla jsem na návštěvě u kamaráda, co šije sedýlka, uzdečky a tak, tak jsem mu je zabavila, že se mu tady u nás poptám, jestli někdo nechce udělat pásek :) . Mám jich nafocených celkem 9, ale nechtěla jsem to tu zas až tak zaplácávat :)
strelish
napsal(a):
Jo jo, jsou :) Byla jsem na návštěvě u kamaráda, co šije sedýlka, uzdečky a tak, tak jsem mu je zabavila, že se mu tady u nás poptám, jestli někdo nechce udělat pásek :) . Mám jich nafocených celkem 9, ale nechtěla jsem to tu zas až tak zaplácávat :)
Tady jsou Jarus, ty slíbené Legíny!!
jaruska
napsal(a):
Jojo,dík,já sama nesháním,jen jsem chtěla fotku kvůli představě.
A mě by byly stráášně dlouhý,ale třeba se někomu budou hodit!
Přeju brzského majitele!
Jaruško ta bílá koule z Kiwi ranče(Kiowa je sice hezčí,ale mají už to tak zavedeno),je šarplaninec.Běžně jsou vlkošedý,vzácněji krémový s maskou a bílý jsou vzácní,chcou je i apači z jugošky,tedy ze země původu.Takže taky medvědice,ale lední
.
Barletko já bych chtěl být taky tak bezšpekový,sice bych musel nosit na chapsech kšandu,ale chtěl.Jura
reldnis
napsal(a):
Jaruško ta bílá koule z Kiwi ranče(Kiowa je sice hezčí,ale mají už to tak zavedeno),je šarplaninec.Běžně jsou vlkošedý,vzácněji krémový s maskou a bílý jsou vzácní,chcou je i apači z jugošky,tedy ze země původu.Takže taky medvědice,ale lední
.
Barletko já bych chtěl být taky tak bezšpekový,sice bych musel nosit na chapsech kšandu,ale chtěl.Jura
Jojoj,Jurko,již slepá jsem,nevidím,špatně jsem si přečtla název ranče,ach jo,budu muset číst pozorněji!!!!
No vidíš,mě se ten sabaka zdál hned tak něják moooc chlupatej,to medvědi takový chlupy nemaj!
Jo,a Kiowa ranč opravdu existuje....
jaruska
napsal(a):
Venuldo,tak už je miminko,nevíš?Janí neodpovídá.....
Ahoj holky, včera jsem musela rychle vypadnout, tak už jsme nestihla napsat. Tak se nezlobte. A co ta Brebčule, že by konečně UŽ? Když se Janina neozývá??? Ježiš já jsem napnutá, nemohla bych být v Janině kůži, já bych se totiš zbláznila.

pretty 1
napsal(a):
Ahoj holky, včera jsem musela rychle vypadnout, tak už jsme nestihla napsat. Tak se nezlobte. A co ta Brebčule, že by konečně UŽ? Když se Janina neozývá??? Ježiš já jsem napnutá, nemohla bych být v Janině kůži, já bych se totiš zbláznila.
Ahojky všichni (už ne jen holky, viď Juro )! Janča zatím nic, sice není na netu, ale včer ami psala že bude mít nějaké školení tak nebude na PC. Ale určitě se nám ve volné chvíli ozve co včera Brebča !!
napsal(a):
Ahojky všichni (už ne jen holky, viď Juro )! Janča zatím nic, sice není na netu, ale včer ami psala že bude mít nějaké školení tak nebude na PC. Ale určitě se nám ve volné chvíli ozve co včera Brebča !!
Ahojky všichni.
Pro Barletku:Ty prodáváš ty chapsy?Jestli jo,tak jaká to je velikost a cena?

nerda
napsal(a):
Ahojky všichni.
Pro Barletku:Ty prodáváš ty chapsy?Jestli jo,tak jaká to je velikost a cena?
Ahoj Ivi, Barletka má v inzerci a v Bazar3 napsáno velikost M a cena 1200 Kc.

