Máte někdo tyto krásné koně??V jedné jihočeské vesnici má náš soused dvě krásné kobylky.Myslím že jsou cca tříleté,možná čtařleté,ale jsou nádherné,
v v
napsal(a):
Máte někdo tyto krásné koně??V jedné jihočeské vesnici má náš soused dvě krásné kobylky.Myslím že jsou cca tříleté,možná čtařleté,ale jsou nádherné,
v v
napsal(a):
tahle stále vyběluje,tak uvidíme,ale už to asi o moc nepůjde.
woldemortik
napsal(a):
v jaké jihočeské vesnici jsou já jsem taky z jížních čech.
Je to Vráž u Písku.
Nic s nima nedělají.Chodí jen do výběhu s dalšíma koňma.Majitel je má jen pro radost.Sám začal jezdit okolo 50ti let a teď už myslím zas nějaký ten rok nejezdí a koě se tam poflakujou.Ta černá je fakt úžasná!!!!Vždycky na ní můžu oči nechat.Vydím na ně z chalupy a když tu mám v létě svého koně,tak na sebe řechtaj...Chudák chtěl by za nima.
v v
napsal(a):
Je to Vráž u Písku.
Nic s nima nedělají.Chodí jen do výběhu s dalšíma koňma.Majitel je má jen pro radost.Sám začal jezdit okolo 50ti let a teď už myslím zas nějaký ten rok nejezdí a koě se tam poflakujou.Ta černá je fakt úžasná!!!!Vždycky na ní můžu oči nechat.Vydím na ně z chalupy a když tu mám v létě svého koně,tak na sebe řechtaj...Chudák chtěl by za nima.
to není moc daleko odemne já jsem od českýho krumlova a u písku mám rodinu mohkla bych se na ně někdy zajet podívat jsou moc krásný hlavně ta černá.Já mám koníky 4 a jeden znich je kobča čmb a postvu má po hřebci dám fotot
woldemortik
napsal(a):
to není moc daleko odemne já jsem od českýho krumlova a u písku mám rodinu mohkla bych se na ně někdy zajet podívat jsou moc krásný hlavně ta černá.Já mám koníky 4 a jeden znich je kobča čmb a postvu má po hřebci dám fotot
sabora

v v
napsal(a):
fakt jsou to pp peršeronky?
a co tenhle "peršánek" lidi já jsem zamilovaná!
sabora

v v
napsal(a):
sabora

v v
napsal(a):
sabora

v v
napsal(a):
sabora

v v
napsal(a):
sabora

v v
napsal(a):
sabora

bonita
napsal(a):
sabora: odkial su ti konici? Hlavne ten grosak, ten teda je naaadherny
bonita, je to na www.percheron-pferde.de viz www.chladnokrevnici.info.cz
plemena .....
sabora
napsal(a):
bonita, je to na www.percheron-pferde.de viz www.chladnokrevnici.info.cz
plemena .....
Tak to netuším jestli mají pp.Jsou dovezené z Francie.Tak by takovou cestu snad nejel pro bezpapíráky ne.Je fakt,že jsou mnohem menší než co fotkách od vás,ale jsou to kobylky co nikdy nic nedělaly a nemají osvalení.Ale mají šíleně ohromná kopyta.Za ty cca tři roky co je přivezl dost vyrostli,tak třeba ješt+ě povyrostou.Jsou fakt mladý.
Ta chatička za tím nádherným šímlem není asi jeho stáj že :-)To je opravdu hovado!!
anderlikova
napsal(a):
Tak z vybělující vranky se stala nádherná grošanda oběma kobylkám sou 3 roky
a eště něco o původu z Francie nejsou tam jel majitel původne pro hotovou kobylku ale nepoštěstilo se mu tam.Má je z Německa a jsou s PP ptala jsem se ho zda plánuje hříbátka prý ano tak už se zase těším až se tam za nima a za majitelem pojedu kouknout
anderlikova
napsal(a):
a eště něco o původu z Francie nejsou tam jel majitel původne pro hotovou kobylku ale nepoštěstilo se mu tam.Má je z Německa a jsou s PP ptala jsem se ho zda plánuje hříbátka prý ano tak už se zase těším až se tam za nima a za majitelem pojedu kouknout
to jo,docela vybělela,ale už se mi nezdá že by rostly.Tak to s tím od kud je má jsem to asi popletla.Nedávno byl kouknout v Rakousku nebo německu,teď nevím na nějakého hřebečka,tak zžejmě pouštět bude.Vy jste z našeho kraje že je znáte??
v v
napsal(a):
to jo,docela vybělela,ale už se mi nezdá že by rostly.Tak to s tím od kud je má jsem to asi popletla.Nedávno byl kouknout v Rakousku nebo německu,teď nevím na nějakého hřebečka,tak zžejmě pouštět bude.Vy jste z našeho kraje že je znáte??
jojo jsem no pokud vím tak se do německa chystá znovu bavily sme se o tom že by se poptal po hříbátku pro nás
tak sem zvědavá jak to dopadne
v sobotu mněl obě kobylky zatahávat ale asi mu to nějak nevyšlo,jelikož sme byly domluvený že mi brnkne abych se něčemu přiučila
ale sou obě nádherný
myslím si že 3 leté kobči je docela škoda připouštět i když záleží na majiteli :o) ale podle mně sou na to eště docela mladý
anderlikova
napsal(a):
jojo jsem no pokud vím tak se do německa chystá znovu bavily sme se o tom že by se poptal po hříbátku pro nás
tak sem zvědavá jak to dopadne
v sobotu mněl obě kobylky zatahávat ale asi mu to nějak nevyšlo,jelikož sme byly domluvený že mi brnkne abych se něčemu přiučila
ale sou obě nádherný
myslím si že 3 leté kobči je docela škoda připouštět i když záleží na majiteli :o) ale podle mně sou na to eště docela mladý
to jo no,ale on je na nic jiného stejně nemá.S tím taháním říká už od loňska že začne a pořád nic.Já myslela že jsou holky starší jelikož už tu jsou určitě tak dva roky a že by vypadaly jako ročci když je přivezl se mi nezdá.