Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.4.2007 15:37

Lidi poraďte, zřejmě mám koně který je alergický na jakékoli jádro. Tím myslím komplet vše. Oves, otruby, ječmen. Nevím tedy čím budu krmit. Držím ho na seně ale nejde to tak pořád. Je A1/1 a seno mu prostě nemůže stačit. Objednala jsem si spešl krmení od Fitminu - Formula REFORMER ( rýžové otruby ), ale nevím jaká bude reakce na ně. Nikdy jsem se nesetkala s takovouto alergií a dost to nechápu ale je to realita. Poradíte mi??

16.4.2007 16:24

pralinka napsal(a):
Lidi poraďte, zřejmě mám koně který je alergický na jakékoli jádro. Tím myslím komplet vše. Oves, otruby, ječmen. Nevím tedy čím budu krmit. Držím ho na seně ale nejde to tak pořád. Je A1/1 a seno mu prostě nemůže stačit. Objednala jsem si spešl krmení od Fitminu - Formula REFORMER ( rýžové otruby ), ale nevím jaká bude reakce na ně. Nikdy jsem se nesetkala s takovouto alergií a dost to nechápu ale je to realita. Poradíte mi??

O tom jsem nikdy neslyšela, můžu se zeptat, jak se to projevuje?

16.4.2007 16:38

skippy napsal(a):
O tom jsem nikdy neslyšela, můžu se zeptat, jak se to projevuje?

Jako klasická kopřivka. Už s tím bojuji několik měsíců a pořád se nevědělo nač je alergický ale vychází z toho jádro a v jeho případě opravdu jakékoli.

16.4.2007 20:01

pralinka napsal(a):
Jako klasická kopřivka. Už s tím bojuji několik měsíců a pořád se nevědělo nač je alergický ale vychází z toho jádro a v jeho případě opravdu jakékoli.

No téda, tak to vážně nedokážu poradit, ale přeji hodně štěstí v léčbě rýží, třeba to bude to pravé

jurásek

16.4.2007 21:00
jurásek

skippy napsal(a):
No téda, tak to vážně nedokážu poradit, ale přeji hodně štěstí v léčbě rýží, třeba to bude to pravé

když jste přestali krmit jádrem tak to slezlo?

17.4.2007 04:35

jurásek napsal(a):
když jste přestali krmit jádrem tak to slezlo?

Šest týdnů na seně a projevy se vracely ale ne v takové formě a rozsahu. Pak jsem dala opatrně třikrát pelety a bylo zle. Musela jsem se vrátit jen k senu, mrkev a jablka. Bojím se dát i tvrdý chléb.

Přidejte reakci

Přidat smajlík