nerda
napsal(a):
Tak už jsem to našla" v bazárku".M za 1200kč.
Jsi rychlejší
napsal(a):
Ahoj Ivi, Barletka má v inzerci a v Bazar3 napsáno velikost M a cena 1200 Kc.
Ahojky holky
Dnes to tu nějak vázne-už se těšíte domů a na víkend,že??Co máte v plánu na sobotu a neděli?
My zítra nakládáme Dakoška a v neděli by se možná měli přijet podívat zájemci na Redíka..
Dnes jsme vyvedli koníky na pastvinu z obdélníku-tak byli nadčení-pošlu pár foto na dobré ráno..
Jinak Jani já tipuju hříbátko na tu sobotu,takže už se připravuj na porod
Nejdřív kluci...
proxima
napsal(a):
Ahojky holky
Dnes to tu nějak vázne-už se těšíte domů a na víkend,že??Co máte v plánu na sobotu a neděli?
My zítra nakládáme Dakoška a v neděli by se možná měli přijet podívat zájemci na Redíka..
Dnes jsme vyvedli koníky na pastvinu z obdélníku-tak byli nadčení-pošlu pár foto na dobré ráno..
Jinak Jani já tipuju hříbátko na tu sobotu,takže už se připravuj na porod
Nejdřív kluci...
a další kluci..už tři..
proxima
napsal(a):
...a ještě Wičák ...
...a už nebudu kromě vanesky vlkádat nic,protože jak vidíte,tak otočit správně fotku je nad mé síly
proxima
napsal(a):
...a už nebudu kromě vanesky vlkádat nic,protože jak vidíte,tak otočit správně fotku je nad mé síly
Jéé,Evíí,Vaneska je opravdu moc hezká,takovou Queenuši jsem si moc přála,ale narodila se mi zrzavnice
!Ale je to fuk,že jo,povahu má moc dobrou,je hrozně k lidem,je zkrátka fajn,ale pro moje účely je jí škoda.Já mám svoju Motorušu,která ujede 20 Km ani nemrkne,s tou mladou by se muselo hoooodně pomalu,ale to bych zase musela jezdit sama,to taky není dobrý.No o víkendu jsme chtěly jet asi jen s Jaruškou,protože táta má tu ruku v gypsu,nemohl by pořádně držet otěže,tak uvidíme,a taky se chceme jet podívat na Kentíka.Teď vyšlo Jezdectví a Kentíka tam paní majitelka nabízí,je tam vyfocenej i s kouskem Kačenky.
Tak se na něj musíme zajet mrknout,vyrobím pár fotek,určitě vyrostl,že ho nepoznám....
Budu mu taky přát strašně moc,aby se dostal do zodpovědných rukou,neboť po zkušenostech s prodejem Šošonka vím,že ne každý milovník koní ví o koních to,co by vědět měl.Z toho pak pramení,že jsou majitel i kůň nešťastní,protože si nerozumnějí a pak už koník jen střídá majitele.
jaruska
napsal(a):
Jéé,Evíí,Vaneska je opravdu moc hezká,takovou Queenuši jsem si moc přála,ale narodila se mi zrzavnice
!Ale je to fuk,že jo,povahu má moc dobrou,je hrozně k lidem,je zkrátka fajn,ale pro moje účely je jí škoda.Já mám svoju Motorušu,která ujede 20 Km ani nemrkne,s tou mladou by se muselo hoooodně pomalu,ale to bych zase musela jezdit sama,to taky není dobrý.No o víkendu jsme chtěly jet asi jen s Jaruškou,protože táta má tu ruku v gypsu,nemohl by pořádně držet otěže,tak uvidíme,a taky se chceme jet podívat na Kentíka.Teď vyšlo Jezdectví a Kentíka tam paní majitelka nabízí,je tam vyfocenej i s kouskem Kačenky.
Tak se na něj musíme zajet mrknout,vyrobím pár fotek,určitě vyrostl,že ho nepoznám....
Budu mu taky přát strašně moc,aby se dostal do zodpovědných rukou,neboť po zkušenostech s prodejem Šošonka vím,že ne každý milovník koní ví o koních to,co by vědět měl.Z toho pak pramení,že jsou majitel i kůň nešťastní,protože si nerozumnějí a pak už koník jen střídá majitele.
Ahooojky Jaruškoo!!!!!!
Už jsem se podívala do Jezdectví na Kentíka-ten vypadá teda moooc pěkně!!!Pěknou barvičku i hlavičku!!!Takového pak jedno pořídíme malému EvikoviTeda ale Kačenku tam takhle useknout..to si troufli dost!!!
Je to fakt hrůza prodávat koníky-ještě když to člověk vychovává od hříbátka jak svoje děti a pak je máš poslat do světa a nevíš co s nima bude..No nedá se nic dělat-budeme držet palečky ať se mají všichni fajn.
Tak já půjdu asi ven a budu drhnout ty naše dva žluťásky-jsou jak medvědi a už to z nich pěkně jde dolů-tak ať nás nějaký ten Chuan Alonzo ve Špaňělích nepomluví že ani koně neumíme vyčistitA ať tam Dakoj není teplo v tom jeho svetru
proxima
napsal(a):
Ahooojky Jaruškoo!!!!!!
Už jsem se podívala do Jezdectví na Kentíka-ten vypadá teda moooc pěkně!!!Pěknou barvičku i hlavičku!!!Takového pak jedno pořídíme malému EvikoviTeda ale Kačenku tam takhle useknout..to si troufli dost!!!
Je to fakt hrůza prodávat koníky-ještě když to člověk vychovává od hříbátka jak svoje děti a pak je máš poslat do světa a nevíš co s nima bude..No nedá se nic dělat-budeme držet palečky ať se mají všichni fajn.
Tak já půjdu asi ven a budu drhnout ty naše dva žluťásky-jsou jak medvědi a už to z nich pěkně jde dolů-tak ať nás nějaký ten Chuan Alonzo ve Špaňělích nepomluví že ani koně neumíme vyčistitA ať tam Dakoj není teplo v tom jeho svetru
Jo,jo,Evííí,vždycky je to pro chovatele stres,když jeho hříbátko mizí v dáli,ale tak už to prostě chodí,nemůžeme si nechat všechno,my bychom na to neměli ani prostor,ani finance,takže to holt muší do světa.No Španěl bude čubrnět,počkej,jakýho má krásnýho koně!!!
No ale to abyste si udělali pak ještě jednu svatební cestu do Španělska,že jo???
No jo,tak běž čistit,koníčky máš kráásný,tak budou ještě krásnější!!!
Já taky čistím všechny koně,teda kromě Pierota,toho si táta očistí sám,až mu sundaj sádru,já na něj nedošáhnu,pro mě je ideální moje Motoruška a Kačenka,to vííš,já su prcééék!!!!

