Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.4.2007 21:19

Máte někdo tyto krásné koně??V jedné jihočeské vesnici má náš soused dvě krásné kobylky.Myslím že jsou cca tříleté,možná čtařleté,ale jsou nádherné,

6.4.2007 21:21

v v napsal(a):
Máte někdo tyto krásné koně??V jedné jihočeské vesnici má náš soused dvě krásné kobylky.Myslím že jsou cca tříleté,možná čtařleté,ale jsou nádherné,

6.4.2007 21:24

v v napsal(a):

tahle stále vyběluje,tak uvidíme,ale už to asi o moc nepůjde.

6.4.2007 21:52

v v napsal(a):

su krasne, ak vybieluje, tak potom bude biela 100% ak bude starsia

7.4.2007 12:21

bonita napsal(a):
su krasne, ak vybieluje, tak potom bude biela 100% ak bude starsia

v jaké jihočeské vesnici jsou já jsem taky z jížních čech.

7.4.2007 12:42

woldemortik napsal(a):
v jaké jihočeské vesnici jsou já jsem taky z jížních čech.

Je to Vráž u Písku.
Nic s nima nedělají.Chodí jen do výběhu s dalšíma koňma.Majitel je má jen pro radost.Sám začal jezdit okolo 50ti let a teď už myslím zas nějaký ten rok nejezdí a koě se tam poflakujou.Ta černá je fakt úžasná!!!!Vždycky na ní můžu oči nechat.Vydím na ně z chalupy a když tu mám v létě svého koně,tak na sebe řechtaj...Chudák chtěl by za nima.

7.4.2007 15:51

v v napsal(a):
Je to Vráž u Písku.
Nic s nima nedělají.Chodí jen do výběhu s dalšíma koňma.Majitel je má jen pro radost.Sám začal jezdit okolo 50ti let a teď už myslím zas nějaký ten rok nejezdí a koě se tam poflakujou.Ta černá je fakt úžasná!!!!Vždycky na ní můžu oči nechat.Vydím na ně z chalupy a když tu mám v létě svého koně,tak na sebe řechtaj...Chudák chtěl by za nima.

to není moc daleko odemne já jsem od českýho krumlova a u písku mám rodinu mohkla bych se na ně někdy zajet podívat jsou moc krásný hlavně ta černá.Já mám koníky 4 a jeden znich je kobča čmb a postvu má po hřebci dám fotot

8.4.2007 09:32

woldemortik napsal(a):
to není moc daleko odemne já jsem od českýho krumlova a u písku mám rodinu mohkla bych se na ně někdy zajet podívat jsou moc krásný hlavně ta černá.Já mám koníky 4 a jeden znich je kobča čmb a postvu má po hřebci dám fotot

10.4.2007 17:27

andrys napsal(a):

Ten je nádhernej.To tamty jsou menší.
Jsou to Dědovice u Vráže.je to 15km od Písku směr Čížová.Jakoby na Prahu,ale pak sjedeš na Čížovou a Vráž.

sabora

10.4.2007 18:35
sabora

v v napsal(a):

fakt jsou to pp peršeronky?
a co tenhle "peršánek" lidi já jsem zamilovaná!

sabora

10.4.2007 18:36
sabora

v v napsal(a):

sabora

10.4.2007 18:38
sabora

v v napsal(a):

sabora

10.4.2007 18:39
sabora

v v napsal(a):

sabora

10.4.2007 18:40
sabora

v v napsal(a):

sabora

10.4.2007 18:41
sabora

v v napsal(a):

10.4.2007 21:15

v v napsal(a):

sabora: odkial su ti konici? Hlavne ten grosak, ten teda je naaadherny

sabora

10.4.2007 22:11
sabora

bonita napsal(a):
sabora: odkial su ti konici? Hlavne ten grosak, ten teda je naaadherny

bonita, je to na www.percheron-pferde.de viz www.chladnokrevnici.info.cz
plemena .....

11.4.2007 13:29

sabora napsal(a):
bonita, je to na www.percheron-pferde.de viz www.chladnokrevnici.info.cz
plemena .....

