O víkendu jsem měla příležitost vidět něco, co jsem nikdy neviděla.
Byla u nás návštěva a měli malého pejska, který se asi zamiloval do mého Nikouška.
Stále ho strašně oblizovat a Nicovi se to opravdu velmi líbilo...:-)
Proto jsem toto zvláštní přátelství zvěčnila a zajímalo by mě, jestli i Vy máte nějaké takové zkušenosti...
nightdevil
napsal(a):
Byla u nás návštěva a měli malého pejska, který se asi zamiloval do mého Nikouška.
Proto jsem toto zvláštní přátelství zvěčnila a zajímalo by mě, jestli i Vy máte nějaké takové zkušenosti...
Seznamka..
mix
napsal(a):
Seznamka..
Náš Žeryček to samýTakhle se vždycky přifaří a nechá se oždibovat,dkáče jim na hlavy...no blázen
markemic
napsal(a):
Náš Žeryček to samýTakhle se vždycky přifaří a nechá se oždibovat,dkáče jim na hlavy...no blázen
tady jsou moje čuby s koníkem kterýho jsme chvilku jezdila a s přítelem(současnym) dneska už máme svojí kobylku
katusa
napsal(a):
tady jsou moje čuby s koníkem kterýho jsme chvilku jezdila a s přítelem(současnym) dneska už máme svojí kobylku
a ještě jedna
katusa
napsal(a):
a ještě jedna
ahoj :-) tot má dobrmanka s mojím koníkem :-)
racina
napsal(a):
ahoj :-) tot má dobrmanka s mojím koníkem :-)
pes mojí sestřičky :-)
racina
napsal(a):
pes mojí sestřičky :-)
No a tady jsou moji dva miláčci....Edinka s Rokym
junka
napsal(a):
No a tady jsou moji dva miláčci....Edinka s Rokym
A tuto fotku mám moc ráda....
nightdevil
napsal(a):
Náš kocour má rád pohodlí
stieberova
napsal(a):
Ten kocour je božííí!!!!!
Nemá chybu, co se teda sbližování s koňmi týče, absolutní vítěž, sblížil se nejblíž a ještě si to evidentně užívá. Ale tipuju že tahle symbióza je oboustranná, takhle určitě ušetříte za bederky
Taky jsme takto zkoušeli naše kočičáky spřátelit s koňmi, ale vratký hřbet jim nepříjde jako ideální místo odpočinku a ani koně dvakrát nejásají když se snaží za pomoci drápků dostat dolů
Tak přispěju aspoň našim kocourem, který jediný se koní nebojí a dokonce ani mého kočkožrouta (jako dvouletý chytil kočku zubama za prdýlku a zvedl do vzduchu neřád), ke kterému se rád lísá. Kůň mu funí za krk a to se mu patrně líbí. Problémek trošku nastal když se "uvolnil" natolik že se převrátil na záda a chtěl si hrát. Zatnul pracičky koňovi do čumáku, což se mu zrovna nelíbilo a tak po něm hrábnul kopýtkem.
P.S. kocour to přežil a stejně tak i kočička před ním. Hold můj oř je ve stáji vyhlášený postrach kočičáků
Neregistrovaný uživatel

Neregistrovaný uživatel
napsal(a):
Bělka a Bára,jako dvě milenky
Nejdříve se kamarádí..........
dolinka
napsal(a):
Castík a Kuba
Škoda, že jsem neměla foťák u sebe. Mému valáškovi se naše stájová kočka začala otírat o hlavu - on k ní ňufkal - otírala se tak, že mu strčila prakticky skoro celou její hlavu do nozdry - no byla to úžasná podívaná. Můj koník za ní chodil jak ocásek - opatrně našlapoval, aby jí náááhodou neublížil - načež ona mu jeho "lásku" opětovala dalším se otíráním a olizováním nozder.
Taky naše stájová fenka má ráda, když je můj valášek na úvaze a já ho např. čistím - tak ona stojí pod jeho hlavou, on k ní ňufá, dýchá na ni teplý vzduch a ona mu olizuje čumák a nozdry.... no, prostě až se mi to někdy podaří blejsknout, určitě pošlu fotky.
Mějte se všichni moc fajn.