proxima
napsal(a):
Ahooojky Jaruškoo!!!!!!
Ahoj! Já jsem tady taky, ale asi 30 krát jsem se marně chtěla na faunu dostat, nějak nám v práci zlobí proxy brána... No tož teď to jde!
Takže Evi na víkend...uklízet uklízet uklízet... taky musíme převést pražce na základ stáje a plechy na střechu, teda ty plechy možná... chtěla bych je odkoupit od toho majitele statku jak mám koně, jak tam na tom kravíně dělali novou střechu, tak na konci byl ten vlnitý plech. Takže dneska se s ním musím poradit . On je takový, jako jo, klidně si to vem... ale tváří se u toho že sežeru svačinu a nevrátím sáček
! Pak musíme chystat desky na stáj, máme za baráčkem spoustu starších, tak je chceme přebrat a použít. Dřevo už mi začnou o víkendu zpracovávat, takže příště snad fakt už na domečku!!!!! A jinak budu sama doma a u koní, Jirka jde do práce... dělá dvanáctky. A taky bych chtěla zajiet za Zahirkem!!! Musím ho naočkovat, taky v neděli Z a E, ať můžu o víkendu jezdit! Asi zajedu vyfotit malého Oliverka (toho flekatého po Skips Diablo Bar)... Nebude pro mě ten víkedn nějaký krátky?????
Ju a pro info, koně se z obzoru vrátili sami, měli promoklé kožichy, tak je to asi studilo! A tak za 20 minut bylo po dešti a krásně začalo svítit sluníčko!
Evi mám prosbičku, mohla by jsi mi ty Tvoje fotky mojich koníků poslat na mailík? Že bych si je založila do archívu, konečně nějaké kvalitní! Děkujíííííí!
A hlavně ať Dakoška dobře vypravíte na cesty! Ranec buchet a pár dobrých rad do života!!!!