Tak to netuším jestli mají pp.Jsou dovezené z Francie.Tak by takovou cestu snad nejel pro bezpapíráky ne.Je fakt,že jsou mnohem menší než co fotkách od vás,ale jsou to kobylky co nikdy nic nedělaly a nemají osvalení.Ale mají šíleně ohromná kopyta.Za ty cca tři roky co je přivezl dost vyrostli,tak třeba ješt+ě povyrostou.Jsou fakt mladý.
Ta chatička za tím nádherným šímlem není asi jeho stáj že :-)To je opravdu hovado!!

11.4.2007 15:25

v v napsal(a):

hihi do tej chaticky by strcil akurat tak hlavu...

18.8.2007 01:45

bonita napsal(a):
hihi do tej chaticky by strcil akurat tak hlavu...

Tak z vybělující vranky se stala nádherná grošanda oběma kobylkám sou 3 roky

18.8.2007 01:49

anderlikova napsal(a):
Tak z vybělující vranky se stala nádherná grošanda oběma kobylkám sou 3 roky

a eště něco o původu z Francie nejsou tam jel majitel původne pro hotovou kobylku ale nepoštěstilo se mu tam.Má je z Německa a jsou s PP ptala jsem se ho zda plánuje hříbátka prý ano tak už se zase těším až se tam za nima a za majitelem pojedu kouknout

19.8.2007 19:46

anderlikova napsal(a):
a eště něco o původu z Francie nejsou tam jel majitel původne pro hotovou kobylku ale nepoštěstilo se mu tam.Má je z Německa a jsou s PP ptala jsem se ho zda plánuje hříbátka prý ano tak už se zase těším až se tam za nima a za majitelem pojedu kouknout

to jo,docela vybělela,ale už se mi nezdá že by rostly.Tak to s tím od kud je má jsem to asi popletla.Nedávno byl kouknout v Rakousku nebo německu,teď nevím na nějakého hřebečka,tak zžejmě pouštět bude.Vy jste z našeho kraje že je znáte??

21.8.2007 22:57

v v napsal(a):
to jo,docela vybělela,ale už se mi nezdá že by rostly.Tak to s tím od kud je má jsem to asi popletla.Nedávno byl kouknout v Rakousku nebo německu,teď nevím na nějakého hřebečka,tak zžejmě pouštět bude.Vy jste z našeho kraje že je znáte??

jojo jsem no pokud vím tak se do německa chystá znovu bavily sme se o tom že by se poptal po hříbátku pro nás tak sem zvědavá jak to dopadne v sobotu mněl obě kobylky zatahávat ale asi mu to nějak nevyšlo,jelikož sme byly domluvený že mi brnkne abych se něčemu přiučila ale sou obě nádherný myslím si že 3 leté kobči je docela škoda připouštět i když záleží na majiteli :o) ale podle mně sou na to eště docela mladý

22.8.2007 09:29

anderlikova napsal(a):
jojo jsem no pokud vím tak se do německa chystá znovu bavily sme se o tom že by se poptal po hříbátku pro nás tak sem zvědavá jak to dopadne v sobotu mněl obě kobylky zatahávat ale asi mu to nějak nevyšlo,jelikož sme byly domluvený že mi brnkne abych se něčemu přiučila ale sou obě nádherný myslím si že 3 leté kobči je docela škoda připouštět i když záleží na majiteli :o) ale podle mně sou na to eště docela mladý

to jo no,ale on je na nic jiného stejně nemá.S tím taháním říká už od loňska že začne a pořád nic.Já myslela že jsou holky starší jelikož už tu jsou určitě tak dva roky a že by vypadaly jako ročci když je přivezl se mi nezdá.

24.8.2007 00:37

v v napsal(a):
to jo no,ale on je na nic jiného stejně nemá.S tím taháním říká už od loňska že začne a pořád nic.Já myslela že jsou holky starší jelikož už tu jsou určitě tak dva roky a že by vypadaly jako ročci když je přivezl se mi nezdá.

údajně je přivez jako 7 měsíční ale bůh ví jak to je

6.2.2009 10:33
v v

XXX.XXX.164.184

anderlikova napsal(a):
údajně je přivez jako 7 měsíční ale bůh ví jak to je

posouvám
tady je pár fotek kobyl , ale bobužel ta černá už nežije a má místo ní jinou černou která už není tak mohutná a nemá tak krásnou hřívu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík