Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.4.2007 08:42

O víkendu jsem měla příležitost vidět něco, co jsem nikdy neviděla.
Byla u nás návštěva a měli malého pejska, který se asi zamiloval do mého Nikouška.
Stále ho strašně oblizovat a Nicovi se to opravdu velmi líbilo...:-)
Proto jsem toto zvláštní přátelství zvěčnila a zajímalo by mě, jestli i Vy máte nějaké takové zkušenosti...

4.4.2007 10:22

nightdevil napsal(a):
Byla u nás návštěva a měli malého pejska, který se asi zamiloval do mého Nikouška.
Proto jsem toto zvláštní přátelství zvěčnila a zajímalo by mě, jestli i Vy máte nějaké takové zkušenosti...

Seznamka..

4.4.2007 12:09

mix napsal(a):
Seznamka..

Náš Žeryček to samýTakhle se vždycky přifaří a nechá se oždibovat,dkáče jim na hlavy...no blázen

4.4.2007 12:19

markemic napsal(a):
Náš Žeryček to samýTakhle se vždycky přifaří a nechá se oždibovat,dkáče jim na hlavy...no blázen

tady jsou moje čuby s koníkem kterýho jsme chvilku jezdila a s přítelem(současnym) dneska už máme svojí kobylku

4.4.2007 12:21

katusa napsal(a):
tady jsou moje čuby s koníkem kterýho jsme chvilku jezdila a s přítelem(současnym) dneska už máme svojí kobylku

a ještě jedna

4.4.2007 19:38

katusa napsal(a):
a ještě jedna

ahoj :-) tot má dobrmanka s mojím koníkem :-)

4.4.2007 19:39

racina napsal(a):
ahoj :-) tot má dobrmanka s mojím koníkem :-)

pes mojí sestřičky :-)

4.4.2007 19:41

racina napsal(a):
pes mojí sestřičky :-)

No a tady jsou moji dva miláčci....Edinka s Rokym

4.4.2007 19:42

junka napsal(a):
No a tady jsou moji dva miláčci....Edinka s Rokym

A tuto fotku mám moc ráda....

4.4.2007 19:51

nightdevil napsal(a):

Náš kocour má rád pohodlí

4.4.2007 19:52

stieberova napsal(a):
Náš kocour má rád pohodlí

4.4.2007 23:54

stieberova napsal(a):

Ten kocour je božííí!!!!!
Nemá chybu, co se teda sbližování s koňmi týče, absolutní vítěž, sblížil se nejblíž a ještě si to evidentně užívá. Ale tipuju že tahle symbióza je oboustranná, takhle určitě ušetříte za bederky
Taky jsme takto zkoušeli naše kočičáky spřátelit s koňmi, ale vratký hřbet jim nepříjde jako ideální místo odpočinku a ani koně dvakrát nejásají když se snaží za pomoci drápků dostat dolů

Tak přispěju aspoň našim kocourem, který jediný se koní nebojí a dokonce ani mého kočkožrouta (jako dvouletý chytil kočku zubama za prdýlku a zvedl do vzduchu neřád), ke kterému se rád lísá. Kůň mu funí za krk a to se mu patrně líbí. Problémek trošku nastal když se "uvolnil" natolik že se převrátil na záda a chtěl si hrát. Zatnul pracičky koňovi do čumáku, což se mu zrovna nelíbilo a tak po něm hrábnul kopýtkem.
P.S. kocour to přežil a stejně tak i kočička před ním. Hold můj oř je ve stáji vyhlášený postrach kočičáků

Neregistrovaný uživatel

5.4.2007 00:33
Neregistrovaný uživatel

stieberova napsal(a):

Bělka a Bára,jako dvě milenky

5.4.2007 08:15

Neregistrovaný uživatel napsal(a):
Bělka a Bára,jako dvě milenky

Nejdříve se kamarádí..........

5.4.2007 08:16

jarin napsal(a):
Nejdříve se kamarádí..........

Pak se skoro i snědí

5.4.2007 08:23

jarin napsal(a):
Pak se skoro i snědí

Cipísek a telátko

5.4.2007 08:45

aluska napsal(a):
Cipísek a telátko

Castík a Kuba

5.4.2007 08:58

dolinka napsal(a):
Castík a Kuba

Škoda, že jsem neměla foťák u sebe. Mému valáškovi se naše stájová kočka začala otírat o hlavu - on k ní ňufkal - otírala se tak, že mu strčila prakticky skoro celou její hlavu do nozdry - no byla to úžasná podívaná. Můj koník za ní chodil jak ocásek - opatrně našlapoval, aby jí náááhodou neublížil - načež ona mu jeho "lásku" opětovala dalším se otíráním a olizováním nozder.
Taky naše stájová fenka má ráda, když je můj valášek na úvaze a já ho např. čistím - tak ona stojí pod jeho hlavou, on k ní ňufá, dýchá na ni teplý vzduch a ona mu olizuje čumák a nozdry.... no, prostě až se mi to někdy podaří blejsknout, určitě pošlu fotky.
Mějte se všichni moc fajn.

Přidejte reakci

Přidat smajlík