dolinka
napsal(a):
Jaru, Queen už je zamluvená? Nějak mi to uniklo nebo co? Doufám že nám ji ještě krásně vyfotíš!!! Hlavně ten její kukuč !
napsal(a):
Jaru, Queen už je zamluvená? Nějak mi to uniklo nebo co? Doufám že nám ji ještě krásně vyfotíš!!! Hlavně ten její kukuč !
Ahooj VendíTak proxyma Tě v práci zlobí-to se musím teda polepšit..
Fotečky Ti určitě pošlu,jen jestli neva tak až večer,protože jsem dala prve baterku z foťáku na nabíječku..Ale pošluNo že jsou kvalitní...chichi.nevim nevim..
Tak to nemáš teda moc pěkný víkend-pracovní..ale zase si tam necháš místo i na koníky,ty Ti zvednou náladuTak to je dobře že pak koníci sami přišli-vypadalo to dost divoce jak běželi za obzor-že už se nenajdou
Oliverka nám určitě vyfoť,ať ještě víc naladíš Jacie na stračenku
A JAruško my na ty svatby zase tak nejsme,víš,neumíme tanečky atd,takže do Španěl asi na veselici nepojedemeTak jestli nám Dakošek pošle nějaký pohled..
Tak ale já už fičím..Zatím ..

proxima
napsal(a):
Ahooj VendíTak proxyma Tě v práci zlobí-to se musím teda polepšit..
Fotečky Ti určitě pošlu,jen jestli neva tak až večer,protože jsem dala prve baterku z foťáku na nabíječku..Ale pošluNo že jsou kvalitní...chichi.nevim nevim..
Tak to nemáš teda moc pěkný víkend-pracovní..ale zase si tam necháš místo i na koníky,ty Ti zvednou náladuTak to je dobře že pak koníci sami přišli-vypadalo to dost divoce jak běželi za obzor-že už se nenajdou
Oliverka nám určitě vyfoť,ať ještě víc naladíš Jacie na stračenku
A JAruško my na ty svatby zase tak nejsme,víš,neumíme tanečky atd,takže do Španěl asi na veselici nepojedemeTak jestli nám Dakošek pošle nějaký pohled..
Tak ale já už fičím..Zatím ..
Zlobí zlobí, zase mě tu nechtěla pustit! Ale já ji přelstila , šla jsem nepřímo ale napřed na seznam
Fotečky stačí kdykoliv, stejně nemám doma net, kuknu na ně až v pondělí, takže času dost! Děkuji mockrát!
Víkend bude fakt pracovní, ale pro koníky to udělám moc ráda, protože čím dřív bude stáj tím dřív budou u mě! Koníci přišli zcela dobrovolně, aby ne, jsou zvyklí papat v teple boxů, takže se vrátili dobrovolně. ALe měla jsem taky lufta kde je budeme honit ! Naštěstí už asi byli za celý ten den bez ohradníků nažraní a už je to nebavilo!
Tak zatím ahoj, já nikam nejdu, ještě tvrdnu v práci... až do 14:15.... a pak 2 dny volnááááá!
Mám tušení, že Janča nám strakošku ukáže v pondělí už sama.... něco mi to říká v kostech !

nerda
napsal(a):
Jo Vendi,už jsem to tam našla,jinak díky.
Není za co! Viděla jsem i nějaké na EQCH, ale tam za ně chtěla holčina 1400 Kč a fakt nevím velikost. Zkus mrknout. Jinak vřele doporučuju! Jak už říkaly holky, jezdíme v létě, v zimě... prostě pořád!
napsal(a):
Jo jo,Vendí,ale já nic nikde neříkám,protože to člověk někde vypoví,vono to pak nevyjde a je zbytečnej rozruch..včas Vám dám vědět,děvčátka,nebojte šééé!!!
No jo,vyfotit bych ji měla,všechny fotky,který za něco stály,jsem si vymazala nechtíc,a pak už se mi nepodařilo Queenuši tak hezky vyfotíkovat.
Když já teď více drhnu než fotím,a protože foťák nemá kvalitní obal,aby mi do toho ten prach nenalítal,tak fotyho přístroj nechávám doma,ale už na to jdu a jdu fotíít!!!!

