Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
3.11.2005 12:24

hledám někoho,kdo zná tyto koně:
2720 Berdysz s.v.
a
71/249 Ula
mám po nich koníka a potřebovala bychjejich foto,případně zda by mi je někdo popsal(povaha,vzhled...)foto prosím vkládejte sem nebo posílejte na motalikova@seznam.cz
to dole je jejich výplod-71/464 Nepál

29.10.2005 11:57

kikuska napsal(a):
2720 Berdysz s.v.
a
71/249 Ula
mám po nich koníka a potřebovala bychjejich foto,případně zda by mi je někdo popsal(povaha,vzhled...)foto prosím vkládejte sem nebo posílejte na motalikova@seznam.cz

to ty koně ze severní moravy nikdo neznáte??

29.10.2005 12:49

kikuska napsal(a):

Není tento koník z Nord ranče?Trochu mi jednoho připomíná!Ale ten už je prodaný...

29.10.2005 20:43

kikuska napsal(a):

Berdysz je strakatý huculský plemeník na Ranchi M pana Merty ve Vernířovicích. Na Equichannelu najdeš i odkaz na jejich stránky, kde je i kontakt. Můžeš se poptat přímo tam...

30.10.2005 10:18

strelish napsal(a):
Berdysz je strakatý huculský plemeník na Ranchi M pana Merty ve Vernířovicích. Na Equichannelu najdeš i odkaz na jejich stránky, kde je i kontakt. Můžeš se poptat přímo tam...

potřebovala bych foto,odkaz vím,koník byl od roku 2004 ve zlíně nyní je v brně,na Nord ranči nejspíš určitě nebyl.prosím kdo víte víc pište mooooc dík!!

3.11.2005 11:52

kikuska napsal(a):
potřebovala bych foto,odkaz vím,koník byl od roku 2004 ve zlíně nyní je v brně,na Nord ranči nejspíš určitě nebyl.prosím kdo víte víc pište mooooc dík!!

prosím proštrachejte fotky kimíků

3.11.2005 12:24

kikuska napsal(a):
2720 Berdysz s.v.
a
71/249 Ula

Ula je Slezský norik , a ted je nekde v pardubicích. pokud je to teda ta kobyla, kterou jsem jednu dobu jezdila . tmava hnedka menšího vzrustu. foto nemam.... mozna je to ona

Přidejte reakci

Přidat smajlík