jaruska
napsal(a):
Jo jo,Vendí,ale já nic nikde neříkám,protože to člověk někde vypoví,vono to pak nevyjde a je zbytečnej rozruch..včas Vám dám vědět,děvčátka,nebojte šééé!!!
No jo,vyfotit bych ji měla,všechny fotky,který za něco stály,jsem si vymazala nechtíc,a pak už se mi nepodařilo Queenuši tak hezky vyfotíkovat.
Když já teď více drhnu než fotím,a protože foťák nemá kvalitní obal,aby mi do toho ten prach nenalítal,tak fotyho přístroj nechávám doma,ale už na to jdu a jdu fotíít!!!!
Jj, je mi to jasné, nechceš to zakřiknout! Tak já přeju ať to výjde a kobucha se má moc moc dobře! Na fotečky se těším, i na Kačku, ty černé očička v bílé srsti jsou super!
napsal(a):
Jj, je mi to jasné, nechceš to zakřiknout! Tak já přeju ať to výjde a kobucha se má moc moc dobře! Na fotečky se těším, i na Kačku, ty černé očička v bílé srsti jsou super!
Venuldo,moooc děkuju,já si přeji totéž,ale paní byla hrozně fajn a kobucha nebudééé dalekooo,takže inspekce bude poměrně často(vždy jen po dohodě)!

jaruska
napsal(a):
Venuldo,moooc děkuju,já si přeji totéž,ale paní byla hrozně fajn a kobucha nebudééé dalekooo,takže inspekce bude poměrně často(vždy jen po dohodě)!
Jj, tak to je super!!!
napsal(a):
Jj, tak to je super!!!
Queenuše zrovínka máchla osáskem...
jaruska
napsal(a):
Queenuše zrovínka máchla osáskem...
Kačenkááá...!!
KUK!!!
jaruska
napsal(a):
Kačenkááá...!!
KUK!!!
Venuldo,jak se to posouvá doleva?
Tady Moruše koukááá....
jaruska
napsal(a):
Venuldo,jak se to posouvá doleva?
Tady Moruše koukááá....
Moruše hledá zatoulaný stýbla senááá....
Bere všechno!!!
jaruska
napsal(a):
#01Queenuše spííí....
Tak ještě ten maxikůň Pierot Kinský....
markemic
napsal(a):
Jak jsou všeci krásně vyválenýKdyby takhle hezky už chtělo zůstat co?
Všecí nejsou vyválený,jenom Queenušéé!!
Motoruše je čistá,Kačenka taky a Pierot je trochu vyválenej,ale jak je to suchý,tak to není moc vidět.
No tý brďoo,já doufám,že už takhle zůstane,nééé?Nebo Ty myslíš,že ještě bude zima,bude mráz???Nééééééééééééééééé,já už nechcííí!!!
jaruska
napsal(a):
Kačulda se odkráčela vyčůůůrat.....
jaruska
napsal(a):
Kačulda se odkráčela vyčůůůrat.....
No a Qeenuše někde ztratila hlavu....
jaruska
napsal(a):
Já taky něco přidám......
jaruska
napsal(a):
Všecí nejsou vyválený,jenom Queenušéé!!
Motoruše je čistá,Kačenka taky a Pierot je trochu vyválenej,ale jak je to suchý,tak to není moc vidět.
No tý brďoo,já doufám,že už takhle zůstane,nééé?Nebo Ty myslíš,že ještě bude zima,bude mráz???Nééééééééééééééééé,já už nechcííí!!!
No nemusim řikat co bych chtěla že joNe já si myslím že už by to tak mohlo zůstat....už si neumim mráz představit...

markemic
napsal(a):
Já taky něco přidám......
Jaruško moc moc krásní koníci! Děkuji za fotečky! Kačenka je super! A ostatní samozřejmě taky!

jaruska
napsal(a):
Venuldo,moooc děkuju!!!
A kdepak já mám tu slíbenou fotočku se Zulkou???Nedám Ti pokoj,
dokud jí neuvidííím,tak kdepak je fotiška???
Dneska by mi ji měla kámoška doručit na CD (doufám že nezapomněla) takže v pondělí bude!!! Nebo na Zulču na chvíli skočím a nechám se vyfotit, stejně chci jít jezdit, takže slibuju slibuju že pokud se nestane něco nepředvídaného tak v pondělí bude!!!!
napsal(a):
Dneska by mi ji měla kámoška doručit na CD (doufám že nezapomněla) takže v pondělí bude!!! Nebo na Zulču na chvíli skočím a nechám se vyfotit, stejně chci jít jezdit, takže slibuju slibuju že pokud se nestane něco nepředvídaného tak v pondělí bude!!!!
Hurááá,už se moooc těším,vždyť my tě ještě v sedle neviděly,no jednou,no,to bylo na Emiškovi.
Čéče,Emišek je fakt docela fešák,některý klusáci se mi nelíběj,ale Emiš je vopravdu líbivej.
Co to jeho kouleno???